bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
τα νυχακια τελικα τα εβαψες?NAI ρε μαλακαρ....ελεχγο σου κανω...!!!1
τα νυχακια τελικα τα εβαψες?NAI ρε μαλακαρ....ελεχγο σου κανω...!!!1
δε μου ειπες ωρα ρε διακονιαρη...τα νυχακια τελικα τα εβαψες?
τι να σου πω δεν κραταω επαφες με παλιες μαθητριεςδε μου ειπες ωρα ρε διακονιαρη...
φανταζομαι ουτε αυτες....ας αλλαξουμε κουβεντα ομως...ας μιλησουμε για την καταγωγη των ρομα στο χαλανδρι...θεωρεις απιθανο να ειναι απογονοι των ελ!!!!1τι να σου πω δεν κραταω επαφες με παλιες μαθητριες
οχι προτιμω να συνεχισουμε την κουβεντα για το πουστριλικι σου, ειναι πιο αστειο και αμα βρεις κανενα κωλομπαρα θα καλοπερασεις και εσυ. κανεις και αποτριχωσεις???φανταζομαι ουτε αυτες....ας αλλαξουμε κουβεντα ομως...ας μιλησουμε για την καταγωγη των ρομα στο χαλανδρι...θεωρεις απιθανο να ειναι απογονοι των ελ!!!!1
θες δηλαδη να σου πω αν ειμαι ατριχος??? πολυ θαρρος δεν πηρες μωρη λουλου ,σε λιγο θα μου πεις να σε κανω και λαμπαδα!!!!1οχι προτιμω να συνεχισουμε την κουβεντα για το πουστριλικι σου, ειναι πιο αστειο και αμα βρεις κανενα κωλομπαρα θα καλοπερασεις και εσυ. κανεις και αποτριχωσεις???
τι εστι λαμπαδα στα καλιαρντα σας?θες δηλαδη να σου πω αν ειμαι ατριχος??? πολυ θαρρος δεν πηρες μωρη λουλου ,σε λιγο θα μου πεις να σε κανω και λαμπαδα!!!!1
εμπειρια ρε κωλοτρυπιδι...τι εστι λαμπαδα στα καλιαρντα σας?
Η λέξη "Ρομ", που χρησιμοποιείται σε πολλές περιοχές από τους ίδιους, σημαίνει στη γλώσσα τους "άντρας" ή "σύζυγος".Ρομά = Ρουμανόγυφτος. SERAPIS.
σεραπι μην πεταγεσαι...η ερωτηση ηταν σαφης και ειχε αποδεκτη τον μπουρδελοτετοιο,αλλο αν αυτος αποφευγει να απαντησει θετικα η αρνητικα...Ρομά = Ρουμανόγυφτος. SERAPIS.
δεν καταλαβα? θες να μου κανεις εμπειρια? δεν βγαζω νοημα μιλα ευθεως ξυνεσαι για να σε γαμησω? τα υπονοουμενα τα πουστικα εγω δεν τα ξερωεμπειρια ρε κωλοτρυπιδι...
...ολα τα ανωμαλα ξερεις ρε πουτανιαρη...εκδιδει παππουδες ο λιακο? σε ποια πιατσα? εχεις παρει κουρσα?...ωραιος εκπαιδευτικος εισαι παλιολινατσα...αν σε μαγκωσει ο λοβε θα σε ξεκωλιασει!!!1Η λέξη "Ρομ", που χρησιμοποιείται σε πολλές περιοχές από τους ίδιους, σημαίνει στη γλώσσα τους "άντρας" ή "σύζυγος".
μα καμια σχεση με ρουμανια, ρωμη ή οτιδηποτε ομοηχο, ακουσες τι σου ειπε κανενας παππουλης σαν αυτους που εκδιδει ο λιακοπουλος?
ξεραδια δεν ξερεις βλακα...εσυ δεν με ρωτησες ηλιθιε αν ειμαι ατριχος?εγω ξυνομαι?δεν καταλαβα? θες να μου κανεις εμπειρια? δεν βγαζω νοημα μιλα ευθεως ξυνεσαι για να σε γαμησω? τα υπονοουμενα τα πουστικα εγω δεν τα ξερω
μαλακα εκδιδει ως εκδοτης εννοουσα βιβλιων χαηντε, ο πουστης ξεφυγε νομιζειμ ολοι μιλαμε την γλωσσα του. εκδιδονται βιβλια τρελοπαπουδων απο τον λιακοπουλο οχι εκδιδονται προς αλλοτριες ακολασιες οι ιδιοι οι παππουδες...ολα τα ανωμαλα ξερεις ρε πουτανιαρη...εκδιδει παππουδες ο λιακο? σε ποια πιατσα? εχεις παρει κουρσα?...ωραιος εκπαιδευτικος εισαι παλιολινατσα...αν σε μαγκωσει ο λοβε θα σε ξεκωλιασει!!!1
κρατα ζεστο και το πορτοφολι σου να πληρωνεις τα θαλασσοδάνεια των κομματων του συνταγματικου τοξου
γιατι ρε παλι μας το χαλας ασε να κανουμε το μπαχαλο μας εδω, τι στο πουτσο μπουρδελα.κομ λεγεται το σαητ αν δεν τα κανουμε παλι μπουρδελοΥπάρχει και το spam/chat
ρε τυπε μην τον προσγειωνεις ετσι ανωμαλα
αφου το παει το παραμυθι
ΣΙΓΑ ρε ψυχακια μην τους εκδιδει και για κομμωτριες ακολασιες,βλακα...ασε που τωρα,με αυτα που ποσταρεις σε εχουνε βαλει στο ματι ρομα,ο λοβερδος και ο λιακοπουλος...καποιος θα σε πετυχει και θα σε γαμησει...αλλαξε νικ και αποσυνδεσου...πετα το πισι,κοψε το τηλεφωνο,καψε τα ακροδαχτυλα σου και μετακομισε απο τον 27ο παραλληλο και πανω...μονο ετσι μπορει να γλυτωσεις την οργη τους μπινε!!!!1μαλακα εκδιδει ως εκδοτης εννοουσα βιβλιων χαηντε, ο πουστης ξεφυγε νομιζειμ ολοι μιλαμε την γλωσσα του. εκδιδονται βιβλια τρελοπαπουδων απο τον λιακοπουλο οχι εκδιδονται προς αλλοτριες ακολασιες οι ιδιοι οι παππουδες