Πάντως ο Λαζόπουλος προκαλεί για να βγάλει γέλιο στη σάτιρα. Δηλ. ότι λέει είναι μέσα στο σεξουαλικό υπονοούμενο, ή σε βρισιες, ή για κλανιές θα λέει, ή για χεσίματα, ή για γριές.
Εντάξει εμμονές έχει, ίσως κάποια καταλοιπα της παιδικής ηλικίας δεν ξέρω...
Οι παλιοί ηθοποιοί έβγαζαν αβίαστα το γέλιο, με έξυπνες ατάκες, χωρίς να προκαλούν συνέχεια.. Φυσικά έζησαν σε μια πολύ πιο συντηρητική εποχή από τη δική μας..
Αλλά όταν ακούς το Λαζόπουλο και λέει συνέχεια για κουράδες και κλανιές...ε είναι κάπως..
Από την άλλη ο Μπέζος ας πουμε χρησιμοποιεί κάποιες στεροτυπίες στο παίξιμο του, και στις κινήσεις αλλά και στα λόγια του. Ειδικά όταν κάνει τον ξαφνιασμένο,ή το χαζοχαρούμενο. Κυρίως παρμένα από μεγάλους ηθοποιούς που έπαιζαν πολύ με το σώμα αλλά και με τις εκφράσεις του προσώπου τους.
Προσωπικά δε μου αρέσουν.
Οσο για τις κοινωνικές τους ευαισθησίες...αυτές μόνο γέλιο μπορούν να μου προκαλέσουν, αφού και οι μισθοί που παίρνουν είναι "απροσδιόριστοι" αλλά και το παιχνίδι του συστήματος παίζουν με τόσες διαφημίσεις που συμμετέχουν, προβάλλωντας τυριά, σαλάμια, γιαούρτια, κορν φλεικς και ένα σωρό άλλα προϊόντα που μόνο την κοινωνικη ευαισθησία δεν ερεθίζουν...αλλά μάλλον την όρεξη .
Και παραδέχομαι πως τους έχω παρακολουθήσει πολλάκις και τους δυο, και έχω γελάσει με τα αστεία τους και με τα έργα τους...