Νέα

Γιάννης Αντετοκούμπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Apollo64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
αμα δεν τους φτανει για τα επισημα, να τον διωξουνε, στα αρχιδια μου.
προσωπικα στην ελληνικη εθνικη προτιμω να βλεπω ελληνες σαν τον σχορτσιανιτη και ας μην παρουμε τιτλο ποτέ.
ελληνοποιημενοι σε "εθνικη" δεν εχουν χωρο για μενα. και επίτηδες γραφω για τον σχορτσιανιτη για να μην πεταχοτυν τιποτα αριστεροι να με πουν ρατσιστή, δεν εχω θεμα με το χρωμα αλλα με την εθνικοτητα. και ανθρωπος που ξερει ότι και οι 2 γονεις του είναι ξενοι, ντοπιος δεν αισθάνεται ότι κι αν μου λεει. γενιτσαρους και προδοτες της πατριδας νποτε δεν συμπαθησα, ο αντετοκουμπο για μενα αφου δεν βοηθαει την πραγματικη του πατριδα είναι προδότης και την προδοσια πολλοι αγαπησαν τον προδοτη ουδεις.
δεν μπορω να καταλαβω για ποιο πουστη λογο εχουμε τοσο μεγαλη ιδεα για  τα 'ελληνικα' μας γονιδια. ρε μαγκες μονο εγω ζω σε μια κοινωνια που η οργανωση η φοροδιαφυγη και η κοινωνικη μεριμνα εχουν παει περιπατο?αφου ειμαστε ο καθενας για τη παρτη μας,τους διπλανους προσπαθουμε να εκμεταλευθουμε πως γινεται να εχουμε εθνικη περηφανια?τι εχουμε πετυχει σαν εθνος?δανειστηκαμε για οικονομικη αναπτυξη και τα καναμε σπιτια εξοχικα και καλοπεραση.το ελληνικο κρατος δεν λειτουργει με εθνικο συμφερον και οι πολιτες του δεν κανουν κατι γιαυτο.εισαι περηφανος σαν ελληνας οταν το αφεντικο σου(ελληνας)  τσεπωνει τα λεφτα για την ασφαλιση σου?για τα δωρα σου?σου στερει την αδεια σου και δεν πληρωνει υπερωριες?βρισκω αστειο να εισαι ιδιοτικος υπαλληλος στην ελλαδα και να σαι περηφανος για τον συνελληνα αφεντικο σου η τον συνελληνα δημαρχο η τον συνελληνα υπουργο κοι ουτω καθ εξης

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
δεν μπορω να καταλαβω για ποιο πουστη λογο εχουμε τοσο μεγαλη ιδεα για  τα 'ελληνικα' μας γονιδια. ρε μαγκες μονο εγω ζω σε μια κοινωνια που η οργανωση η φοροδιαφυγη και η κοινωνικη μεριμνα εχουν παει περιπατο?αφου ειμαστε ο καθενας για τη παρτη μας,τους διπλανους προσπαθουμε να εκμεταλευθουμε πως γινεται να εχουμε εθνικη περηφανια?τι εχουμε πετυχει σαν εθνος?δανειστηκαμε για οικονομικη αναπτυξη και τα καναμε σπιτια εξοχικα και καλοπεραση.το ελληνικο κρατος δεν λειτουργει με εθνικο συμφερον και οι πολιτες του δεν κανουν κατι γιαυτο.εισαι περηφανος σαν ελληνας οταν το αφεντικο σου(ελληνας)  τσεπωνει τα λεφτα για την ασφαλιση σου?για τα δωρα σου?σου στερει την αδεια σου και δεν πληρωνει υπερωριες?βρισκω αστειο να εισαι ιδιοτικος υπαλληλος στην ελλαδα και να σαι περηφανος για τον συνελληνα αφεντικο σου η τον συνελληνα δημαρχο η τον συνελληνα υπουργο κοι ουτω καθ εξης

