Νέα

Γιάννης Αντετοκούμπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Apollo64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Μην περιμενει κανεις ομως να κανει αυτα που κανει στο Nba με την εθνικη(και γενικα στην ευρωπη)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Σωστά .. Γνήσιος Ελλην- Εδειξε  αυταπάρνηση, πάθος και ωριμότητα  με την Εθνικη - την βοήθησε και την ανεδειξε  :headbang:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Μην περιμενει κανεις ομως να κανει αυτα που κανει στο Nba με την εθνικη(και γενικα στην ευρωπη)

Γιατί ρε τύπε να μην περιμένουμε? Αν έρθει και δεν παίζει καλά σημαίνει ότι το NBA σε μεγάλο βαθμό είναι τσίρκο..
Παίχτες όπως Γκασόλ,Πάρκερ πώς έρχονται δηλαδή εδώ και κατουράνε πτώματα?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Γιάννης Αντετοκούνμπο:
Η μέρα που άφραγκος έκανε οτο-στόπ στις ΗΠΑ για να παίξει!

Η στιγμή της καταξίωσης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει φτάσει.
Έπειτα από πολλές θυσίες, μεγάλες δυσκολίες και χρόνια σκληρής δουλειάς ο ηγέτης των Μπακς έχει καταφέρει να θεωρείται δικαίως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ με το… ταβάνι του να παραμένει άγνωστο.

Εκτός από το σπουδαίο μπασκετικό ταλέντο και τα μοναδικά αθλητικά του προσόντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαθέτει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που αποτελεί πιθανότατα τη σημαντικότερη εγγύηση για όσα θα επακολουθήσουν.
Κάθε ημέρα είναι μία νέα ευκαιρία δουλειάς για τον “Greek Freak” με την… δίψα του για μπάσκετ να παραμένει πάντα η ίδια.

Η παρακάτω ιστορία μάλιστα δείχνει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την αγάπη του για το άθλημα και όλα όσα θυσίασε τα τελευταία χρόνια για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα.
Η ιστορία που κυκλοφορεί στα σόσιαλ μίντια αναφέρει τα εξής:

“Οκέι, αυτό που θα σας πω τώρα συνέβη σε μία φίλη μου…

Πριν λίγα χρόνια η φίλη μου οδηγούσε στην “North Avenue” του Μιλγουόκι στην “καρδιά” του χειμώνα. Κοίταξε στην άκρη του δρόμου και είδε έναν πολύ ψηλό μαύρο άντρα να τρέχει. Έτρεχε όσο πιο γρήγορα μπορούσε χωρίς να φοράει καν μπουφάν. Κοίταξε λίγο καλύτερα και σκέφτηκε: “Είμαι σχεδόν βέβαιη πως αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο”.

Χαμήλωσε ταχύτητα και τον ρώτησε “Μήπως θα ήθελες να σε πάω κάπου;”. Εκείνος ένιωσε ευγνώμον και μπήκε γρήγορα μέσα στο αμάξι. Τον ρώτησε που ήθελε να πάει και εκείνος της απάντησε στο γήπεδο. Στη συζήτηση που ακολούθησε η φίλη μου κατάλαβε πως:
α) Ο Γιάννης είχε πάει στην τράπεζα για να στείλει χρήματα στην Ελλάδα
β) Έχοντας στείλει όλα όσα είχε, κατάλαβε πως δεν του είχαν μείνει καθόλου χρήματα για να πάρει ταξί
γ) Το παιχνίδι των Μπακς ξεκινούσε σε 2 ώρες
δ) Είχε αποφασίσει πως το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να τρέξει στο γήπεδο όσο πιο γρήγορα μπορούσε

Επομένως ακούστε, δεν είναι όλα τραγικά στην Αμερική. Έχουμε ακόμα τον Γιάννη”

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
"β) Έχοντας στείλει όλα όσα είχε, κατάλαβε πως δεν του είχαν μείνει καθόλου χρήματα για να πάρει ταξι"

Μεγαλα μυαλα οι Νιγηριανοι.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Γιατί ρε τύπε να μην περιμένουμε? Αν έρθει και δεν παίζει καλά σημαίνει ότι το NBA σε μεγάλο βαθμό είναι τσίρκο..
Παίχτες όπως Γκασόλ,Πάρκερ πώς έρχονται δηλαδή εδώ και κατουράνε πτώματα?

Το στυλ του ειναι καθαρα για για τον τροπο παιχνιδιου του nba (Χαλαρες αμυνες ελευθεροι χωροι για να τρεχει κλπ κλπ)

ενα παραδειγμα ειναι πριν λιγες μερες επαιξαν παιχνιδια απεναντι στον μπογκτανοβις τον κροατη που παιξανε και τον σεπτεμβρη απεναντι στην εθνικη
εκει τον ειχε ξεφτυλισει και τον εκανε να μοιαζει με σχολαριοπαιδο ο κροατης που εχει μπασκετικο μυαλο
αλλα τις προαλλες με τον τροπο παιχνιδιου του nba τον ξεφτελισε ο γιαννης

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Ο Γιαννης εχει κανει κατι για την Ελλαδα εκτος να λεει οτι ειναι Ελληνας παραδειγμα εκει που ξεκινησε δεν ξερω σε ποιο γηπεδο επαιζε εχει δωσει λεφτα για νεες εγκαταστασεις ωστε και αλλα παιδια να μπορεσουν να πραγματοποιησουν το ονειρο τους  ??
δεν λεω οτι το υποχρεουτε αλλα αυτο για μενα θα μετραγε παρα πολυ αυτο σαν κινηση γνωριζει κανεις κατι ?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ο Γιαννης εχει κανει κατι για την Ελλαδα εκτος να λεει οτι ειναι Ελληνας παραδειγμα εκει που ξεκινησε δεν ξερω σε ποιο γηπεδο επαιζε εχει δωσει λεφτα για νεες εγκαταστασεις ωστε και αλλα παιδια να μπορεσουν να πραγματοποιησουν το ονειρο τους  ??
δεν λεω οτι το υποχρεουτε αλλα αυτο για μενα θα μετραγε παρα πολυ αυτο σαν κινηση γνωριζει κανεις κατι ?

Υπηρετεί θητεία με δόσεις, και έχει αβανταδόρους που τον παίρνουν τοις μετρητοίς στον κώλο τους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Το στυλ του ειναι καθαρα για για τον τροπο παιχνιδιου του nba (Χαλαρες αμυνες ελευθεροι χωροι για να τρεχει κλπ κλπ)

Παίχτης της regular season ουσιαστικά. Γιατί εκεί οι άμυνες των σοβαρών ομάδων στα playoffs είναι πολλά επίπεδα ανώτερες από οποιαδήποτε Ευρωπαική άμυνα.. Και εγώ αυτό πιστεύω, αλλά ο χρόνος θα δείξει.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475

Γάμα την Ελλαδα.

Τον ειχαμε σε καθεστως παρανομιας, ενω μεγαλωσε και πηγε σχολειο εδω.

Ο φασιστας Σαμαρας τον νομιμοποιησε, στο Μαξιμου, για να 'χει εναν καλο ψηλο η Εθνικη!
(Αν δεν ηξερε μπασκετ, ακομα θα κυνηγιοταν με μπατσους και χρυσαυγιτες στην Κυψελη.)

Μπουρδελο χωρα, μπουρδελο λαος. Τούς στυψαμε το 2004, τους πεταξαμε σαν λεμονοκουπες λιγο αργοτερα...

Οσο για το Γιαννη:
ΗΔΗ μάς εχει κανει αρκετη διαφημιση, και η συμμετοχη του στην Εθνικη ειναι υπερ-αρκετη.

Τα υπολοιπα τ' ακουω βερεσε.

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Τυπε μου την Ελλαδιτσα μου δεν την γαμαω την σεβομαι και δεν ειμαι εθνικιτσης ειμαι περηφανος για αυτην ασχετος οτι τις τελευταια χρονια εχει ξεφτιλιστει και την ξεφτυλιζουν
εγω ρωτησσα κατι πιο απλο εχει προσφερει κατι εκτος απο την διαφημισει και την εθνικη εχεις προσφερει κατι χρηματικο η τα οικονομησε και εχουν παρει τα μυαλα του αερα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Τυπε μου την Ελλαδιτσα μου δεν την γαμαω την σεβομαι και δεν ειμαι εθνικιτσης ειμαι περηφανος για αυτην ασχετος οτι τις τελευταια χρονια εχει ξεφτιλιστει και την ξεφτυλιζουν
εγω ρωτησσα κατι πιο απλο εχει προσφερει κατι εκτος απο την διαφημισει και την εθνικη εχεις προσφερει κατι χρηματικο η τα οικονομησε και εχουν παρει τα μυαλα του αερα

Τι λες ρε μεγαλε?
Τι χρηματικο να προσφερει δηλαδη?
5 χρονια πριν που εμεις ειχαμε περισσοτερα λεφτα απο αυτον και δεν χρειαζοταν να πουλαμε αναπτηρες στον δρομο, τι προσφεραμε δηλαδη?

Η διαφημιση που κανει στην χωρα την οποια δεν σταματαει να αναφερει και διαρκως λες και μας εχει καμια υποχρεωση, ειναι μεγαλυτερη απ οση εχει κανει οποιοσδηποτε αλλος Ελληνας αθλητης στο παρελθον.
Δεν φτανει που καθε καλοκαιρι αντι να κατσει ειτε να ξεκουραστει ειτε να προπονηθει ατομικα για να βελτιωθει, ερχεται να παιξει στα ευρωμπασκετ με μετρια εθνικη και χωρις ελπιδα διακρισης ουσιαστικα.
Τιποτα δεν χρωσταει στην Ελλαδα. Οι γονεις του ισως αν και πολυ αμφιβαλλω και γι αυτους.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
πουλαγε το 'η Στικουδη και δυο μαυροι' :S :S :S
απο μικρος ο Γιαννακης κόλλησε  το μικρόβιο της υποκριτικής
και έχει αβανταδόρους που τον παίρνουν τοις μετρητοίς στον κώλο τους.
ωωωω κυριε πρέσβη,μας κακομαθαίνετε  :lheel:
[quote author=kosamf notid=81637 link=topic=171390.msg7289557#msg7289557 ]
Τα υπολοιπα τ' ακουω βερεσε.
[/quote]τύπε με βερεσεδια θα το ειχες κλεισει το μαγαζι,μαλλον τοις μετρητοις εισαι και συ που λέει ο τύπος
[quote author=kazabuburas notid=119795 link=topic=171390.msg7289591#msg7289591]
Τιποτα δεν χρωσταει στην Ελλαδα.
[/quote]Ουτε η Ελλάδα του χρωστάει,στο καλο λοιπον και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλύτερα :tits:

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Τι λες ρε μεγαλε?
Τι χρηματικο να προσφερει δηλαδη?
5 χρονια πριν που εμεις ειχαμε περισσοτερα λεφτα απο αυτον και δεν χρειαζοταν να πουλαμε αναπτηρες στον δρομο, τι προσφεραμε δηλαδη?

Η διαφημιση που κανει στην χωρα την οποια δεν σταματαει να αναφερει και διαρκως λες και μας εχει καμια υποχρεωση, ειναι μεγαλυτερη απ οση εχει κανει οποιοσδηποτε αλλος Ελληνας αθλητης στο παρελθον.
Δεν φτανει που καθε καλοκαιρι αντι να κατσει ειτε να ξεκουραστει ειτε να προπονηθει ατομικα για να βελτιωθει, ερχεται να παιξει στα ευρωμπασκετ με μετρια εθνικη και χωρις ελπιδα διακρισης ουσιαστικα.
Τιποτα δεν χρωσταει στην Ελλαδα. Οι γονεις του ισως αν και πολυ αμφιβαλλω και γι αυτους.

ok τυπε

mihalis77

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2016
Like
39
Πόντοι
1
αυτά που έκανε ο Γιάννης για την Ελλάδα δεν τα κάναμε άλλοι "ελληνάρες" ούτε στα όνειρά μας.
Φυσικά και δεν χρειάζεται όταν κάνει κάτι να το "δείξει" (που δεν έχει καμμιά υποχρέωση να το κάνει. εμεις αν είχαμε μια καλή δουλειά θα κοιτούσαμε και τους άλλους;)
Το παιδί όπως και η οικογένεια του ΝΙΩΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία

ΕΥΓΕ!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
αυτά που έκανε ο Γιάννης για την Ελλάδα δεν τα κάναμε άλλοι "ελληνάρες" ούτε στα όνειρά μας.
Φυσικά και δεν χρειάζεται όταν κάνει κάτι να το "δείξει" (που δεν έχει καμμιά υποχρέωση να το κάνει. εμεις αν είχαμε μια καλή δουλειά θα κοιτούσαμε και τους άλλους;)
Το παιδί όπως και η οικογένεια του ΝΙΩΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία

ΕΥΓΕ!

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom