Νέα

Γιάννης Βαρουφάκης - The Show Must Go On!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stratos26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ότι είσαι ερασιτέχνης ψυχίατρος να το πεις σε κάποιον επαγγελματία ψυχίατρο! Θα σε πάρει αμέσως στο Δαφνί για "βοηθό" του! Θα εξασφαλίσεις έτσι δωρεάν φαγητό και στέγη και βήμα να δίνεις διαλέξεις ως ειδικός για ότι θέλεις χωρίς να χρειάζεσαι ανάλογο πτυχίο σπουδών!

Δείχνεις να διαβάζεις τα μισά από όσα γράφω! Σαν ερασιτέχνης ψυχίατρος θα πρέπει να γνωρίζεις ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό των σχιζοφρενών!

"Μαύρες" καταθέσεις είναι οι καταθέσεις που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και τις νόμιμες δραστηριότητες. Τέτοιες εκτός από τον Τσοχατζόπουλο έχουν πολλοί Έλληνες πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Όσον αφορά τις πηγές μου, λόγω επαγγέλματος είμαι σε θέση να μάθω όσα και οι δημοσιογράφοι. Σου αρκεί;

ποιά δηλωθέντα εισοδήματα ρε και πούτσες μάντολες ???

μέχρι το 2008 δεν είχες υποχρέωση να δηλώσεις εισοδήματα που φορολογούντουσαν αυτοτελώς στην πηγή δηλαδή μερίσματα μετοχών εισηγμένων, τόκους ονολόγων, κέρδη από αγοραπωλησίες συμμετοχών και χρεοχράφων και πολλά πολλά άλλα...

χώρια που τα στοιχεία (φορολογικές δηλώσεις) που υπάρχουν ηλεκτρονικά αρχίζουν από το 1998 και μετά ... τα παλαιοτερα δεν υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή και αν υπάρχουν σε φυσική μορφή θα είναι σε άθλια κατάσταση

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ποιά δηλωθέντα εισοδήματα ρε και πούτσες μάντολες ???

μέχρι το 2008 δεν είχες υποχρέωση να δηλώσεις εισοδήματα που φορολογούντουσαν αυτοτελώς στην πηγή δηλαδή μερίσματα μετοχών εισηγμένων, τόκους ονολόγων, κέρδη από αγοραπωλησίες συμμετοχών και χρεοχράφων και πολλά πολλά άλλα...

χώρια που τα στοιχεία (φορολογικές δηλώσεις) που υπάρχουν ηλεκτρονικά αρχίζουν από το 1998 και μετά ... τα παλαιοτερα δεν υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή και αν υπάρχουν σε φυσική μορφή θα είναι σε άθλια κατάσταση

δηλαδή θες να μας πείσεις ότι δεν υπάρχει μαύρος πλούτος στην ελλάδα? ότι δεν υπήρχαν υπουργοί που τα έτρωγαν?ότι δεν έπαιζαν μίζες στην ελλάδα? ότι δεν υπάρχει φοροαποφυγή και φοροφυγάδες στην ελλάδα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δηλαδή θες να μας πείσεις ότι δεν υπάρχει μαύρος πλούτος στην ελλάδα? ότι δεν υπήρχαν υπουργοί που τα έτρωγαν?ότι δεν έπαιζαν μίζες στην ελλάδα? ότι δεν υπάρχει φοροαποφυγή και φοροφυγάδες στην ελλάδα?

υπάρχει αλλά πρέπει

(1) να τον βρείς
και το κυριώτερο
(2) να αποδείξεις ότι είναι μαύρος ...

με τις πορδές και τα τσιτάτα δεν βάφεις αυγά νικολιό... με στοιχεία και αποδείξεις το κάνεις αυτό...

γιαυτό και το 90% των προστίμων και φόρων που επεβλήθησαν από την ΠΦΑ κυβερνησάρα μας έχουν είτε καταπέσει στα δικαστήρια είτε είναι στην αναμονή για κατάπτωση..

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
υπάρχει αλλά πρέπει

(1) να τον βρείς
και το κυριώτερο
(2) να αποδείξεις ότι είναι μαύρος ...

με τις πορδές και τα τσιτάτα δεν βάφεις αυγά νικολιό... με στοιχεία και αποδείξεις το κάνεις αυτό...

γιαυτό και το 90% των προστίμων και φόρων που επεβλήθησαν από την ΠΦΑ κυβερνησάρα μας έχουν είτε καταπέσει στα δικαστήρια είτε είναι στην αναμονή για κατάπτωση..

άρα το σύστημα που οραματίζεσαι κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους? Γιατί σήμερα η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ζει στην εξαθλίωση?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και για να σου το κάνω απλό για να το καταλάβεις νικολιό (ο πνευματικός καρκίνος της αριστεράς έχει κάψει κάθε εγκεφαλικό σου κύτταρο) να ένα ανέκδοτο

Δικαστής - Για πες μας μάρτυς τι γνωρίζεις για την υπόθεση ?
Μάρτυρας - Ακουσα ότι προχτές ο κατηγορούμενος ήταν παρέα με τους άλλους  ... .
Δικαστής - Ακουσες ? Αφού δεν είδες δεν πιάνει. Κάτι άλλο ?
Μάρτυρας - Ακουσα επίσης ότι ο Μήτσος ο Σουγιας είναι κολλητός του ...
Δικαστής - Ακουσες ? Αφου δεν είδες δεν πιάνει. Κάτι άλλο ?
Μάρτυρας - .....
Δικαστής - Εντάξει μάρτυς μπορείς να φύγεις

Φεύγοντας ο μάρτυρας αμολάει μια βροντερή πορδή

Δικαστής - Εεεε τι είναι αυτά ? Δεν σέβεσαι ρε το δικαστήριο ?
Μάρτυρας - Τι έγινε κυρ Πρόεδρα ? Είδες δεν είδες ... Ακουσες ... Δεν πιάνει...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.777
Πόντοι
5.506
άρα το σύστημα που οραματίζεσαι κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους? Γιατί σήμερα η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ζει στην εξαθλίωση?

Ρε κουφιοκεφαλάκο, το σύστημα που οραματιζόμαστε τι σχέση έχει με το σύστημα που επικρατεί εδώ και 40+ χρόνια μέχρι ΚΑΙ σήμερα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

πόθεν προκύπτει τούτο εκ των εκφερομένων ?

(1) Δεν ζεί η πλειοψηφία του ελληνικού λαού σε συνθήκες εξαθλίωσης
(2) Σε συνθήκες εξαθλίωσης ζουν οι καθ έξιν τεμπέληδες...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
πόθεν προκύπτει τούτο εκ των εκφερομένων ?

(1) Δεν ζεί η πλειοψηφία του ελληνικού λαού σε συνθήκες εξαθλίωσης
(2) Σε συνθήκες εξαθλίωσης ζουν οι καθ έξιν τεμπέληδες...

δηλαδή όσο εργάζονται και αμείβονται με 400ε το μήνα δεν ζουν στην εξαθλίωση?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
όχι... και αν δεν φτάνουν να δουλέψουν και σε δεύτερη δουλειά...

τι λες ρε μαλάκα έχεις δοκιμάσει να ζήσεις με 400ε το μήνα και να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες?
άρα άμα εργαζόμαστε 16ώρες τη μέρα σε τι διαφέρει από τη δουλεία???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι λες ρε μαλάκα έχεις δοκιμάσει να ζήσεις με 400ε το μήνα και να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες?

δεν ξέρω με την δουλεία γιατί έχει πάψει προ αιώνων να υπάρχει... ξέρω όμως ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από την τεμπελιά...

και φυσικά δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω τέτοια ανάγκη... και φροντίζω να μην έρθω σε αυτήν την ανάγκη ... μα αν έρθω θα φροντίσω να κάνω κάτι για να έχω παραπάνω...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.777
Πόντοι
5.506

Πήγαινε πες τα αυτά σε έναν ελεύθερο επαγγελματία, έναν καταστηματάρχη, έναν έμπορο ή ένα βιομήχανο αυτά.

[size=70pt]ΠΑΡΤΑΛΙ.[/size]

Επισκέπτης
Πήγαινε πες τα αυτά σε έναν ελεύθερο επαγγελματία, έναν καταστηματάρχη, έναν έμπορο ή ένα βιομήχανο αυτά.

[size=70pt]ΠΑΡΤΑΛΙ.[/size]
Ούτε αυτοί είναι ευχαριστημένοι με την σημερινή κατάσταση όπως και το 80% των Ελλήνων. Εσύ όμως δείχνεις να είσαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη! Μπορείς να μας το εξηγήσεις;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Αυτά τα λένε οι δημοσιογράφοι στους οποίους βασίζεις την επιχειρηματολογία σου!

Δεν σου ανέφερα κανένα γεγονός, ως αδιαμφισβήτητο, και πάνω στο οποίο να στήριξα τη λογική συνέχεια αυτών που σου έγραψα.

Αυτό που σου παρέθεσα (αλλά μάλλον δεν το διάβασες) είναι ο επιστημονικός ορισμός της ψυχανωμαλίας του συγκεκριμένου ατόμου.
Αν τη διαβάσεις, θα δεις και μόνος σου πόσο καλά "κουμπώνει" η περιγραφή της ασθένειας με τη συμπεριφορά του μπαρουφάκη.

Εσύ είσαι αυτός που έγραψε:
"Τέτοιες (μαύρες καταθέσεις) εκτός από τον Τσοχατζόπουλο έχουν πολλοί Έλληνες πολιτικοί και δημοσιογράφοι."

Ξεκινάς δηλαδή από ένα δεδομένο το οποίο δεν αποδεικνύεται, το θεωρείς σωστό και ισχύον, και με βάση αυτό συνεχίζεις μια επιχειρηματολογία.

Και επειδή αντιλαμβάνεσαι την αδυναμία αυτής της λογικής συνέχειας, πετάς και ένα:
"Όσον αφορά τις πηγές μου, λόγω επαγγέλματος είμαι σε θέση να μάθω όσα και οι δημοσιογράφοι"
για να δώσεις εγκυρότητα στις ανοησίες που υποστηρίζεις.

Μάλλον χάνω το χρόνο μου μαζί σου.
Σαν και σένα, ανοήτους ο κόσμος είναι γεμάτος.

Επισκέπτης
Δεν σου ανέφερα κανένα γεγονός, ως αδιαμφισβήτητο, και πάνω στο οποίο να στήριξα τη λογική συνέχεια αυτών που σου έγραψα.

Αυτό που σου παρέθεσα (αλλά μάλλον δεν το διάβασες) είναι ο επιστημονικός ορισμός της ψυχανωμαλίας του συγκεκριμένου ατόμου.
Αν τη διαβάσεις, θα δεις και μόνος σου πόσο καλά "κουμπώνει" η περιγραφή της ασθένειας με τη συμπεριφορά του μπαρουφάκη.

Εσύ είσαι αυτός που έγραψε:
"Τέτοιες (μαύρες καταθέσεις) εκτός από τον Τσοχατζόπουλο έχουν πολλοί Έλληνες πολιτικοί και δημοσιογράφοι."

Ξεκινάς δηλαδή από ένα δεδομένο το οποίο δεν αποδεικνύεται, το θεωρείς σωστό και ισχύον, και με βάση αυτό συνεχίζεις μια επιχειρηματολογία.

Και επειδή αντιλαμβάνεσαι την αδυναμία αυτής της λογικής συνέχειας, πετάς και ένα:
"Όσον αφορά τις πηγές μου, λόγω επαγγέλματος είμαι σε θέση να μάθω όσα και οι δημοσιογράφοι"
για να δώσεις εγκυρότητα στις ανοησίες που υποστηρίζεις.

Μάλλον χάνω το χρόνο μου μαζί σου.
Σαν και σένα, ανοήτους ο κόσμος είναι γεμάτος.
Εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις επιστημονικές γνωματεύσεις χρησιμοποιώντας κάποιον ιατρικό οδηγό!

Εσένα δεν προσπαθώ να σε πείσω προσωπικά διότι πιστεύεις ό,τι σου επιβεβαιώνει τις αρχικές σου απόψεις για κάτι απορρίπτοντας στην συνέχεια όλα τα στοιχεία που τις διαψεύδουν. Τα γράφω για τους κακοπληροφορημένους που ενδιαφέρονται για την αλήθεια.

Όσον αφορά τις πηγές μου γνωρίζω προσωπικά ανώτατα στελέχη όλων των πολιτικών κομμάτων, τραπεζών και πολλούς επώνυμους δημοσιογράφους και ακαδημαϊκούς. Σου αρκεί;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Όσον αφορά τις πηγές μου γνωρίζω προσωπικά ανώτατα στελέχη όλων των πολιτικών κομμάτων, τραπεζών και πολλούς επώνυμους δημοσιογράφους και ακαδημαϊκούς. Σου αρκεί;
Ρε τύπε γιατι να του αρκει? Επειδη το λες εσυ? Μα ελεος δηλαδη.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις επιστημονικές γνωματεύσεις [size=12pt]χρησιμοποιώντας κάποιον ιατρικό οδηγό[/size]!

Εσένα δεν προσπαθώ να σε πείσω προσωπικά διότι πιστεύεις ό,τι σου επιβεβαιώνει τις αρχικές σου απόψεις για κάτι απορρίπτοντας στην συνέχεια [size=12pt]όλα τα στοιχεία που τις διαψεύδουν[/size]. Τα γράφω για τους κακοπληροφορημένους που [size=12pt]ενδιαφέρονται για την αλήθεια.
[/size]

Όσον αφορά τις πηγές μου [size=12pt]γνωρίζω προσωπικά ανώτατα στελέχη όλων των πολιτικών κομμάτων, τραπεζών και πολλούς επώνυμους δημοσιογράφους και ακαδημαϊκούς[/size]. Σου αρκεί;

Δεν σου παρέθεσα ιατρικό οδηγό, κόπανε, κολλημένε. Λεξικό σου παρέθεσα, το λέει και το link. Εγκυκλοπαίδεια.  Ξαναδές το (κι αν ξέρεις αγγλικά), διάβασε τι γράφει. "Dictionary" είναι το site,
Και ιδού τι λέει:
-An attention whore is anyone who is desperate for attention and do anything, including degrading or humiliating themselves to get it. Usually have low self esteem and absolutely no respect for themselves.

-Label given to any person who craves attention to such an extent that they will do anything to receive it. The type of attention (negative or positive) does not matter.

-A person who's willing to do something extremely drastic just for all eyes to be on them.

-A pervasive pattern of excessive emotionality and attention seeking, beginning by early adulthood and present in a variety of contexts, as indicated by five (or more) of the following:
1.is uncomfortable in situations in which he or she is not the center of attention
2.interaction with others is often characterized by inappropriate sexually seductive or provocative behavior
3.displays rapidly shifting and shallow expression of emotions
4.consistently uses physical appearance to draw attention to self
5.has a style of speech that is excessively impressionistic and lacking in detail
6.shows self-dramatization, theatricality, and exaggerated expression of emotion
7.is suggestible, i.e., easily influenced by others or circumstances
8.considers relationships to be more intimate than they actually are.

1) Καταλαβαίνεις τίποτα?

2) Ποια είναι τα "στοιχεία που με διαψεύδουν"?

3) Ποια "αλήθεια" θα διδάξεις εσύ τους κακοπληροφορημένους?  Ποιος είσαι? Ο Μεσσίας?  Και που την έμαθες εσύ την αλήθεια?

4) Μπράβο σου, έχεις γνωριμίες σε όλη την υψηλή κοινωνία, αυτό αντιλαμβάνομαι. Αφού είναι έτσι το πράμα, πως έχεις καταλήξει να υπερασπίζεσαι το μπαρουφάκη σε ένα μπουρδελοsite?  Αλλά άσχετα από τη δικιά μου απορία, αυτές (οι γνωριμίες σου) δε σε καθιστούν σπουδαίο, το ξέρεις?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Επειδη το λες εσυ? Μα ελεος δηλαδη.

Δεν υπάρχει έλεος, alex.
Είμαστε καταδικασμένοι.

Και το λέω διότι το άτομο τώρα, ό,τι και να γράφει, δεν πειράζει. Την ώρα μας περνάμε.
Σκέψου όμως, ότι μεθαύριο που θα γίνουν (πάλι) εκλογές, θα πάει και θα (πάλι) ψηφίσει.

Δεν υπάρχει σωτηρία, αυτό καταλαβαίνω εγώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom