Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
δεν μπορω να καταλαβω για ποιο πουστη λογο εχουμε τοσο μεγαλη ιδεα για τα 'ελληνικα' μας γονιδια. ρε μαγκες μονο εγω ζω σε μια κοινωνια που η οργανωση η φοροδιαφυγη και η κοινωνικη μεριμνα εχουν παει περιπατο?αφου ειμαστε ο καθενας για τη παρτη μας,τους διπλανους προσπαθουμε να εκμεταλευθουμε πως γινεται να εχουμε εθνικη περηφανια?τι εχουμε πετυχει σαν εθνος?δανειστηκαμε για οικονομικη αναπτυξη και τα καναμε σπιτια εξοχικα και καλοπεραση.το ελληνικο κρατος δεν λειτουργει με εθνικο συμφερον και οι πολιτες του δεν κανουν κατι γιαυτο.εισαι περηφανος σαν ελληνας οταν το αφεντικο σου(ελληνας) τσεπωνει τα λεφτα για την ασφαλιση σου?για τα δωρα σου?σου στερει την αδεια σου και δεν πληρωνει υπερωριες?βρισκω αστειο να εισαι ιδιοτικος υπαλληλος στην ελλαδα και να σαι περηφανος για τον συνελληνα αφεντικο σου η τον συνελληνα δημαρχο η τον συνελληνα υπουργο κοι ουτω καθ εξηςαμα δεν τους φτανει για τα επισημα, να τον διωξουνε, στα αρχιδια μου.
προσωπικα στην ελληνικη εθνικη προτιμω να βλεπω ελληνες σαν τον σχορτσιανιτη και ας μην παρουμε τιτλο ποτέ.
ελληνοποιημενοι σε "εθνικη" δεν εχουν χωρο για μενα. και επίτηδες γραφω για τον σχορτσιανιτη για να μην πεταχοτυν τιποτα αριστεροι να με πουν ρατσιστή, δεν εχω θεμα με το χρωμα αλλα με την εθνικοτητα. και ανθρωπος που ξερει ότι και οι 2 γονεις του είναι ξενοι, ντοπιος δεν αισθάνεται ότι κι αν μου λεει. γενιτσαρους και προδοτες της πατριδας νποτε δεν συμπαθησα, ο αντετοκουμπο για μενα αφου δεν βοηθαει την πραγματικη του πατριδα είναι προδότης και την προδοσια πολλοι αγαπησαν τον προδοτη ουδεις.