Νέα

Γιάννης Βαρουφάκης - The Show Must Go On!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stratos26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.338
Πόντοι
6.515
Μονο τον βλεπω. Λογικα τυχον οπαδους του τους φορεσαν ζουρλομανδυα και τους απεσυραν σε ασυλα :S

Nights

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
12
Πόντοι
0
O Γιάνης με 1 ν γιορτάζει? Γιατί έχω απωθημένο μερικές κατάρες να του τις στείλω.  :huh:

Nickgeo1908

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
0
O Γιάνης με 1 ν γιορτάζει? Γιατί έχω απωθημένο μερικές κατάρες να του τις στείλω.  :huh:

Την ίδια απορία έχω και γω αδερφέ. Να του στείλω μια ευχουλα θα ήθελα αλλά δεν ξέρω πόσο καταλυτικό ρόλο παίζει το ένα Ν

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
344
Πόντοι
21
Η ζημιά που προκάλεσε ο Βαρουφάκης στην Ελλάδα κυμαίνεται από 330 δις ευρώ μέχρι 449 δις ευρώ.
Η τεκμηρίωση εδώ
Ο κύριος καθηγητής ίσως πήρε κάτι από αυτά που ονειρεύεται ο πατέρα του Έθνους κύριος Μπάμπης. Μας μιλάει στον τίτλο του πονήματός του για ζημία του '15, τη στιγμή που στη δεύτερη παράγραφο αυτού αναφέρεται σε ζημία της τριετίας 2015-17 ("Αυτό θα επιχειρήσω σήμερα, για να υπολογίσω δηλαδή την οικονομική  ζημία που έκαναν στη χώρα μας οι χειρισμοί του πρώτου εξαμήνου του 2015, αλλά και οι αστοχίες της τριετίας 2015-2017"). Ας ξεκαθαρίσει λοιπόν πρώτα σε ποια περίοδο αναφέρεται, για να ξέρουμε και εμείς σε ποια πρόσωπα και πολιτικές αποδίδει ευθύνες ο κύριος καθηγητής που δεν θυμάμαι το όνομά του. Ο οποίος μάλιστα λέει στην αρχή του σύντομου πονήματός του ότι "Ο υπολογισμός του κόστους ή του οφέλους που προκύπτει από τους κυβερνητικούς χειρισμούς, προφανώς δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, γι αυτό δεν μπορεί ποτέ να υπολογισθεί με ακρίβεια.", αλλά τελικά μέσα σε μια σελιδίτσα και δυο πινακάκια το προσδιορίζει με εντυπωσιακή ακρίβεια τη ζημία ακολουθώντας μια, κατ' αυτόν, "ορθόδοξη μεθοδολογία".
Πάντως, με την ορθόδοξη μεθοδολογία του κυρίου καθηγητή μπορώ κι εγώ πλέον να υπολογίσω τη ζημία που προκάλεσαν διάφορες κυβερνήσεις και πολιτικές βάσει της αναμενόμενης ανάπτυξης και του αναμενόμενου ΑΕΠ και των πράγματι επιτευχθέντων από όποιο χρονικό σημείο και μετά θέλω. Γιατί προφανώς ο κύριος καθηγητής έχει ένα μονομερές ενδιαφέρον για το ποιοι προκάλεσαν ζημία (και πόσο μεγάλη είναι αυτή) που θα πληρώσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Ευτυχώς, για παράδειγμα, που τον κύριο καθηγητή δεν τον ενδιαφέρει η ζημία που προκάλεσαν οι διάφορες κυβερνήσεις που οδήγησαν τη Χώρα στη Χρεοκοπία και μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Εκτός και αν κάνω λάθος και δεν προκάλεσαν κάποια ιδιαίτερη ζημία αυτές, οπότε δώστε μου και μένα μια πέτρα να λιθοβολήσω τους καταστροφείς της ελληνικής οικονομίας που εμφανίστηκαν το '15.
ΥΓ: Καημένα παιδάκια, που προσπαθείτε να μάθετε οικονομικά σε τέτοια χέρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ας πούμε πόση ζημιά έκανε ο μπουχέσας?Πόση ο ΓΑΠ?Πόση ο Μπαρούφ?Πόση ο Τσι?
Δεν μπορείς να υπολογίσεις ακριβώς.Δηλαδή όση ζημιά και να έκανε ο Τσι θα πει δε φταίω εγώ αλλά ο προκάτοχος ο Μπαρούφ,ο Μπαρούφ θα ενοχοποιήσει το χοντρό,αυτός τον ΓΑΠ,ο ΓΑΠ το μπουχέσα,ο μπουχέσα το Σημιταρά και ο Σημιταράς τον Ανδρέα που θα τα ρίξει στην επάρατο Δεξιά και πάει λέγοντας.
Ο Μπαρούφ είναι ικανός να σου πει δε φταίω εγώ αλλά ο χοντρός με το Σαμαρά που τα σκατώσανε και βγήκε ένας μαλάκας σαν τον Τσι και ένας παπάρας όπως εγώ στην εξουσία.Αν δεν τα σκάτωνε ο Μπένι και ο ΓΑΠ,δε θα έβγαινα ποτέ εγώ ο αρχιμαλάκας οπότε δε θα είχατε τέτοια προβλήματα.Είναι απαλλαγή λόγω βλακείας που λένε.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.782
Πόντοι
496
Μάγκα σκιστους το καλσόν!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Οι της πφα  θα σκισω τα μνημονια και θα καταργησω τον ενφια εξαπατησαν τους πολιτες και θα πρεπει να ηταν φυλακη

Χωρια με το ψευτοδημοψηφισμα αθετησαν την επιθυμια του λαου  και εκαναν πολιτικο πραξικοπημα

Η 60 η 100 η 200 η 300 ειναι η ζημια  δεν εχει σημασια

Αλλα υπαρχουν προβατα που δικαιολογουν τους εγκληματιες κατσαπλιαδες

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.385
Πόντοι
3.936

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Έρχεται κωμωδία!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Adults in the room»

τη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης 19ης ταινίας του διάσημου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, που έχει τίτλο «Adults in the room» και είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Το «Ενήλικοι στην αίθουσα» βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη με τίτλο «Ανίκητοι Ηττημένοι» και αφηγείται την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις Εθνικές Εκλογές του Ιανουαρίου 2015, τις δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Ε.Ε. (Eurogroup) για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους στις αρχές του 2015 και φτάνει μέχρι την πρόταση για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, που ήταν και η στιγμή αποχώρησης του πρώην υπουργού Οικονομικών από το κυβερνητικό επιτελείο.

Πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Λούλης που υποδύεται το Γιάνη Βαρουφάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που υποδείεται τον Αλέξη Τσίπρα, ο Δημήτρης Τάρλοου στο ρόλο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, η Βαλέρια Γκολίνο τη Δανάη Στράτου, η Ζοσιάν Πινσόν την Κριστίν Λαγκαρντ, ο Ούλριχ Τουκούρ στο ρόλο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Στην ταινία παίζουν ακόμη οι Χρήστος Στέργιογλου, Θάνος Τοκάκης, Θέµης Πάνου και οι Νταν Σούρµανς, Ορελιάν Ρεκουάν, Βενσάν Νεµέτ, ο Αυστριακός Κορνίλιους Οµπόνια, ο Δανός Χένρικ Μπιρτς και ο Ιταλός Φραντσέσκο Ακουαρόλι.
Στο φεστιβάλ Βενετίας η παγκόσμια πρεμιέρα
Η ταινία θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου, μάλιστα ο Κώστας Γαβράς είναι τιμώμενο πρόσωπο καθώς θα του απονεμηθεί το βραβείο «Jaeger-LeCoultre Glory to the Filmmaker 2019» για το σύνολο της προσφοράς του στον κινηματογράφο.

Στην Ελλάδα, θα προβληθεί στην τελετή λήξης και απονομής των βραβείων του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», στις 28 Σεπτεμβρίου.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Αλίμονο, για κάτι τέτοια ζει η ψωνάρα.

Στο μεταξύ κυκλοφόρησαν και 6 μικρά κλιπ της ταινίας:

Γιάνης, Τσίπρας, Ζωή, Τσακαλώτος,...  καινούριο συκώτι θα κάνουμε!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
586
Πόντοι
81
κριμα για τον σκηνοθετη του 'Ζ" να γυρίζει κωμωδία δεύτερης διαλογής απο το βιβλίο του νάρκισσου που φυσικά ηρωποιεί τον εαυτό του.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786
κριμα για τον σκηνοθετη του 'Ζ" να γυρίζει κωμωδία δεύτερης διαλογής απο το βιβλίο του νάρκισσου που φυσικά ηρωποιεί τον εαυτό του.

και στο ζ ο βασιλικός ηρωποίησε το σαρτζετάκη,
έχει κάνει κάποιες καλές ταινίες πάντως,
ιδίως αυτή για το σταλινικό ποινικό σύστημα τη ουγγαρίας

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
586
Πόντοι
81
και τον "Αγνοούμενο με τον Τζην Χακμαν, συμφωνώ οτι ειναι καλος πολιτικός σκηνοθέτης. Θα την δω την ταινία φυσικά αλλά απο τις σκηνές οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών και ειδικά του Μπουρδούμη δεν με πείθουν :)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786
νομίζω τζακ λέμον, οχι χακμαν

baroc