Νέα

Γιάννης Μπέζος vs Λάκη Λαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αν εισαι μαγκας και ξυπνιος απο την κορυφη φευγεις οταν εισαι πρωτος.Πλεον και οι 2 τους εχουν κουρασει παρα παρα πολυ.Θα μου πεις τα νουμερα λενε αλλα.Ναι ΟΚ αλλωστε φετος ισως η χρονια με το πιο χαλια προγραμμα στα χρονικα.Αυτο το διαπιστωνεις ευκολα αν δεις οτι εχουμε 30 Τουρκικα σιριαλ.Καθε περσυ και καλυτερα.Τεσπα,ουτε τους λυπαμε ουτε τπτ,αλλωστε εχουν κανει φοβερες περιουσιες και συνεχιζουν να κονομανε πουλοντας πλεον σαπιες μαλακιουλες.

Tα τούρκικα είναι φτηνά φίλε, γι΄αυτό έχουν κατακλύσει το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η κρίση έχει επηρεάσει και τα κανάλια.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ναι ρε συ απίστευτο,κάπου 25-30% το πολύ θα ήταν λογικό τόσο βαρετός που κατάντησε.... :rolleyes:

Μιλαμε παντως οτι φετος η τηλεοραση παιζει να εχει το χειροτερο προγραμμα απο τοτε που υπαρχει ιδιωτικη τηλεοραση....ειναι τοσο μα τοσο κακο που ακομα και το για τον πουτσο τσαντιρι φαινεται μια λυση...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Tα τούρκικα είναι φτηνά φίλε, γι΄αυτό έχουν κατακλύσει το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η κρίση έχει επηρεάσει και τα κανάλια.

τυπε η κριση ειχε επηρεασει περσυ το τηλεοπτικο προγραμμα....φετος ουσιαστικα δεν υπαρχει τηλεοπτικο προγραμμα....καλυπτουν τον τηλεοπτικο χρονο με οτι αποφαγια βρισκουν απο τα ντουλαπια τους.... :-

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Απο περσυ ειναι αυτη η πτωση στην ποιοτητα της τηλεορασης,φετος βλεπουμε απιστευτα εκτροματα για του χρονου δεν μπορω να φανταστω.Βασικα το μονο που ειδα για δευτερη φορα ειναι το "Με λενε Βαγγελη".Κατι Βασιλιαδες,τον Μπεζο,το αλλο με τον αθεριδη ουτε που ειδα ολοκληρα στο τεταρτο τα αλλαξα.Καλα Λαζοπουλο ποτε δεν εβλεπα:αυτες τις μλκιες αστεια που λεει τα ελεγα στο γυμνασιο.Ασε που πριν 2-3 χρονια ηταν και μοδα..."Ελα ρε θα μαζευτουμε στης Μαριας να δουμε Λακη θα ρθεις ρε ξενερωτε?"...Βρε ουστττττττ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Απο περσυ ειναι αυτη η πτωση στην ποιοτητα της τηλεορασης,φετος βλεπουμε απιστευτα εκτροματα για του χρονου δεν μπορω να φανταστω.Βασικα το μονο που ειδα για δευτερη φορα ειναι το "Με λενε Βαγγελη".Κατι Βασιλιαδες,τον Μπεζο,το αλλο με τον αθεριδη ουτε που ειδα ολοκληρα στο τεταρτο τα αλλαξα.Καλα Λαζοπουλο ποτε δεν εβλεπα:αυτες τις μλκιες αστεια που λεει τα ελεγα στο γυμνασιο.Ασε που πριν 2-3 χρονια ηταν και μοδα..."Ελα ρε θα μαζευτουμε στης Μαριας να δουμε Λακη θα ρθεις ρε ξενερωτε?"...Βρε ουστττττττ

Και τα τρια για κλαμματα τυπε...ουτε πεντε λεπτα δεν αντεχονται...τα εχουνε γεμισει ολα και διαφορα αταλαντα κουτσουρα νεαρης ηλικιας που ουτε ηθοποιοι παιζουν να ναι και μαλλον πληρωνουν την παραγωγη για να παιζουν....παρακμηηηη.... :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτο το ελληνικο στυλακι"εχω αποψη γ ολα"ενω ζητημα να εχω δει κατι απο αυτα γ πανω απο μια φορα....τρατζικ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γτ αλλαξε χρωμα ο ζολης?

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
αυτο το ελληνικο στυλακι"εχω αποψη γ ολα"ενω ζητημα να εχω δει κατι απο αυτα γ πανω απο μια φορα....τρατζικ.

H άποψη είναι τζάμπα ,κόρη , και δικαίωμα Στην τελική εσύ γιατί να έχεις άποψη για το θέμα του Μπέζου δλδ? Είσαι ηθοποιός? :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
H άποψη είναι τζάμπα ,κόρη , και δικαίωμα Στην τελική εσύ γιατί να έχεις άποψη για το θέμα του Μπέζου δλδ? Είσαι ηθοποιός? :2funny:
δεν εχει να κανει με το επαγγελμα του καθενος.
εχει να κανει με το τι αποψη σχηματιζεις με το να δεις κατι για 5'.
εχω αποψη γ τον μπεζο γτ εχω δει οτι σηριαλ εχει παιξει ολοκληρο με ολους τους κυκλους του κ τις διαφημησεις ακομα.

οι απο πανω λενε"αθλιο!!!!2 λεπτα το ειδα και κοντεψα να ξερασωωωω!"

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Μεγαλο ρολο παιζουν και τα σεναρια.......Δεν ειναι δυνατον να ειναι ωραιοs στουs "Απαραδεκτουs" και ασχημοs καπου αλλου.......

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στον ΑΝΤΙ1 ειδα προσφατα εναν ενδιαφερον σηριαλ.
Του γνωστου gay πρεπει να ειναι.
Οι διαλογοι εκαναν μπαμ.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
δεν εχει να κανει με το επαγγελμα του καθενος.
εχει να κανει με το τι αποψη σχηματιζεις με το να δεις κατι για 5'.
εχω αποψη γ τον μπεζο γτ εχω δει οτι σηριαλ εχει παιξει ολοκληρο με ολους τους κυκλους του κ τις διαφημησεις ακομα.

οι απο πανω λενε"αθλιο!!!!2 λεπτα το ειδα και κοντεψα να ξερασωωωω!"

Γούστα είναι, κάτι που αρέσει σε εμάς δεν αρέσει σε άλλους. Εσύ δεν έχεις απορρίψει ταινία ή σήριαλ από τα πρώτα 10 λεπτά;

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Οι διαλογοι εκαναν μπαμ.

Γνωστός γκέης είναι και ο Παπακαλιάτης. Αν εννοείς αυτον και λες ότι έγραψε ενδιαφέρον σηριαλ , πρέπει να το'χεις εντελώς ακατοίκητο.

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω γράψε λάθος :tooth:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οι διαλογοι εκαναν μπαμ.
:think:

Γούστα είναι, κάτι που αρέσει σε εμάς δεν αρέσει σε άλλους. Εσύ δεν έχεις απορρίψει ταινία ή σήριαλ από τα πρώτα 10 λεπτά;
φυσικα.αλλα το ειδα ολο γ να εχω εν τελη πιο σωστη αποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom