Επισκέπτης
καλα κατσε να πει καμια μαλακια ο λακης για αλλα θεματα και θα δεις ποσο λυγισα .
Παραδέξου ότι ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΩ ΠΟΛΥ.
Όχι σε κάτι άλλο.
καλα κατσε να πει καμια μαλακια ο λακης για αλλα θεματα και θα δεις ποσο λυγισα .
Λάκη με τι τίτλο το 'χεις σώσει το word;
πουτσα στον εκτοραΛάκη με τι τίτλο το 'χεις σώσει το word;
σε τρώει ο κωλος σου εσέναΜάλλον πρέπει να πάρω μαθήματα!!!
να δεις που μετά απο λίγες σελίδες θα έχετε τακιμιασει και θα βγείτε για ποτό σε άναρχο αυτόνομο στέκι των εξαρχειων.καλα κατσε να πει καμια μαλακια ο λακης για αλλα θεματα και θα δεις ποσο λυγισα .
Παραδέξου ότι ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΩ ΠΟΛΥ.
Όχι σε κάτι άλλο.
δίνεις στη γυναίκα το πισί να το δουλέψει;σε notepad το έχω σώσει και είναι ζιπαρισμένο με κωδικό ....
υπάρχουν και σύζυγοι ...
πουτσα στον εκτορα
λοπεζ η μικρη λουλου
εκτορ λοπεζ τον ηπιες κτλ αχχαχααχχααχ
να δεις που μετά απο λίγες σελίδες θα έχετε τακιμιασει και θα βγείτε για ποτό σε άναρχο αυτόνομο στέκι των εξαρχειων.
γιατί το λές αυτό???σε τρώει ο κωλος σου εσένα
στα περισσοτερα εχουμε αντιθετες αποψεις απλα στο θεμα λοπεζ και μπολ τυχαινει να εχουμε την ιδια . Δεν ειναι απλα σπασιμο στα πολιτικα με πιανει αηδια με αποψεις που εχεις
φαντάζομαι λακη να σε πλησιάζει με χαμόγελο με το ενα χέρι πίσω στην πλάτη εσυ να νομίζεις οτι κρατάει άνθη αλλα τελευταία στιγμή ο απρόβλεπτος Λάκης εμφανίζει ρεξονα σημειολογικάνομιζω οτι ταιριάζω πιο πολυ με τον μπεστμαν :-*
ξύπνησα αναμνήσεις με το νικ λοιπόν...χαίρομαι!!!wild rose ... τι μου θυμίζει ....
τρελά βράδια , τέλη 1989 , αρχές 1990 ...
με συμμαθητάδες ...
μέχρι που κάποια στιγμή, μία γκόμενα με την οποία ήταν καψούρης ένα παιδί από την παρέα μας, η οποία ήταν και από άλλο σχολείο
(αλλά πρέπει να ήταν Η ΜΟΥΝΑΡΑ του σχολείου της)
γαμήθηκε με τον dj ...
οπότε επειδή πληγώθηκε ο φίλος μας,
δεν ξαναπατήσαμε στο μαγαζί ....
φαντάζομαι λακη να σε πλησιάζει
ξύπνησα αναμνήσεις με το νικ λοιπόν...χαίρομαι!!!
επικό ποστ.Ο Λάκης δεν πλησιάζει γκόμενες.
Τον πλησιάζουν.
Αν το καμάκι είναι ψάρεμα, για να καταλάβεις ποιάς σχολής είμαι,
ο Λάκης είναι του ψαρέματος με δυναμίτη.
Έχει το στυλάκι του, το αμολάει και όποια πέσει σέκος,
τιμάται με το σπέρμα του.
Ο Λάκης ούτε ρίχνει δίκτυα , ούτε στήνεται με το καλάμι.
ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ-ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
Δεν το ξέρω το μαγαζί, ασε που τότε ήμουν μωρό ακόμα...Ξεφτύλα μαγαζί όμως εδώ που τα λέμε.
Να την πέφτει ο 30ρης dj σε μαθήτριες 17άρες ....