Νέα

Για τις γυναίκες του site. Πώς προτιμάτε τους άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα resis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».
Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.
Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,ε μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»

χαχαχαχαχαχαχα ελιωσα!! χαχαχαχα

(απορια, ποιος λεει ακομα 'καναμε ερωτα'? ιιιχ)

Ωραια....χρειαζεται και η ..ηχητικη επενδυση
Δεν μπορω στα μουγκα...Θελω ηχο :2funny:

καλα θα βαλουμε στο στερεο τη σελιν ντιον! χαχαχαχα  :headbang: :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
χαχαχαχαχαχαχα ελιωσα!! χαχαχαχα

(απορια, ποιος λεει ακομα 'καναμε ερωτα'? ιιιχ)

καλα θα βαλουμε στο στερεο τη σελιν ντιον! χαχαχαχα  :headbang: :headbang:

Οχι Σελιν Ντιον...θα με τρομαξει με την φωναρα τηs
Αν μιλαμε για ...Μπαρυ Γουαιτ......απαλα και διακριτικα...τοτε ναι
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
R

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
στο αντιστοιχο αντρικο θρεντ λες να υπηρχε ποτε τετοια απαντηση; :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ισα ισα. Μπορει οι περισσοτερες να μην το αντιλαμβανεστε, αλλα ενα απο τα μεγαλυτερα προτερηματα (ή μειονεκτηματα αντιστοιχως) ειναι ο χαρακτηρας και η συμπεριφορα των γυναικων.
Ο χαρακτηρισμος "ελλεινηδες" δεν δημιουργηθηκε για να θιξει τα παχακια ή την κυταριτιδα  ;)

Επισκέπτης
δεν μας λες και πως το ζητας ετσι απο περιεργεια; :think:

πώς ζηταω να με πηδηξει? ε παντως οχι, μωροοο μου κανε μου ερωτα  :smitten: χαχα

Οχι Σελιν Ντιον...θα με τρομαξει με την φωναρα τηs
Αν μιλαμε για ...Μπαρυ Γουαιτ......απαλα και διακριτικα...τοτε ναι
:2funny: :2funny: :2funny:

καλα με τη σελιν, μαλλον θα καταληξουμε να βλεπουμε μπαλα και οι 2!!
εελα ρε, ebm ενδεικνυται καλυτερα  :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Θα σου τρυπήσει το στομάχι έτσι μαρή.

Βάλε και κανένα γαλατάκι, καμία ζαχαρίτσα.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :smitten: :smitten:

εεεεμ δεν είναι για όλα τα στομάχια  :boobies: :boobies:

(πόσο πόσο χαίρομαι που καταλαβαίνει κάποιος την υπογραφή μου!-όχι ότι περίμενα λιγότερα από σένα βεβαίως βεβαίως  :-* :-* )

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πώς ζηταω να με πηδηξει? ε παντως οχι, μωροοο μου κανε μου ερωτα  :smitten: χαχα

καλα με τη σελιν, μαλλον θα καταληξουμε να βλεπουμε μπαλα και οι 2!!
εελα ρε, ebm ενδεικνυται καλυτερα  :rolleyes:

Εγκρινεται.....αν θελαμε να δουμε μπαλα παμε στα φιλαρακια με μπυρεs και ξηροκαρπια :2funny: :2funny:
Σκοποs ειναι και να ...."φαμε"
:2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καθως υπαρχει αντιστοιχο topic www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19449.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19449.0[/url]
ας δουμε και την αντιστοιχη αποψη των γυνακων για τους αντρες.

Πως προτιματε τους αντρες? Γυμνασμενους? Πολυ γυμνασμενους? Καθολου γυμνασμενους?

Γενικα, να πω, οτι θεωρω χαζο να αλλαζει καποιος το σωμα του, τις συνηθεις του κλπ με βαση του τι πιστευει οτι θα αρεσει στον κοσμο. Αν νιωθει καποιος οτι [size=12pt]πρεπει να βαλει 50 κιλα σε μυς [/size]επειδη ετσι του αρεσει οκ.
Αλλα αν το κανει μονο και μονο επειδη πιστευει οτι θα αρεσει περισσοτερο, κανει κακο στον εαυτο του.

Εγώ έβαλα 50 κιλά σε μπάκα και κάνω θραύση :rockon:

Να πετάνε μαλακίες, να στην λένε, να είναι εγωιστές, να φέρονται σαν κάφροι, να τρώνε σαν γουρούνια, να σε προσβάλλουν, να έχουν κόμπλεξ και αισθημα ανωτερότητας η και κατωτερότητας, η και τα δύο μαζί, να είναι ανταγωνιστικοί. Αυτά ειναι απαραίτητα για εμένα. Και πολύ σημαντικά> αλλοιώς δεν γυρίζω να τον κοιτάξω τον αλλον !!!!!!! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Έχω όλα αυτά και κάποια άλλα ακόμα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αχ βαι βαι τσυπρα μ....Χυσαμι και την καρδαρα με του γαλα..Αει αει!!!

Επισκέπτης
Αμα δεν ειναι τα αφεντικα διπλα σου...ελευθερα!!!!

καλα ναι, αλλιως θα ειχα παρει ποδι, καιρο τωρα  :rolleyes:

btw πολυ ζαλιστικο το αβαταρ σου!

Μίλησε μου γι αυτό (αν θες). Πολύ συνοπτικά.
τι θες να μαθεις ακριβως?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καλα ναι, αλλιως θα ειχα παρει ποδι, καιρο τωρα  :rolleyes: