Νέα

Για όσους ομιλούνε Ρουμανικά ......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzimanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σε φιλώ και να προσέχεις τον εαυτό σου, σε φιλώ γλυκά και αν κοιμάσαι καληνύχτα
(αν και έχει κάποια λαθάκια όπως το έγραψε..)

OP
OP
T

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ενα τελαυταιο μεταφραστε μου ρε παιδια και δεν σας ζαλιζω αλλο

Ποτε θα κοιμηθουμε ενα βραδυ μαζι να ξυπνησω και να σε δω διπλα μου ???

Αντε να δουμε ποτε θα τα καταφερω

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ο thanoss έχει δίκιο γιατί το te pup δε γράφεται te bub ακόμα και αν κάνεις λάθος στο πληκτρολόγιο του κινητου.. Δεν ξέρω..τι να πω..

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Cind o sa dormim impreuna o noapte, ca sa va chipul tau dimineata pe lingul meu?

(καλα τα έγραψα ρε thanoss? εχω 10 χρόνια να τα μιλησω...)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ενα τελαυταιο μεταφραστε μου ρε παιδια και δεν σας ζαλιζω αλλο

Ποτε θα κοιμηθουμε ενα βραδυ μαζι να ξυπνησω και να σε δω διπλα μου ???

Αντε να δουμε ποτε θα τα καταφερω
As vrea sa dormim o noapte impreuna si cand o sa ma trezesc sa fii langa mine!

θα ηθελα να κοιμηθουμε ενα βραδυ μαζι και οταν ξυπνησω να εισαι διπλα μου!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
;) ;)
Ναι το λογισμικό μου είναι του 95.... επι εποχής τριβιζο-παπαστεργιου-λιοτσικο-φαροπουλαίων...
αααααααα καλααα!
καταλαβα!!
χαχαχαχαχα!
ε λιγο πολυ τα ιδια ειναι! τουλαχιστον ετσι τ αφησα και γω!

OP
OP
T

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Τι σημαινει η εκφραση

Buna seara buiule la multean sa traiesti cu mumele sati te dumnezeu dot ceti toresti si sati casesti o fata be blacu tau si sa te iubeasca si sa o iubesti

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Τι σημαινει η εκφραση

Buna seara buiule la multean sa traiesti cu mumele sati te dumnezeu dot ceti toresti si sati casesti o fata be blacu tau si sa te iubeasca si sa o iubesti
λοιπον εγω σου μεταφραζω για τελευταια φορα!
στο πα 2-3 φορες αλλα δεν θες μαλλον να το καταλαβεις! αν θελει αλλος να σου μεταφραζει-γραφει καλως!
μιλα της αγγλικα!
Καλησπερα γλυκε μου Χρονια πολλα να χερεσαι το ονομα σου! να σου δωσει ο Θεος οτι επιθυμεις,να βρεις μια κοπελα που να σ αγαπαει και να την αγαπας και συ το ιδιο!!

δεν παντησες σε αυτο που σε ρωτησα και τις προαλες!
να ζητας μεταφραση ξερεις!
τα ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ που μας γραφεις ειναι ΛΑΘΟΣ ΚΑΡΑΛΑΘΟΣ γραμενα! copy paste τα κανεις η τα γραφεις εσυ λαθος???

OP
OP
T

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
μια χαρα τα γραφω.... απλα πεσαμε σε ανορθογραφη... δεν ξερει ουτε στην γλωσσα της να γραψει χεχε

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
210
Πόντοι
31
Φιλαράκι υπάρχουν Ευρωδιάλογοι κ στα Ρουμάνικα .......Mandeson euro-dialogs ρουμάνικα κ ελληνικά γύρω στα 5 ευρώ..............κ παίξε μπάλα !

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μια χαρα τα γραφω.... απλα πεσαμε σε ανορθογραφη... δεν ξερει ουτε στην γλωσσα της να γραψει χεχε
περιεργο! και πολυ μαλιστα! γιατι τα ρουμανικα δεν ειναι μια γλωσσα που μπορεις να κανεις σχετικα ευκολα λαθη...ξενη να ταν ετσι δεν θα τα γραφε! αλλιως θα τα γραφε θα κανε αλλου τυπου λαθη!
τεσπα κοιτα μην σε δουλευουν ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!!!

Φιλαράκι υπάρχουν Ευρωδιάλογοι κ στα Ρουμάνικα .......Mandeson euro-dialogs ρουμάνικα κ ελληνικά γύρω στα 5 ευρώ..............κ παίξε μπάλα !
και Ελληνοτουρκικοι υπαρχουν....και τι νομιζεις οτι την φραση που του γραψε η γκομενα θα την εχει ή θα τα ψαχνει λεξη λεξη για να τα κανει μεταφραση!!
ασε που ετσι οπως τα γραφει η νεολαια αργκο αντε ο τυπος να κανει μεταφραση!!

κανε ενα copy paste αυτο που του γραψε η τυπισα στο google translate και αν βγαλεις νοημα εγω θα κατσω να με πηδηξεις!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
και για το γαμωτο
δες τι βγαζει!!!

Καλησπέρα multean buiule να ζήσει με το Θεό σας mumele sati και Sati casesti dot Κήτους toresti blacu Να είστε το κορίτσι σας και αγαπάτε και σας αγαπούν

και ο ΘΕΟΣ μαζι σας!!!!!! :cheesy:

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Επειδή τυχαίνει να ξέρω πολυ καλά ρουμάνικα το παραπάνω (αν και έχει πολλά λάθη) μεταφράζεται ως εξής στα Ελληνικά...
Καλησπέρα μωράκι, χρόνια πολλά, να ζήσεις, να σου δώσει ο Θεός ότι επιθυμείς, να βρεις μία κοπέλα που να σου ταιριάζει και να την αγαπάς και να σε αγαπάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom