Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
Άμα σου ξεσκιζε τον κωλο πώς θα τον αποκαλουσες; Έλληνα ή Νεγρο ; Να σου εξηγήσω εγώ μετά ποιος είναι ρατσιστής που βρήκατε μια καραμέλα με τα cdΑμα πούλαγε CD στις καφετέριες θ τον ήξερε κανεις; θα τον αποκαλούσαν ΕΛΛΗΝΑ; Αει στο διάολο υποκριτές όλοι σας
Τυπε δε είμαι πουστρα οποτε δε ξέρω να σου απαντήσω, ρατσιστές είναι όλοι πάντως, είναι στη φύση του ανθρώπου. Τον πλούσιο μαύρο όλοι τον θέλουν για παρέα, τον φτωχό απλυτο μαύρο κανεις.Άμα σου ξεσκιζε τον κωλο πώς θα τον αποκαλουσες; Έλληνα ή Νεγρο ; Να σου εξηγήσω εγώ μετά ποιος είναι ρατσιστής που βρήκατε μια καραμέλα με τα cd
Για το πρώτο αν δεν έχεις δοκιμάσει δεν μπορείς να ξέρεις .Τυπε δε είμαι πουστρα οποτε δε ξέρω να σου απαντήσω, ρατσιστές είναι όλοι πάντως, είναι στη φύση του ανθρώπου. Τον πλούσιο μαύρο όλοι τον θέλουν για παρέα, τον φτωχό απλυτο μαύρο κανεις.
Yπάρχει μια ποιοτική διαφοράΈθνος είναι επίτευγμα πολιτισμού και γλώσσας . Ήδη η έννοια του έθνους είναι ξεπερασμένη και κάποιοι θέλουν να μας επιστρέψουν στις πρωτόγονες φυλές .
Ο Αντεροκουμπο δεν ανήκει ούτε στην ελληνική φυλή, ούτε στο ελληνικό Έθνος, ούτε βέβαια πατρίδα του είναι η Ελλάδα . ΤΟ αυτό ισχύει και για την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλαδιτων . Χριστιανοί, φτωχοί, άσχημοι, Αλβανοί, Ποντιοι κοκ τι σχέση έχουν με τον ελληνικό πολιτισμό; Μέχρι και με την ελληνική γλώσσα μικρή σχέση έχουμε πλέον .
Έτσι είναι οι ιθαγενείς άλλοι καλοί και άλλοι σκατα . Τι μπορείς να κάνεις;Yπάρχει μια ποιοτική διαφορά
Ξέρω ενα γλυφιτζούρι με μπαμπα ελληνα και ρωσιδα μαμα
Πληρως αποδεκτη και ενταξιμη
Τωρα το παιδι μια πατσαβουρας ελληνιδας με πακη ή αραπη
μάλλον αντικοινωνικο θα ειναι
Κανονικά από γνήσιους πατριώτες δεν θα πρέπει να γίνονται γάμοι και δη τέκνα από τέτοιες επιμειξίες. Όσο νάρες να είναι οι Ρωσσίδες, οι έκφυλες Σλοβένες, Τσέχες, Σέρβες και όλες αυτές του ανατολικού μπλοκ επιμένω ότι δεν θα πρέπει να γίνονται επιμειξίες !!!Yπάρχει μια ποιοτική διαφορά
Ξέρω ενα γλυφιτζούρι με μπαμπα ελληνα και ρωσιδα μαμα
Πληρως αποδεκτη και ενταξιμη
Τωρα το παιδι μια πατσαβουρας ελληνιδας με πακη ή αραπη
μάλλον αντικοινωνικο θα ειναι
Ούτε όμως ο Κώστας Πλεύρης είναι Έλληνας . Ένας χριστιανός είναι . Ασπάστηκε τις θε ριες ενός ανύπαρκτου ιστορικά Εβραίου βοσκού ενάντια στον πολιτισμό του Έλληνα .Θέλετε δεν θέλετε Έλληνας δεν είναι και ούτε θα γίνει ποτέ όχι μόνο αυτός αλλά ο οποιοσδήποτε. . .Οι βλάχοι αμόρφωτοι του κοι(υ)νοβουλίου, το οποίο θα έγραφα με ύψιλον αλλά αγαπώ τους σκύλους, ψήφισαν νομοσχέδιο να παίρνει πλέον το κάθε καρυδιάς καρύδι ιθαγένεια Ελληνική και είναι τόσο αμόρφωτοι ή καλύτερα τόσο μαριονέτες που δεν μπορούν να καταλάβουν την διαφορά μεταξύ ιθαγένειας και υπηκοότητας. Ιθαγένεια=ιθύς+γένος που είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από την υπηκοότητα την οποία παίρνει οποιοσδήποτε υπό ορισμένες προυποθέσεις. Επιπλέον παίρνοντας ιθαγένεια θα μπορούν να υπηρετούν την μητέρα πατρίδα Ελλάδα δλδ ενας αλβανός που δεν έχει καμία υποχρέωση να υπηρετήσει την Ελλάδα και δεν έχει αισθήματα προς την Ελλάδα θα υπηρετήσει ίσως στα ένδοξα τμήματα των Αλεξιπτωτιστών, των Πεζοναυτών κτλπ. Αλλά ας ελπίσουμε να έρθει εκείνο το βράδυ όπου θα πληρώσουν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων θηλυκών.
Καταρχάς διόρθωσε αυτά που γράφεις και δεν ανέφερε κανείς τον Πλεύρη!Ούτε όμως ο Κώστας Πλεύρης είναι Έλληνας . Ένας χριστιανός είναι . Ασπάστηκε τις θε ριες ενός ανύπαρκτου ιστορικά Εβραίου βοσκού ενάντια στον πολιτισμό του Έλληνα .
Και κατά δέυτερον ποιος είσαι εσύ για να αποκλείεις ότι ένας Έλληνας δεν μπορεί να είναι Χριστιανός??Ούτε όμως ο Κώστας Πλεύρης είναι Έλληνας . Ένας χριστιανός είναι . Ασπάστηκε τις θε ριες ενός ανύπαρκτου ιστορικά Εβραίου βοσκού ενάντια στον πολιτισμό του Έλληνα .
Είσαι τόσο γραικύλος τελικά... . Ντροπή σου . . .Με αυτό το σκεπτικό μετανάστευσε από τώρα στην Τουρκία, ασπάσου το ισλάμ, φιλοξένησε 2 - 3 μετανάστες στην οικία σου μπορεί να σου κάνουν και άλλα πράγματα. ..!!!Επίσης σήμερα που τα πάντα πωλούνται και αγοράζονται και κάνουμε αποκρατικοποιήσεις είναι ατόπημα να υπηρετούμε στρατό και να έχουμε εχθρούς . Ο Τούρκος μας αγόρασε αν δεν το έχετε καταλάβει . Τι με νοιάζει εμένα αν καταλάβει την Ρόδο και την Κω; Καλύτερα να μας φιλοξενούν Τούρκοι στις διακοπές μας
Ένας που σέβεται τον ελληνικό πολιτισμό και δεν πιστεύει σε εβραϊκά παραμυθάκια ιστορικά ανύπαρκτα, παπαδαριό και παγανιστικα μυστήρια .Και κατά δέυτερον ποιος είσαι εσύ για να αποκλείεις ότι ένας Έλληνας δεν μπορεί να είναι Χριστιανός??
Το ισλάμ είναι πιο καθυστερημένο από τον χριστιανισμό .Είσαι τόσο γραικύλος τελικά... . Ντροπή σου . . .Με αυτό το σκεπτικό μετανάστευσε από τώρα στην Τουρκία, ασπάσου το ισλάμ, φιλοξένησε 2 - 3 μετανάστες στην οικία σου μπορεί να σου κάνουν και άλλα πράγματα. ..!!!
''Μας αγόρασε'' όπως λες γιατί είναι γραικύλοι και προδότες οι πολιτικοί αλλά ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν οι καιροί και τότε. .
Από τα γραπτά σου δείχνεις ότι είσαι αμόρφωτος. Καταρχάς όλοι μα όλοι ακόμα και οι άθεοι παραδέχονται ότι ο Ιησούς ήταν υπαρκτό πρόσωπο. Επιπλέον μόνον ο εσμός πίστευε στο 12καθεο δλδ ήταν δυνατόν ενας Θεός να πεινάει, να κοιμάται, να χάνεις σε πόλεμο?? Αφού ήταν Θεός πώς ήταν δυνατά όλα αυτά?? Διάβασε να ξεστραβωθείς!!! Παγανιστικά μυστήρια επίσης ήταν τα αρχαιοΕλληνικά μυστήρια πολλά από τα οποία υιοθέτησε ο Χριστιανισμός!! Σε κόβω με αυτά που γράφεις να είσαι ασπάζεσαι τις ιδεολογίες του ΨώραΈνας που σέβεται τον ελληνικό πολιτισμό και δεν πιστεύει σε εβραϊκά παραμυθάκια ιστορικά ανύπαρκτα, παπαδαριό και παγανιστικα μυστήρια .
Τι σχέση έχει το ελληνικό πνεύμα, κάλος, Τέχνη και ισχύς με τις θεωρίες ενός αμόρφωτου Εβραίου βοσκού;
Εγώ είμαι ΕΛΛΗΝ και χώρα μου είναι ΕΛΛΑΣ εσύ μπορείς να είσαι γραικός και από την ΕλλάδαΤο ισλάμ είναι πιο καθυστερημένο από τον χριστιανισμό .
Αυτή είναι η Παγκόσμια τάση στην ΕΕ, ο ισχυρός να αγοράζει τον μικρό . Ο πόλεμος είναι για τον τρίτο κόσμο .
Γραικύλοι είμαστε Γρεκοι, Greece και όχι Έλληνες .
Σημαία μας είναι μια πατσαβούρα με τον σταυρό και τα κύματα της θάλασσας . Τι σχέση έχει αυτή η αηδία με την Ελλάδα ;
Η χώρα μας πλέον ονομάζεται Greece και κατουσιαν δεν μας ανήκει, ήδη σε μεγάλο ποσοστό ανήκει σε ξένα χέρια, είναι υποθηκευμενη και στερείται Εθνικής κυριαρχίας από την στιγμή που ξένοι ασκούν διοίκηση και νομοθετούν .Εγώ είμαι ΕΛΛΗΝ και χώρα μου είναι ΕΛΛΑΣ εσύ μπορείς να είσαι γραικός και από την Ελλάδα