Η εθνική είναι η πουτάνα και ο Βασιλακόπουλος ο νταβατζής της.Την κάνει ότι θέλει , καλεί όποιον παίκτη θέλει , κόβει άλλους που δεν γουστάρει σε βάρος της ποιότητας (βλέπε Λάζαρο), ανεβοκατεβάζει προπονητές με κριτίριο το γλύψιμο προς αυτόν.Με λίγα λόγια ασελγεί στην Εθνική.Αν δεν ξεκουμπιστεί ξεχάστε τις διακρίσεις.Το τρομερό είναι ότι έχουμε παίκτες για μετάλλια αλλά αυτός βάζει στη εθνική παίκτες που γουστάρει με άλλα κριτίρια.Αυτη η κολώνια συνεχίζεται αρκετά χρόνια τώρα με αποτέλεσμα να χάσουμε διακρίσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε.Μέχρι και προπονητή είχε που έλεγε ότι είμαι φιλικά στην εθνική!Ή όταν τον ρώτησαν πότε θα πάρουμε προπονητή είπε αφού έχουμε ομάδα , αυτό είναι δευτερεύον!Τέτιοα ξεφτίλα.Θέλει να είναι αυτός σε ρόλο Λουδοβίκου.Το μπάσκετ είμαι εγώ!Θα βρεθεί κάποιος να το ξωπετάξει από το μπάσκετ , εκεί που πραγματικά ανήκει στα σκουπίδια;
Πέρα από το νταβατζή έχουμε και τον προμότορα , το αρχιδάκι τον γιαλάκια που εκφωνεί τα παιχνίδια.Ανεβάζει την εθνική και τον Νιγηριανό σε επίπεδα θεϊκά.Σου λέει μαγαζάκι έχω στην ΕΡΤ , αγελάδα να αρμέξω, λέγε λέγε , θα πείσω τα κορόιδα που βλέπουν.Σε καιρούς περικοπών και φτώχιας κάνει ταξιδάκια με τα λεφτά του ελληνικού λαού στο Βελιγράδι ή πιο παλιά στην Πράγα για το ανύπαρκτο γυναικείο μπάσκετ.Βρε ουστ!