ναι ε? μεταναστευουν και αναμειγνυονται?
για δες για τι σκοτωνονται στην παλαιστινη ΣΗΜΕΡΑ
για δες τα για αιωνες αδελφα εθνη της ρωσσιας και της ουκρανιας πως αλληλοσκοτωνονται.
μη μου ξαναπιπιλισεις την πιπιλα του ρατσιστη γιατι ξευτιλιζεσαι
ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ βλακα θα ημουν αν δεν ηθελα και ο σχορτσιανιτης ο νεγρος να παιζει εθνικη, διαβασες καθολου τι εγραψα πιο πριν?
ή ολοι οσοι δεν συμφωνουν απολυτα με εσας ειναι ρατσιστες?
εγω αμφισβητισα - αρνηθηκα οτι ΝΙΩΘΕΙ ελληνας οπως εσυ εγραψες, για αυτο δεν πρεπει να ειναι στην εθνικη. νιγηριανος νιωθει αφου ξερει οτι και οι 2 γονεις του απο εκει ειναι. η συνειδηση δεν αλλαζει αναλογα το κρατος που ζεις αν ηταν και εμεις θα ειχαμε γινει ιταλοι ή τουρκοι αφου ζουσαμε στα κρατη τους και θα ειχαμε αναμειχθει οπως λες
δεν μου λες και κατι αφου εκρινες τον λογο που εγινα εκπαιδευτικος, εσυ για ποιον λογο δουλευεις? για την ψυχη της μανας σου? αν ειναι δουλεψε τζαμπα. ολοι για τα λεφτα το κανουμε και καποιοι οσοι εχουμε αρκετο μυαλο να σπουδασουμε μπορουμε και εχουμε και δουλειες που δεν απαιτουν χερια.
τελος να σε ενημερωσω οτι κατ'επιλογην μου παροτι ρατσιστης οπως λες δουλεψα 2 χρονια σε διαπολιτισμικα σχολεια, και η σχεση μου ειναι ρωσσιδα, αυτα απο ενα "ρατσιστη" που μισει τους ξενους συμφωνα με εσενα