pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τετοια ζωα ειναι σε θεσεις κλειδια ομως...ευτυχώς βρέθηκε η λύση! θα τα φτιάξει όλα η κα Νταλάρα...
τετοια ζωα ειναι σε θεσεις κλειδια ομως...ευτυχώς βρέθηκε η λύση! θα τα φτιάξει όλα η κα Νταλάρα...
Οοκ ας γίνει αναθεώρηση του συγκεκριμένου άρθρου κ ας ψηφίζουνε οι αλλοδαποί χωρίς να έχουνε ιθαγένεια,άλλωστε ιθαγένεια=ψήφος->δικαίωμα.Καμινης: Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Κε πρωθυπουργέ 22Jan'10
τετοια ζωα ειναι σε θεσεις κλειδια ομως...
το γιαούρτωμα και τα καλοκαιρινά ξεφωνήματα σε διάφορους (βλέπε Σιούφας στην Πάρο πχ) πιστεύω πως είναι μια καλή αρχή.
στο άμεσο διάστημα η οργή θα μεγαλώνει, κάποια στιγμή θα ξεχειλίσει. όλοι αυτοί θα πάνε σπίτια τους.
Να σου πω φιλαρακι προσωπικη εμπειρια. Νοικιασα το σπιτι του μακαριτη του παππου μου σε 2 Ιρακινους. Πριν το νοικιαζα 300ε τον μηνα. Αυτοι ηταν πολυ φτωχοι, ειμαι και λιγο μαλακας σε αυτα και το αφησα 150ε, δεν μου λειπαν και τα λεφτα τοτε. Οι τυποι εκατσαν 1,5 χρονο, δεν με πληρωσαν ποτε, δεν εφευγαν εβαλα δικηγορο (700ε) με χρεωσαν 3000 δεη, και μαντεψε....Ειχαν τουλαχιστον 10-15 ατομα διαφορετικα καθε μηνα μεσα απο τους οποιους επαιρναν 100 ευρω τον μηνα το κεφαλι (αυτοι μου το ειπαν), και φυσικα το σπιτι εγινε ολοκληρωτικα κωλος με τοσα ατομα. Τωρα δεν λυπαμαι κανεναν απο δαυτους να πανε να ψοφησουν. Ειμαι Ελληναρας?για μενα τοσο ο μεταναστης που ερχεται παρανομα στη χωρα μου οσο και ο ελληνας που τον μαντρωνει με αλλους 10 σε ενα δωματιο και τους παιρνει 6-7000 ευρω ενοικιο ειναι το ιδιο απεχθεις...
και ποιος θα έρθει;
η αγανακτηση του κοσμου ειναι ηδη μεγαλη ομως αν δεν οργανωθει σωστα δε γινεται τιποτα...το γιαούρτωμα και τα καλοκαιρινά ξεφωνήματα σε διάφορους (βλέπε Σιούφας στην Πάρο πχ) πιστεύω πως είναι μια καλή αρχή.
στο άμεσο διάστημα η οργή θα μεγαλώνει, κάποια στιγμή θα ξεχειλίσει. όλοι αυτοί θα πάνε σπίτια τους.
Ρε πορνόπαπε, να χαρείς οτι αγαπάς δηλαδή, τι στο διάολο "συζήτηση" κάνεις με όλους τους συγκαμένους και με τον υπάλληλο του ΛΑΟΣ;
θα πρότεινα εσένα, αλλά μάλλον το παρακάνω...
αυτό που θα έρθει θα είναι οι ξένοι αγαπητέ. υπομονή...
Του Σύριζα ή του ΚΚΕ σούργελο;;;
η αγανακτηση του κοσμου ειναι ηδη μεγαλη ομως αν δεν οργανωθει σωστα δε γινεται τιποτα...
εισαι ελληναρας και φασιστας...δεν ξερεις οτι ολοι οι μεταναστες ειναι κατατρεγμενοι και καλοι?Να σου πω φιλαρακι προσωπικη εμπειρια. Νοικιασα το σπιτι του μακαριτη του παππου μου σε 2 Ιρακινους. Πριν το νοικιαζα 300ε τον μηνα. Αυτοι ηταν πολυ φτωχοι, ειμαι και λιγο μαλακας σε αυτα και το αφησα 150ε, δεν μου λειπαν και τα λεφτα τοτε. Οι τυποι εκατσαν 1,5 χρονο, δεν με πληρωσαν ποτε, δεν εφευγαν εβαλα δικηγορο (700ε) με χρεωσαν 3000 δεη, και μαντεψε....Ειχαν τουλαχιστον 10-15 ατομα διαφορετικα καθε μηνα μεσα απο τους οποιους επαιρναν 100 ευρω τον μηνα το κεφαλι (αυτοι μου το ειπαν), και φυσικα το σπιτι εγινε ολοκληρωτικα κωλος με τοσα ατομα. Τωρα δεν λυπαμαι κανεναν απο δαυτους να πανε να ψοφησουν. Ειμαι Ελληναρας?
δεν κάνω ακριβώς "συζήτηση"....
Δεν φταινε οι μεταναστες (και δεν ειναι μεταναστες ειναι ΛΑΘΡΟμεταναστες) φταινε αυτοι που το επετρεψαν. Το προβλημα φυσικα δεν ειναι ολοκληρωτικα εκει, ειναι ομως ενα απο τα βηματα. Δηλαδη εσυ το θεωρεις φυσιολογικο μεσα σε 10 χρονια να γεμισουμε τριτοκοσμικους? Δεν γινονται αυτα τυχαια...και για όλα αυτά φταίνε οι μετανάστες....
για το έλλειμμα, το δημόσιο χρέος, την παραγωγική αποδιαρθρωση, κλπ...
η αγανακτηση του κοσμου ειναι ηδη μεγαλη ομως αν δεν οργανωθει σωστα δε γινεται τιποτα...
το να πεταει γιαουρτια στον αλαβανο για μενα δε λεει τιποτα παρα μονο εχει πλακα τη στιγμη που το βλεπεις...και πως θα "οργανωθεί σωστά" ;
σωστή σωστότατη παρατήρηση! οι γάλλοι μας δίνουν μαθήματα αυτές τις μέρες.
εδώ οι εργατοπατέρες είναι όλοι ΓΤΠ. τα έχουν παραδόσει όλα.