Αυτή η μαλακία με την αρχαία Ελλάδα και το μεγαλοϊδεατισμό, μας έχει κάνει ζημιά στη νοοτροπία μας σαν λαό και στην όποια πρόοδο. Καλύτερα να μην είχαμε ιστορία !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν μπορω να καταλαβω για ποιο πουστη λογο εχουμε τοσο μεγαλη ιδεα για  τα 'ελληνικα' μας γονιδια. ρε μαγκες μονο εγω ζω σε μια κοινωνια που η οργανωση η φοροδιαφυγη και η κοινωνικη μεριμνα εχουν παει περιπατο?αφου ειμαστε ο καθενας για τη παρτη μας,τους διπλανους προσπαθουμε να εκμεταλευθουμε πως γινεται να εχουμε εθνικη περηφανια?τι εχουμε πετυχει σαν εθνος?δανειστηκαμε για οικονομικη αναπτυξη και τα καναμε σπιτια εξοχικα και καλοπεραση.το ελληνικο κρατος δεν λειτουργει με εθνικο συμφερον και οι πολιτες του δεν κανουν κατι γιαυτο.εισαι περηφανος σαν ελληνας οταν το αφεντικο σου(ελληνας)  τσεπωνει τα λεφτα για την ασφαλιση σου?για τα δωρα σου?σου στερει την αδεια σου και δεν πληρωνει υπερωριες?βρισκω αστειο να εισαι ιδιοτικος υπαλληλος στην ελλαδα και να σαι περηφανος για τον συνελληνα αφεντικο σου η τον συνελληνα δημαρχο η τον συνελληνα υπουργο κοι ουτω καθ εξης
ποιος μιλησε για ελληνικα γονιδια ρε?
και πολωνος να ημουν δεν θα ηθελα να παιζει στην εθνικη μου τσεχος.
τι το περιεργο να θελουμε η ΕΘΝΙΚΗ να είναι για τους ομοΕΘΝΕΙΣ,
όχι για τους δηθεν ομοεθνεις.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Αυτή η μαλακία με την αρχαία Ελλάδα και το μεγαλοϊδεατισμό, μας έχει κάνει ζημιά στη νοοτροπία μας σαν λαό και στην όποια πρόοδο. Καλύτερα να μην είχαμε ιστορία !
Ρε τύπε, αυτοί που ισχυρίζονται με θέρμη εδώ πως είναι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είναι για γέλια! Δεν ξέρουν την τύφλα τους ούτε από ιστορία ούτε από ορθογραφία! Εδώ δεν μπορούν να χωνέψουν ότι κάποιος νέγρος σαν το Γιάννη που γεννήθηκε στην Ελλάδα, μεγάλωσε στην Ελλάδα, σπούδασε σε ελληνικό σχολείο, μιλάει άπταιστα ελληνικά κ.τ.λ λέγεται Έλληνας. Δεν μπορούν να το χωνέψουν μόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του είναι Νιγηριανός. Δηλαδή, με την ίδια λογική, ο Lebron James, είναι Αφρικανός κι όχι Αμερικανός επειδή πριν 400 χρόνια οι πρόγονοί του κυνηγούσαν την τροφή τους στις στέπες της Αφρικής. Τι να πεις...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τύπε, αυτοί που ισχυρίζονται με θέρμη εδώ πως είναι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είναι για γέλια! Δεν ξέρουν την τύφλα τους ούτε από ιστορία ούτε από ορθογραφία! Εδώ δεν μπορούν να χωνέψουν ότι κάποιος νέγρος σαν το Γιάννη που γεννήθηκε στην Ελλάδα, μεγάλωσε στην Ελλάδα, σπούδασε σε ελληνικό σχολείο, μιλάει άπταιστα ελληνικά κ.τ.λ λέγεται Έλληνας. Δεν μπορούν να το χωνέψουν μόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του είναι Νιγηριανός. Δηλαδή, με την ίδια λογική, ο Lebron James, είναι Αφρικανός κι όχι Αμερικανός επειδή πριν 400 χρόνια οι πρόγονοί του κυνηγούσαν την τροφή τους στις στέπες της Αφρικής. Τι να πεις...
ακριβως όπως το ειπες. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αμερικανοι μπορουν να λεγονται μονο οι ινδιάνοι που είναι οι παλιότεροι εν ζωη κατοικοι. οσο και αν κτυπιούνται οι "αμερικανοι" εθνος ΔΕΝ είναι.

επισης η ελλαδα, η τουρκια, η αλβανια, η νιγηρια είναι κρατη ΕΘΝΙΚΑ,
αν μπορεις να καταλάβεις την διαφορα από τα πολυεθνικα κρατη οωπς οι ΗΠΑ, ο καναδας και αλλα προοδευμένα εχει καλως, αν όχι μπορεις να αρεσεσαι να βλέπεις εθνικη κινας με 3 λευκους και 2 μαυρους μεσα στο μπάσκετ, μονο που δεν θα είναι αληθινη εθνικη κινας.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
ακριβως όπως το ειπες. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αμερικανοι μπορουν να λεγονται μονο οι ινδιάνοι που είναι οι παλιότεροι εν ζωη κατοικοι. οσο και αν κτυπιούνται οι "αμερικανοι" εθνος ΔΕΝ ειναι
Έχεις απαρχαιωμένες οπισθοδρομικές απόψεις, μεγάλε. Εγώ δεξιός είμαι, αλλά εσύ το παρατραβάς. 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ακριβως όπως το ειπες. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αμερικανοι μπορουν να λεγονται μονο οι ινδιάνοι που είναι οι παλιότεροι εν ζωη κατοικοι. οσο και αν κτυπιούνται οι "αμερικανοι" εθνος ΔΕΝ είναι.

επισης η ελλαδα, η τουρκια, η αλβανια, η νιγηρια είναι κρατη ΕΘΝΙΚΑ,
αν μπορεις να καταλάβεις την διαφορα από τα πολυεθνικα κρατη οωπς οι ΗΠΑ, ο καναδας και αλλα προοδευμένα εχει καλως, αν όχι μπορεις να αρεσεσαι να βλέπεις εθνικη κινας με 3 λευκους και 2 μαυρους μεσα στο μπάσκετ, μονο που δεν θα είναι αληθινη εθνικη κινας.

Φίλε σόρι, αλλά λες ανοησίες !! Πόσων χρονών είσαι ??

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Αντετοκουμπο συμμετεχει στο Κοινο Ελληνων.Αισθανεται Ελληνας,αρα ειναι Ελληνας.Κι ας εχει ριζες η οικογενεια του εδω 20 χρονια.Ο Σλαβος σε ενα χωριο στη Μακεδονια που η οικογενεια του ζει εδω 500 χρονια,ειναι Ελληνας πολιτης αλλα δυστυχως δεν αισθανεται Ελληνας.Μισει καθε τι ελληνικο.Αισθανεται Σκοπιανος.Αρα η εθνικη συνειδηση παιζει ρολο.Το σχολειο και η ελληνικη πραγματικοτητα συντεινουν  στο να εξελληνιστουν τα αλλοδαπα παιδια εδω.Ωστε να αισθανονται Ελληνες.Ευτυχως αυτο ειναι σε εξελιξη με μεγαλη επιτυχια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φίλε σόρι, αλλά λες ανοησίες !! Πόσων χρονών είσαι ??
37 και οι ανοηιες μου διδάσκονται στα σχολεια, στην ιστορια, εκει που λεει για την δημιουργια των εθνικων κρατων το 19 ο αιωνα και την καταργηση των πολυεθνικών αυτοκρατοριων εως τα μεσα του 20 ου,

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
37 και οι ανοηιες μου διδάσκονται στα σχολεια, στην ιστορια, εκει που λεει για την δημιουργια των εθνικων κρατων το 19 ο αιωνα και την καταργηση των πολυεθνικών αυτοκρατοριων εως τα μεσα του 20 ου,

37 ??? Πω,πω....γαμησέ τα,τζάμπα καίει η λάμπα !! Να ήσουν 16 πάει στο διάολο !! Και τι ψηφίζεις ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο Αντετοκουμπο συμμετεχει στο Κοινο Ελληνων.Αισθανεται Ελληνας,αρα ειναι Ελληνας.Κι ας εχει ριζες η οικογενεια του εδω 20 χρονια.Ο Σλαβος σε ενα χωριο στη Μακεδονια που η οικογενεια του ζει εδω 500 χρονια,ειναι Ελληνας πολιτης αλλα δυστυχως δεν αισθανεται Ελληνας.Μισει καθε τι ελληνικο.Αισθανεται Σκοπιανος.Αρα η εθνικη συνειδηση παιζει ρολο.Το σχολειο και η ελληνικη πραγματικοτητα συντεινουν  στο να εξελληνιστουν τα αλλοδαπα παιδια εδω.Ωστε να αισθανονται Ελληνες.Ευτυχως αυτο ειναι σε εξελιξη με μεγαλη επιτυχια.
σωπα ρε και εγω αν συμμετεχω στο κοινο των τουρκων όπως ο μακρυγιαννης μεχρι τα 30 του και καραισκακης μεχρι τα 40 του τουρκοι ηταν?????
όπως και ο σλαβος ΞΕΡΕΙ ότι δεν είναι ελληνας.
και αντετοκουμπο και ο τσεναη παλιοτερα ξερουν ότι δεν είναι ελληνες.
άλλο ελληνας δηλαδή ανήκων στο ελληνικο εθνος με ελληνικη συνειδηση
και άλλο ελληνας πολιτης, ελληνας μαθητης, ή οτιδήποτε εχει να κανει με το ελληνικο κρατος.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
:2funny: :2funny: Κατάλαβα...Χρυσαυγή δαγκωτό !!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
σωπα ρε και εγω αν συμμετεχω στο κοινο των τουρκων όπως ο μακρυγιαννης μεχρι τα 30 του και καραισκακης μεχρι τα 40 του τουρκοι ηταν?????
όπως και ο σλαβος ΞΕΡΕΙ ότι δεν είναι ελληνας.
και αντετοκουμπο και ο τσεναη παλιοτερα ξερουν ότι δεν είναι ελληνες.
άλλο ελληνας δηλαδή ανήκων στο ελληνικο εθνος με ελληνικη συνειδηση
και άλλο ελληνας πολιτης, ελληνας μαθητης, ή οτιδήποτε εχει να κανει με το ελληνικο κρατος.
Αφου ειπα εθνικη συνειδηση.Το λεει μονο του.Δεν εχει σημασια η καταγωγη αλλα πως αισθανεται.Και φυσικα υπαρχουν οι μειονοτητες.Η ελληνικη στη Τουρκια που αισθανονται Ελληνες,η μουσουλμανικη στην Ελλαδα που αρκετοι απ αυτους αισθανονται Τουρκοι,η ελληνικη στην Αλβανια που αισθανονται Ελληνες.Αυτο θελεις εσυ; πολλες μειονοτητες;Εγω οχι.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Oι περισσότερο Σλαβομακεδόνες της Ελλάδας αισθάνονται Έλληνες, αλλά υπάρχει και μια μειοψηφία που αισθάνεται  πιο κοντά στη Δημοκρατία της Μακεδονίας τους οποίους το Ελληνικό κράτος ποτέ δεν σεβάστηκε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
θελω στην εθνικη μου να παιζουν ελληνες και στην γιουροβιζιον να στελνουμε ελληνικα τραγουδια,
οι ιδιωτικες ομαδες ας παιζουν με ότι θελουν δεν εκπροσωπουν το εθνος δηλαδή εμας που εχουμε ιδια συνειδηση.
και δεν με πειθει κανεις ότι ο αντετοκουμπο εχει ιδια συνειδηση με εμενα.

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
θελω στην εθνικη μου να παιζουν ελληνες και στην γιουροβιζιον να στελνουμε ελληνικα τραγουδια,
οι ιδιωτικες ομαδες ας παιζουν με ότι θελουν δεν εκπροσωπουν το εθνος δηλαδή εμας που εχουμε ιδια συνειδηση.

γκιατι το λεει αυτο ρε φιλος
εγκω νομιζει οτι ο αντετοκουμπο εινε ελληνα

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Ρε μεγάλε Νικ, δεν υπάρχει πουθενά σαφής ορισμός της έννοιας του έθνους! Το έθνος είναι μία ασαφής, νεφελώδης έννοια που τη χρησιμοποιούν κατά το δοκούν! Χαλάρωσε λίγο! Κράτος και χώρα είναι οι έννοιες που κυριαρχούν πια, άρα ο Γιάννης είναι Έλληνας πολίτης, αφού έχει πολιτογραφηθεί Έλληνας, μαζί με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Το ίδιο κι ο Lebron, είναι Αμερικάνος.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κι εγω αυτο θελω.Αν η Ελενη Φουρειρα αισθανεται οτι ειναι Ελληνιδα δεν εχω προβλημα να παει και στη Γιουροβιζιον.Αν δειξει η πει οτι αισθανεται οτι δεν ειναι,τοτε αλλαζουν τα πραγματα.Το ιδιο με τον γιο του Βαζεχα η τη κορη του Πρελεβιτς.Αν αισθανονται Ελληνες ακομα κι αν οι δυο γονεις τους ειναι Πολωνοι η Γιουγκοσλαβοι,ποσως με απασχολει το γενεαλογικο του δεντρο.Η εθνικη συνειδηση τους μετραει.Αν αισθανονται Ελληνες θα μου αρεσε.Αν ασχολουνταν με τη χωρα καταγωγης τους οπως εχουν δικαιωμα,δε θα μου αρεσε καθολου.Ο εξελληνισμος υπαρχει απο τα αρχαια χρονια ευτυχως.Ουτε εσυ μπορεις να τον αναστρεψεις ουτε κανεις αλλος που ειναι εχθρος της Ελλαδας και ονειρευεται μειονοτητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom