Νέα

Γιάννης Μπέζος vs Λάκη Λαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αλλά πώς πάει μεγάλε;;;

Συγκρίνεις τον Βέγγο που έγινε θρύλος με τον Μπέζο,άτοπη σύγκριση εντελώς,συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
εγω απλα συνεκρινα το γεγονος οτι πολλοι ηθοποιοι μεγαλοι η οχι παλιοι η νεοι εχουν καθιερωθει κ αγαπηθει λογω μανιερας.

τοσο απλο.

την κλαψομουνια με τους παλιους γαματους ηθοποιους που δεν θα εχουμε ποτε δεν την αντεχω!φτανει.
ουτε παλιους τραγουδιστες θα εχουμε και βαι βαι μαριννελα δε θα ξαναβρουμε κ τετοια...

αλλα δεν κανω εγω συγκρισεις...
την γνωμη μου γ τιον νοτη σφ. την ξερετε...αλλα θα ηταν χαζο να πω σε αυτους που τον γουσταρουν..."ε καλα..δεν ειναι κ ο χοσε καρερας!"

αλλες εποχες αλλα στανταρτ αλλαες απαιτησεις αλλα εφοδια...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
σε αυτο συμφωνω απολυτα.εχει σηκωσει πολυ ψηλα τον αμανε και αυτος κ η τσαλικη.

οσο γ την πορεια του...κοιτα...περναει ευχαριστα η ωρα μου και αυτο μου αρκει...
στην εποχη μας ο καθενας πορευεται με οτι μεσα εχει... ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μπέζος-Λαζόπουλος=
Χετάφε-Μπαρτσελόνα
:rockon:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
1.εγω προσωπικα δεν εβλπεπα ταινιες του Βεγγου...αλλα το οτι ο ανθρωπος ηταν τερας υποκριτικης και πανω απο ολα ηθους ειναι δεδομενο.
2.εμενα οχι παραδοξως...συνηθιζω να κρινω καθαρα απο το ταλεντο και οχι απο επιλογες η απο εμφανιση ξερω γω...

ταλεντο δεν ειναι ομως επισης, να μπορεις σαν ηθοποιος να αλλαξεις καπως την εκφραση σου,
να προσαρμοσεις τη φωνη και τη σταση του σωματος σου στο ρολο που παιζεις...

λεμε τωρα, απλα πραγματα  ;)

η εξωτερικη τους εμφανιση μ'αφηνει αδιαφορη στους ρολους που παιζουν :rolleyes:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χωρια που η τσαλικη εχει χαντακωσει μονη της το οποιο ταλεντο της με το να τρεχει ισω απο τον μπεζο σε  ολες τις σειρες.

ταλεντο δεν ειναι ομως επισης, να μπορεις σαν ηθοποιος να αλλαξεις καπως την εκφραση σου,
να προσαρμοσεις τη φωνη και τη σταση του σωματος σου στο ρολο που παιζεις...

λεμε τωρα, απλα πραγματα  ;)
οφ κορς.αλλα αν παιζεις μονιμα το ιδιο δε χρειαζονται αλλαγες.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο μπεζος εκανε καποιες επιτυχιες στην τηλεοραση παιζοντας διαφορετικους ρολους και παιζοντας τους καλα...

ο λαζοπουλος το ιδιο αλλα σε αλλη μορφη(σατιρα)

χωρις να τους ξερω προσωπικα ο πρωτος μου βγαζει οτι ειναι ψωνιο και ο δευτερος κακιασμενη αδερφη του ΚΚΕ ...

απο κει και περα ουτε ο μπεζος ειναι ταλενταρα(καλος ναι αλλα μη τρελαθουμε,της ελλαδος τα παιδια,εκεινες κι εγω,οι απαραδεκτοι,τανγκο των χριστουγεννων και τελος,αυτα εκανε στην ουσια)

ουτε ο λαζοπουλος κανενας ιδιαιτερα εξυπνος(ανεκδοτα λεει και η σατιρα του πλεον ειναι εμμονες με προσωπα οπως η ντενιση)...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο μπεζος εκανε καποιες επιτυχιες στην τηλεοραση παιζοντας διαφορετικους ρολους και παιζοντας τους καλα...

χωρις να τους ξερω προσωπικα ο πρωτος μου βγαζει οτι ειναι ψωνιο και ο δευτερος κακιασμενη αδερφη του ΚΚΕ ...

απο κει και περα ουτε ο μπεζος ειναι ταλενταρα(καλος ναι αλλα μη τρελαθουμε,της ελλαδος τα παιδια,εκεινες κι εγω,οι απαραδεκτοι,τανγκο των χριστουγεννων και τελος,αυτα εκανε στην ουσια)

ουτε ο λαζοπουλος κανενας ιδιαιτερα εξυπνος(ανεκδοτα λεει και η σατιρα του πλεον ειναι εμμονες με προσωπα οπως η ντενιση)...

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

τύπε επέτρεψέ μου να διαφωνήσω:
το 10 Μικροί Μήτσοι και το Αλ Τσαντίρι θα μείνουν στην Ιστορία
όχι μόνο για το ότι μάζευαν όλη την Ελλάδα μπροστά στην TV,
αλλά και για το γεγονός ότι το μεν πρώτο ήταν ρεσιτάλ ποικιλομορφίας ρόλων (Μπάτσος, Μαμά, Κομμώτρια, Καρδιτσιώτης ξάδερφος, και πολλοί άλλοι)
το μεν δεύτερο ρεσιτάλ σόλο ηθοποιίας-μονολόγου

Όποιονδήποτε ηθοποιό και να ανεβάσεις σε σόλο-μονόλογο δε θα αντέξει πάνω από μισή ώρα χωρίς κάποια στιγμή να "παγώσει" το κοινό είτε από λάθος, είτε από κρυάδα

Ο Λάκης "τρέχει" εδώ και πολλά χρόνια την εκπομπή και το κοινό δεν έχει "παγώσει" ούτε μια στιγμή.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πολυ σωστα. ο λαζοπουλος καθε βδομαδα δινει μια ζωντανη 3ωρη επιθεωρηση ολομοναχος...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αλλά και για το γεγονός ότι το μεν πρώτο ήταν ρεσιτάλ ποικιλομορφίας ρόλων (Μπάτσος, Μαμά, Κομμώτρια, Καρδιτσιώτης ξάδερφος, και πολλοί άλλοι)

Όποιονδήποτε ηθοποιό και να ανεβάσεις σε σόλο-μονόλογο δε θα αντέξει πάνω από μισή ώρα χωρίς κάποια στιγμή να "παγώσει" το κοινό είτε από λάθος, είτε από κρυάδα

Ο Λάκης "τρέχει" εδώ και πολλά χρόνια την εκπομπή και το κοινό δεν έχει "παγώσει" ούτε μια στιγμή.
μια χαρα ηταν οι 10 μικροι μητσοι αλλα πριν ποσα χρονια? 20? ασε που δεν εχουν σχεση με το τσαντηρι...αποψη μου ...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
χωρια που η τσαλικη εχει χαντακωσει μονη της το οποιο ταλεντο της με το να τρεχει ισω απο τον μπεζο σε  ολες τις σειρες.

πιο πολυ θεωρω οτι αυτος στηριζει την γυναικα του παιρνοντας την σε  σχεδον καθε δουλεια του,δεν τρεχει αυτη απο πισω...
Ο Μπεζος παντως αν συνεχισει αυτο το βιολι τον βλεπω να του φορανε ζουρλομανδυα και να φωναζει "L'état, c'est moi" ντυμενος με στολη Βοναπαρτη  :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πολυ σωστα. ο λαζοπουλος καθε βδομαδα δινει μια ζωντανη 3ωρη επιθεωρηση ολομοναχος...
αρχιδια ρε λουκρητια...οι 10μικροι μητσοι ηταν καλο αλλα το τσαντηρι εκτος απο καποιες στιγμες γελιου στο μισο τραγουδαει και στο αλλο προσβαλλει κοσμο...

Επισκέπτης

Εδώ στήνονται 3ωρες διοργανώσεις καλλιστίων, show κλπ με τους παρουσιαστές να μιλάν ένα τέταρτο συνολικά και πάλι τα μεσημεριανά βρίσκουν αδύναμα σημεία και τους ξεφτιλίζουν.
Ο Λάκης έχει κάνει ολόκληρους μαραθώνιους και δεν τσάκωσαν ούτε μια μαλακία του τόσα χρόνια, παρότι τον περιμένουν στη γωνία τόσοι και τόσοι εχθροί του.

ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

Ποιος Μπέζος και μαλακίες;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πιο πολυ θεωρω οτι αυτος στηριζει την γυναικα του παιρνοντας την σε  σχεδον καθε δουλεια του,δεν τρεχει αυτη απο πισω...
Ο Μπεζος παντως αν συνεχισει αυτο το βιολι τον βλεπω να του φορανε ζουρλομανδυα και να φωναζει "L'état, c'est moi" ντυμενος με στολη Βοναπαρτη  :2funny: :2funny: :2funny:
  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

παντως αυτη η εναλλαγη του Λαζοπουλου στο σοου του μεταξυ κορεσμενου σεξιστικου χιουμορ και ακομα πιο κορεσμενης πολιτικης πλατφορμας αριστερης σοσιαλδημοκρατιας τοσο καιρο με εχει κουρασει παρα πολυ....

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πες μας καποιο θεατρικο που εκανε τον ηθοποιο??
Σε οποιον σκηνοθετη μιλησεις για Λαζοπουλο βγαζει σπυρια ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ
τωρα αν κανεις τον πιθικο η την μαιμου με θεματα που η νεοκουλτουρα κανει σατυρα
Ε καταλαβες γιατι φθασαμε στον πατο σαν κοινωνια.

Επισκέπτης
παντως αυτη η εναλλαγη του Λαζοπουλου στο σοου του μεταξυ κορεσμενου σεξιστικου χιουμορ και ακομα πιο κορεσμενης πολιτικης πλατφορμας αριστερης σοσιαλδημοκρατιας τοσο καιρο με εχει κουρασει παρα πολυ....

τύπε σίγουρα, ακόμα και το πιο ωραίο γλυκό αν το τρως κάθε μέρα κάποια στιγμή θα το συνηθίσεις.
ωστόσο το Λαζόπουλο δεν τον βλέπεις για να δεις κάτι καινούργιο
αλλά να δεις κάτι διαφορετικό από τις ίδιες μαλακίες που βλέπεις κάθε μέρα, κι ας είναι αυτός σε κάθε εκπομπή ίδιος με την προηγούμενη...
όπως να τρως κάθε μέρα αρακά, θα σου αρέσει η πάστα κι ας την έχεις συνηθίσει...  :rockon:

Επισκέπτης
Πες μας καποιο θεατρικο που εκανε τον ηθοποιο??
Σε οποιον σκηνοθετη μιλησεις για Λαζοπουλο βγαζει σπυρια ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ
τωρα αν κανεις τον πιθικο η την μαιμου με θεματα που η νεοκουλτουρα κανει σατυρα
Ε καταλαβες γιατι φθασαμε στον πατο σαν κοινωνια.

τύπε το να ζητάς να δοκιμάσεις το Λαζόπουλο σε κλασσικούς ρόλους είναι σα να θες να δοκιμάσεις τον Μέσι στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ή τον Αινστάιν στις Πανελλαδικές 

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σατιρα εκανε μονο η μαλβινα...με ολη την εννοια της λεξης...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
τύπε το να ζητάς να δοκιμάσεις το Λαζόπουλο σε κλασσικούς ρόλους είναι σα να θες να δοκιμάσεις τον Μέσι στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ή τον Αινστάιν στις Πανελλαδικές 

Εγω ξερω οτι μια φορα επαιξε στο θεατρο οπου δεν περναν παρλαπιπες και κακιουλες μιας
κραγμενης αδερφης και πηγε αψαλτο.
Τωρα αν θεωρεις την λαζοπουλο μεσι της ηθοποιιας φιλε εισαι απο αλλον πλανητη και καμμια σχεση με το θεατρο.
Για πανηγυρακια ομως πρωτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom