Νέα

Γιαγκόναν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swimmer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Που μπορώ να το κατεβάσω; Δεν μπορώ να βρω κανένα torrent.
Οι περισσότεροι που την έχουν δει λένε ότι είναι φοβερή ταινία, απίστευτη παρακμή και θέλω να τη δω αλλά δεν την βρίσκω ρε γαμώτο!  :headbang:

Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να βοηθήσει;

ΥΓ: Το thread θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν αφιέρωμα για την ταινία. Πείτε για την ταινία, κράξτε, βάλτε βιντεάκια κ.τ.λ

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Που μπορώ να το κατεβάσω; Δεν μπορώ να βρω κανένα torrent.
Οι περισσότεροι που την έχουν δει λένε ότι είναι φοβερή ταινία, απίστευτη παρακμή και θέλω να τη δω αλλά δεν την βρίσκω ρε γαμώτο!  :headbang:

Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να βοηθήσει;

ΥΓ: Το thread θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν αφιέρωμα για την ταινία. Πείτε για την ταινία, κράξτε, βάλτε βιντεάκια κ.τ.λ

Τι παρακμη?σαν το jack ass kai etsi?τι θεματολογια?για γραψτο και αυτολεξή στα αγγλικα μηπως το ξερει κανενας....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γαμώτο, παλιά την έδινε δωρεάν από το σάιτ του την ταινία ο Γιάγκος αλλά μετά του το εκλεισαν γκρρρρ.... στο νέο του σάιτ δίνει μόνο το τρέιλερ  >:(

Όμως όποιος ενδιαφέρεται για σύγχρονα καλτ διαμάντια, βρήκα τον Πανίσχυρο Μεγιστάνα των Νίντζα

Νίντζααααααααα δεν μπόρεσα να μη σε σκεφτώ  :-* :-* :-* :-* :-*

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Επίσης πρέπει να πούμε ότι το "Γιαγκόναν" εκτός από θρυλική ταινία που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ, έχει βραβευτεί στο φεστιβάλ θεσσαλονικής (μπουαχαχααχχχχ), έχει ταράξει τα νερά, έχει προκαλέσει σάλο και έφτασε τον Γιάγκο μέχρι δικαστήρια αν είναι ποτέ δυνατόν...  :boobies: :boobies:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τι είναι αυτή η ταινία boomb? Πρώτη φορά την ακούω. :think:
Εγω έχω δει μόνο τα videos του από το "Go Straight" και κάτι άλλα παρόμοια.
Για πες κι άλλα μιας και σε βλέπω μορφωμένη.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
OMG νίντζααααα είναι must αυτή η ταινία!!!
Εσύ είσαι λίιιγο μικρός για να θυμάσαι βέβαια τον Καπαμαρού  :grin: αλλά όσοι τον θυμούνται θα την λατρέψουν.

Είναι μια ερασιτεχνική ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ με αναφορές στις ταινίες πολεμικών τεχνών της δεκαετίας του '80, με τρελό γέλιο, από τις καλύτερες ταινίες του είδους για μένα!!!

Το τρέιλερ, για μια πρώτη γεύση

Στο λινκ που έδωσα πιο πάνω είναι όλη η ταινία σε google video  :boobies: :boobies: :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δυστυχώς κάτι έχει πάθει ο κωλομοζίλα και δε βλέπω όλα τα βίντεο, αν έχει ήδη μπει αυτό σόρι...

Αλλά ΓΙΑΓΚΟ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!  :tits: :tits: :tits:

Βίντεο-αφιέρωμα στον Γιάγκο, θρυλικό δημιουργό αριστουργημάτων όπως το "Κόμης Γιάγκουλας", "Γιαγκόναν", η φανταστική ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ, και το πολυαναμενόμενο "Γιαγκομάτριξ", που δεν το έχω δει αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι αριστούργημα  :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom