Νέα

Γιάννης Μπέζος vs Λάκη Λαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
σιγα το παπαρι τον λαζοπουλο... ενας γελοιούλης παρουσιαστακος της σειρας που μονο να προκαλει ξερει για να τραβαει τα φωτα πανω του...
για μενα το χιουμορ του ειναι κατω απο το μηδεν.. το οτι βαζει καποια αστεια βιντεακια που βρισκει στο youtube δεν σημαινει οτι γινεται και χιουμοριστας..

ο μπεζος εχει γραψει ιστορια και στης ελλαδος τα παιδια και στον δογκανο κ σε αλλα πολλα 
τη βουρτσα με την τσαπου συγκρινετε

:birdman:
για να πω κι εγώ τη σχετική παπάρα μου, ο Μπέζος υπερέχει και δεδομένου πως είναι και αρκετά ψηλότερος και σε επίπεδο ανθρώπου κι ειδικά κωμικού για μένα είναι ο Έλληνας John Cleese

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
O άνθρωπος είναι για κλωτσιές. Έχει φύγει ο ΓΑΠ εδώ και δέκα μέρες κι'αυτός ακόμη μαζί του ασχολείται.
Δυστυχώς γι'αυτόν του ξεφεύγουν και μερικές αλήθειες, όπως χτες("μας βόλεψε κυρία μου που έφυγε ο Γιώργος").
Όχι που δε θα σε ενοχλούσε που είπε για τον ΓΑΠ,τον καημένο τον ΓΑΠ, γιατί του φέρνεται έτσι ο κακός Λαζόπουλος.... :- :'(

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε μαλακιστήρι, πατάς καθόλου στη σχολή σου ή τη βγάζεις μασουλώντας τη σύνταξη του μπαμπά;
Σε καίει να μάθεις ε;;; :cheesy: :grin:

Πατάω,απλά σήμερα σηκώθηκα νωρίς κ είχα χρόνο να ανοίξω λίγο το pc,προς το μεσημεράκι έχω μάθημα.

Έλα να κλάψουμε λίγο για τον καημένο τον ΓΑΠ που του φέρεται τόσο άσχημα ο κακός Λαζόπουλος..... :boobies: :boobies: :boobies:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε βλάκα, ακόμη δε σε ειδοποιήσανε από το κόμμα ότι για να είσαι in πλέον πρέπει να βρίζεις τον Παπαδήμο και τον Βορίδη; Μόνο ο Λαζόπουλος, ο Πρετεντέρης και ο φούφουτος έχουν απομείνει ν'ασχολούνται ακόμη με τον ΓΑΠ.
Και συ μόλις τώρα ασχολήθηκες(ως υπεράσπιση του),γιατί βγάζεις τον εαυτούλη σου απ'έξω;;; :boobies:

Για πες έχει αδικήσει πολύ ο Λάκης τον ΓΑΠ που κατέστρεψε την χώρα;;; :sunglasses:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και συ μόλις τώρα ασχολήθηκες(ως υπεράσπιση του),γιατί βγάζεις τον εαυτούλη σου απ'έξω;;; :boobies:

Για πες έχει αδικήσει πολύ ο Λάκης τον ΓΑΠ που κατέστρεψε την χώρα;;; :sunglasses:

ρε κοκκινοσκουφιτσα ακομα μυξοκλαις;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε κοκκινοσκουφιτσα ακομα μυξοκλαις;
Για ποιον λόγο,λες να πικραίνομαι που γκρεμίζεται το πασόκ; :rolleyes:

Για μαγειρίτσα, δεν το βλέπω...

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Γιωργάκη, τώρα που σε άδειασε ο Στρος Καν και μια-μια θα σκάνε οι «ηρωικές σου πράξεις» για τη σωτηρία της Πατρίδας,όπως λέει κι ο Πεταλωτής ο χλαπάτσας… Για πες μας ορέ «Μεγάλε Στοχαστή» αληθεύει ότι πριν λίγες μέρες προτού ...
αρχίσεις τις συνομιλίες (βλ. παράδοση)  με την τρόικα της ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ, συναντήθηκες, «πανμέγιστε»  και είχες τρίωρη συνομιλία στο Ελ. Βενιζέλος με τον μετρ της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και σπόνσορα των Σκοπίων Τζ. Σόρος που ήρθε στην Αθήνα ειδικά για σένα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο;
Τι είπατε με τον Σόρος ορέ «Θριαμβευτή των Βρυξελών»; Για τι μιλήστε, «αναντικατάστατε»; Για ποδήλατα, για κανό, για τα βίντεο της Τζούλιας; Πες μας ορέ «εθνοοδοστρωτήρα» γιατί θα μας φάει η αγωνία… Και τι σου λένε, ορέ «ευρωκαρπαζοεισπράκτορα» οι 300 ειδικοί και συμβουλάτορες, τώρα που το αγγούρι κοντεύει να φτάσει στις αμυγδαλές;
Άκου Γιώργο, εκτός από το ποδήλατο της μεγάλης φυγής, πάρε μαζί σου και κάνα δυο φακούς να τους έχεις, γιατί απ’ ότι φαίνεται νύχτα θα φύγεις… ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ..
Και μην ξεχάσεις με την ευκαιρία  να συγκαλέσεις και την εξόριστη «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ» του βουνού… Άντε και καλά σαράντα… Τριάντα σαράντα… μαγειρίτσα πάντως στου Μαξίμου δύσκολα σε βλέπω να τρως!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν σας την κλεβει κανεις
Μείνε συντονισμένος,μπορεί να εκπλαγείς,εμείς τότε έπρεπε να στείλουμε κ ένα καθίκι να δικαστεί,εσείς τώρα δεν έχετε άλλον λόγο από την υπεράσπιση των συμφερόντων της πλουτοκρατίας...

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
δεν μπορει να συγκριθει ο μπεζος με τον λαζοπουλο ..ο μπεζος ειναι κωμικος ηθοποιος (αν και εχει παιξει και δραματικους ρολους πολυ καλα) ο λαζοπουλος ειναι σατιρικος ηθοποιος προσπαθησε να παιξει δραματικους ρολους δεν του εβγαινε προσπαθησε να κανει τον κωμικο ..δεν του βγαινει..επισης ο μπεζος ποτε του δεν εχει δανειστει ανεκδοτα η βιντεακια κανοντας τον κοσμο να γελα ... παρτε τον λαζοπουλο βγαλτε του τα ανεκδοτα που λεει και τα βιντεακια με το after effects που κανει και δειτε τι θα μεινει...  

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μείνε συντονισμένος,μπορεί να εκπλαγείς,εμείς τότε έπρεπε να στείλουμε κ ένα καθίκι να δικαστεί,εσείς τώρα δεν έχετε άλλον λόγο από την υπεράσπιση των συμφερόντων της πλουτοκρατίας...

ποιος σας υπερασπιζεται;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα, αλλά έτσι κι αλλιώς τις συνήθεις αψιμαχίες βλέπω στην τελευταία σελίδα.
Μ'αρέσει σαν ηθοποιός ο Μπέζος, στους απαράδεκτους ήταν υπέροχος, αλλά μου βγάζει ότι είναι λίγο κακός.
Τον Λαζόπουλο τον απεχθάνομαι. Μήτσους έβλεπα, αλλά στο τσαντίρι είναι αισχρός.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα, αλλά έτσι κι αλλιώς τις συνήθεις αψιμαχίες βλέπω στην τελευταία σελίδα.
Μ'αρέσει σαν ηθοποιός ο Μπέζος, στους απαράδεκτους ήταν υπέροχος, αλλά μου βγάζει ότι είναι λίγο κακός.
Τον Λαζόπουλο τον απεχθάνομαι. Μήτσους έβλεπα, αλλά στο τσαντίρι είναι αισχρός.
Πράγματι,αλλά δεν ήταν πάντα και αυτό είναι το κακό...έτσι γίνεται πάντα όταν παρα πουλάς ένα προϊόν.

Και ο Λαζόπουλος το γάμησε,4 ή 5 χρόνια έχει;;; :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom