Νέα

Γιάννης Αντετοκούμπο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Apollo64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Μηνύματα
324
Κριτικές
2
Like
178
Πόντοι
1
.. Είναι Έλληνας για δεν είναι ο GREEK FREAK? 
Φίλε το ερώτημα αυτό είναι πολύ απλό και μπορεί να αναλυθεί σε μισή γραμμή.
Το θέμα είναι άλλο, αν είναι υποχρεωτικό να βγάζει χολή για την Ελλάδα για να γίνει αρεστός και στους άλλους μισούς, για δεν πρέπει επειδή ξέρει τι του γίνεται.
 

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Μηνύματα
9.814
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Μεγάλο break από τους Μπακς του Γιάνναρου!

Σιγά μην αρκεστεί στη συμμετοχή! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ρεκόρ καριέρας (28π.) στα play offs οδήγησε τους Μπακς σε θρίαμβο με 97-83 στο Τορόντο και το 1-0 επί των Ράπτορς.


 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Εύγε στον αθλητή!

Το μεγαλύτερο νιγηριανό ταλέντο όλων των εποχών!
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Μηνύματα
3.375
Like
39
Πόντοι
16
Μεγάλο break από τους Μπακς του Γιάνναρου!

Σιγά μην αρκεστεί στη συμμετοχή! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ρεκόρ καριέρας (28π.) στα play offs οδήγησε τους Μπακς σε θρίαμβο με 97-83 στο Τορόντο και το 1-0 επί των Ράπτορς.



Τους ξεφτίλισε ο Γιάνναρος!
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836

Αντετοκούνμπο σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ!




Οι Milwaukee Bucks‏ έφτιαξαν ένα σύντομο κλιπ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και σε αυτό εκτός από τις καλύτερες του στιγμές, συμπεριέλαβαν σε περίοπτη θέση την Ελληνική σημαία (VIDEO)!

Ο Giannis είναι παγκόσμιο φαινόμενο και το σημαντικότερο από όλα ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδί. Μαζί του, λοιπόν, κουβαλάει και την Ελλάδα, με αποτέλεσμα η χώρα μας να διαφημίζεται για καλό λόγο παντού.

Οι Bucks‏ έφτιαξαν ένα ακόμα αφιέρωμα στον "Greek Freak" και μέσα στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που κρατά, φρόντισαν να βάλουν μέσα και την Ελληνική σημαία.




 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836


Αντετοκούνμπο: "Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είμαι Ελληνας


Αυτά τα παιδιά δεν γίνεται να μην τα αγαπάς, να μην τα καμαρώνεις, να μην τα απολαμβάνεις. Δεν γίνεται να μην ανοίγεις, μάτια, αυτιά και καρδιά όταν μιλούν.

Η συζήτηση με τους «Antetokounbros» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ήταν υπέροχη και συγκινητική.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δέχθηκαν ερωτήσεις για όλα! 
Ο φόργουορντ της Ανδόρας συγκλόνισε όταν είπε: «Με ρωτάνε γιατί είμαι πάντα χαμογελαστός.
Και τους απαντάω. Γελάω πολύ, γιατί μεγάλωσα στενοχωρημένος»!


Μίλησε και για τον ρατσισμό:
«Δεν υπάρχει ρατσισμός, αλλά υποκρισία.
Εδώ υπάρχει υποκρισία, είναι χειρότερο αυτό. Στην Αμερική μπορείς να είσαι ρατσιστής,αλλά δεν κρύβεσαι. Αυτό είσαι.

Έχω δει ένα σχόλιο στο facebook, που κάποιος έλεγε "αυτοί δεν είναι Έλληνες", και συνάντησα τον ίδιο τύπο στην Γλυφάδα και ήρθε με το παιδί του και μου έλεγε πως "κάνετε περήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό, μπράβο"!

Εγώ πήρα απλά το παιδί του στους ώμους, έβγαλα μια φωτογραφία και μου είπε "έφτιαξες την ημέρα του μικρού, ήταν η καλύτερή του ημέρα"».

Ο Γιάννης ερωτηθείς, για το πόσο πρέπει να πιστεύει κάποιος στον εαυτό του υποστήριξε:

«Δεν θέλω να είμαι αλαζόνας, αλλά θεωρώ πως δεν πρέπει να πιστεύεις ότι είσαι μέτριος, αλλά ότι είσαι ο καλύτερος.
Θέλω να γίνω πρωταθλητής, θέλω να γίνω MVP, θέλω να είμαι ανάμεσα στους 50 καλύτερους όλων των εποχών και μετά ο καλύτερος όλων των εποχών!».

