ωραιο το αρθρο....καλα τα λεει...!αλλα μηπως λεω εγω καπιοι πρεπει να ριξουνε τα στανταρ τους...!!δεν μπορει να θες να παντρευτεις μια γυναικα στα 35 και να χεις την απιτηση να χει το βυζι τσιτα οπως ειναι στα 20...να χει κωλαρακι και μεση δαχτυλιδι οπως στα 20..δεν μπορει να μην δεν εχει κυταριτιδα....στο κατω κατω της γραφης μια γυναικα για να προλαβει σπιτι δουλεια παιδια νοικοκυριο καθαριοτητα μαγειρεμα και καλοπισμα ε μου φενεται λιγο αφυσικο...! στο κατω κατω της γραφης εμεις θα πουμε για τα βυζια τους αυτες θα πουνε για την κοιλια μας....θα πουμε για υην κοιταρυτιδα αυτες θα πουνε για την φαλακρα μας...!
να κοιταμε και λιγο τον ευατο μας στον καθρεφτη.......!να ξερουμε που βαδιζουμε και ποιοι ειμαστε!!
αν εχεις γυναικα που φυσαει απο ομορφια!!! μεση δαχτυλιδι!!κυταριτιδα 0 κλπ κλπ ε τοτε μετα θα γκρινιαζουμε οτι θελει και σπονσορα!!ολα τα παραπανω δεν γινονται απο τη μια μερα στην αλη!απαιτειται και ενα γυμναστηριο!! αυτες που τα χουνε συνηθως ουτε να μαγειευουν ξερουν ουτε πιατα πλενουνε για να μην χαλασει το μανικιουρ....ολη μερα καλοπιζονται!!μηπως μετα θα γκρινιαζουμε οτι ειναι στοκος?
δεν ξερουμε τι θελουμε!!
οι περισσοτεροι τις βριζετε αλλα με αυτες ασχολειστε!!!καποιος που δεν ασχολειται πραγματικα ουτε καν ποσταρει σε τετια θεματα!!
δεν καταλαβαινω γιατι δεν το παραδεχονται μερικοι οτι ναι ρε πουστη ειμαι μουνοδουλος και γουσταρω!ποιο ειναι το προβλημα σας??