sex bomb@
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Γουστάρω,μαγκα μου!!!ενα απογευμα πηγαινα για καφε και περασα μεσα απο ενα παρκο σε κεντρικο σημειο της πολης. Μερα ηταν ακομα, και ηταν σε ενα παγκακι ενα ζευγαρακι αγκαλια και φασωνοταν. Και πισω απο ενα θαμνο ειδα εναν τυπο που τους επαιρνε ματι και τον επαιζε
Έχω βαρέσει μαλακιες, σε θάλασσα απόμερη που πάω. Το τη, γαμησια πέφτουν? Στην Κινέττα, και σε όλες της πλαζ έχει μάτι πολύ!καλη φαση..δυστυχως δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο..μονο κατι χαδακια και χαμουρεμα εχω δει..αλλα εφτανε για να μουν τον κανει τουμπανο!!!
http://[URL unfurl="true"]www.greektenies.com/images/matakias1982.jpg[/img[/URL]]Λατρεύω το μπανιστηρι!!!!
εγω πηγαινα σε κατι βραχια απομερα προς πορτο ραφτη με φιλο..ειχε καποια πολυ κρυφα μερη που τα πεταγαν ολα..και συ μπορουσες να βλεπεις χωρις να σε βλεπουν..και να το βγαζεις να τον παιξεις ανετα..
Είμαι φανατικός στο μάτι. Παντού όπου βρω. Στα σπιτάκια που έχουν τρύπες οι πόρτες, γουστάρω να παίρνω μάτι. Ακόμα στα πάλκα που γαμιόνται η τον παίζουν γουστάρω πολύ! Και να με παιρνουν ματι γουσταρω!