gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σουρδος;Οχι απ την Κοζανη
σουρδος;Οχι απ την Κοζανη
Τανια ? Τανια μαλλον .. Νεα κοπελα ... Αυτο.
(πριν καμια βδομαδα περασα )
Ρωσσιντα 30ρα με σωμα 25ρας , καλουτσικο- αποδεκτο , φατσα προς το τρακαρισμενο ,
( ειχε μπει και λιγη σκονη στα ματια μου ομως οποτε πατε να την δειτε καλυτερα μονοι σας )
βυζι μετριο αλλα πολυ στητο , γεματο , ωραιο στην ύφη
Στα του δωματιου ,μετρια πραγματα , αλλα μπηκα επιδη πηγα και λεω δε ντεφι να γινει , μιας και ημουν περαστικος λεω μπες ...
αν ηταν Σαλονικη ας πουμε θα εφευγα για διπλα ( εμφανισιακα) , οποτε απο μια γκομενα που δε σ αρεσει τι να περιγραψεις ? ...
Απλα αποδεκτη , οχι δυστροπη , Γκλικιε μου και καλε μου με ελεγε ολη την ωρα ( στανταρ η τσατσα της το ειπε να το λεει )
απο 30 γιουρα ξεκινανε και οτι παραπανω θες της δινεις μετα ακομη και μεσα στο δωματιο ειναι αποδεκτο πληρως το ειπε και η θειτσα
εγω εδωσα 50 μου εφερε ρεστα 20 και μετα τα ξαναπηρε επιδη την εχυσα στα βυζια ... :S
Για μια φορα καλα ηταν , τα 30 δε τα θεωρω πεταμενα , τα 20 ομως τα θεωρω
Κανει γυμνο μπουκι και γλυφομουνια αλλα δε ξερω ποσο τα χρεωνει , με κανα 10 ρικο αν ειστε της παρλας θα τα παρετε πιστευω , εγω δε δοκιμασα .
Τεςπα καλα κρασια και καλη μας συνεχεια ...
η Wendy δυστηχος αγνοειτε ... καλη της ωρα
( Καραμαν , να βαλουμε αγγελια να την βρουμε ρε )
Τωρα τι να πεις ? :o :o :o :o
Ο Ανθρωπος πηγε για σκι καλοκαιριατικα στο Καιμακτσαλαν και βρηκε την χαμενη αδερφη του Χιονη
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=13363.0;attach=434050;image[/img[/URL]]
Μπραβο Καραμαν :dancing: ωραια νεα μας εφερες . Αξιος :boobies:
με βλεπω να ξυπναω απ την θερινη μπουρδελοναρκη ;D
[/quote]
Πως λεμε χειμερινος κολημβητης.?? εεε εγω ειμαι θερινος (δεινος) σκιερ... :2funny:
ΥΓ. Η Γουεντυ περιμενει Τζο για κικμποξ....!!?? :2funny:
Από βυζί;ρουμανα καβλιαρα παιζη κοντουλα μελαχρινη το ονομα με διαφευγη 30 ευρω
Πως λεμε χειμερινος κολημβητης.?? εεε εγω ειμαι θερινος (δεινος) σκιερ...
ΥΓ. Η Γουεντυ περιμενει Τζο για κικμποξ....!!??
την πηρες μπρο ?Μετα απο επιτοπου αυτοψια, η Wendy τραγουδαει ακομα ...
Αντριαννα , πηγε προχθες ο Τζακ αλλα ξαχασα να γραψω νομιζα θα πειρουμανα καβλιαρα παιζη κοντουλα μελαχρινη το ονομα με διαφευγη 30 ευρω
Το βυζι δε θυμαμαι αν το πολυπαινεψε οσο το κωλαρακι της που το βρηκε λεει πολυ καλοΑπό βυζί;
Ωραια νεα εφερε ο ζορμπας Αξιος . Πρεπει αν την ξαναδω αυτη ! Εσυ την δοκιμασες μπρο ?Η Wendy συνεχιζει να τραγουδαει στα Γιαννιτσα...