Νέα

γιαλιά καρφιά τα κάναν οι τουρκόγυφτοι στη μεσογείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
να σου πω εγω τι βιωσα? ζω σε μια χωρα με 10.000.000 ελληνες και καποιες χιλιαδες τσιγγανους
θα επρεπε στατιστικα για καθε ενα γυφτο που με ληστευει να με ειχαν ληστεψει και καμια 50αρια ελληνες πιο πριν τουλαχιστον.
αντι αυτου 1 φορα εχω πεσει θυμα ληστειας και αυτο απο ομαδα 3 αθιγγανων.
εσυ δεν τους αντιμετωπιζεις ρατσιστικα? τους εμπιστευεσαι το ιδιο με αλλους "μπαλαμους"-ασπριδερους ή θα μας πεις και εσυ κανενα ψεμα οτι αν εχεις 2 δρομους θα περασεις απο τον δρομο που βλεπεις ομαδα νεαρων τσιγγανων???
ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΧΑΣΟΜΕΡΗ,εχτες μας εγραφες οτι εχεις γαμησει καταδυτρια που σε τσιμπουκωνε υποβρυχιως κανοντας απνοια,προχτες οτι εισαι δασκαλος,πριν καμια βδομαδα οτι εχεις δουλεψει σε γκαζαδικο,πριν καμια δεκαρια μερες οτι γνωρισες μιλφ που σε πιτσιλαει μολις της τον ακουμπησεις,οτι εχεις δουλεψει αχθοφορος με τους σερπα στα ιμαλαια ,οτι κυνηγουσες ελεφαντες στη ζιμπαμπουε....ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΡΕ οργιο το βιογραφικο σου κοντευει να γινει πιο γραφικο και απο του τραμουντανα....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Nαι το έχω βιώσει.Περνούσα με το αυτοκίνητό μου από τον δρόμο πού διασχίζει τον καταυλισμό
και δέχτηκα επίθεση από καμμιά δεκαριά.
καμια φορα μπορει να σου την πεσουνε και τιποτα νιντζα...το νου σου...εχουνε κονε οι ρομα με τη γιακουζα!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΧΑΣΟΜΕΡΗ,εχτες μας εγραφες οτι εχεις γαμησει καταδυτρια που σε τσιμπουκωνε υποβρυχιως κανοντας απνοια,προχτες οτι εισαι δασκαλος,πριν καμια βδομαδα οτι εχεις δουλεψει σε γκαζαδικο,πριν καμια δεκαρια μερες οτι γνωρισες μιλφ που σε πιτσιλαει μολις της τον ακουμπησεις,οτι εχεις δουλεψει αχθοφορος με τους σερπα στα ιμαλαια ,οτι κυνηγουσες ελεφαντες στη ζιμπαμπουε....ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΡΕ οργιο το βιογραφικο σου κοντευει να γινει πιο γραφικο και απο του τραμουντανα....

Ξέχασες το καυλοπίπινο που σπούδαζε κομμωτική το καλοκαίρι που ο ήρωάς μας δούλευε στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ρε ΠΑΠΑΡΑ
καταρχην ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΡΟΜΑ, δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος, καλεσα την αστυνομια και την αλλη μερα αναγνωρισα τις φατσες τους στην ασφαλεια ηταν σεσημασμενοι ΡΟΜΑ με αρχηγο εναν απο Αλβανια που ειχε δηλαωσει 3 διαφορετικα ονοματα, τσεκαρε τα δελτια της αστυνομιας να δεις σε τι ποσοστα κτυπανε οι αλλοδαποι, σε τι ποσοστα οι ρομα, και σε τι ποσοστα οι πολλοι 10.000.000 ελληνες "μπαλαμοι"

κατα δευτερον ειμαι 34 ετων εχω δουλεψει σε 6 διαφορετικους νομους, εχω κανει θητεια φανταρος σε αλλους 3 νομους, και εγω παει σε 2 χωρες του εξωτερικου για 4 μηνες. εχω βγαλει 24 γκομενες και εχω πηδηξει επιπλεον των 100 ιεροδουλων.
αν εσυ δεν εχεις βγει απο το καβουκι σου και εχεις λιγοτερες εμπειριες προβλημα σου.
δεν σε υποχρεωνω να με πιστεψεις, με πιστευουν αυτοι που με ξερουν προσωπικα, εδω στο ιντερνετ να κανεις φιγουρα και να πουλας παραμυθι μεταξυ αγνωστων ειναι χαζο (αποδειξη οτι το πιστευω αυτο ειναι οτι εχω παραδεχτει πως οι γκομενες μου ηταν και ειναι κυριως μετριες και μπαζα, αν ημουν φιγουρατζης και φιδεμπορας το ιδιο ευκολα θα μπορουσα να ισχυριστω οτι οι γκομενες μου ηταν απο καλες ως θεες, η συγκεκριμενη υποβρυχια που με τσιμπουκωνε μαλιστα ηταν η πιο βαρια γκομενα που ειχα επιπεδου τσαμπυ και BBW, 1,81 πανω απο 110 κιλα πρωην τερματοφυλακας στο πολο με πλατες σαν τις δικες μου αλα ακακιο καχιασβιλι)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ξέχασες το καυλοπίπινο που σπούδαζε κομμωτική το καλοκαίρι που ο ήρωάς μας δούλευε στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.
ιδιωτικες σχολες που μαθαινουν κομμωτικη , αισθητικη κλπ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
μαθητρια μου πηγε περσι το καλοκαιρι και εκανε ειδικοτητα ΝΥΧΟΥ και εφτιαχνε και τα νυχια των φιλεναδων της στο σχολειο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ρε ...... :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:.....υποβρυχια που με τσιμπουκωνε μαλιστα ηταν η πιο βαρια γκομενα που ειχα επιπεδου τσαμπυ και BBW, 1,81 πανω απο 110 κιλα πρωην τερματοφυλακας στο πολο με πλατες σαν τις δικες μου αλα ακακιο καχιασβιλι)
....ΡΕ βλημα,με τετοια γκομενα ,θα μπορουσες ανετα να ληστεψεις εσυ τους ρομα....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ιδιωτικες σχολες που μαθαινουν κομμωτικη , αισθητικη κλπ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
μαθητρια μου πηγε περσι το καλοκαιρι και εκανε ειδικοτητα ΝΥΧΟΥ και εφτιαχνε και τα νυχια των φιλεναδων της στο σχολειο
....χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα.....απολαυστικος απλα!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
....ΡΕ βλημα,με τετοια γκομενα ,θα μπορουσες ανετα να ληστεψεις εσυ τους ρομα....
αν καναμε συμμορια ναι, αλλα δεν ειμαστε απο τετοια φαρα βλεπεις εχουμε αλλες αρχες εμεις. παλι καλα που δεν βγαζεις πλεον φιδισια και την ιστορια με την υποβρυχια τσιμπουκλου...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
....χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα.....απολαυστικος απλα!
τυπε για αυτες, αυτες ειναι οι "σπουδες" τους ετσι τις ονομαζουν και μενα γελοιο μου φαινεται, αλλα τι να κανουμε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
αν καναμε συμμορια ναι, αλλα δεν ειμαστε απο τετοια φαρα βλεπεις εχουμε αλλες αρχες εμεις. παλι καλα που δεν βγαζεις πλεον φιδισια και την ιστορια με την υποβρυχια τσιμπουκλου...
..γιατι την εβγαλα πριν?....παλι καλα που εχετε αρχες με την τσιμποθκλου ορκα-σουγκλακο ,γιατι θα στηνατε συνδικατο του εγκληματος ανεπαναληπτο!!!!ο κοσμος ειναι πολυ ασφαλεστερος χωρις εσας!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
τυπε για αυτες, αυτες ειναι οι "σπουδες" τους ετσι τις ονομαζουν και μενα γελοιο μου φαινεται, αλλα τι να κανουμε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δε γελασα ρε καθυστερημενο τρολ με την λεξη σπουδες....χαχαχχαχαχαχαχα ...το τερματησες....

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
..γιατι την εβγαλα πριν?....παλι καλα που εχετε αρχες με την τσιμποθκλου ορκα-σουγκλακο ,γιατι θα στηνατε συνδικατο του εγκληματος ανεπαναληπτο!!!!ο κοσμος ειναι πολυ ασφαλεστερος χωρις εσας!
με τους τσιγγανους ομως ελευθερους να αλωνιζουν και να ασχολουνται κατα κορον με κλοπες, ληστειες, εμποριο ναρκωτικων, σωματεμπορια και παρεμποριο στην πιο καλη περιπτωση δεν ειναι καθολου καλος ο κοσμος.
τιμιος γυφτος - εξαιρεση που ηταν πλανοδιος πωλητης μας τα ελεγε οτι ειναι παλιοφαρα οι τσιγγανοι και θελετε εμεις να μην λεμε το ιδιο???

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αρκετα καλη περιγραφη για τους ρομα εχει η γουικιπεντια

"Η γλώσσα που μιλούν οι Ρομά έχει ομοιότητες όσον αφορά στη γραμματική και το λεξιλόγιο με τη γλώσσα που ομιλούνταν περίπου το 1000 στην ινδική υποήπειρο.[4]. Τα γλωσσολογικά ευρήματα έχουν επιβεβαιωθεί, επίσης, από γενετικές μελέτες σε πληθυσμούς Ρομά που κατοικούν στην Ευρώπη."

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
με τους τσιγγανους ομως ελευθερους να αλωνιζουν και να ασχολουνται κατα κορον με κλοπες, ληστειες, εμποριο ναρκωτικων, σωματεμπορια και παρεμποριο στην πιο καλη περιπτωση δεν ειναι καθολου καλος ο κοσμος.
τιμιος γυφτος - εξαιρεση που ηταν πλανοδιος πωλητης μας τα ελεγε οτι ειναι παλιοφαρα οι τσιγγανοι και θελετε εμεις να μην λεμε το ιδιο???
:2funny: :2funny: :2funny:...να σου πω ρε αλανι....εκει στην ψυχιατρικη σας επιτρεπουνε τα ταμπλετ η το χεις στη ζουλα και κλεβεις σημα απο κανα καφε διπλα?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
:2funny: :2funny: :2funny:...να σου πω ρε αλανι....εκει στην ψυχιατρικη σας επιτρεπουνε τα ταμπλετ η το χεις στη ζουλα και κλεβεις σημα απο κανα καφε διπλα?
εσυ μαλλον εισαι απο την ψυχιατρικη, εκτος να συχναζεις μονο κωλονακι και δεν στην επεσαν ουτε σε εσενα ουτε σε κανενα δικο σου γυφτοι και νομιζεις οτι ειναι τιποτα ευγενικοι ανθρωποι που χορευουν τσιφτετελι και ειναι εξω καρδια  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Γειά σου ρε Closer 22 , επαρχιωτάκι !  :2funny: :2funny: :2funny:

Έκανες καμάκι σε καμιά τουρίστρια ,ή μόνο βλέπεις ;  :2funny: :2funny: :2funny: