Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kkostas611
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
445
Πόντοι
20
Αδερφέ καποιοι ειναι τοσο πουθενάδες και τέτεια ναυάγια στην ζωή τους που εφτιαξαν προφιλ εδω μέσα μονο και μονο για να κρίνουν του πάντες και τα πάντα και να την λένε στους άλλους για τα γούστα τους...το εχω εντοπίσει απο την πρώτη μου μέρα εδω...επιβεβαιώνομαι καθε τρεις και λιγο!!!!!
Επίσης αν η συγκεκριμένη τους καθόταν θα έκαναν κωλοτουμπες.
Γενικά όμως βλέπω ότι προσπαθούν να μειώσουν τις γκόμενες για να ρίξουν τις τιμές. βέβαια η Έφη δεν έχει ούτε καν κάτι συνδρομητικό επομένως εκνευρίζονται ακόμα περισσότερο που όχι απλά δεν μπορούν να γαμησουν αλλά ούτε να δουν γυμνό. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με χαλάει αυτό αλλά δεν είναι λόγος να βρίσω

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.867
Πόντοι
456
Επίσης αν η συγκεκριμένη τους καθόταν θα έκαναν κωλοτουμπες.
Γενικά όμως βλέπω ότι προσπαθούν να μειώσουν τις γκόμενες για να ρίξουν τις τιμές. βέβαια η Έφη δεν έχει ούτε καν κάτι συνδρομητικό επομένως εκνευρίζονται ακόμα περισσότερο που όχι απλά δεν μπορούν να γαμησουν αλλά ούτε να δουν γυμνό. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με χαλάει αυτό αλλά δεν είναι λόγος να βρίσω
Εχω πολλους περισσοτερους λογους για να ξεχέζω και την Εφη και ολη την συγχρονη κουλτούρα του "σας παίζω οπως θελω και δεν σας ρίχνω ουτε ματια"...οχι επειδη δεν γαμάω την έτσι την αλλιώς την αλλιωτικη!!!!Δεν μιλάνε καν στα μηνυματα,δεν κάνουν ουτε λαικ σε εξυπνα και ωραια σχολια που τους γινονται....αλλο αυτο ομως και αλλο να ακυρώνω και να βγάζω μπαζο καποια που ξεκάθαρα ειναι μουναρος και καβλώνει κοσμο στο τέρμα με μισή ματια...μην τρελαθούμε!!!Την παιδική μας ηλικια την έχουμε αφήσει πισω...χρόοονια τώρα!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.251
Πόντοι
9.297
Να χαρω εγω κατι τυπάδες που δεν τους εχει φάει η μαλακία και δεν αποθεώνουν κανένα φρούτο...ακομα κι αυτα που έχουν σαπίσει πια και τα τρωνε τα σκουλίκια στα χώμα!!!!Χεχεχε...κάντε δουλειά σας κύριοι...κι αν σας χαλάει η φάτσα,οι βυζάρες ή η φωνή της οποιας Εφης απλα πηγαινετε στα δικά σας νήματα με συνταξιουχες πορνοστάρ να κανετε κέφι εκει!!!!
:cheesy::cheesy::cheesy:

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.205
Πόντοι
736

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.110
Πόντοι
8.346
Εχω πολλους περισσοτερους λογους για να ξεχέζω και την Εφη και ολη την συγχρονη κουλτούρα του "σας παίζω οπως θελω και δεν σας ρίχνω ουτε ματια"...οχι επειδη δεν γαμάω την έτσι την αλλιώς την αλλιωτικη!!!!Δεν μιλάνε καν στα μηνυματα,δεν κάνουν ουτε λαικ σε εξυπνα και ωραια σχολια που τους γινονται....αλλο αυτο ομως και αλλο να ακυρώνω και να βγάζω μπαζο καποια που ξεκάθαρα ειναι μουναρος και καβλώνει κοσμο στο τέρμα με μισή ματια...μην τρελαθούμε!!!Την παιδική μας ηλικια την έχουμε αφήσει πισω...χρόοονια τώρα!!!
Μια χαρά απαντάει σε μηνύματα, εμένα τουλάχιστον μ απαντούσε..
Επίσης πουθενά δεν την έβγαλα μπάζο. Εσας λεω μαλακες που της δίνετε αξία.
Καλο σας βράδυ καρντασια κ μην τον ματωσετε πολύ

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
445
Πόντοι
20
Πότε σου απαντούσε ; Γιατί τώρα ούτε σε αυτούς που απανταγε δεν απαντάει πλέον

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.867
Πόντοι
456
Της δίνουμε οση αξια έχει...ουτε λιγότερη ουτε περισσότερη!!!!Αν σου απάντησε μπράβο ρε παιχτη ή που θα έκανες κατι πολυ καλά...ή που θα είδε πως εχει κατι να κερδίσει απο σένα!!!Τουλάχιστον ετσι θα νόμιζε...έτσι λειτουργούν ολες οι wanna be influencers!!!Αν θεωρήσουν οτι θα βοηθηθούν καπου απο σενα...γινονται τα καλύτερα κορίτσια!!!Θα ματωσουμε εκει που πρέπει μην σε νοιάζει...με τον πρέποντα τρόπο!!!!Αντε καληνυχτα μας...καρντάσια και μή!!!!

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
445
Πόντοι
20
Της δίνουμε οση αξια έχει...ουτε λιγότερη ουτε περισσότερη!!!!Αν σου απάντησε μπράβο ρε παιχτη ή που θα έκανες κατι πολυ καλά...ή που θα είδε πως εχει κατι να κερδίσει απο σένα!!!Τουλάχιστον ετσι θα νόμιζε...έτσι λειτουργούν ολες οι wanna be influencers!!!Αν θεωρήσουν οτι θα βοηθηθούν καπου απο σενα...γινονται τα καλύτερα κορίτσια!!!Θα ματωσουμε εκει που πρέπει μην σε νοιάζει...με τον πρέποντα τρόπο!!!!Αντε καληνυχτα μας...καρντάσια και μή!!!!
Για να την λέει καθυστερημένη και κομπλεξικη λογικά του απάντησε κανένα μπινελικι

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.867
Πόντοι
456
Για να την λέει καθυστερημένη και κομπλεξικη λογικά του απάντησε κανένα μπινελικι
Ισως...ειναι μια απάντηση κι αυτη....αλλα δεν την ευχαριστήθηκε κανεις νορμάλ...οσοι εχουμε μεινει τεσπα!!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.611
Πόντοι
6.256

notis1980

Σεβαστός