Έχει γίνει καμιά αντίστοιχη έρευνα για τα γυναικεία υγρά,ή τζάμπα παρακαλάμε για 69;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για γλειφομούνι ξέρουμε τίποτα;...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Επιρρεπής
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.096
- Πόντοι
- 216
..δε νομιζω φιλε..εμεις δεν εχουμε αναγκη θεραπειας..ειμαστε δεσμιοι της καυλας..Παντως οσον αφορα στην ερευνα που παρεθεσες,καποτε που ημουν με κυρια που επασχε απο διπολικη διαταραχη και ψαχναμε τα παντα,ειχα ενημερωθει και απ'το γιατρο της για το ποσο καλο κανει το σπερμα στη ''χημεια'' του οργανισμου της και με ειχε ξεζουμισει..
Εγώ πάντως δηλώνω εθελοντής σε τέτοιες αντικαταθλιπτικές θεραπείες!..δε νομιζω φιλε..εμεις δεν εχουμε αναγκη θεραπειας..ειμαστε δεσμιοι της καυλας..Παντως οσον αφορα στην ερευνα που παρεθεσες,καποτε που ημουν με κυρια που επασχε απο διπολικη διαταραχη και ψαχναμε τα παντα,ειχα ενημερωθει και απ'το γιατρο της για το ποσο καλο κανει το σπερμα στη ''χημεια'' του οργανισμου της και με ειχε ξεζουμισει..
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγώ ξέρω μόνο για φλυφομούνι. Για γειφομούνι δεν έχω ακούσει τίποτα!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
.Εγώ πάντως δηλώνω εθελοντής σε τέτοιες αντικαταθλιπτικές θεραπείες!
.......... Tο σύνολον των έδρών και αίδοίων θα είναι τα μάλα χρησιμοποιημένα ??
Δεν μπορώ να το διορθώσω,ας το κάνουν οι διαχειριστές...Εγώ ξέρω μόνο για φλυφομούνι. Για γειφομούνι δεν έχω ακούσει τίποτα!
Έχει γίνει καμιά αντίστοιχη έρευνα για τα γυναικεία υγρά,ή τζάμπα παρακαλάμε για 69;
Εξαρταται απο τι απο τα παρακατω γλυψεις....
Στην πρωτη περιπτωση παθαινεις τουλαχιστον καταθλιψη αν οχι και αυτοκτονικο ιδεασμο...
Στη δευτερη πλημμυριζει ο εγκεφαλος σου ενδορφινες και εισαι ηδη στον παραδεισο...
Συνημμένα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.803
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ ξέρω μόνο για φλυφομούνι. Για γειφομούνι δεν έχω ακούσει τίποτα!
τυπε αμα ειχες αποφοιτησει κι εσυ απο την σχολη ξενων γλωσσων του γιασου μια χαρα θα διαβαζες το τιτλο του θρεντ
Δεν είχα πρόθεση να τον μιμηθώ,δεν μ'αρέσουν οι μαϊμουδιές!Απλώς δεν έλεγξα πριν ποστάρω.τυπε αμα ειχες αποφοιτησει κι εσυ απο την σχολη ξενων γλωσσων του γιασου μια χαρα θα διαβαζες το τιτλο του θρεντ
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.803
- Πόντοι
- 3.656
Δεν είχα πρόθεση να τον μιμηθώ,δεν μ'αρέσουν οι μαϊμουδιές!Απλώς δεν έλεγξα πριν ποστάρω.
τυπε και να θελουμε ειναι αδυνατο να μημιθουμε τον γιασου.εχει profficiency στην ομιλια και γραφη της γραμμικης β'
επισης ειναι διδακτωρ στο αγκαπωτον γκωνλικον
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Πάντως ο Μάικλ Ντάγκλας είχε πει ότι ο καρκίνος στο στόμα του προκλήθηκε από τα γλειφομούνια που έκανε! :-
Ωχχχ!Κακά μαντάτα μας έφερες...Πάντως ο Μάικλ Ντάγκλας είχε πει ότι ο καρκίνος στο στόμα του προκλήθηκε από τα γλειφομούνια που έκανε! :-
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.803
- Πόντοι
- 3.656
Ωχχχ!Κακά μαντάτα μας έφερες...
τυπε ψυχραιμια.ο καρκινος προκαλειται απο τον ιο hpv (ιος των αθρωπινων θηλωματων) απ'οσο γνωριζω.αλλα πρεπει να τον εχει αυτη που γλυφεις,αλλιως προφανως δεν κολλας τιποτα λογικα,αφου δεν υπαρχει ιος για να κολλησεις ;)
ο ιος των ανθρωπινων θηλωματων πρεπει να ειναι αυτος που προκαλει και τα κονδυλωματα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αναγκασθηκε να το παρει πισω, αυτο που ειπεΠάντως ο Μάικλ Ντάγκλας είχε πει ότι ο καρκίνος στο στόμα του προκλήθηκε από τα γλειφομούνια που έκανε! :-
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Περισσότερες ιατρικές λεπτομέρειες εδώ:
...Να δούμε ποιός θα φταίει,το τσιγάρο ή το μουνί; :SΠερισσότερες ιατρικές λεπτομέρειες εδώ:
GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
Περισσότερες ιατρικές λεπτομέρειες εδώ:
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο αυτό !
memphesis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τί σιχαμερό που είναι το γλυφομούνι ρε μάγκες... Τις περισσότερες φορές το μουνί κάτι θα βρωμάει... τί σκατά κάνουν? Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαρίζει κα εσωτερικά ο κόλπος? Μ'αρέσει που μου την λένε κιόλας η γκόμενες ''μα καλά κάνεις γλειφοκώλι και δεν κάνεις γλυφομούνι???'' Κοπελιά ένας καλά σαπουναρισμένος πρωκτός είναι πεντακάθαρος και δεν βγάζει τίποτα όσο κρατά την είσοδο κλειστή... το μουνί μόλις του αρχίσεις το γλύψιμο αρχίζει να ''ξεπλένει'' σκουπίδια.... έλεος
Αυτό μάλλον συμβαίνει με εγκατεστημένες μυκητιάσεις ή άλλες παθήσεις,γιατί δεν νομίζω η Φύση να έχει κάνει απωθητική τη μυρωδιά του μουνιού... Με την ίδια λογική,άλλη γεύση έχει το σπέρμα ενός άρρωστου,αλκοολικού,κλπ,κι άλλη ενός υγιούς με σωστή διατροφή.Τί σιχαμερό που είναι το γλυφομούνι ρε μάγκες... Τις περισσότερες φορές το μουνί κάτι θα βρωμάει... τί σκατά κάνουν? Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαρίζει κα εσωτερικά ο κόλπος? Μ'αρέσει που μου την λένε κιόλας η γκόμενες ''μα καλά κάνεις γλειφοκώλι και δεν κάνεις γλυφομούνι???'' Κοπελιά ένας καλά σαπουναρισμένος πρωκτός είναι πεντακάθαρος και δεν βγάζει τίποτα όσο κρατά την είσοδο κλειστή... το μουνί μόλις του αρχίσεις το γλύψιμο αρχίζει να ''ξεπλένει'' σκουπίδια.... έλεος
Spartan_Gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Like
- 219
- Πόντοι
- 16
Αυτό μάλλον συμβαίνει με εγκατεστημένες μυκητιάσεις ή άλλες παθήσεις,γιατί δεν νομίζω η Φύση να έχει κάνει απωθητική τη μυρωδιά του μουνιού... Με την ίδια λογική,άλλη γεύση έχει το σπέρμα ενός άρρωστου,αλκοολικού,κλπ,κι άλλη ενός υγιούς με σωστή διατροφή.
Σωστός,επίσης πολλές φορές υπάρχει έντονη ή άσχημη μυρωδιά λίγο πριν και μετά την περίοδο.Κατά τα άλλα ένα περιποιημένο και καθαρό μουνάκι έχει φοβερά καβλωτική ευωδία!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις