gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
λακη επεσε αναδουλεια στο ιατρειο και μαλακιζεσαι και συ μου φαινεται με το gimp
λακη επεσε αναδουλεια στο ιατρειο και μαλακιζεσαι και συ μου φαινεται με το gimp
Tις πάκικες ψωλές και τα γιαχαμπίμπικα χύσια τα ρουφούν με μανία αυτές τις πρώτες ανοιξιάτικες νύχτες στο Πάρκο Ναυαρίνου οι διάφοροι ... asia_fun
γιατί φοβούνται μην βγεί ο Κάσι Δήμαρχας
και στερήσει αυτές τις απολαύσεις από τις ξαναμμένες σούφρες τους ...
καλα κανεις μια ζωη την εχουμεΒασικά την έχω γραμμένη στα αρχίδια μου τη δουλειά πλέον.
Ο μακαρίτης ο πατέρας μου δούλευε μέχρι που τον πήγαν 4.
Δεν σκοπεύω να τον μιμηθώ.
Ανάρχες με κουμπούρια (πολλά) την πέσαν σε Αλβανούς πρεζέμπορους στην πλατεία Εξαρχείων, τους κάναν σηκωτούς και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το Σάββατο το βράδυ όλα αυτά.
www.kathimerini.gr/759799/article/epikairothta/ellada/me-opla-h-katadromikh-epixeirhsh-twn-anarxikwn-sta-e3arxeia]Με όπλα η καταδρομική «επιχείρηση» των αναρχικών στα Εξάρχεια[/url]
γιατι ρε τυπε που βλεπεις το περιεργο?Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , αναφέρει ότι αντιγράφει την είδηση από το athens.indymedia ...
Παίρνεις στα σοβαρά αυτή τη χαβούζα ;;
Εγώ ... είναι γνωστό μάλλον ... όχι ...
τυπε εχεις αλλαξει νοοτροπια μετα τους προσφατους θανατους στην οικογενεια σου βλεπωΒασικά την έχω γραμμένη στα αρχίδια μου τη δουλειά πλέον.
δυστυχως τυπε :Sκαλα κανεις μια ζωη την εχουμε
οποιος εχει 150000 ευρω σε καταθεσεις σημερα δεν αξιζει να ασχολειται μαν με δουλειες και αγχη......καλα κανεις μια ζωη την εχουμε
600000 τυπε με τα 150000 δεν κανεις τιποταοποιος εχει 150000 ευρω σε καταθεσεις σημερα δεν αξιζει να ασχολειται μαν με δουλειες και αγχη......
τι να γινεται αραγε μετα τυπε;δυστυχως τυπε :S
αναρχική άποψη αυτή να το κοτάξειςΒασικά την έχω γραμμένη στα αρχίδια μου τη δουλειά πλέον.
οποιος εχει 150000 ευρω σε καταθεσεις σημερα δεν αξιζει να ασχολειται μαν με δουλειες και αγχη......
παμε στον σειριο μαντι να γινεται αραγε μετα τυπε;
αναρχική άποψη αυτή να το κοτάξεις
τυπε εχεις αλλαξει νοοτροπια μετα τους προσφατους θανατους στην οικογενεια σου βλεπω
Ξανα δες τα άπαντα των Μόντυ ΠάυθονςΕίσαι παγιδευμένος σε Cliché
και λανθασμένα μάλιστα ....
θα μας πουνε οταν ερθει η ωρα τυπετι να γινεται αραγε μετα τυπε;
Ξανα δες τα άπαντα των Μόντυ Πάυθονς
λακη καποιος πουστης απο εδω σε ματιασε .....να το κοιταξεις,να κανεις κανα ευχελαιο μανΚαι να μην ήθελα ....