Νέα

γιαλιά καρφιά τα κάναν οι τουρκόγυφτοι στη μεσογείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
τι να σου πω δεν κραταω επαφες με παλιες μαθητριες
φανταζομαι ουτε αυτες....ας αλλαξουμε κουβεντα ομως...ας μιλησουμε για την καταγωγη των ρομα στο χαλανδρι...θεωρεις απιθανο να ειναι απογονοι των ελ!!!!1

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
φανταζομαι ουτε αυτες....ας αλλαξουμε κουβεντα ομως...ας μιλησουμε για την καταγωγη των ρομα στο χαλανδρι...θεωρεις απιθανο να ειναι απογονοι των ελ!!!!1
οχι προτιμω να συνεχισουμε την κουβεντα για το πουστριλικι σου, ειναι πιο αστειο και αμα βρεις κανενα κωλομπαρα θα καλοπερασεις και εσυ. κανεις και αποτριχωσεις???

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ρομά = Ρουμανόγυφτος. SERAPIS.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
οχι προτιμω να συνεχισουμε την κουβεντα για το πουστριλικι σου, ειναι πιο αστειο και αμα βρεις κανενα κωλομπαρα θα καλοπερασεις και εσυ. κανεις και αποτριχωσεις???
:2funny: :2funny: :2funny: θες δηλαδη να σου πω αν ειμαι ατριχος??? πολυ θαρρος δεν πηρες μωρη λουλου ,σε λιγο θα μου πεις να σε κανω και λαμπαδα!!!!1

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Η λέξη "Ρομ", που χρησιμοποιείται σε πολλές περιοχές από τους ίδιους, σημαίνει στη γλώσσα τους "άντρας" ή "σύζυγος".
μα καμια σχεση με ρουμανια, ρωμη ή οτιδηποτε ομοηχο, ακουσες τι σου ειπε κανενας παππουλης σαν αυτους που εκδιδει ο λιακοπουλος?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
σεραπι μην πεταγεσαι...η ερωτηση ηταν σαφης και ειχε αποδεκτη τον μπουρδελοτετοιο,αλλο αν αυτος αποφευγει να απαντησει θετικα η αρνητικα...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εμπειρια ρε κωλοτρυπιδι...
δεν καταλαβα? θες να μου κανεις εμπειρια?  :think: :think: :think: δεν βγαζω νοημα μιλα ευθεως ξυνεσαι για να σε γαμησω? τα υπονοουμενα τα πουστικα εγω δεν τα ξερω

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Η λέξη "Ρομ", που χρησιμοποιείται σε πολλές περιοχές από τους ίδιους, σημαίνει στη γλώσσα τους "άντρας" ή "σύζυγος".
μα καμια σχεση με ρουμανια, ρωμη ή οτιδηποτε ομοηχο, ακουσες τι σου ειπε κανενας παππουλης σαν αυτους που εκδιδει ο λιακοπουλος?
...ολα τα ανωμαλα ξερεις ρε πουτανιαρη...εκδιδει παππουδες ο λιακο? σε ποια πιατσα? εχεις παρει κουρσα?...ωραιος εκπαιδευτικος εισαι παλιολινατσα...αν σε μαγκωσει ο λοβε θα σε ξεκωλιασει!!!1

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
δεν καταλαβα? θες να μου κανεις εμπειρια?  :think: :think: :think: δεν βγαζω νοημα μιλα ευθεως ξυνεσαι για να σε γαμησω? τα υπονοουμενα τα πουστικα εγω δεν τα ξερω
ξεραδια δεν ξερεις βλακα...εσυ δεν με ρωτησες ηλιθιε αν ειμαι ατριχος?εγω ξυνομαι?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Υπάρχει και το spam/chat  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
...ολα τα ανωμαλα ξερεις ρε πουτανιαρη...εκδιδει παππουδες ο λιακο? σε ποια πιατσα? εχεις παρει κουρσα?...ωραιος εκπαιδευτικος εισαι παλιολινατσα...αν σε μαγκωσει ο λοβε θα σε ξεκωλιασει!!!1
μαλακα εκδιδει ως εκδοτης εννοουσα βιβλιων χαηντε, ο πουστης ξεφυγε νομιζειμ ολοι μιλαμε την γλωσσα του. εκδιδονται βιβλια τρελοπαπουδων απο τον λιακοπουλο οχι εκδιδονται προς αλλοτριες ακολασιες οι ιδιοι οι παππουδες  :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
μαλακα εκδιδει ως εκδοτης εννοουσα βιβλιων χαηντε, ο πουστης ξεφυγε νομιζειμ ολοι μιλαμε την γλωσσα του. εκδιδονται βιβλια τρελοπαπουδων απο τον λιακοπουλο οχι εκδιδονται προς αλλοτριες ακολασιες οι ιδιοι οι παππουδες  :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΣΙΓΑ ρε ψυχακια μην τους εκδιδει και για κομμωτριες ακολασιες,βλακα...ασε που τωρα,με αυτα που ποσταρεις σε εχουνε βαλει στο ματι ρομα,ο λοβερδος και ο λιακοπουλος...καποιος θα σε πετυχει και θα σε γαμησει...αλλαξε νικ και αποσυνδεσου...πετα το πισι,κοψε το τηλεφωνο,καψε τα ακροδαχτυλα σου και μετακομισε απο τον 27ο παραλληλο και πανω...μονο ετσι μπορει να γλυτωσεις την οργη τους μπινε!!!!1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom