τυπε και να θελουμε ειναι αδυνατο να μημιθουμε τον γιασου.εχει profficiency στην ομιλια και γραφη της γραμμικης β'![]()
![]()
επισης ειναι διδακτωρ στο αγκαπωτον γκωνλικον
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τυπε και να θελουμε ειναι αδυνατο να μημιθουμε τον γιασου.εχει profficiency στην ομιλια και γραφη της γραμμικης β'![]()
![]()
επισης ειναι διδακτωρ στο αγκαπωτον γκωνλικον
![]()
Συνάδελφε..δε νομιζω φιλε..εμεις δεν εχουμε αναγκη θεραπειας..ειμαστε δεσμιοι της καυλας..Παντως οσον αφορα στην ερευνα που παρεθεσες,καποτε που ημουν με κυρια που επασχε απο διπολικη διαταραχη και ψαχναμε τα παντα,ειχα ενημερωθει και απ'το γιατρο της για το ποσο καλο κανει το σπερμα στη ''χημεια'' του οργανισμου της και με ειχε ξεζουμισει..
Σούπερ ειναι το γλειφομούνι.
Όπως στην υπογραφη μου. ;)Του μουνιου πρεπει να του μιλας και να του συμπεριφερεσαι με προσοχη
![]()
Indeed. Αν και την οργη μου εγω προτιμω να την βγαλω στον κωλο και την στοργη νου στο μουνι.Όπως στην υπογραφη μου. ;)
Η στοργή είμαι μόνο για μετά , για λίγο και λίγο μετα.Indeed. Αν και την οργη μου εγω προτιμω να την βγαλω στον κωλο και την στοργη νου στο μουνι.![]()
Εξαρτατε απο τις καταστασεις φανταζομαι...Η στοργή είμαι μόνο για μετά , για λίγο και λίγο μετα.
Χμ πιθανόν αλλά όχι πάντα.Εξαρτατε απο τις καταστασεις φανταζομαι...
Το θεμα ειναι η επιτευξη του στοχουΧμ πιθανόν αλλά όχι πάντα.
Όπως παντα αγαπητέ. Εξάλλυ το υγειονομικό το έχουμε λύσει προ πολλού.Ένα θέμα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατέπεσε σε συζήτηση για το αν οι τρύπες θέλουν στοργή ή ξεφτίλισμα!![]()
Σωστός!Είμαστε άρρωστοι... μουνάκηδες!Όπως παντα αγαπητέ. Εξάλλυ το υγειονομικό το έχουμε λύσει προ πολλού.![]()
Κι όχι μόνο. Και ολίγον πολύ κωλάνθρωποι.Σωστός!Είμαστε άρρωστοι... μουνάκηδες!![]()
Πάντως ο Μάικλ Ντάγκλας είχε πει ότι ο καρκίνος στο στόμα του προκλήθηκε από τα γλειφομούνια που έκανε! :-
Φωτιστικο πετρελαιο..!!!!!!!!!Το μουνί και ο κώλος δυστυχως εχουν βακτήρια.Και την έχω πατησει ουκ ολίγες φορες με αμυγδαλες πρησμένες από μικρόβια στο λαιμό.Ποιο στοματικό διαλυμα θα προτείνατε για ξεπλυμα μετα το σεξ που να ειναι δυνατό;
Το μουνί και ο κώλος δυστυχως εχουν βακτήρια.Και την έχω πατησει ουκ ολίγες φορες με αμυγδαλες πρησμένες από μικρόβια στο λαιμό.Ποιο στοματικό διαλυμα θα προτείνατε για ξεπλυμα μετα το σεξ που να ειναι δυνατό;