george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μην μου λες τετοια...Παω να ρωτησωμε το ένσημο ή χωρίς?
γιατί εμένα πρώτα μου έκαναν την δουλειά και μετά το ζήτησαν τα λαμόγια...
Μην μου λες τετοια...Παω να ρωτησωμε το ένσημο ή χωρίς?
γιατί εμένα πρώτα μου έκαναν την δουλειά και μετά το ζήτησαν τα λαμόγια...
Βίνετο με τους λόγους βουλευτών του ΛάΟΣ από το youtube να ποστάρει σορηδόν δεν έχεις δει ποτέ δηλαδή;;;Γιατι, ο π. κωνσταντίνου αντιγράφει από το σάιτ του λάος;
Βιντεάκια και κειμενάκια διάφορων που υποστηρίζουν τις απόψεις του δημοσιεύει...
Όπως κάνεις και εσύ κατά κόρον...
Α..και που' σαι...
Γνωστό κοσμοκόριτσο που έλεγε χθες τα κατορθώματά σου στο κοσμοφόρουμ...
Δεν με ενδιάφερει που αυτοξεφτιλίζεσαι- δικαίωμά σου αλλά ρε μπαγάσα, που βρίσκεις το χρόνο για τόσα φόρουμ;
Πόσες ώρες την ημέρα ποστάρεις;
Κάνεις τίπο' άλλο;
Πολωνοι και αλβανοι ειναι, Ελληνας που ειχα βρει περσι ζητουσε λιγοτερα αλλα τωρα ειναι κλεισμενος μεχρι τον Δεκεμβρη. Για 3 μερες 4 ατομα ενα χιλιαρικακι χωρις τις μπογιες
Ο σωστός τίτλος θα ήταν:Την Ελλάδα του φασισμού.
Ρε του Πολωνούς κ Αλβανούς,φτιάξανε πελατεία κ ανεβάσανε παραπάνω από Ελλήνες την τιμή,έμαθαν το μάρκετινγκ,ντροπή τους...Πολωνοι και αλβανοι ειναι, Ελληνας που ειχα βρει περσι ζητουσε λιγοτερα αλλα τωρα ειναι κλεισμενος μεχρι τον Δεκεμβρη. Για 3 μερες 4 ατομα ενα χιλιαρικακι χωρις τις μπογιες
Ειναι πολυ περιπλοκη η απαντηση και δεν ειναι για γελια. Πιστευω οτι σε βαθος 20ετιας θα εδραιωθει νεο πολιτικο συστημα, μαλλον υβριδικοάρα η απάντηση είναι "Κάτω ο καπιταλισμός";
Βίνετο με τους λόγους βουλευτών του ΛάΟΣ από το youtube να ποστάρει δεν έχεις δει ποτέ δηλαδή;;;
Πολύ ενδιαφέρον για τις κινήσεις μου βλέπω,άντε να σου λύσω κ αυτήν την απορία:ξοδεύω 5-6 ώρες στο pc.
Το να κουτσομπολεύεις σε φόρουμ για άλλο φόρουμ δεν το βρίσκεις ξεφτίλα κ υπέρτατο κάψιμο;;;
και για όλα αυτά φταίνε οι μετανάστες....
για το έλλειμμα, το δημόσιο χρέος, την παραγωγική αποδιαρθρωση, κλπ...
η ελλαδα του "φασιμου" ηταν η ελλαδα των δυο μεγαλων παραταξεων του κεντρου και της δεξιας με την ηγεσια του γεωργιου παπανδρεου εναντια στην ξενοδουλη αριστερα
Μην μου λες τετοια...Παω να ρωτησω
Ειναι καλοι μαστορες ομως. Οχι σαν ενα συριο που ειχα βρει πριν 5 χρονια και τα εκανε πουτανα. Ειχε παρει 3000 για να βαψει 100τμ διαμερισμα απ εξω και το εκανε μουνι. Στο μεταξυ ειχε 3 παιδια και τα εστελνε και τα 3 σε ιδιωτικο σχολειοΡε του Πολωνούς κ Αλβανούς,φτιάξανε πελατεία κ ανεβάσανε παραπάνω από Ελλήνες την τιμή,έμαθαν το μάρκετινγκ,ντροπή τους...
Ήμουνα,δεν είμαι,δεν τα ξέρεις καλά!!!εισαι αντμιν σε αλλο σάιτ και εδω γραφεις σχολια και ξοδευεις μονο 5-6 ωρες σε pc? ΑΠο που πληρωνεσαι? Με τινος τα λεφτα ζεις?
Του Σύριζα ή του ΚΚΕ σούργελο;;;Την βαριά τραυματισμένη από τους Αριστερούς Τρομοκράτες, ειδική φρουρό Σοφία Ψυχογιού, φιλοξενεί (Κυριακή 22-11-09, 11.45
[size=14pt]Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους [/size]
Επίσης να μου εξηγήσουν οι αριστεροί της Πούτσας και της βούρτσας (αν έχουν αρχίδια)
πως γίνεται να είναι με τους μετανάστες και ταυτόχρονα τα αριστερά κόμματα να υποστηρίζουν
τους εργαζόμενους;;;
Οι μετανάστες ποίους βλάπτουν και ποιους ωφελούν;;;
γιατί εγώ λέω ότι οι μετανάστες βλάπτουν τον απλό Έλληνα εργάτη και ωφελούν
το ΚΕΦΑΛΑΙΟ και συμβάλλουν στην ΦΤΗΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
εσείς οι αριστεροί λοιπόν είσαστε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ και ΜΑΛΑΚΕΣ (ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ)
γιατί λέτε ότι είσαστε εναντίον του κεφαλαίου και υπέρ των εργαζομένων.
ενώ στην ουσία κάνετε το αντίθετο
συγνώμη για την έκφραση
αλλά
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
Ήμουνα,δεν είμαι,δεν τα ξέρεις καλά!!!
Από τον Τζόρτζ Σόρος πληρώνομαι!!!
άν καί μέ έχουν στεναχωρήσει οί απόψεις του.. καί έχει υποστηρίξει άτομα πού γιαουρτώνουν.. ουσιατικά έχει χαιδέψει τά αυτια τών εγγκληματικών συμμοριών τής πλατείας εξαρχείων..
έχει επίσης απόψεις περί νομιμοποιήσης όλων τών μεταναστων..
τό γιαουρτομά του μέ στεναχώρισε καί τό αποδοκίμασα....
μιά γιούχα ίσως καί νά τήν έριχνα ..αλλά μέχρι εκεί...