Νέα

Για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~ Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας άρεσε?

• Ναι

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αδιάφορο

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
1) Δεν εχω προβλημα με κανενα μελος..Ειτε αυτο το μελος με συμπαθει ειτε οχι..

2) Εαν πραγματι ηθελες να δωσεις ρεσπεκτ στον φιλο σου, τοτε τουλαχιστον θα διαβαζες το ποσταρισμα του..Ετσι για το κορτεσι..

Αλλα το εγραψα και πριν..μερικοι/ες ειναι τσακωμενοι με την αληθεια..

ειναι ντροπη να σε συμπαθθν γυναικες

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
σαν να κρινεις ενα βιβλιο απο το εξωφυλλο,
ενα αμαξι απο το χρωμα κλπ
ε ναι για να μην μπηκες παει να πει το το βρηκες αδιαφορο αρα ειναι κι αυτη μια κριτικη

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
εσυ γαμας αντρες εεε; γτ δεν κανει να σε συμπαθουν γυναικες και να σου καθονται

οχι γυναικες γαμαω η μπουρδελο η εξω με λιγα λογια ριχνω πουτσο τις πεταω 20 ευρο και τις λεω κουκλα απολυεσε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
να υπενθυμισω πως εχει ανεβει αναλογο αρθρο για ανδρες,
για να μη νοιωθεται ριγμενες κι ετσι  ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οχι γυναικες γαμαω η μπουρδελο η εξω με λιγα λογια ριχνω πουτσο τις πεταω 20 ευρο και τις λεω κουκλα απολυεσε

μονο με πουτανες πας δλδ... μια χαρα σε βρισκω. ελπιζω μονο για σενα να μην βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο σε 20-30 χρονια για αυτα που λες σημερα

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
να υπενθυμισω πως εχει ανεβει αναλογο αρθρο για ανδρες,
για να μη νοιωθεται ριγμενες κι ετσι  ;)

δεν εχουν αναγκη τα πουτανια μην τις λυπασε
ετσι εχοθν καταφερει να τις λυπουντε και να λενε οτι μαλακια ους ερθει και να εχουν προστατες
νταβατζηδες δηλαδη

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
γιατι επιμενεις ενω εχεις αδικο?

βασικα το θεμα δεν ειναι τα μπουρδελα γτ δεν εχω παει ποτε κι ουτε νομιζω προκειται να παω. το θεμα ηταν πανω στο αρθρο. σου ειπα οτι το ξεκινησα αλλα μου φανηκε βαρετο, δεν ειναι οτι δεν διαβασα ουτε την πρωτη γραμμη

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
μονο με πουτανες πας δλδ... μια χαρα σε βρισκω. ελπιζω μονο για σενα να μην βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο σε 20-30 χρονια για αυτα που λες σημερα

δεν καταλαβες
η με πουτανες η γνωριζω και εξω γυναικες
οχι για καφεσες και πολλα πολλα
ριχχνω πουτσακο και τις στελνω
τις πεταω 20 ευρο στο κρεβατι και τις λεω κουκλα απολυεσε
τρελενοντε οι καργιολες ετσι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
διαβασε το "για ανδρες"
ή τελος παντων βρες μια ενδιαφερουσα απο αυτες που εχει www.bourdela.com/content/blogsection/12/246/]εδω[/url] να τη σχολιασουμε ολοι μαζι σαν καλοι μαλακες καλα παιδακια και φιλαρακια
βασικα το θεμα δεν ειναι τα μπουρδελα γτ δεν εχω παει ποτε κι ουτε νομιζω προκειται να παω. το θεμα ηταν πανω στο αρθρο. σου ειπα οτι το ξεκινησα αλλα μου φανηκε βαρετο, δεν ειναι οτι δεν διαβασα ουτε την πρωτη γραμμη

