Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 22.426
- Πόντοι
- 31.628
Και νάρκισσος και ηλίθιος και αυθάδης και ληγμένα....πάλι καλά να λες και λίγες είναι οι μπαρούφες που ξεστομίζει.
Δημητρουλα ποια θα λένε άραγε?Ένας έγραψε ένα ωραίο, τα 500αρικα θα τα λένε Μητσάρα
Ναι αυτό που δεν λέει είναι ότι εντελώς τυχαία την ώρα που οι γριές θα στήνουν κώλο για ένα κομμάτι ψωμί που δεν θα υπάρχει στην αγορά αυτός που έχει τα εκατομμύρια του σε ευρώ και δολάρια (όπως και οι ολιγάρχες που εχθρεύεται) θα γίνουν 6 φορές πλουσιότεροι....τι είπε ρε ο απατεώνας;;;;;;;;
Τάζει στα πρόβατα για να τον ψηφίσουν ότι θα φύγουμε απο το Ευρώ, θα φτιάξουμε δικό μας νόμισμα (θα έχει και χάρτινο για τις γριές ο ψυχοπονιάρης) και μετά θα σταθεροποιηθεί η ισοτιμια με το ευρώ και θα διαπραγματευτούμε το χρέος!!!!!!!
Η φραση κλειδί είνια όταν λέει "δε θα είναι εύκολο, αλλά θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία". Δηλαδή εσείς ρε πλεμπαίοι θα γίνετε Αλβανία και θα κάνετε εμπόριο με ευρώ στη μαύρη κι εγώ που έχω τα λεφτά μου στην Αυστραλία θα αγοράσω τα σπίτια σας και θα τα νοικιάζω σε τουρίστες.
Εσείς θα πεινάσετε και θα τσακώνεστε ποιος θα πρωτομεταναστεύσει ,ενώ εγώ και οι πλούσιοι φίλοι μου που έχουμε λεφτά έξω θα αγοράσουμε τις περιουσίες σας κοψοχρονιά.
Αυτή είναι η ηθική του Βαρουφάκη. Έχει τα λεφτά του έξω και χρησιμοποιεί τους μαλάκες που τον ψηφίζουν για πειραματόζωα στις θεωρίες του.
Παρατηρήστε ποιοι τον ψηφίζουν. Κάτι χίπστερ οικολόγοι, κάτι ψώνια πλούσιοι που το παίζουν αριστεροί, κάτι άνεργοι με τα λεφτά του μπαμπά. Η εργατική τάξη που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται τον έχει γράψει στα παπάρια της. Τυχαίο; Οχι βέβαια.
Είναι που οι κυβερνώντες και η αντιπολίτευση είναι καραγκιόζηδες.Και ομως τύποι αυτος ο καραγκιόζης σε σημερινη δημοσκόπηση παίρνει 5%!!