Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kkostas611
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.867
Πόντοι
456
Η τύπισσα ειναι τέρμα καθυστερημένη. Και έχει άπειρα κόμπλεξ
Το ξέρουμε αυτο τύπε μου...δεν θέλουμε να την παντρευτούμε ουτε να την στειλουμε σε φυσικομαθηματικο διαγωνισμό...να την ξεχειλώσουμε απο τα γαμησια θέλουμε!!!!!

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
445
Πόντοι
20
Η τύπισσα ειναι τέρμα καθυστερημένη. Και έχει άπειρα κόμπλεξ
Καθόλου καθυστερημένη πολύ πονηρή είναι. Τώρα αν σε μπλόκαρε ή σε εκραξε πουθενά επειδή της είπες κάτι σκέψου πόσα hate comments δέχεται συνέχεια και όχι μόνο αυτή όλες αυτές

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
445
Πόντοι
20
1000080413.jpg
ΒΥΖΑΡΑ

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.867
Πόντοι
456

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.110
Πόντοι
8.346
Καθόλου καθυστερημένη πολύ πονηρή είναι. Τώρα αν σε μπλόκαρε ή σε εκραξε πουθενά επειδή της είπες κάτι σκέψου πόσα hate comments δέχεται συνέχεια και όχι μόνο αυτή όλες αυτές
Οχι τύπε, ουτε καν

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
445
Πόντοι
20

Συνημμένα

• 1000080414.jpg
    1000080414.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 29

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.251
Πόντοι
9.297
της δινει αξια ο καθε λυγουρης...
Aυτο!
Αν βγουν έξω θα τους βαρεσει λίγος αέρας και θα στρώσουν...αλλά όλη μέρα μέσα τους έχει φάει η μαλακια και αποθεώνουν το κάθε διαδικτυακό φρούτο...χιλια χρόνια καραντίνα ζουν οι ταλαίπωροι...και δεν τους άρεσε κατά τα άλλα...!!

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.867
Πόντοι
456
Aυτο!
Αν βγουν έξω θα τους βαρεσει λίγος αέρας και θα στρώσουν...αλλά όλη μέρα μέσα τους έχει φάει η μαλακια και αποθεώνουν το κάθε διαδικτυακό φρούτο...χιλια χρόνια καραντίνα ζουν οι ταλαίπωροι...και δεν τους άρεσε κατά τα άλλα...!!
Να χαρω εγω κατι τυπάδες που δεν τους εχει φάει η μαλακία και δεν αποθεώνουν κανένα φρούτο...ακομα κι αυτα που έχουν σαπίσει πια και τα τρωνε τα σκουλίκια στα χώμα!!!!Χεχεχε...κάντε δουλειά σας κύριοι...κι αν σας χαλάει η φάτσα,οι βυζάρες ή η φωνή της οποιας Εφης απλα πηγαινετε στα δικά σας νήματα με συνταξιουχες πορνοστάρ να κανετε κέφι εκει!!!!

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
788
Πόντοι
86
Aυτο!
Δεν στρωνουν αυτοι...
Ασε που ενας πεθαινει δεκα γεννιουνται...
Δεν υπαρχει σωτηρια!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.110
Πόντοι
8.346
Να χαρω εγω κατι τυπάδες που δεν τους εχει φάει η μαλακία και δεν αποθεώνουν κανένα φρούτο...ακομα κι αυτα που έχουν σαπίσει πια και τα τρωνε τα σκουλίκια στα χώμα!!!!Χεχεχε...κάντε δουλειά σας κύριοι...κι αν σας χαλάει η φάτσα,οι βυζάρες ή η φωνή της οποιας Εφης απλα πηγαινετε στα δικά σας νήματα με συνταξιουχες πορνοστάρ να κανετε κέφι εκει!!!!
Και τι ακριβώς κερδίζεις ρε τυπε με το να αποθεωνεις μια διαδικτυακή πουτανα και να την γεμιζεις με λαικ, καρδούλες,σχολια κτλ.

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
445
Πόντοι
20
Και τι ακριβώς κερδίζεις ρε τυπε με το να αποθεωνεις μια διαδικτυακή πουτανα και να την γεμιζεις με λαικ, καρδούλες,σχολια κτλ.
Εσείς που μπήκατε μαζεμένοι να κράξετε σε νήμα κοπέλας που δεν σας αρέσει τι κερδίζετε; Και μην ξεχνάτε σε ποιο φόρουμ είστε. Τι θέλετε να κάνουμε εδώ δηλαδή; Να διαβάζουμε δοκίμια;

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.867
Πόντοι
456
Γουστάρω και βγάζω την κάβλα και την προτίμηση μου σε μια ακρως ενδιαφέρουσα και ομορφη κοπελιά...ανεξάρτητα αν ειναι η οχι χαζη αν έχει ωραία φωνη κλπ...υγιέστατο το βρίσκω!!!!Η μήπως να γράφουμε σχόλια μονο για να κράξουμε και να βγάλουμε χολή???Τι ακριβως θες να πεις για κανε το καθαρο...εχουμε χασει την μπαλα και το γήπεδο μαζι μήπως???

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.867
Πόντοι
456
Γουστάρω και βγάζω την κάβλα και την προτίμηση μου σε μια ακρως ενδιαφέρουσα και ομορφη κοπελιά...ανεξάρτητα αν ειναι η οχι χαζη αν έχει ωραία φωνη κλπ...υγιέστατο το βρίσκω!!!!Η μήπως να γράφουμε σχόλια μονο για να κράξουμε και να βγάλουμε χολή???Τι ακριβως θες να πεις για κανε το καθαρο...εχουμε χασει την μπαλα και το γήπεδο μαζι μήπως???
Αν η λογική σου ειναι "κανω κατι μονο για να έχω όφελος" αστο να παει άστο...χειροτερο δεν γινεται!!!!Γράψε το στις ονλυφαντζούδες αυτο...για να έχεις ολα τα δίκια!!!!!

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.867
Πόντοι
456
Εσείς που μπήκατε μαζεμένοι να κράξετε σε νήμα κοπέλας που δεν σας αρέσει τι κερδίζετε; Και μην ξεχνάτε σε ποιο φόρουμ είστε. Τι θέλετε να κάνουμε εδώ δηλαδή; Να διαβάζουμε δοκίμια;
Αδερφέ καποιοι ειναι τοσο πουθενάδες και τέτεια ναυάγια στην ζωή τους που εφτιαξαν προφιλ εδω μέσα μονο και μονο για να κρίνουν του πάντες και τα πάντα και να την λένε στους άλλους για τα γούστα τους...το εχω εντοπίσει απο την πρώτη μου μέρα εδω...επιβεβαιώνομαι καθε τρεις και λιγο!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom