Την πρώτη φορά θα πονέσεις λίγο.γεια χαρα σε ολους.
ειμαι καινουργιος στο site και θελω να μου πει οποιος μπορει ποια θεωρει καλυτερη τρανς για πρωτη φορα.
Μετά τη δέκατη θα είσαι ΟΚ.
Ξεκίνα.
Την πρώτη φορά θα πονέσεις λίγο.γεια χαρα σε ολους.
ειμαι καινουργιος στο site και θελω να μου πει οποιος μπορει ποια θεωρει καλυτερη τρανς για πρωτη φορα.
...........ενεργητικος αποκλειστηκα,απλα τον τελευταιο καιρο εχω καυλες με τρανς και λεω οτι ηρθε η ωρα να δοκιμασω..
Την πρώτη φορά θα πονέσεις λίγο.
Μετά τη δέκατη θα είσαι ΟΚ.
Ξεκίνα.
ποσταρεται τη φοβαστε εδω εισαι και αν πας πες μας.........
Αχαχουχα εσυ;
Τυπε για δες φ.99 στο δεσποινακι η στη σοφη και πιπινου 54γεια χαρα σε ολους.ειμαι καινουργιος στο site και θελω να μου πει οποιος μπορει ποια θεωρει καλυτερη τρανς για πρωτη φορα.
Μπραβο φιλε εκανες και ποιημα,θα σε πηδηξει η ρια να αποκτησεις εμπειριαγεια χαρα μαγκες.σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες..ζινεντιν πολυ σωστα αυτα που εγραπψες και για το λαθος και για τους ενεργητικους..να σου πω την αληθεια περισσοτερο κλικ μου εκανε η ρια..μολις βρω λιγο χρονο μαλλον 8α παω να δοκιμασω την εμπειρια..
Μπραβο φιλε εκανες και ποιημα,θα σε πηδηξει η ρια να αποκτησεις εμπειρια
καλη επιλογηγεια χαρα μαγκες.σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες..ζινεντιν πολυ σωστα αυτα που εγραπψες και για το λαθος και για τους ενεργητικους..να σου πω την αληθεια περισσοτερο κλικ μου εκανε η ρια..μολις βρω λιγο χρονο μαλλον 8α παω να δοκιμασω την εμπειρια..
Η Ρία είναι must κάθε αξιοπρεπείς ειδικά ενεργητικός πρέπει να έχει πάει με τη Ρία .....καλη επιλογη
ποσταρεται τη φοβαστε εδω εισαι και αν πας πες μας.........
Καλησπέρα παιδιά μένω Αθήνα και θα ήθελα κάποιες προτάσεις για πρώτη φορά με τρανς, σε ενεργητικό ρόλο για εμένα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα παιδιά μένω Αθήνα και θα ήθελα κάποιες προτάσεις για πρώτη φορά με τρανς, σε ενεργητικό ρόλο για εμένα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μικαέλα(Αντα) Περιστέρι