midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.012
- Πόντοι
- 3.656
θα περασω καμμια απο σεπτεβρηστο δουκάτο είμαι ρε... γύρισα πάλι εδώ...
τωρα μ εχουν χωσει 12ωρα την μερα
φραγκα βγαινουν ,αλλα βολτες μεχρι σεπτεβρη γιοκ...
θα περασω καμμια απο σεπτεβρηστο δουκάτο είμαι ρε... γύρισα πάλι εδώ...
εκει που χεζει ο μπαρουφ φυτρωνει ο σοιμπλεΔεν είχε καμία τύχη ο Μπαρούφ.Οι αντίπαλοί του ήταν heavy weights και αυτός ήταν κατηγορία κουνουιού.Αν οι Γερμανοί έκαναν απόλυτο κουμάντο θα μας εξαφάνιζαν.Απλά θέλουν να κρατάνε τα προσχήματα,τον ξεφτίλισαν εντελώς αλλά δεν τον έλιωσαν.Γενικά είναι προπετείς.
Αλλά έτσι είναι άμα εκπροσωπείς ψωλάδες,πίσω από τον Μπαρούφ ήταν το απόλυτο κενό και αυτός ήταν ο πάνχαζος μπροστά στο ποίμνιο.Τον έκαναν κουδούνι από τα χτυπήματα,έγινε σάκος και μετά τον βρήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ και τον έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα για σάκο.
Τελικά θα τα ρίξουν όλα στον Μπαρούφ για να απαλλαγούν από τις δικές τους ευθύνες.Αυτή είναι η μόνη χρησιμότητά του του black sheep.
θα περασω καμμια απο σεπτεβρη
τωρα μ εχουν χωσει 12ωρα την μερα
φραγκα βγαινουν ,αλλα βολτες μεχρι σεπτεβρη γιοκ...
πανε με τον τζημερο τον κουραμπιε να κολησεις καμμια αφισα του παμε!!!!αντε μαλάκα σε περιμένω να σου ρίξω καμμιά φάπα μπας και κουνηθεί το σκατό που έχεις στο κεφάλι...
εκει που χεζει ο μπαρουφ φυτρωνει ο σοιμπλε
απλα ο ενας απο πισω εχει ρομποτ κι ο αλλος τζωννυδες64....
ΜΛΜ ειπα κ πριν.....μεινε στα πολωνικα θρεντΟ Μπαρούφ είναι χαζός ρε συ.Εκανε μαθήματα στο Σόιμπλε πώς πρέπει να λειτουργεί η ευρωπαική οικονομία.Τι λες ρε παπάρα?Αντί να ακούς και να κρατάς σημειώσεις από τον ανάπηρο που ρυθμίζει τις τύχες της Ευρώπης πας να το παίξεις και καθηγητής?Ρε πάπαρε,νομίζεις οτι είσαι σε αμφιθέατρο με μαθητές που σε δοξάζουν για να πάρουν κανά βαθμό?
Γενικά τεράστιο dissociation,αυταπάτες,οι τύποι δεν καταλάβαιναν τη θέση τους.Χρειάζονταν τα χαστούκια και λίγα τους ήτανε.
Και πάλι ο Μπαρούφ είναι τόσο χαζός που δεν κατάλαβε πώς τον γαμήσανε.
ΜΛΜ ειπα κ πριν.....μεινε στα πολωνικα θρεντ
πας γερμανοελλλην στοκος ,λεει το ρητο
Eιπαμε...Εθνομπολσεβικος. Πώς τα περνας? Θα ερθεις καμια βολτα κατα δω?η χα ειναι μια ενωση ηληθιων
Εσυ επισης ανηκεις σαν τρολ που εισαι σε μια αλλη ενωση μαλακηδων
Εγω δεν εχω τα χαλια σας
Εχω ξαναπει οτι το μονο κομμα της προκοπης στην Ευρωπη ειναι του Χεφνερ στην Αυστρια
Κατι τετοιο ειμαι κι εγω λοιπον πρασινο βουρλο
εκει που χεζει ο μπαρουφ φυτρωνει ο σοιμπλε
απλα ο ενας απο πισω εχει ρομποτ κι ο αλλος τζωννυδες64....
εννοειται τον μπαρουφσαρε τομπλερονακια πες μας στ' αληθεια
τα λεφτακια σου (αυτα που τωρα κανεις σοκολατες και αποθηκευεις στα υπογεια στην ελβετια) ποιον εμπιστευεσαι περισσοτερο να στα διαχειριζεται ? τον σοιμπλε ή τον μπαρουφακη ?
Δεν εμπιστευεσαι εναν ανθρωπο που επι των ημερων του η οικονομια της χωρας του ηγεμονευει ολες τις χωρες του κοσμου?εννοειται τον μπαρουφσα
ο σοιμπλε ειναι αρχιλαμογιο,εχει εξαπατησει τον πιο λογικο λαο του πλανητη κ τους εχει κ δουλευουν με τα μισα λεφτα
Δεν εμπιστευεσαι εναν ανθρωπο που επι των ημερων του η οικονομια της χωρας του ηγεμονευει ολες τις χωρες του κοσμου?
Που επι των ημερων του η ανεργια στη χωρα του ειναι μηδεν?
Που επι των ημερων του οι εξαγωγες εχουν τριπλασιαστει?
Καλα. Το' καψες τελειως.
Ειναι σαν να μου λες οτι δεν θελεις τον Μεσι αλλά τον Σιοβα.
Καλα. Το' καψες τελειως.
Γιατι δεν ερωτηθηκαν ο δραχματζανης και η ζωη για το συστημα μπαρουφ :S
Εχω ξαναπει οτι το μονο κομμα της προκοπης στην Ευρωπη ειναι του Χεφνερ στην Αυστρια
Και τι να κανω βρε ανθρωπε? Ή γουρλοματης ή καταληψιας ειναι η επιλογη. Τι θελεις να προτιμησω? Δηλαδη οταν ο Βενιζελος λεει "να φυγουν το ταχυτερο", ποιον εννοει να αναλαβει? Την Φωφη?δεν ειναι παραξενο υπαρχουν και χειροτερα
εσυ ας πουμε που εμπιστευεσαι τον γουρλοματη
υπαρχουν πολλα παραδοξα
Κοιτα να δεις που εννοει τον Χάιντερ τον μακαριτη και το Κομμα της Ελευθεριας (ακροδεξιο κομμα της Αυστριας). Ο σημερινος αρχηγος λεγεται Στράχε πάντως. Χεφνερ ειναι αυτος του πλειμπόι.ποιο κομμα ειναι αυτο ρε ? googlαρω και δεν το βρισκω
θα τα εδινε ρε παρη σε ενα φουρνο που πληρωνει φορους γιατι κονομαει πχ στο βενετη κ θαπαιρνε 1200ε ψωμι
Ο δε βενετης θα ταπαιρνε γιατι με ενα απλο κινητρο πχ 5% εκτωση φορου θα τομ συνεφρρε να πληρωνει φορους με τα μπαρουφια αντι με ευρω
Μια λογιστικη εγγραφη ειναι κ το μπαρουφι κ το ευρω
Αυτος αντι πχ για 500000 φορο θα πληρωνε 450000 με τα μπαρουφια
Τι δε καταλαβαινεις
Δεν μ ενθουσιαζει το συστημα καθολου αλλα δε μπορω να ακουω κ τις μαλκιες τυπου αδωνοβλακα επι του θεματος