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ωραιο το αρθρο....καλα τα λεει...!αλλα μηπως λεω εγω καπιοι πρεπει να ριξουνε τα στανταρ τους...!!δεν μπορει να θες να παντρευτεις μια γυναικα στα 35 και να χεις την απιτηση να χει το βυζι τσιτα οπως ειναι στα 20...να χει κωλαρακι και μεση δαχτυλιδι οπως στα 20..δεν μπορει να μην δεν εχει κυταριτιδα....στο κατω κατω της γραφης μια γυναικα για να προλαβει σπιτι δουλεια παιδια νοικοκυριο καθαριοτητα μαγειρεμα και καλοπισμα ε μου φενεται λιγο αφυσικο...! στο κατω κατω της γραφης εμεις θα πουμε για τα βυζια τους αυτες θα πουνε για την κοιλια μας....θα πουμε για υην κοιταρυτιδα αυτες θα πουνε για την φαλακρα μας...!
να κοιταμε και λιγο τον ευατο μας στον καθρεφτη.......!να ξερουμε που βαδιζουμε και ποιοι ειμαστε!!
αν εχεις γυναικα που φυσαει απο ομορφια!!! μεση δαχτυλιδι!!κυταριτιδα 0 κλπ κλπ ε τοτε μετα θα γκρινιαζουμε οτι θελει και σπονσορα!!ολα τα παραπανω δεν γινονται απο τη μια μερα στην αλη!απαιτειται και ενα γυμναστηριο!! αυτες που τα χουνε συνηθως ουτε να μαγειευουν ξερουν ουτε πιατα πλενουνε για να μην χαλασει το μανικιουρ....ολη μερα καλοπιζονται!!μηπως μετα θα γκρινιαζουμε οτι ειναι στοκος?
δεν ξερουμε τι θελουμε!!
οι περισσοτεροι τις βριζετε αλλα με αυτες ασχολειστε!!!καποιος που δεν ασχολειται πραγματικα ουτε καν ποσταρει σε τετια θεματα!!
δεν καταλαβαινω γιατι δεν το παραδεχονται μερικοι οτι ναι ρε πουστη ειμαι μουνοδουλος και γουσταρω!ποιο ειναι το προβλημα σας??

Συμφωνω.
Επισης εχω γραψει στο θεμα με τις ελεεινιδες την αποψη μου

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
διαβασε το "για ανδρες"

υπαρχει τετοιο θεμα  :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν καταλαβες
η με πουτανες η γνωριζω και εξω γυναικες
οχι για καφεσες και πολλα πολλα
ριχχνω πουτσακο και τις στελνω
τις πεταω 20 ευρο στο κρεβατι και τις λεω κουκλα απολυεσε
τρελενοντε οι καργιολες ετσι

απορω πως δεν βρεθηκε καμια να σου χωσει το 20ευρω στο κωλο την τσαντα στο κεφαλι και το τακουνι στα αρχιδια

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
υπαρχει τετοιο θεμα  :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απορω πως δεν βρεθηκε καμια να σου χωσει το 20ευρω στο κωλο την τσαντα στο κεφαλι και το τακουνι στα αρχιδια

οχι αφου ειστε κοτες
ναι ας εκανε και τετοιο και θα τις εβαζα το τακουνι στον γκολο
εσυ που συχναζεις?μηπως σε εχω παρει ?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Mολις γινεις φιλη με την αληθεια, ελα να τα ξαναπουμε..

Τοτε πιθανως να κανουμε καλη νετικη παρεα..

καλα... η αληθεια ειναι εκει εξω... εξ φαιλς κ ετσι
μολις σταματησεις να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για μενα ισως να γινουμε νετικοι φιλοι

με τα ποστ μου που παρεθεσες τι ακριβως θελεις να πεις? το αρθρο ειναι του ιμπλις κ δεν το διαβασα διοτι ηταν τεραστιο κ βαριομουν οπως κανω κ στα περισσοτερα των αρθρων (δεν ξερω μηπως οφειλα να το διαβασω επειδη αναφερεται γενικα στις γυναικες κ αυτο? δεεεεεεεεν νομιζω), το ποστ παλι ηταν του θανος ετυχε να το διαβασω κ συμφωνησα διοτι κ ξεχωριστα να το εγραφε απ οτι κ αν ελεγε το αρθρο παλι θα συμφωνουσα με αυτα που εγραψε

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οχι αφου ειστε κοτες
ναι ας εκανε και τετοιο και θα τις εβαζα το τακουνι στον γκολο
εσυ που συχναζεις?μηπως σε εχω παρει ?

δεν με εχεις παρει ποτε αλλα και να με εβλεπες δεν θα υπηρχε τετοια περιπτωση, αμα εχεις την συμπεριφορα που φανταζομαι δεν θα σε πλησιαζα ουτε στα 20 μετρα. κι αν εκανα το λαθος να σε πλησιασω θα παθαινες αυτο που περιεγραψα πριν

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
δεν με εχεις παρει ποτε αλλα και να με εβλεπες δεν θα υπηρχε τετοια περιπτωση, αμα εχεις την συμπεριφορα που φανταζομαι δεν θα σε πλησιαζα ουτε στα 20 μετρα. κι αν εκανα το λαθος να σε πλησιασω θα παθαινες αυτο που περιεγραψα πριν

ασε τωρα τα ιδια λετε ολες
οταν τον τρωτε ξεχαντε τα φεμινιστικα
οχι εχω ειδικο τροπο που την πεφτω,οι πουτανες παντα θελουν ειδικο τροπο
και τους φερομε σαν αυτο που ειναι
πουτανες

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Αυτο θα ψηνομουν να το δω. βια και νοθεια!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom