bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οποτε για αυτο λεω μπορει για λογους μαρκετινγκ ο αντετοκουμπο να δηλωνει ελληνας ξερει ομως οτι ειναι νιγηριανος μη τρελαθουμε
αν φύγουν οι δικοί σου και πάνε πχ στην Αργεντινή, γεννηθείς μεγαλώσεις σχολείο φίλους γκόμενες εκεί, έλα μετά να μου πεις τότε πόσο Ελληνας είσαι...οποτε για αυτο λεω μπορει για λογους μαρκετινγκ ο αντετοκουμπο να δηλωνει ελληνας ξερει ομως οτι ειναι νιγηριανος μη τρελαθουμε
Tυπε το οτι ζει εδω μεγαλωσε εδω φιλους εδω γκομενες εδω δεν τον κανει Ελληνα Νιγηριανος γεννηθηκε Νιγηριανος θα πεθανει ασχετα τη λεει το χαρτι που εχει στα χερια του υπηκοοτητα εχει Ελληνικη οχι αιμα Ελληνας γεννιεσαι δεν γινεσαι μη λεμε οτι θελουμε.αν φύγουν οι δικοί σου και πάνε πχ στην Αργεντινή, γεννηθείς μεγαλώσεις σχολείο φίλους γκόμενες εκεί, έλα μετά να μου πεις τότε πόσο Ελληνας είσαι...
καλά αυτά με τα αίματα και τα γεννιέσαι τ' ακούω βερεσέ, αλλά αντε να δεκτό ότι είναι ελληνας στα χαρτιά όπως λες, αυτό τον κάνει κατώτερο; μειονεκτεί έναντι εμάς των γηγενών;Tυπε το οτι ζει εδω μεγαλωσε εδω φιλους εδω γκομενες εδω δεν τον κανει Ελληνα Νιγηριανος γεννηθηκε Νιγηριανος θα πεθανει ασχετα τη λεει το χαρτι που εχει στα χερια του υπηκοοτητα εχει Ελληνικη οχι αιμα Ελληνας γεννιεσαι δεν γινεσαι μη λεμε οτι θελουμε.
για να το καταλαβεις καλυτερα, η εθνικη λεγεται εθνικη οχι κρατικη ομαδα.καλά αυτά με τα αίματα και τα γεννιέσαι τ' ακούω βερεσέ, αλλά αντε να δεκτό ότι είναι ελληνας στα χαρτιά όπως λες, αυτό τον κάνει κατώτερο; μειονεκτεί έναντι εμάς των γηγενών;
και καθολου ελληνικα να μην ξερει, αν ξερει οτι ειναι ελληνιδα ειναι ελληνιδα, αντιθετα ο αντετοκουμπο ξερει οτι ειναι νιγηριανος, αν η νιγηρια ηταν καμια γαλλια -αγγλια θα σου ελεγα εγω ποσο ελληνας θα δηλωνεόταν είχε πρωτοέρθει η καλομοίρα στην ελλάδα το μόνο που έλεγε στα ελληνικά ήταν τ΄ όνομά της, ακόμη και μετά τόσα χρόνια τα ελληνικά της ειναι χάλια
τυπε κοσνικ ημουν καθηγητης σε 2 διαπολιτισμικα σχολεια, στο ενα ηταν μονο αλβανοι στο αλλο απο παντου, και στα 2 υπηρχαν παιδια που ηθελαν να ντυθουν με ελληνικες παροδοσιακες στολες ή να κρατησουν την ελληνικη σημαια, αλλα παντα δηλωναν υπερηφανα αλβανοι , ρωσσοι , κογκολεζοι κλπ, στην εποχη μας λοιπον γενιτσαροι δεν φτιαχνονται ειδικα με αλλοθρησκους ή όμορους αλλοδαπους, που θες δεν θες καποια στιγμη οι διαφορες καποια στιγμη θα βγουνε.
να σου πω εχεις πει ότι είσαι καθηγητής, εσύ ξεχωρίζεις τους μαθητες σου μ' αυτό το τρόπο; Τι σκατά καθηγητής είσαι, ρατσιστής και μισάνθρωπος...για να το καταλαβεις καλυτερα, η εθνικη λεγεται εθνικη οχι κρατικη ομαδα.
ο αντετοκουμπο μπορει να τον δεχτηκε το κρατος αυτο δεν σημαινει οτι ειναι εθνικα ελληνας
είναι τ' αρχίδια μου!!Είσαι καθηγητής; :o
να σου πω εχεις πει ότι είσαι καθηγητής, εσύ ξεχωρίζεις τους μαθητες σου μ' αυτό το τρόπο; Τι σκατά καθηγητής είσαι, ρατσιστής και μισάνθρωπος...
είναι τ' αρχίδια μου!!
πλάκα κάνεις, παιδαγωγός και να λέει τέτοιες μλκ....όπα να και οι ταμπέλες
όταν είχε πρωτοέρθει η καλομοίρα στην ελλάδα το μόνο που έλεγε στα ελληνικά ήταν τ΄ όνομά της, ακόμη και μετά τόσα χρόνια τα ελληνικά της ειναι χάλια
το ξεχωρισμα που τους κανω ειναι να βαζω ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ βαθμο στους ξενους για να μην με πουν ρατσιστη κατι παπαγαλακια σαν και του λογου σου.να σου πω εχεις πει ότι είσαι καθηγητής, εσύ ξεχωρίζεις τους μαθητες σου μ' αυτό το τρόπο; Τι σκατά καθηγητής είσαι, ρατσιστής και μισάνθρωπος...
πλάκα κάνεις, παιδαγωγός και να λέει τέτοιες μλκ....
εκεί υπάρχουν Ελληνικές κοινότητες,ελληνικα σχολεία εκκλησίες εχουν την δυνατότατα να έρχονται μια φορά στο τοσο στην Ελλάδα...για πλάκα την έβαλα την καλομοίρα, μην τρελαθούμε όμως, η ελληνική ομογένεια της αμερικής, της αυστραλίας κ.ο.κ. είναι και αισθάνονται μετά από τόσες γενιές στην ξενιτειά περισσότερο έλληνες και από εμάς (για να χρησιμοποιήσω το γνωστό στερεότυπο)