Νέα

Για όσους ομιλούνε Ρουμανικά ......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzimanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
pai ce frumuasa esti!!!!  atat de frumuasa si nu ai prieten????  ce faci cu ce te ocupii??  unde stai exact ? la ce cartier??   its place greccia ??  cum te ciama??  vrei sa vin la grecci??  cite copil o-sa mi faci?  regina mea te rog fiecare zi sa gindesti la mine!!  sufletul meu mor pentru tine!! 
aman ti omorfh poy eisai !! τοσο ομορφη και δεν εχεις σχεση??  τι κανεις με τι ασχολεισε?  που  μενεις ακριβος ?? σε ποιο δημο ? σοθ αρεσει η ελλαδα??  πωσ σε λενε??  θελησ να ερθης ελλαδα??  ποσα παιδια θα μου κανεισ? βασιλισα μου σε παρακαλο καθε μςερα να με σκεφτεσε !! ψηχη μου πεθενω για σενα!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πωπω τι όμορφη που είσαι! Τόσο όμορφη και δεν έχεις φίλο? Τι κάνεις , με τι ασχολείσαι? Πως κάθεσαι? Σε ποια περιοχή? Σου αρέσει η Ελλάδα?
stii romana frate??  ce seamna cotsohirloi??  asta nu se traduce la google!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
aman ti omorfh poy eisai !! τοσο ομορφη και δεν εχεις σχεση??  τι κανεις με τι ασχολεισε?  που  μενεις ακριβος ?? σε ποιο δημο ? σοθ αρεσει η ελλαδα??   πωσ σε λενε??  θελησ να ερθης ελλαδα??  ποσα παιδια θα μου κανεισ? βασιλισα μου σε παρακαλο καθε μςερα να με σκεφτεσε !! ψηχη μου πεθενω για σενα!!
το χοντρυνες...

OP
OP
T

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Tι σημαινει αυτο ?????

cine tascris si eu vreau da nustiu finca lucrez te timineata bna dimineata de bub tulce

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Tι σημαινει αυτο ?????

cine tascris si eu vreau da nustiu finca lucrez te timineata bna dimineata de bub tulce

Εχει κάποια λαθάκια

Ποιος σου το έγραψε? Και εγώ θέλω αλλά δεν ξέρω..γιατί δουλεύω από πρωινό μέχρι το επέμενο πρωινό.. Σε φιλώ γλυκά! (te pup dulce!)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Da stiu.. Prima data aud aceasta cuvinte! "cotsohirloi!" Nu cred ca este romana..
κοτσοχιρλοη στα ρουμανικα στα χωρια σημενη καρακαξα και χαρακτηριζουν ετσι την καργια πονηρη χωριατισα που τα εματηες αδερφε??   κοτσοχιρλα και κοτσοχιρλοη

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
κοτσοχιρλοη στα ρουμανικα στα χωρια σημενη καρακαξα και χαρακτηριζουν ετσι την καργια πονηρη χωριατισα που τα εματηες αδερφε??

Εκεί σπουδασα κάποτε.. Εχω να τα μιλήσω όμως πολλά χρόνια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παιδες τι σημαινει στα Ρουμανικα η εξης προταση  DASI DISERO NA CRAVO

Επισης πως γραφω στα Ρουμανικα την εξης προταση ... "Θελω ενα βραδυ να περασω μαζι σου.Εσυ και εγω μονο !!!"

Ασ δωσει καποιος τα φωτα του... παω να βγαλω τρελο Ρουμανικο μωρο...
καναν παππου βλαχο δεν ξερεις;ρουμανικα και βλαχικα ιδια ειναι.....

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
Παιδες τι σημαινει στα Ρουμανικα η εξης προταση  DASI DISERO NA CRAVO
Εντάξει , δεν ξέρω να γράφω(γράψω) !

Παντελώς αποτυχημένη απόπειρα Γκρικρομάνικς ... ( Χιουμοράκι της συμφοράς ) .
Πιθανόν ήθελε να γράψει κάτι με Λατινικούς χαρακτήρες, το οποίο να είναι κατανοητό αν διαβαστεί από κάποιον Έλληνα.

Το έβαλα σε καμμιά σαρανταριά γλώσσες στο μεταφραστήρι του google ... εις μάτην.

gtsam

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως "εντάξει δεν ξέρω να γράφω"???

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
stii romana frate??  ce seamna cotsohirloi??  asta nu se traduce la google!!!!
Eνταξει....ο δεν θελω να κανω επιδειξη οτι ξερω ρουμανικα
βλαχορουμανικα-ρουμανικα του δρομου!
ρουμανικα γραμενα οπως να ναι!
τεσπα κακο δεν ειναι! καλο ειναι οτι ξερει κανεις!
απλα μην το παιζουμε και ξερολες!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Δεν πληρωνω φραγκο... ειναι ερωτευμενο το μωρο ρε ....
Η προταση που μου εστειλε μαλλον προσπαθεια ηταν να γραψει στα ελλληνικα οτι δεν ξερει να γραφει

Μεταφραστε την προταση που θελω καποιος και μετα γραψτε οτι μαλακια σας κατεβει ....
μεγαλε αφου το μωρο ειναι ερωτευμενο!
βουρ! μα στα αγγλικα μα στην γλωσσα του σωματος σε οτιδηποτε ξερεις και μπορεις!!

Παω τον κολητο μου Βουκουρεστι τον Γεναρη! με ψοφησε να με ρωταει πεσ μου πως λεγεται να το πω εγω!
(μια φραση π.χ.) του λεω ----> το λεει και του δινει η τυπισα εισιτηρια και τον ρωταει και κατι αλλο!
με κοιταει!! με ενα βλεμα....ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ? ΤΙ ΜΟΥ ΛΛΕΕΙ??
του λεω ρε μαλακα μιλας την γλωσσα της, λογικο ειναι να σου απαντησει στην γλωσσα της! εσυ παιζεις και η αλλη δουλεευει! μετα το γυρισε στοο εγγλεζικο!
ενα απλο παραδειγμα!!
μιλα αγγλικα! το να πεταξεις μια φραση και να την κανεις να μιλησει στην γλωσσα της και μετα να της δειξεις οτι ΤΙ ΕΓΙΝΕ? κατορθωμα?
βαλτην να σου μαθει καμιοα λεξουλα να την πεις και οπως την πεις να γελασετε κιολας!

αποψη μου!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.451
Πόντοι
41.129
πες μας μετα ποσα σου πηρε για να το παιξει και ερωτευμενη..καλη φαντασιωση και αυτη ε?
εγω θα πληρωσω μια να μου το παιζει συζυγος να εχει μαγειρεψει το μεσημερι οταν θα εχω γυρισει απο την δουλεια και μετα να την περασω και ενα χερι  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom