Νέα

Γιάννης Αντετοκούμπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Apollo64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ξερεις μπασκετ εσυ!  :2funny:
Και βλεπεις ΝΒΑ!  :2funny:
Πριν περασουν 2 μερες, ρομπα σε εκανε  :2funny:
Ναι, χιλιαδες υπαρχουν! Βλεπεις μπορουν ολοι οι παικτες να κανουν 4 triple double σε 11 παιχνιδια!
Και το espn και το sports illustrated γραφουν για ολους!  :2funny:

Ειλικρινα, δεν υπαρχει τιποτα διασκεδαστικοτερο απ το να βλεπεις ενα δικο μας παιδι να προσγειωνει στα ορια της ταπεινωσης περαστικους αλεξιπτωτιστες  :grin:

ΚΙ ΑΛΛΟ TRIPLE DOUBLE μεγαλε!
Πλεον οταν δεν κανει TD θα ξενερωνουμε. Εσυ κατσε να βρεις την θεωρια συνομωσιας των ελληνων οπαδων ή δημοσιογραφων. Τραβα βρες τον χαρδαβελλα!
Ολοι οι αλλοι παρανοια  :rockon:

Πρωτος παικτης στην ιστορια των bucks με 4 μεσα σε μια σαιζον.
1 triple double εμεινε για να πιασει magic και lebron για τα περισσοτερα που εγιναν ποτε απο παικτη κατω των 22. Εχει περιθωριο μεχρι τον......δεκεμβριο  :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιος πονταρει εναντιον του?
Τρελανε μας ρε φαινομενο....

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους πονάει μερικούς ο Γιάνναρος!

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1
Ειναι παικταρας και πανω απο ολα καλο παιδι . Εχει μεγαλη σημασια ο χαρακτηρας για να σαι περαν απο σουπερ παικτης και σωστος αθλητης και προτυπο

Ωστοσο χρειαζεται πολυ βελτιωση στο σουτ, μικρος ειναι το χει. Θεωρω το 2018 θα ναι στο top 10 με ανεση του ΝΒΑ

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
1-Παιζει σε μια απο τις χειροτερες ομαδες του NBA και εδω τα μμε τον προβαλουν Χ10
(συμφωνα με οσα γραφουν εδω θα πρεπε να παιζε στο all star Και να βγαινε και Mvp κιολας

2-του χρονου τελειωνει το συμβολαιο του η θα παραμεινει σε μια ομαδα που δεν εχει κανενα στοχο η θα παει να γινει σοβαρος παιχτης σε κανονικη ομαδα

3-αυτη η μαλακια με τα σουτ..δηλαδη αν βαραω την μερα 2.000 σουτ σημαινει οτι θα βελτιωθω και θα μπορεσω να παιξω στο Nba?

Παίχτη, αυτό ήταν φάουλ και μάλιστα αντιαθλητικό.Το σουτ είναι και ταλέντο, αλλά κυρίως είναι προπόνηση.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
Ο Αντεντοκουμπο εχει τρομερη εξελιξη και ειναι νεαρος ακομα,εχει περιθωρια περαιτερω βελτιωσης.Εχει μειωσει τα λαθη,δε κανει αβιαστες ενεργειες οπως παλια,βλεπει γηπεδο και δεν ειναι πλεον τουβλαδορος οπως οταν ξεκινησε.Εχει βελτιωσει το σουτ.

για να τον δούμε στο προολυμπιακό του τορίνο τον ιούλιο σε πρώτη φάση και αν περάσουμε και στους ολυμπιακούς!!!!!!!

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.499
Πόντοι
206
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους πονάει μερικούς ο Γιάνναρος!

Είναι το κλασικό κόμπλεξ της προόδου. Γνωστός μου είχε γιό που έπαιζε μαζί του στην Α2. Τώρα ο μικρός παίζει παράνομα στο τοπικό καθώς δεν υπάρχει σάλιο από τις άλλες ομάδες για ένσταση και ο μπαμπάς διαλαλέι όπου βρεί για τα κυκλώματα που έφαγαν το γιό του. Ενώ ο Γιάννης δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά έχει γαμάτο μάνατζερ. Τάδε έφη ο μαλάκας ο γνωστός μου.

Επειδή έχω συζητήσει με άτομο που έχει παίξει για πολλά χρόνια επαγγελματικό μπάσκετ σε μεγάλες κατηγορίες μου είχε πει από τότε για τον Γιάννη. Τη χρονιά που έγινε draft. Γιατί τον επέλεξαν και τι θα κάνει. Και φυσικά δικαιώθηκε καθώς βλέπει το μπάσκετ με αθλητικά κριτήρια.

vanderM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
108
Πόντοι
280
για να τον δούμε στο προολυμπιακό του τορίνο τον ιούλιο σε πρώτη φάση και αν περάσουμε και στους ολυμπιακούς!!!!!!!

Κάτσε να δούμε αν θα τον αφήσει η ομάδα του. Λογικά σε ένα από τα δύο (και αν) και αυτός και ο Κουφός.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Είναι το κλασικό κόμπλεξ της προόδου. Γνωστός μου είχε γιό που έπαιζε μαζί του στην Α2. Τώρα ο μικρός παίζει παράνομα στο τοπικό καθώς δεν υπάρχει σάλιο από τις άλλες ομάδες για ένσταση και ο μπαμπάς διαλαλέι όπου βρεί για τα κυκλώματα που έφαγαν το γιό του. Ενώ ο Γιάννης δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά έχει γαμάτο μάνατζερ. Τάδε έφη ο μαλάκας ο γνωστός μου.

Επειδή έχω συζητήσει με άτομο που έχει παίξει για πολλά χρόνια επαγγελματικό μπάσκετ σε μεγάλες κατηγορίες μου είχε πει από τότε για τον Γιάννη. Τη χρονιά που έγινε draft. Γιατί τον επέλεξαν και τι θα κάνει. Και φυσικά δικαιώθηκε καθώς βλέπει το μπάσκετ με αθλητικά κριτήρια.

Αυτός ρε τύπε δεν είναι μαλάκας! Αυτός είναι τρελός κανονικός, για ζουρλομανδύα!

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.290
Πόντοι
2.420
Το παιδί δεν είναι Έλληνας. Είναι Νιγηριανός μεγαλωμένος στην Ελλάδα.
Ο Σχορτσιανίτης είναι Έλληνας. Από πατέρα Έλληνα. Τέλος._

=======
Σε κανεναν δεν κάνει εντύπωση,τό ότι: "παιδί απο λευκό Ελληνα πατέρα,  (αφανή,   ο  οποίος δεν πήγε καν στο γάμο του Σοφοκλη)
και ανοιχτόχρωμη (σαν μιγάδα ) μαυρη μητέρα , να είναι πιο μαύρος κι απο αφρικανό του Τσαντ ή του Kαμερουν? just a thought .. :)
Αποκλείεται ο Σόφο να χει Ελληνα πατέρα! Εκτός αν είναι και αυτός αφρικανικής καταγωγης. Δεν είναι προιον μικτού φυλετικά γάμου ο Σόφο! Είναι φανερό πως και οι δύο γονείς του είναι μαύροι! Αν ήταν ο ένας λευκός  ο Σχροτσιανίτης θα ήταν κάπως σαν τον Blake Griffin, τον Shane Battier η τον Clay Thompson!

vanderM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
108
Πόντοι
280
Το τραγικό είναι ότι παο και οσφπ δεν τον θέλανε ούτε για δοκιμή. Και δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το διαβατήριο, σιγά μην δεν μπορεί ο παο και ο οσφπ να βγάλουνε τα χαρτιά που χρειάζεται ο παίκτης και η οικογένειά του.
Και τώρα παρακαλάμε και οι μεν και οι δε μπας και έρθει ο αδερφός του.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αποκλείεται ο Σόφο να χει Ελληνα πατέρα! Εκτός αν είναι και αυτός αφρικανικής καταγωγης. Δεν είναι προιον μικτού φυλετικά γάμου ο Σόφο! Είναι φανερό πως και οι δύο γονείς του είναι μαύροι! Αν ήταν ο ένας λευκός  ο Σχροτσιανίτης θα ήταν κάπως σαν τον Blake Griffin, τον Shane Battier η τον Clay Thompson!

Δεν ισχυει. Η πρωτη γενια μεταξυ αφρικανου και ελληνα βγαινει μαυρη. Μη μπερδευεστε με τους αφροαμερικανους που εχουν ολοι 20% αιμα λευκων.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.978
Πόντοι
41.129
ο αντετοκουμπο ενας αραπης είναι με ελληνικα χαρτια τιποτα παραπανω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.978
Πόντοι
41.129

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Το τραγικό είναι ότι παο και οσφπ δεν τον θέλανε ούτε για δοκιμή. Και δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το διαβατήριο, σιγά μην δεν μπορεί ο παο και ο οσφπ να βγάλουνε τα χαρτιά που χρειάζεται ο παίκτης και η οικογένειά του.
Και τώρα παρακαλάμε και οι μεν και οι δε μπας και έρθει ο αδερφός του.

Καθολου τραγικο. ΕΥΛΟΓΙΑ ηταν.
Αν επαιζε σε κανα βαζελο ή γαυρο, θα παιζε μαξιμουμ κανα 10λεπτο σαν 4αρι μην σου πω και 5αρι.
Δεν θα τον αφηναν να σουταρει καθολου απο μεση αποσταση, ισα ισα που θα προσπαθουσαν να αποβαλλουν ολα τα στοιχεια guard που διαθετει.
"αφου εισαι 2.11 θα παιξεις μεσα τελεια και παυλα. Θα καρφωνεις και θα πηδας για ριμπαουντ. Αυτα"..............καπως ετσι.
Κωλοφαρδος ηταν που τον πηραν χαμπαρι οι αμερικανοι τοσο μικρο, αν και εχω ακουσει οτι και ο ιδιος δεν ψηνοταν να παιξει Ελλαδα σε μεγαλη ομαδα(ειχα ακουσει οτι ειχε ενδιαφερθει ο γαυρος).
Μονο ο Φιλαθλητικος αξιζει ευσημα για τον αντετοκουνμπο. Το ελληνικο μπασκετ γενικοτερα δεν εκανε τιποτα για να τον αναδειξει. Απλα ετυχε....

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.290
Πόντοι
2.420
Δεν ισχυει. Η πρωτη γενια μεταξυ αφρικανου και ελληνα βγαινει μαυρη. Μη μπερδευεστε με τους αφροαμερικανους που εχουν ολοι 20% αιμα λευκων.
Οκ αλλά ο Σόφο είναι πιο μαύρος από το Γιαννάκη

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ειδα για μια ακομα φορα χθες τον αντετοκουμπο με την γιουτα γιατι μας ειχαν πρηξει στα σαιτ τον τελευταιο καιρο

και δεν αλλαξε και τιποτα απο τις αλλες φορες που τον εχω δει

μετριοτατος αρκετα βεβιασμενα λαθη
και οταν επιτεθοτανε η ομαδα του δεν εμπαινε ποτε ζωγραφιστο για να παρει το επιθετικο ριμπαουντ

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ειδα για μια ακομα φορα χθες τον αντετοκουμπο με την γιουτα γιατι μας ειχαν πρηξει στα σαιτ τον τελευταιο καιρο

και δεν αλλαξε και τιποτα απο τις αλλες φορες που τον εχω δει

μετριοτατος αρκετα βεβιασμενα λαθη
και οταν επιτεθοτανε η ομαδα του δεν εμπαινε ποτε ζωγραφιστο για να παρει το επιθετικο ριμπαουντ

Ναι εγω περσι τον ειχα νικησει σε μονο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πως αποκλειεται αφου ο πατερας του ειναι Ελληνας και η μητερα του μαυρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom