bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
απογευματινος ουσιαστικα σημερα, αν σου πω περισσοτερα θα καταλαβεις και σε πιο συγκεκριμενο σχολειο ειμαι φετοςΤώρα που είπες σπουδές, τι ώρες διδάσκεις;
απογευματινος ουσιαστικα σημερα, αν σου πω περισσοτερα θα καταλαβεις και σε πιο συγκεκριμενο σχολειο ειμαι φετοςΤώρα που είπες σπουδές, τι ώρες διδάσκεις;
εσυ μαλλον εισαι απο την ψυχιατρικη, εκτος να συχναζεις μονο κωλονακι και δεν στην επεσαν ουτε σε εσενα ουτε σε κανενα δικο σου γυφτοι και νομιζεις οτι ειναι τιποτα ευγενικοι ανθρωποι που χορευουν τσιφτετελι και ειναι εξω καρδια
κωλονακι ειναι εδω το ορθογραφικο βγηκε σωστο τελικαΦιλε ,είναι κολωνάκι όχι κωλο...νάκι !
Ο Κλοουζερ 22 είναι στην επαρχία ,για ποιό κολωνάκι μιλάς ...
Είναι ο άνθρωπος που βλέπει τις τουρίστριες να περνούν....
κωλονακι ειναι εδω το ορθογραφικο βγηκε σωστο τελικα
εσυ μαλλον εισαι απο την ψυχιατρικη, εκτος να συχναζεις μονο κωλονακι και δεν στην επεσαν ουτε σε εσενα ουτε σε κανενα δικο σου γυφτοι και νομιζεις οτι ειναι τιποτα ευγενικοι ανθρωποι που χορευουν τσιφτετελι και ειναι εξω καρδια
Γειά σου ρε Closer 22 , επαρχιωτάκι !
Έκανες καμάκι σε καμιά τουρίστρια ,ή μόνο βλέπεις ;
Ωπα ,τωρα αρχιζει το γλεντι το πραγματικο....να φανταστω θα ξεκινησεις διαλογο με τον κλωνο σου μπουρδελιοτης για το ποσο δικιο εχει!!!1Γειά σου ρε Closer 22 , επαρχιωτάκι !
Έκανες καμάκι σε καμιά τουρίστρια ,ή μόνο βλέπεις ;
και εγω περνουσα απο τα γυφτικα κατω απο την γιαννιτσων στην θεσσαλονικη καθημερινα, κοντα σπιτι τους ησυχοι ηταν οι συγκεκριμενοι, αλλοι ομως μου την επεσαν στο βαρδαρη αλλοι τσιγγανοι που ειχα παρκαρει εκει ακριβως που με σταματησε για ελεγχο η αστυνομια καιμ οταν γυρισα να το παρω το αμαξι ειχαν φυγει οι αστυνομικοι και μου την επεσαν οι γυφτοι και με την απειλη οτι θα μου σπασουν το αμαξι με κατι ξυλα που ειχαν τους εδωσα ενα πενηνταρικο που ειχα μαζι μου. τετοιες στιγμες δεν σκεφτεσαι σεναρια κοιτας να ξεμπερδεψεις χωρις μπελα, αργοτερα ηρεμος σκεφτηκα τι θα γινοταν αν δεν τους τα εδινα, ετσι και αλλιως ασφαλεια κρυσταλλων ειχα αλλα μαλλον υστερα θα ορμαγαν και σε μενα, ου μπλεξεις με τετοιες απροβλεπτες φαρες.Τύπε, μένω περίπου ένα χιλιόμετρο απ' το σημείο του καταυλισμού, απ' την πάνω πλευρά της Μεσογείων. Εγώ προσωπικά αλλά και συγγενείς, φίλοι και γείτονες περνάμε καθημερινά απ' το σημείο, είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βγεις στο Χαλάνδρι αλλά και να συνεχίσεις για Κηφισίας, Μαρούσι, Βριλήσσια, Μελίσσια κτλ. Δεν ξέρω κανέναν μα κανέναν που να του έχουν κάνει πέσιμο οι γύφτοι. Κανέναν.
Μην που πείτε για ναρκωτικά, κλοπές κτλ, τα ξέρω. Σχολιάζω το θέματα πεσίματος που αναφέρθηκε.
αυριο τι βαρδια εχεις?με ενδιαφερει ποτε βαρας γερμανικο να ερθω για πεσιμο!απογευματινος ουσιαστικα σημερα, αν σου πω περισσοτερα θα καταλαβεις και σε πιο συγκεκριμενο σχολειο ειμαι φετος
..γιατι δεν εκανες ενα τηλεφωνακι στην "υποβρυχια" να τους γαμησει τα πρεκια?και εγω περνουσα απο τα γυφτικα κατω απο την γιαννιτσων στην θεσσαλονικη καθημερινα, κοντα σπιτι τους ησυχοι ηταν οι συγκεκριμενοι, αλλοι ομως μου την επεσαν στο βαρδαρη αλλοι τσιγγανοι που ειχα παρκαρει εκει ακριβως που με σταματησε για ελεγχο η αστυνομια καιμ οταν γυρισα να το παρω το αμαξι ειχαν φυγει οι αστυνομικοι και μου την επεσαν οι γυφτοι και με την απειλη οτι θα μου σπασουν το αμαξι με κατι ξυλα που ειχαν τους εδωσα ενα πενηνταρικο που ειχα μαζι μου. τετοιες στιγμες δεν σκεφτεσαι σεναρια κοιτας να ξεμπερδεψεις χωρις μπελα, αργοτερα ηρεμος σκεφτηκα τι θα γινοταν αν δεν τους τα εδινα, ετσι και αλλιως ασφαλεια κρυσταλλων ειχα αλλα μαλλον υστερα θα ορμαγαν και σε μενα, ου μπλεξεις με τετοιες απροβλεπτες φαρες.
για αυριο δεν εχει βγει οριστικα προγραμμα καθε μερα ανακατεμα τραπουλας εχουμε σε αυτο το σχολειο. θα σε ενημερωσω να ερθεις για πεσιμο.αυριο τι βαρδια εχεις?με ενδιαφερει ποτε βαρας γερμανικο να ερθω για πεσιμο!
την υποβρυχια την γνωρισα μετα 3 χρονια..γιατι δεν εκανες ενα τηλεφωνακι στην "υποβρυχια" να τους γαμησει τα πρεκια?
...τον "κοστακι σσ " ποτε θα τον βαλεις στην κουβεντα?την υποβρυχια την γνωρισα μετα 3 χρονια
ωραια,αν ειναι πες και στην κοπελα με ειδικοτητα νυχου,να ειναι και αυτη εκει να μου πατησει και ενα πεντικιουρ!για αυριο δεν εχει βγει οριστικα προγραμμα καθε μερα ανακατεμα τραπουλας εχουμε σε αυτο το σχολειο. θα σε ενημερωσω να ερθεις για πεσιμο.
Γεια σου ρε Κώστα Λαδάκη με τα στοιχήματά σου. Τι έγινε τελικά με το στοίχημα που είχες βάλει με τον Άλεξ;
σε αλλο σχολειο ειναι τουτη, αλλαξα σχολειο προσφατα και αλλαζω καθε χρονο μεχρι να ερθω αρκετα κοντα στο σπιτι μου.ωραια,αν ειναι πες και στην κοπελα με ειδικοτητα νυχου,να ειναι και αυτη εκει να μου πατησει και ενα πεντικιουρ!
ωραια,αν ειναι πες και στην κοπελα με ειδικοτητα νυχου,να ειναι και αυτη εκει να μου πατησει και ενα πεντικιουρ!
πεντικιουρ ειπα ρε ασχετε,καλους ,παρανυχιδες ,αλλα αμα θελει να μου τα βαψει κιολας κανενα προβλημα...απρομαυρα...σε αλλο σχολειο ειναι τουτη, αλλαξα σχολειο προσφατα και αλλαζω καθε χρονο μεχρι να ερθω αρκετα κοντα στο σπιτι μου.
ωστε ποδαρακια περιποιημενα μου θελεις ΚΡΥΦΟΥΛΑ ??
σε τι χρωμα θες να στα βαψει?
φτιαχτηκες βλεπω? θα ξεκινησεις κουρκουνημα τωρα να φανταστω....Σου χρειάζεται πεντικιούρ ,λουγκριτσα !
Πως θα κυκλοφοράς με γυμνά πατουσάκια !
Λούγκραααααααααααααααααααααααα
ωστε παραδεχεσαι την ιδιατεροτητα σου πουστρακο ?πεντικιουρ ειπα ρε ασχετε,καλους ,παρανυχιδες ,αλλα αμα θελει να μου τα βαψει κιολας κανενα προβλημα...απρομαυρα...