ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΧΑΣΟΜΕΡΗ,εχτες μας εγραφες οτι εχεις γαμησει καταδυτρια που σε τσιμπουκωνε υποβρυχιως κανοντας απνοια,προχτες οτι εισαι δασκαλος,πριν καμια βδομαδα οτι εχεις δουλεψει σε γκαζαδικο,πριν καμια δεκαρια μερες οτι γνωρισες μιλφ που σε πιτσιλαει μολις της τον ακουμπησεις,οτι εχεις δουλεψει αχθοφορος με τους σερπα στα ιμαλαια ,οτι κυνηγουσες ελεφαντες στη ζιμπαμπουε....ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΡΕ οργιο το βιογραφικο σου κοντευει να γινει πιο γραφικο και απο του τραμουντανα....
ρε ΠΑΠΑΡΑ
καταρχην ΣΤΗΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΡΟΜΑ, δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος, καλεσα την αστυνομια και την αλλη μερα αναγνωρισα τις φατσες τους στην ασφαλεια ηταν σεσημασμενοι ΡΟΜΑ με αρχηγο εναν απο Αλβανια που ειχε δηλαωσει 3 διαφορετικα ονοματα, τσεκαρε τα δελτια της αστυνομιας να δεις σε τι ποσοστα κτυπανε οι αλλοδαποι, σε τι ποσοστα οι ρομα, και σε τι ποσοστα οι πολλοι 10.000.000 ελληνες "μπαλαμοι"
κατα δευτερον ειμαι 34 ετων εχω δουλεψει σε 6 διαφορετικους νομους, εχω κανει θητεια φανταρος σε αλλους 3 νομους, και εγω παει σε 2 χωρες του εξωτερικου για 4 μηνες. εχω βγαλει 24 γκομενες και εχω πηδηξει επιπλεον των 100 ιεροδουλων.
αν εσυ δεν εχεις βγει απο το καβουκι σου και εχεις λιγοτερες εμπειριες προβλημα σου.
δεν σε υποχρεωνω να με πιστεψεις, με πιστευουν αυτοι που με ξερουν προσωπικα, εδω στο ιντερνετ να κανεις φιγουρα και να πουλας παραμυθι μεταξυ αγνωστων ειναι χαζο (αποδειξη οτι το πιστευω αυτο ειναι οτι εχω παραδεχτει πως οι γκομενες μου ηταν και ειναι κυριως μετριες και μπαζα, αν ημουν φιγουρατζης και φιδεμπορας το ιδιο ευκολα θα μπορουσα να ισχυριστω οτι οι γκομενες μου ηταν απο καλες ως θεες, η συγκεκριμενη υποβρυχια που με τσιμπουκωνε μαλιστα ηταν η πιο βαρια γκομενα που ειχα επιπεδου τσαμπυ και BBW, 1,81 πανω απο 110 κιλα πρωην τερματοφυλακας στο πολο με πλατες σαν τις δικες μου αλα ακακιο καχιασβιλι)