Για την ελληνική καταγωγή του, τόνισε:
Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είμαι Έλληνας. Είμαι Έλληνας.
Δεν έχω γνωρίσει κάτι άλλο πέρα από την Ελλάδα. Δεν έχω πάει ποτέ στη Νιγηρία.
Όμως, στο μέλλον θα πάω, για να βοηθήσω παιδιά από την Αφρική». 



 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Ωραίο άρθρο με επίκεντρο το ερώτημα,"Τελικά Έλληνας γεννιέσαι ή γίνεσαι;"


Το Σάββατο δεν υπήρχε κανένας λόγος να κυκλοφορείς στους δρόμους της Αθήνας εκτός κι αν ήσουν απολύτως αναγκασμένος.  
Ο πρώτος καύσωνας του παράξενου φετινού καλοκαιριού έριξε τους Αθηναίους σε μία κατάσταση ελαφριάς ναρκοληψίας, ενώ οι ξέχειλοι κάδοι έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμη πιο πνιγηρή και δύσοσμη.
Οι μόνες που έδειχναν να επωφελούνται από τη συγκυρία ήταν οι αδέσποτες γάτες που έκαναν πάρτι ανάμεσα στις χιλιάδες σακούλες σκουπιδιών.  


Παρά το γεγονός, όμως, πως στους δρόμους δεν υπήρχε ψυχή, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση στη Συγγρού ήταν γεμάτη από κόσμο.  
Παιδάκια με μπάλες του μπάσκετ στα χέρια, χαμογελαστοί γονείς, νεαρά κορίτσια, πρώην και εν ενεργεία αθλητές και αρκετοί δημοσιογράφοι δημιουργούσαν στους διαδρόμους και στην αίθουσα υποδοχής μια ευχάριστη αναστάτωση.  

Αιτία ήταν η παρουσία του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο για μία διαφορετική συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Τομέα Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Και η αλήθεια είναι πως αυτό το μάλλον ετερόκλητο κοινό θα δυσκολευόταν (ή δεν θα ενδιαφερόταν) να παρακολουθήσει μία αμιγώς μπασκετική συζήτηση για το «υπερκορμί» του Γιάννη που έγινε αφιέρωμα στο ESPN, τις εκπληκτικές επιδόσεις και τα ανεπανάληπτα ρεκόρ του στο NBA ή τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Θανάση στα playoffs της ισπανικής λίγκας.  

Εξ αρχής η πρόθεση των διοργανωτών ήταν να δώσουν στο κοινό κάτι διαφορετικό, να ξεφύγουν δηλαδή από το στενό αθλητικό πλαίσιο και να μπουν στην ουσία των πραγμάτων.
Να σταθούν περισσότερο στην αξία της διαδρομής και της οικογένειας.
Να μιλήσουν για ζητήματα όπως η ιθαγένεια, τα δικαιώματα, η σημασία του να λειτουργείς σαν ενεργός πολίτης στη χώρα που μεγάλωσες και να προσπαθήσουν- μέσω των ίδιων των Αντετοκούνμπο προφανώς- ν' απαντήσουν στο ερώτημα που εμφανίζεται σαν καρκίνωμα στα social media κάθε φορά που αυτά τα δύο παιδιά καταφέρνουν κάτι σπουδαίο:
«τελικά, Έλληνας γεννιέσαι μόνο ή γίνεσαι;»  


«Έλληνας δεν γεννιέσαι.Γίνεσαι.
Εμένα κανείς δεν μπορεί να μου πει δεν είμαι Έλληνας»  


Πέρα από την εντύπωση που αφήνουν στις συνεντεύξεις ή τις δηλώσεις τους όλα αυτά χρόνια αλλά και τα όσα λένε άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά, ο Γιάννης και ο Θανάσης μοιάζουν και από κοντά ταπεινοί και προσγειωμένοι. Ο τρόπος που μίλησαν για την οικογένειά τους, για τα παιδικά τους χρόνια στα Σεπόλια και για την Ελλάδα δείχνει (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) δύο παιδιά που δεν άφησαν την επιτυχία να αλλοιώσει στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους.

«Πιστεύω ότι μας έχει αγαπήσει η Ελλάδα γιατί είμαστε αγνά παιδιά. Όπου πάμε, πάει μαζί μας και η Ελλάδα.
Προβάλλουμε πολύ τη χώρα μας και δεν έχουμε αλλάξει» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν η κ. Παναγιωτάκου τον ρώτησε γιατί πιστεύει ότι η Ελλάδα τους αγαπάει τόσο πολύ.


Και είναι μάλλον κάπως έτσι.
Ο Γιάννης και ο Θανάσης δεν είναι απλώς σημείο αναφοράς για τους Έλληνες επειδή πρωταγωνιστούν σε ένα από τα ωραιότερα αθλητικά παραμύθια. Ούτε γιατί αποτελούν το πιο επιτυχημένο success story του καιρού μας.


Η ιστορία τους είναι λίγο πολύ γνωστή.
Παιδιά μεταναστών από τη Νιγηρία, γεννήθηκαν στην Ελλάδα και μεγάλωσαν στα Σεπόλια.
Η οικογένειά τους δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα και έτσι ο Γιάννης και ο Θανάσης αναγκάζονταν να πουλούν διάφορα πράγματα στους δρόμους και τα φανάρια για να βοηθήσουν οικονομικά. Το ταλέντο τους στο μπάσκετ έφτανε και περίσσευε για να κάνουν το άλμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.


Στις 4 Απριλίου του 2013 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέχθηκε στο νούμερο 15 του draft του NBA από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Το ελληνικό κράτος του έδωσε επισήμως την ελληνική υπηκοότητα στις 9 Μαΐου του 2013. Τα υπόλοιπα είναι Ιστορία.


Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης στην, ομολογουμένως, κατάμεστη Κεντρική Σκηνή της Στέγης κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς.
Οι Antetokounbros απάντησαν σε ερωτήσεις που είχαν συγκεντρωθεί από τα social media, μίλησαν για τα όνειρά τους, για τους στόχους τους, για τον Καζαντζίδη και τον Μίκη Θεοδωράκη που αγαπούν, αλλά και για το τι σκοπεύουν να κάνουν μετά το μπάσκετ (σ.σ. επέμειναν και οι δυο πολλές φορές στο ότι θέλουν να βοηθήσουν ανθρώπους και παιδιά σαν αυτούς που έχουν ανάγκη).  


Η αγάπη και το συναισθηματικό δέσιμο της οικογένειας Αντετοκούνμπο ήρθε πολλές φορές στο επίκεντρο της συζήτησης ενώ στάθηκε αφορμή για την μάλλον πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, όταν η κ. Παναγιωτάκου είπε στον Γιάννη και τον Θανάση πως θα τους έβαζε ένα ελληνικό τραγούδι για να δουν αν μπορούν να το αναγνωρίσουν.  
Τότε ακούστηκε η μητέρα τους, Βερόνικα Αντετοκούνμπο, να τραγουδάει το γνωστό παιδικό τραγουδάκι «Το κοκοράκι» (Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι).

Η κ. Αντετοκούνμπο που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα, συνέχισε να τραγουδάει και τα δύο παιδιά δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους αφού, όπως εξομολογήθηκαν, ήταν κάτι που τους τραγουδούσε κάθε μέρα σαν νανούρισμα την εποχή που ήταν ακόμη μικρά παιδιά.
«Δεν έχω κλάψει έτσι όταν χάσαμε στα playoffs» αρκέστηκε να πει ο Γιάννης με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.  

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακούει το νανούρισμα της μητέρας του και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, στην πιο συγκινητική στιγμή της χθεσινής βραδιάς στη Στέγη.


Ένα κομμάτι της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από τους μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς, αλλά και ζητήματα όπως η ιθαγένεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ενασχόληση με τα κοινά.


«Έλληνας δεν γεννιέσαι μόνο, γίνεσαι. Έχουμε δύο κουλτούρες.
Έχουμε την κουλτούρα της Ελλάδας και την κουλτούρα των γονιών μας.
Και πήραμε και από τις δυο τα καλύτερα. Έτσι είμαστε αυτό που είμαστε σήμερα» είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι αναγκάστηκε να ζήσει δύο χρόνια στην Ελλάδα χωρίς ελληνικό διαβατήριο.

«Πήγαινα στην Εθνική ομάδα, στην προετοιμασία, έπαιζα φιλικά, ήμουν ο πρώτος παίκτης και δεν κατέβαινα στα τουρνουά γιατί δεν είχα ελληνικό διαβατήριο.
Και έφτασα να παίξω πρώτη φορά Εθνική αντρών πέρυσι».
Στη φωνή του μπορούσες να διακρίνεις μικρά ψήγματα θυμού και απογοήτευσης.  

Στις περισσότερες συνεντεύξεις που έχουν δώσει μέχρι σήμερα, τόσο ο Γιάννης όσο και ο Θανάσης,απαντούν συνήθως με κάποιου είδους αμηχανία στο αν έχουν βιώσει περιστατικά ρατσισμού.
Μοιάζουν να θέλουν να αφήσουν πίσω τους οτιδήποτε κακό τους συνέβη και να κοιτάξουν μόνο μπροστά.


«Όσο υπήρχε η κακή πλευρά, υπήρχε και η καλή πλευρά, όπως μεγαλώναμε εδώ. Οι φίλοι μας έλεγαν σε όσους εκφράζονταν αρνητικά για εμάς ''δεν σε κάνουμε παρέα''.
Δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε εμείς», είπε ο Γιάννης.
Από την άλλη, ο Θανάσης στάθηκε περισσότερο στο θέμα της υποκρισίας, κάτι που ο ίδιος θεωρεί πολύ χειρότερο από τον ρατσισμό.
«Εγώ πιστεύω ότι δεν υπήρχε ρατσισμός, αλλά υποκρισία.
Στην Αμερική υπάρχει ρατσισμός, αλλά μπορείς να γίνεις οτιδήποτε εκεί, όπως είδαμε στην περίπτωση του Μπαράκ Ομπάμα.
Εδώ μπορεί να μην υπάρχει τόσο ρατσισμός, αλλά υπάρχει υποκρισία. Και είναι χειρότερο αυτό.


Όσο για την άποψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάνω στο αν «γεννιέσαι Έλληνας ή γίνεσαι», αλλά και αν τον πειράζει όταν ορισμένοι υπαινίσσονται ότι δεν είναι συμπατριώτης τους, ήταν αφοπλιστικός:

«Έλληνας δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι. Εμένα δεν μπορεί κανείς να μου πει ότι δεν είμαι Έλληνας.
Δεν ξέρω κάτι άλλο.
Δεν έχω πάει στη Νιγηρία και είμαι 22 χρονών.
Γι' αυτούς τους ανθρώπους που το λένε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να τους δείξουμε πόσο πολύ αγαπάμε την Ελλάδα και να την αγαπήσουμε πιο πολύ από αυτούς».  

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βασικό διακύβευμα της βραδιάς ήταν η έναρξη της συνεργασίας των Αντετοκούνμπο με το Ίδρυμα Ωνάση για τη θέσπιση μιας συμβολικής προπτυχιακής υποτροφίας με τίτλο «Oneofakind», «για παιδιά που θέλουν να πάνε μπροστά, αλλά μέχρι τώρα μετρούσαν βήματα προς τα πίσω». «Εμείς θα βρούμε ένα παιδί που έχει τη δύναμη μέσα του, θα είμαστε δίπλα του, όχι μόνο οικονομικά και όχι μόνο φέτος, για να σπουδάσει και να δούμε τελικά και να αποδείξουμε ότι αν δώσεις μία ευκαιρία αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.
Σκέψου πως θα δώσεις στον άλλον τα εργαλεία για να γίνει δυνατός» εξήγησε η Αφροδίτη Παναγιωτάκου.  

Μετά το τέλος της συζήτησης, το κοινό στην αίθουσα σηκώθηκε όρθιο για μία αναμνηστική φωτογραφία με τους Αντετοκούνμπο που βρίσκονταν επί σκηνής ενώ στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στους διαδρόμους του κτιρίου μήπως καταφέρουν να βγάλουν κάποια φωτογραφία ή να πάρουν ένα αυτόγραφο.
Οι πιο υπομονετικοί έφυγαν ευχαριστημένοι, αφού ούτε ο Γιάννης ούτε ο Θανάσης τους χάλασαν το χατίρι.  


Τι μου έμεινε εμένα από αυτή την ωραία, ζεστή βραδιά στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών;
Τα αληθινά χαμογέλα και οι αντιδράσεις των μικρών παιδιών που έβλεπαν επιτέλους από κοντά τα ινδάλματά τους και η θέληση των Αντετοκούνμπο να βοηθήσουν ανθρώπους που δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά ή δεν στάθηκαν το ίδιο τυχεροί.


Α! Και το βλέμμα του Γιάννη όταν απαντούσε στην ερώτηση τι σημαίνει γι' αυτόν ότι έχει καταφέρει να φτάσει τόσο ψηλά:

«Ακόμη κι αν φτάσεις ψηλά, να συνεχίσεις να σπρώχνεις τον εαυτό σου τα όρια.
Να μη νομίζεις ότι είσαι μέτριος.
Δεν είσαι μέτριος.
Μόνο άμα το νομίζεις θα είσαι.
Χωρίς να θέλω να είμαι αλαζόνας, εγώ νομίζω αυτή τη στιγμή ότι είμαι ο καλύτερος παίχτης όλων των εποχών. Και ξέρω ότι θα γίνω».


 

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
5.322
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:uglystupid: :uglystupid:  :vomit: :vomit: :vomit: Ελληνας γεννισαι αραπη.Εσυ εισαι αραπης οσο και ο Μαικλ Τζάκσον που προσπαθουσε να ασπρισει.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:
 

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
5.374
Κριτικές
35
Like
5.053
Πόντοι
2.266
Αντετοκούνμπο: "Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είμαι Ελληνας


Αυτά τα παιδιά δεν γίνεται να μην τα αγαπάς, να μην τα καμαρώνεις, να μην τα απολαμβάνεις. Δεν γίνεται να μην ανοίγεις, μάτια, αυτιά και καρδιά όταν μιλούν.

Η συζήτηση με τους «Antetokounbros» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ήταν υπέροχη και συγκινητική.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δέχθηκαν ερωτήσεις για όλα!
Ο φόργουορντ της Ανδόρας συγκλόνισε όταν είπε: «Με ρωτάνε γιατί είμαι πάντα χαμογελαστός.
Και τους απαντάω. Γελάω πολύ, γιατί μεγάλωσα στενοχωρημένος»!


Μίλησε και για τον ρατσισμό:
«Δεν υπάρχει ρατσισμός, αλλά υποκρισία.
Εδώ υπάρχει υποκρισία, είναι χειρότερο αυτό. Στην Αμερική μπορείς να είσαι ρατσιστής,αλλά δεν κρύβεσαι. Αυτό είσαι.

Έχω δει ένα σχόλιο στο facebook, που κάποιος έλεγε "αυτοί δεν είναι Έλληνες", και συνάντησα τον ίδιο τύπο στην Γλυφάδα και ήρθε με το παιδί του και μου έλεγε πως "κάνετε περήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό, μπράβο"!

Εγώ πήρα απλά το παιδί του στους ώμους, έβγαλα μια φωτογραφία και μου είπε "έφτιαξες την ημέρα του μικρού, ήταν η καλύτερή του ημέρα"».

Ο Γιάννης ερωτηθείς, για το πόσο πρέπει να πιστεύει κάποιος στον εαυτό του υποστήριξε:

«Δεν θέλω να είμαι αλαζόνας, αλλά θεωρώ πως δεν πρέπει να πιστεύεις ότι είσαι μέτριος, αλλά ότι είσαι ο καλύτερος.
Θέλω να γίνω πρωταθλητής, θέλω να γίνω MVP, θέλω να είμαι ανάμεσα στους 50 καλύτερους όλων των εποχών και μετά ο καλύτερος όλων των εποχών!».

Για την ελληνική καταγωγή του, τόνισε:
Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είμαι Έλληνας. Είμαι Έλληνας.
Δεν έχω γνωρίσει κάτι άλλο πέρα από την Ελλάδα. Δεν έχω πάει ποτέ στη Νιγηρία.
Όμως, στο μέλλον θα πάω, για να βοηθήσω παιδιά από την Αφρική».


Παπαρια Ελληνας ειναι Ελληνας γεννιεσαι δε γινεσαι
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
:uglystupid: :uglystupid:  :vomit: :vomit: :vomit: Ελληνας γεννισαι αραπη.Εσυ εισαι αραπης οσο και ο Μαικλ Τζάκσον που προσπαθουσε να ασπρισει.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:
Παπαρια Ελληνας ειναι Ελληνας γεννιεσαι δε γινεσαι

Πολύ σωστά!

Καταλαβαίνετε κι οι δυο σας ότι ετοιμάζονται να προωθήσουν υπηκοότητα σε λαθρό; Η ερώτηση είναι ρητορική προς εσάς, προς άλλους είναι για δημιουργία ίντριγκας ενώ προς λαθρολάγνους απλά δεν απευθύνεται.
 

houdin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2017
Μηνύματα
106
Κριτικές
12
Like
431
Πόντοι
291
Ο Γιάννης σε κάθε δήλωσή του παραδίδει μαθήματα συμπεριφοράς δείχνει μεγάλη ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του και γενικά νομίζεις περισσότερο ότι ακούς έναν παλαίμαχο 50 αρη παρά έναν 20 αρη  που λογικά θα έπρεπε να είχαν φουσκώσει τα μυαλά του με τα λεφτά που παίρνει και να πουλάει τρέλα σε κάθε του εμφάνιση. Πρόσφατη δήλωσή του είναι αυτή:


Από την περιοδεία του στις Φιλιππίνες "Greekfreak invades Manila":

 

akas

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
Υποδειγμα αθλητου και ηθους και το κυριοτερο οχι αγνωμων και αχαριστος δοτικος σε ολα
 

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Μηνύματα
1.051
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom