Επισκέπτης
εχεις τελειωσει & πανεπιστημιο ε???οι Γερμανοι ας πανε οπου θελουν διακοπες
για αλλη μια φορα,ευτυχως που εγινα πρεζακιας λοιπον..
συνεχισε..
εχεις τελειωσει & πανεπιστημιο ε???οι Γερμανοι ας πανε οπου θελουν διακοπες
Πλεσουρ ποτε θα με μυησης???ντακαρ..
κλαψε οσο θες,δεν σε γαμαω..
που να δεις το φιατ παντα...Παντελώς άκυρο το βίντεο.
Σύγκρινε τα αυτοκίνητα στην εργοστασιακή τους έκδοση να δείς αν αξίζουν τα λεφτά τους.
Με αναρτήσεις, ποδιές, διαφορικά κλπ κλπ και το Almera μου τα κάνει αυτά
οι διαφοροι μαλακες-αμοιβαδες που την πεφτουν στους γερμανους για το εξωφυλλο του περιοδικου,τι θα κανουν αν η γερμανια εκδοσει ταξιδιωτικη οδηγια & το καλοκαιρι δεν πατησει ουτε ενας γερμαναρας στο μπουρδελο???
κοψε χαρτακι..Πλεσουρ ποτε θα με μυησης???
Με αναρτήσεις, ποδιές, διαφορικά κλπ κλπ και το Almera μου τα κάνει αυτά
εχεις τελειωσει & πανεπιστημιο ε???
για αλλη μια φορα,ευτυχως που εγινα πρεζακιας λοιπον..
συνεχισε..
να σου πωωω καλη ιδεα βρε παιδι μου για κανενα ζεστο λουκανικο με μουσταρδα η τσιλι μμμμ και μπυρα βαρελισια ΑΜΑΑΑΑΝΝΝΝ και μπρουτχεν.... μμμμμεμενα βασικά με ενδιαφέρει να πάω πάλι στο Βερολίνο και στο Αρτεμις για σεξοτουρισμό και μπύρες
οι Γερμανοι ας πανε οπου θελουν διακοπες
που να δεις το φιατ παντα...
λιγο να το φτιαξεις και παντα αληθινο θα γινει...ανεβαινει σε δεντρα και πιανει μπανανες..
υ.γ.αλλο η σχεση αποδοσης τιμης και αλλο το ποιο θα διαλεγες στην ερημο.
και εγώ πρεζάκι κατάντησα, αφού με την ακαδημαική παιδέια πήρα τα αρχίδια μου
αλλο ενα θυμα του Ελληνικου Κρατουςκαι εγώ πρεζάκι κατάντησα, αφού με την ακαδημαική παιδέια πήρα τα αρχίδια μου
Χανιωτισα μαλιστα... ξερεις τι σημαινη αυτο εεε??? α
πρέζα ή πλέζα κάνετε κύριος;
αααααααααχχαχααχαχαχαχαχαχα
και εγω που κολαω δεν ξερω αλλα τελος παντωντο παρών θρεντ πλεον εχει περάσει σε σουρεαλιστική διάσταση...
μπλοκε διαφορικά-τζιπ, γιαπωνέζικα vs αγγλικων αυτοκινήτων, τουρισμός, πολεμικές αποζημιώσεις, πανεπιστημιακή παιδεια, πρέζα,...κτλ...
δεν με ενδιαφερηηηηη.... να το χωνεψηςααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Είσαι άσχετος ακόμη και στο θέμα μπύρας, οι Ιάπωνες είναι καλύτεροι από τους Γερμανούς.εμενα βασικά με ενδιαφέρει να πάω πάλι στο Βερολίνο και στο Αρτεμις για σεξοτουρισμό και μπύρες
οι Γερμανοι ας πανε οπου θελουν διακοπες
και εγω που κολαω δεν ξερω αλλα τελος παντων
το αβαταρ δε σχολιασεςελα ρε ασχολείσαι με τον Μπανανάκη.
ααααααααααααχχααχχαχαχαχααχαχαχαχαχαα
Και μια αδερφή απο την Κύπρο να ψάχνεται και να τρίβεται αλλά χαρά στον κώλο της να μην βρίσκει.το παρών θρεντ πλεον εχει περάσει σε σουρεαλιστική διάσταση...
μπλοκε διαφορικά-τζιπ, γιαπωνέζικα vs αγγλικων αυτοκινήτων, τουρισμός, πολεμικές αποζημιώσεις, πανεπιστημιακή παιδεια, πρέζα,...κτλ...