erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
είσαι σαν την Αρτεμισία στους 300;
α δεν το ειδα καλο μωρακι;
είσαι σαν την Αρτεμισία στους 300;
καλα σας τρολλαρει ο μπολντης κι αποψε....εγω πιστευω οτι ειναι 67 χρονων συνταξιουχος ΟΤΕτζης καλα καβατζωμενος
καλα σας τρολλαρει ο μπολντης κι αποψε....εγω πιστευω οτι ειναι 67 χρονων συνταξιουχος ΟΤΕτζης καλα καβατζωμενος
Α ναι και εκει υπερτερω απο εσενα σε ολα αυτα
Αυτά που λες εναντίον του Λάκη είναι άσχετα με το πόσο καλός οδοντίατρος είναι.
Αυτη ειναι η απελπισία
ειμαστε ο παραγωγικος ιστος αυτης της χωρας....Ο τελευταίος οδοντίατρος πιστεύω , όπως και ο τελευταίος δικηγόρος
και ο τελευταίος ιατρός και ο τελευταίος μηχανικός
και ο τελευταίος λογιστής ... κοκ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ
[size=20pt]αξίζουν επαίνου ....[/size]
Είναι ήρωες , που βγάζουν μεροκάματο , παίρνοντας λεφτά ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ
(για να τους επιλέγουν ΚΑΠΟΙΟΙ , ΚΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ)
ενώ απέναντι έχουν ένα κράτος που τους λέει κλέφτες, τους φορολογεί , τους κυνηγά , τους βάζει πρόστιμα , χαράτσια κτλ κτλ κτλ
Σε αντίθεση με τον οδοντίατρο που διορίζεται στο ΙΚΑ, σε ταμεία τραπεζών ,
με το δικηγόρο που είναι ... νομικός σύμβουλος της ολυμπιακής, του οτε , της ευδαπ ...
το μηχανικό που είναι διορισμένος στην πολεοδομία , το λογιστή που διορίζεται στο υπουργείο οικονομικών ....
(οι τελευταίοι ως ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ είναι για φτύσιμο).
Ποτε δεν έχεις πει εδω μεσα τι εισαι αρα δεν έχεις δικαιωμα να κράζεις. Αυτο ειναι προστυχη συμπεριφορα
Είναι πανούργος ο Μπόλντης. Όλους μας χορεύει με τις δολοπλοκίες του. Εδώ είχε πει στην Έρι ψέματα ότι χρωστάνε οι γονείς του το σπίτι για να του το χτυπήσει αυτή μετά από κάνα χρόνο και να την εκθέσει ανεπανόρθωτα
Ποτε δεν έχεις πει εδω μεσα τι εισαι αρα δεν έχεις δικαιωμα να κράζεις. Αυτο ειναι προστυχη συμπεριφορα γιατι κρινεις εκ του ασφαλούς. Οποτε μην λες σε μένα βλακειες περι χαρακτηρα ο δικος σου ειναι ο χειροτερος
ο νωντας ειναιΤι τρολλ ειναι αυτος ο nick07 ρε φιλε? ω το πστηηηη TROLLMASTER οχι αστεια
Είναι πανούργος ο Μπόλντης. Όλους μας χορεύει με τις δολοπλοκίες του. Εδώ είχε πει στην Έρι ψέματα ότι χρωστάνε οι γονείς του το σπίτι για να του το χτυπήσει αυτή μετά από κάνα χρόνο και να την εκθέσει ανεπανόρθωτα
τύπε η eri είναι η βασίλισσα του σαιτ
μ ένα σάλπισμα της,
κι όλοι θα χυμήξουμε ξωπίσω της να υπακούσουμε τυφλά στις διαταγές της
for freedom, to the death!!!!
παιδακι εισαι ρε μπολ.. ειμαστε το νετ και λες πουτσια το γεγονος οτι δεν ειμαι αφελης. Τι να σου πει κανεις
ο νωντας ειναι
Μαλλον δεν έχεις κάποια δουλεια έριναλ εγω αυτο πιστευω ή αν εχεις ειναι τελειως αντιθετη με οσα έχεις γραψει κατα καιρους εδω μεσα και απλα ντρεπεσαι να το πεις για να μη φας κράξιμο