Νέα

Για πρώτη φορά: μπουρδέλο ή με την κοπέλα σου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kingoffuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
βασικα με εχεε φαει η κ***α να παω σε κανα στουντιο-μπουρδελο να γαμησω για 1η φορα!μετα απο συζητηση που ειχα με μελος του site μου δημιουργηθηκε η απορια τι ειναι καλυτερο να κανω:να παω τελικα σε μπουδελο ή να περιμενω κι αλλο μηπως γινει τιποτα με καμια κοπελα?τι πιστευετε?τι ειναι καλυτερο να κανεις για πρωτη φορα?

dancan

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
108
Πόντοι
0
Kαλύτερα -θεωριτικά- είναι να γίνει κάτι με καμια κοπελα στα πλαίσια σχέσης. Βέβαια αν πετύχεις γκόμενα -πουτανα... Ασε, καλύτερα να δώσεις 20Ε... :) Βέβαια εξαρτάται και απο την ηλικία σου, την διαθεση (θες όντως να πας σε μπουρδέλο ή απλά είσαι περιεργος να δεις τι παιζει κτλ).

OP
OP
K

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Kαλύτερα -θεωριτικά- είναι να γίνει κάτι με καμια κοπελα στα πλαίσια σχέσης. Βέβαια αν πετύχεις γκόμενα -πουτανα... Ασε, καλύτερα να δώσεις 20Ε... :) Βέβαια εξαρτάται και απο την ηλικία σου, την διαθεση (θες όντως να πας σε μπουρδέλο ή απλά είσαι περιεργος να δεις τι παιζει κτλ).
βασικα δεν ειμαι πολυ μεγαλος(παω στα 17)...πιστευω πως αν παω τελικα σε μπουρδελο τοτε σιγουρα θα γαμησω...δεν προκειτα να φυγω η να κωλωσω κτλ.αυτο που λεγαμε την αλλη φορα ειναι να μην πεσω πανω σε καμια παρθενα και τοτε μαλλον τα πραγματα θα ειναι χειροτερα..και οι δυο απειροι πρωτη φορα...καταλαβαινεις...!συμφωνεις?τελικα εσυ τι προτεινεις?

OP
OP
K

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παδια κατι ασχετο:επειδη ειμαι καινουργιος και δεν ξερω...οταν εισαι συνδεδεμενος πληρωνεις τιποτα πααπανω?ασ απαντησει καποιος στο ασχετο...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Συνδεδεμένος με τι?

OP
OP
K

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εννοω συνδεδεμενος ως μελος στο site...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Πάντως επειδή η πρώτη φορά είναι πρώτη φορά θα σου πρότεινα να πας στην κατερίνα στην κολωνού η οποία και τιμά το 20ρικο που θα δώσεις και θα σε προσέξει αν της το πείς.

dancan

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
108
Πόντοι
0
αν εννοείς οταν είσαι στο site, οχι δεν πληρώνεις παραπάνω. Μονο τον ΕΠΑΚ αν εχεις psdn-isdn ή αν έχεις "free" internet πληρώνεις ατική χρέωση.

dancan

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
108
Πόντοι
0
Αν είσαι 17, αρχισε να διαβάζεις για τις πανελλήνιες... Μην σου φύγει το μυαλο και κολλήσει στα γαμήσια γιατι μετα θα τραβιεσαι γιατι δεν διαβαζες..... :) :)

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Αν είσαι 17, αρχισε να διαβάζεις για τις πανελλήνιες... Μην σου φύγει το μυαλο και κολλήσει στα γαμήσια γιατι μετα θα τραβιεσαι γιατι δεν διαβαζες..... :) :)
Έχεις απόλυτο δίκιο......

OP
OP
K

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
του χρονου εχω πανελληνιες...φετος τι κανουμε τελικα?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Aυτό το "βασιλιάς του γαμησιού" ακούγεται περίεργα...  :cheesy: :grin:

Τέλος πάντων, και λίγο διάβασμα δε βλάπτει.

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Εγω θα σου΄λεγα οτι,αφου προκειται για πρωτη φορα, να αποφυγεις τα μπουρδελα.Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να πεσεις πανω σε κινηση και η κοπελα να βιαζεται,οποτε δε θα το ευχαριστηθεις οπως και χιλια δυο αλλα που μπορουν να βγουν.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι πας σε studio,οπου και την ησυχια σου θα εχεις και καλυτερη περιποιηση θα βρεις.

dancan

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
108
Πόντοι
0
Aυτό το "βασιλιάς του γαμησιού" ακούγεται περίεργα...  :cheesy: :grin:

E, ευκαιρία να γίνει τώρα για να μπορεί να διαβάσει του χρόνου...! :)

Τέλος πάντων, και λίγο διάβασμα δε βλάπτει.
Και πολυ να μην σου πω....

Πάντως αν έχεις L7 (λεφτα) πάρε κανένα καλό cg. Αν και είμαι υπέρ της αποψης οτι είναι καλύτερα η πρώτη σου φορα να είναι με την κοπελα σου. Ομως δεν μπορεί ποτε κάποιος να σου εγγυθεί για τιποτα... Ακομα και με την κοπέλα σου μπορεί να μην είναι "καλο" κτλ.....

Επισκέπτης

Ενταξει ρε παιδια και εγω στην ιδια θεση ημουν πριν ενα χρονο και το κανα (πηγα σε "σπιτι") και μια χαρα πηγα στις πανελληνιες. Δε νομιζω οτι ενα γαμησι, εστω και το πρωτο σου, μπορει να σε αποπροσανατολισει τοσο πολυ.
Εγω αυτο που σου προτεινω φιλε ειναι πηγαινε αν εσυ θες και μην αγχωνεσαι με μαλακιες οπως το "μεχρι ποσων χρονων θα σαι παρθενος"κτλ ;)
Στο λεω γιατι πολλοι σκεφτονται οτι καθυστερουν, αλλα δε σε κυνηγαει και κανεις...
Προσωπικα δεν το μετανιωσα γιατι ηξερα τι να περιμενω οταν μου εκατσε φαση με κοπελα...

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
φιλαρακο, η δική μου προταση είναι ένα studio για τις πρώτες φορές και για την συνέχεια να βρεις καμμια γκόμενα.
Όσο για την συχνότητα παν μέτρον άριστο!

Επισκέπτης
Φιλαράκο κάνε αυτό που γουστάρεις. Δεν θα σου πω να προτιμήσεις ούτε το μπουρδέλο, ούτε το στούντιο, ούτε την σχέση. Κάνε αυτό που σου "βγαίνει" πιο πολύ.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ακριβως.

Ετσι κι αλλιως, στο 99% των περιπτωσεων, οι καλυτερες φασεις με γκομενες καθονται αφου ξεπαρθενιαστεις και ξερεις ενα δυο πραγματα παραπανω.

Τωρα το αν η πρωτη φορα θα ειναι με γκομενα, στα παπαρια σου.

Δεν ειναι μαλακια που μπορει να πεσεις σε παρθενα, ισα ισα μαλιστα, εχει και αυτο την μαγεια του. Αλλα μην τρελαινεσαι, εμενα αν μου ελεγαν να γυρισω το χρονο πισω και να μου ελεγαν να διαλεξω, θα ελεγα στα παπαρια μου, αν ειναι να κατσει με καμια γκομενα, εχει καλως, αλλιως σκας το 20αρικο και τελειωνεις.

Μπορεις να παρεις και καμια βιζιτα για κανα δυο ωρες, καμια δοκιμασμενη οπως η jenifer που θα σε περιποιηθει αρκετα και θα γουσταρεις κιολας, και δεν θα εχεις μουρμουρες του τυπου : πιπα οχι ακομα γιατι δεν θελω, μην ακουμπας εκει, μη εδω μη το ενα και μη το αλλο ;-)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom