Νέα

Γιάννης Μπέζος vs Λάκη Λαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πράγματι,αλλά δεν ήταν πάντα και αυτό είναι το κακό...έτσι γίνεται πάντα όταν παρα πουλάς ένα προϊόν.

Και ο Λαζόπουλος το γάμησε,4 ή 5 χρόνια έχει;;; :P

Δεν ξέρω πόσα χρόνια ρε συ, απλά βλέπω ότι το παίζει τόσο αριστερός με τα γλειψίματα στο κοινό ενώ χωμένος στα σκατά είναι. Ίσως παλιά λόγω της δομής της εκπομπής των Μήτσων, δεν τον 'ξέραμε'. Δε νομίζω τώρα να έγινε τόσο τρόμπας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ξέρω πόσα χρόνια ρε συ, απλά βλέπω ότι το παίζει τόσο αριστερός με τα γλειψίματα στο κοινό ενώ χωμένος στα σκατά είναι. Ίσως παλιά λόγω της δομής της εκπομπής των Μήτσων, δεν τον 'ξέραμε'. Δε νομίζω τώρα να έγινε τόσο τρόμπας.
Έχει να κάνει ότι βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά κ κοιτάει να πουλήσει όσο μπορεί.... ;)

Και οι Ράδιο Αρβύλα το ίδιο κάνουν άλλωστε....και εμένα με εκνευρίζει όταν κάποιος εμπορεύεται τις αριστερές ιδέες αλλά από το να μην ακούω κάποια πράγματα ας τα λέει κ ο Λαζόπουλος ακόμα...

Τα ακούει κ αρκετός κόσμος,είναι μια φωνή όπως κ να΄χει,ας είναι πληρωμένη χρυσό.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Έχει να κάνει ότι βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά κ κοιτάει να πουλήσει όσο μπορεί.... ;)

Και οι Ράδιο Αρβύλα το ίδιο κάνουν άλλωστε....και εμένα με εκνευρίζει όταν κάποιος εμπορεύεται τις αριστερές ιδέες αλλά από το να μην ακούω κάποια πράγματα ας τα λέει κ ο Λαζόπουλος ακόμα...

Τα ακούει κ αρκετός κόσμος,είναι μια φωνή όπως κ να΄χει,ας είναι πληρωμένη χρυσό.

Πάνω κάτω αυτής της άποψης είμαι κι εγώ, αν και γεγονός είναι ότι εφόσον έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας σε Λαζόπουλους και αρβύλες τότε we seated the boat

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Δεν έχεις και τόσο άδικο. Από το τίποτα οκ, καλό και το λιγότερο σκατό. Αλλά περιμένω ανθρώπους που δεν έχουν ανάγκη αυτούς, για να σχηματίσουν άποψη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βοηθηστε ρε τοσες επιχειρησεις εχετε
Ξέρεις ποιες έχουμε κ τι βγάζουμε όπως όλη η Ελλάδα(ο χοντρός σας κάτι πήγε να πει αλλό το κανέ γαργάρα τελικά),αντίθετα για το κόμμα δεν ξέρουμε ακριβώς τις δραστηριοτητές του....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάνω κάτω αυτής της άποψης είμαι κι εγώ, αν και γεγονός είναι ότι εφόσον έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας σε Λαζόπουλους και αρβύλες τότε we seated the boat
URL]]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν έχεις και τόσο άδικο. Από το τίποτα οκ, καλό και το λιγότερο σκατό. Αλλά περιμένω ανθρώπους που δεν έχουν ανάγκη αυτούς, για να σχηματίσουν άποψη.
Πιστεύω ότι αν δεν έχεις κ το σκατό θα έχεις περισσότερους που θα βλέπουν τούρκικα,παρατράγουδα κτλ...δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.

Φρόντισαν κ φροντίζουν να μας κάνουν ζωάδια!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πιστεύω ότι αν δεν έχεις κ το σκατό θα έχεις περισσότερους που θα βλέπουν τούρκικα,παρατράγουδα κτλ...δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.

Φρόντισαν κ φροντίζουν να μας κάνουν ζωάδια!!!!

οποιος θελει να γινει ζωαδι γινεται δεν χρειαζεται να φροντισει κανεις για αυτο

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πάντως ο Λαζόπουλος προκαλεί για να βγάλει γέλιο στη σάτιρα. Δηλ. ότι λέει είναι μέσα στο σεξουαλικό υπονοούμενο, ή σε βρισιες, ή για κλανιές θα λέει, ή για χεσίματα, ή για γριές.
Εντάξει εμμονές έχει, ίσως κάποια καταλοιπα της παιδικής ηλικίας δεν ξέρω...

Οι παλιοί ηθοποιοί έβγαζαν αβίαστα το γέλιο, με έξυπνες ατάκες, χωρίς να προκαλούν συνέχεια.. Φυσικά έζησαν σε μια πολύ πιο συντηρητική εποχή από τη δική μας..
Αλλά όταν ακούς το Λαζόπουλο και λέει συνέχεια για κουράδες και κλανιές...ε είναι κάπως..

Από την άλλη ο Μπέζος ας πουμε χρησιμοποιεί κάποιες στεροτυπίες στο παίξιμο του, και στις κινήσεις αλλά και στα λόγια του. Ειδικά όταν κάνει τον ξαφνιασμένο,ή το χαζοχαρούμενο. Κυρίως παρμένα από μεγάλους ηθοποιούς που έπαιζαν πολύ με το σώμα αλλά και με τις εκφράσεις του προσώπου τους.
Προσωπικά δε μου αρέσουν.

Οσο για τις κοινωνικές  τους ευαισθησίες...αυτές μόνο γέλιο μπορούν να μου προκαλέσουν, αφού και οι μισθοί που παίρνουν είναι "απροσδιόριστοι" αλλά και το παιχνίδι του συστήματος παίζουν με τόσες διαφημίσεις που συμμετέχουν, προβάλλωντας τυριά, σαλάμια, γιαούρτια, κορν φλεικς και ένα σωρό άλλα προϊόντα που μόνο την κοινωνικη ευαισθησία δεν ερεθίζουν...αλλά μάλλον την όρεξη .

Και παραδέχομαι πως τους έχω παρακολουθήσει πολλάκις και τους δυο, και έχω γελάσει με τα αστεία τους και με τα έργα τους...  

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οποιος θελει να γινει ζωαδι γινεται δεν χρειαζεται να φροντισει κανεις για αυτο
Κοίτα όταν όλη μέρα έχεις στην tv μαλακίες πράγματι έχεις την επιλογή να την έχεις κλειστή ή να τις βλέπεις.

Αλλά με κλειστή δεν θα μπορείς να βλέπεις ΜΕΓΚΑ να ξέρεις. :birdman:

1.jpg

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τον απεχθάνομαι τον Λαζόπουλο όσο τίποτε αλλο, αλλα και για τον Μπέζο δεν εχω ακούσει τα καλύτερα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, είναι τρομερά ανταγωνιστικός (ειδικά με την γυναίκα του), απότομος και γενικά όχι ο καλύτερος άνθρωπος για παρέα ή συνεργασία. Τον βλέπω συχνά σε καφετερία των Εξαρχείων σχεδόν παντα μόνο του να πίνει μπύρες. Επίσης πρίν κάποια χρόνια στην Αμαλιάδα είχε σταματήσει θεατρική παράσταση και απειλούσε τον κόσμο οτι αν δεν βγάλουν τα παιδάκια που εκαναν φασαρία έξω θα διέκοπτε το έργο.  :P :P :P :P :P :P :P

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λαζόπολου ρε παιδια.οχι Λαζοπούλου.

Όταν η λήγουσα είναι μακρά, η πρόπαραλήγουσα ΔΕΝ τονίζεται...  :birdman:

Ρώτα τον Παπατρόλλ. Ξέρει αυτός από καλή γραμματική...  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Θέτει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές;

Έπειτα από τις κατά καιρούς πολιτικές τοποθετήσεις του σε ό,τι αφορά θέματα που απασχολούν την τρέχουσα επικαιρότητα, πρόσφατα δημοσιεύματα φέρουν τον Γιάννη Μπέζο να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές – όποτε αυτές γίνουν.

Η πρόταση λέγεται ότι έγινε στον ηθοποιό από τον ίδιο τον Φώτη Κουβέλη στη διάρκεια γεύματος και η τοποθέτησή του σε μη εκλόγιμη σειρά θα γίνει ως ένδειξη στήριξης στο κόμμα. Το People επικοινώνησε με το δημοφιλή ηθοποιό, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στο σίριαλ Κλινική Περίπτωση του Mega και εκείνος δήλωσε σχετικά: «Θα προσπαθήσω να στηρίξω τη Δημοκρατική Αριστερά. Σε ό,τι αφορά το θέμα της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς μου, δεν θα ήθελα να επιβεβαιώσω κάτι προς το παρόν»

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τον απεχθάνομαι τον Λαζόπουλο όσο τίποτε αλλο, αλλα και για τον Μπέζο δεν εχω ακούσει τα καλύτερα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, είναι τρομερά ανταγωνιστικός (ειδικά με την γυναίκα του), απότομος και γενικά όχι ο καλύτερος άνθρωπος για παρέα ή συνεργασία. Τον βλέπω συχνά σε καφετερία των Εξαρχείων σχεδόν παντα μόνο του να πίνει μπύρες. Επίσης πρίν κάποια χρόνια στην Αμαλιάδα είχε σταματήσει θεατρική παράσταση και απειλούσε τον κόσμο οτι αν δεν βγάλουν τα παιδάκια που εκαναν φασαρία έξω θα διέκοπτε το έργο.  :P :P :P :P :P :P :P

Η διαφορα του Λαζοπουλου και του Μπεζου ειναι η διαφορα αναμεσα σε εναν λαικιστη οσο δεν παει αστο με εναν σνομπ οσο δεν παει αστο....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και ας πει καποιος στον βλακα τον Λορενς Ολιβιε της Κωλοπετινιτσας τον Μπεζο οτι Αστικη επανασταση εχει να γινει στον κοσμο απο το 1848.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom