Νέα

Γιάννης Αντετοκούμπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Apollo64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.010
Πόντοι
6.515
αξιο το παλληκαρι για εκει που εφτασε.

Τωρα το να τον αναφερουν ελληνα οι δουλοπρεπείς δημοσιογραφοι και να θελουν να μοιρασει την επιτυχια του με την παρηκμασμενη ελλαδα  δειχνει την ανυπαρξια περηφάνιας και τον ηθικο ξεπεσμο της χωρας

ΥΓ τα ιδια θα εγραφα κι αν δεν ηταν μαυρος (πχ καχιασβιλι) :S

Kostas13341

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0

Kostas13341

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0
Το πόσο μπουρδέλο είναι το κράτος φαίνετε από το γεγονός ότι μέχρι και που ενδιαφέρθηκαν οι bucks ο τύπος δεν υπήρχε γραμμένος πουθενά (παρά το γεγονός οτι και εδώ γεννήθηκε και μπάσκετ έπαιζε στον γκιζιακό) , αλλά μετά με συνοπτικές διαδικασίες πήρε ιθαγένεια και ένα συγχαρητήρια από τον γελοίο σαμαρά με τις απαιτούμενες φωτογραφίες φυσικά....

Από την άλλη τιμή του που ενώ σαν κράτος του έχουμε φερθεί σκατά επιλέγει και Έλληνας να λέγετΙ και να αγωνίζετε στην εθνική χωρίς παρακάλια ενώ έχει βγάλει λεφτά να φάνε και τα δισέγγονά του, ρισκάροντας και την σωματική του ακαιρεότητα. Ενώ κάτι άλλα ελληνόπουλα την κάνανε νωρίς για να μην κουράζονται(βλέπε Διαμαντίδης και Σπανούλης για ναμην χρωματίζομαί)

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Από την άλλη τιμή του που ενώ σαν κράτος του έχουμε φερθεί σκατά

Πώς ακριβώς το κράτος του φέρθηκε σκατα;

Που τους παρέχει ένα σκασμό ανέσεις χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό;

Kαι για δωράκι του χάρισε και μια ιθαγένεια;

Kostas13341

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0
Σιγά τις παροχές του κράτους..... ούτε για εμάς δεν έχει παροχές.....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Σιγά τις παροχές του κράτους..... ούτε για εμάς δεν έχει παροχές.....

Πρώτον για τους μετανάστες το κράτος έχει παροχές απ ότι φαίνεται.

Δεύτερον οι δικοί του όσο έμενε στις τρώγλες της Αθήνας δεν είχαν πληρώσει ποτέ τίποτα στο κράτος, ούτε μισό φόρο, όταν εμένα με ξεσκίζουν στους φόρους...

Kostas13341

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0

Δεύτερον οι δικοί του όσο έμενε στις τρώγλες της Αθήνας δεν είχαν πληρώσει ποτέ τίποτα στο κράτος, ούτε μισό φόρο, όταν εμένα με ξεσκίζουν στους φόρους...

Φίλε το τι ξέσκισμα τρώμε στους φόρους είναι άλλο θέμα.... και πάλι είναι θέμα κράτους που επιλέγει να μας υπερφορολογεί αντί να κάνει κανονικούς ελέγχους και να φορολογεί τους πάντες ορθολογικά.
όσον αφορά τους μετανάστες συμφωνώ αλλά τι να κάνουμε να τους απελάσουμε; θα ξαναμπούνε επειδή είμαστε ξέφραγκο αμπέλι....

Άσε που θα φύγουν και οι τάνες. Το σκέφτικες αυτό; άμα τις φορολογησουμε τι θα γίνει; +24% θα μας φάει η μαλακία....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
ο καθένας την αρχιδιά του, όταν οι γιούγκοι στα 90 γίνονταν σωρηδόν ελληνες μάλιστα με παράνομο και αστείο τρόπο, τότε δεν σας πείραζε, τώρα επειδή έχει άλλο χρώμα από εμάς παρότι έχει γεννηθεί και εχει μεγαλώσει έχει παέι σχολείο και στρατιώτης στην ελλάδα σας ενοχλεί, (αν εχει και την ίδια θρησκεία δεν το ξέρω αλλά και να μην έχει στα παπαρια μου)  γιατί δεν μπορείτε το διαφορετικό, σας αρέσει η ομοιομορφία όπως σε όλους τους φασίστες,  στο 2000 ζούμε κύριοι, το πρωι πίνεις καφε στην αθήνα και το μεημερι τρως στην Μαδρίτη, και έλληνες μαυρους θα έχουμε και κίτρινους και κόκκινους... και αν σας αρέσει

Kostas13341

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0
ο καθένας την αρχιδιά του, όταν οι γιούγκοι στα 90 γίνονταν σωρηδόν ελληνες μάλιστα με παράνομο και αστείο τρόπο, τότε δεν σας πείραζε, τώρα επειδή έχει άλλο χρώμα από εμάς παρότι έχει γεννηθεί και εχει μεγαλώσει έχει παέι σχολείο και στρατιώτης στην ελλάδα σας ενοχλεί, (αν εχει και την ίδια θρησκεία δεν το ξέρω αλλά και να μην έχει στα παπαρια μου)  γιατί δεν μπορείτε το διαφορετικό, σας αρέσει η ομοιομορφία όπως σε όλους τους φασίστες,  στο 2000 ζούμε κύριοι, το πρωι πίνεις καφε στην αθήνα και το μεημερι τρως στην Μαδρίτη, και έλληνες μαυρους θα έχουμε και κίτρινους και κόκκινους... και αν σας αρέσει

Ορθός.....

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

φιλε θυμαμαι τον ντραγκαν ταρλατς του ολυμπιακου τον ειχανε βαφτισει τακη κωνσταντινιδη  :rockon: :rockon: :rockon:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.036
Πόντοι
456
αξιο το παλληκαρι για εκει που εφτασε.

Τωρα το να τον αναφερουν ελληνα οι δουλοπρεπείς δημοσιογραφοι και να θελουν να μοιρασει την επιτυχια του με την παρηκμασμενη ελλαδα  δειχνει την ανυπαρξια περηφάνιας και τον ηθικο ξεπεσμο της χωρας

ΥΓ τα ιδια θα εγραφα κι αν δεν ηταν μαυρος (πχ καχιασβιλι) :S

Ακριβώς αυτό  :thumbsup:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Όχι.

Δεν μου αρέσει ρε σαξόφωνο.

Και μπερδεύεις τα σώβρακα με τις γραβάτες.

Οι Έλληνες πρέπει να γίνουν αριστεροί, και όχι η Ελλάδα να γίνει Μπαγκλαντές ή Ουγκάντα.

Ήμαρτον με την Μαλακία στα κεφάλια σας.

Οι μεγαλύτεροι χορηγοί της ΧΑ είσαστε! Και δεν το λέω εγώ.

Ο Μπέρνυ Σάντερς, αλλά και ο ίδιος ο μαλακοκάβλης ο χαπακωμένος Αλεξάκος τα λέει...

Δεν πα να γεννήθηκε και στον πυθμένα του Αιγαίου;

Το παιδί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. Και ας είναι ταλέντο.

Με το ζόρι Έλληνας ρε πούστη μου.

Το θέμα δεν είναι χρώματος. Ξεκόλλα.....

Ο Σχορτσιανίτης σου είπα ξεκάθαρα, ότι είναι Έλληνας, επειδή ο πατέρας του ΕΙΝΑΙ Έλληνας.

Αλλά δεν μπορείς να δεις έξω από το κουτί που σου έκαναν δώρο στην παιδική σου ηλικία.

Και αφού είσαι τόσο λαρτζ τύπος, και θιασώτης του jus soli,

να ανοίξεις λίγο τον χάρτη, πριν μου πεις αν συνορεύουμε με Καναδά ή Μεξικό.

px μέσα στο μυαλό μου είσαι ρε Σ/φε!  :hi:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Ο ass kavlos αφού έχυσε το ρατσιστικό μίσος και τη χολή του θα πάει τώρα να πηδήξει μια παράνομη μετανάστρια από την Αλβανία ή την Ουκρανία για να ξεσκάσει.
οι ανθρωποι εχουν ποικιλα ενδιαφεροντα και ασχολίες,τα σκατοπασοκια σα και σενα μονο μια..

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Μην τρελαίνεσαι η κατάσταση είναι για τον πούτσο γενικώς. Από τότε που άνοιξαν τα σύνορα (1990) η Ελλάδα παίρνει λεφτά για τους μετανάστες για να μην υπάρχει το μπουρδέλο που συμβαίνει όλα αυτά τα χρονια. Τα λεφτά αυτά εννοείτε φαγώνονται και ελάχιστα πάνε στον σκοπό τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom