Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μα αυτό είναι το θέμα και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ όσων Ευρωπαίων μας μιλούν για ΕΕ
πως προχωράς ρε μάγκα στην ενοποίηση μόνο νομισματικά??
αν ελέγχεις το νόμισμα τον κάνεις ότι θέλεις
αν είσαι εντάξει κάνε Πολιτική ενοποίηση
Πολιτική ενοποίηση σημαίνει ότι:
είτε είσαι στο idaho ή στη πλούσια ΝΥ είσαι Αμερικάνος
και όχι στη μία νεουορκέζος και στην άλλη φτωχός
(όπως ελλάδα και γερμανία πχ)
κι επίσης σημαίνει άμα σου την πέσουν απ'έξω (πχ γιαπωνέζοι) όλοι γίνεστε ένα

Πολιτική ενοποίηση θα πει απόλυση των μισών δημοσίων υπαλλήλων για να φτάσουμε στον μέσο όρο ανά πληθυσμό των χωρών της Ε.Ε.

Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί, να σφίξουν επιτέλους οι κώλοι μας που ζούμε δεκαετίες εις βάρος των Γερμανών και άλλων κουτόφραγκων !

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πολιτική ενοποίηση θα πει απόλυση των μισών δημοσίων υπαλλήλων για να φτάσουμε στον μέσο όρο ανά πληθυσμό των χωρών της Ε.Ε.

Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί, να σφίξουν επιτέλους οι κώλοι μας που ζούμε δεκαετίες εις βάρος των Γερμανών και άλλων κουτόφραγκων !
επισης θα πει αντι να στελνουνε στρατα οι Ευρωπαιοι στο πακισταν και το αφγανισταν να τα στειλουνε να φυλανε τα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ συνορα!

οχι τα δικα σου σικα σου και τα δικα μου δικα σου φιλε μου

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
συμφωνώ και με τους δημοσίους υπαλλήλους
και με τη φύλαξη των συνόρων

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ολες οι οικονομιες του κοσμου κουνιουνται
συθέμελα απο την παγκοσμιοποίηση.Και θελουν να κλονισουν την ΕΕ γιατι είναι η ΜΟΝΗ που δεν τυπωνει
πληθωριστικο χαρτονομισμα .ΗΠΑ ,Κινα ,Ρωσσια τυπωνουν αβερτα χαρτάκια που τα λενε χαρτονόμισμα,
έχοντας αποσυνδεσει τα αποθεματα χρυσου απο τον αριθμο των χαρτακιων αυτων.Οι Γερμανοι τραπεζιτες
πιεζουν την Μερκελ να μην εισηγηθεί το τυπωμα
αλλων χαρτονομισμάτων ευρω.Οι ΗΠΑ προσπαθουν να κλονισουν το ευρω δυσφημιζοντας την Ελλαδα οσο γινεται .Και ο ΓΑΠ τι κάνει ? Εδωσε συνεντευξη
στο Γερμ.περιοδικο DER SPIEGEL ...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Τους δημοσιους υπαλληλους δεν τους εβαλαν το πασοκ και η νδ για την ψυχη της μανας τους!
Τους εβαλαν καθαρα για να παρουν την εξουσια χωρις να υπολογισουν τιποτα!
Θα σκοτωναν και τη μανα τους για την εξουσια!

Αυτα τα καθαρματα που ο λαουτζικος τους εχει για αγιους εχουν καταστρεψει τη χωρα,προδοτες!

Πανε τα γαμημενα ζωα ο λαουτζικος με μυαλο κουκουτσι στις συγκεντρωσεις του παπανδρεου και γεμιζει τις πλατειες,οπως σε ολους βεβεαια........

Πανε για να ακουσουν και να χειροκροτησουν τους δυναστες τους.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τους δημοσιους υπαλληλους δεν τους εβαλαν το πασοκ και η νδ για την ψυχη της μανας τους!
Θα σκοτωνα και τη μανα τους για την εξουσια!

Αυτα τα καθαρματα που ο λαουτζικος τους εχει για αγιους εχουν καταστρεψει τη χωρα,προδοτες!

Πανε τα γαμημενα ζωα ο λαουτζικος με μυαλο κουκουτσι στις συγκεντρωσεις του παπανδρεου και γεμιζει τις πλατειες,οπως σε ολους βεβεαια........

ΣΩΣΤΟΣ !

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
είχαν φάει τέτοιες ψωλιές στον Α' και Β' Παγκόσμιο και ακόμα τους πονάει
Ένας από τους καλύτερους στρατούς που περάσανε ποτέ, παραλίγο να τα κατακτήσει μόνος του όλο τον κόσμο.
Και με ένα ηγέτη πραγματικο case study ... και για τα καλά και τα κακά.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μην ανησυχειτε, η ΕΕ αρχιζει να κουνιεται απο τα θεμελια. Διοτι οταν ερθει ο λογαριασμος, ολοι θελουν να μην βαλουν το χερι στην τσεπη βαθια...
Και τότε μάλλον θα πέσει Η Π@ΥΤΣΑ για εμας...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ένας από τους καλύτερους στρατούς που περάσανε ποτέ, παραλίγο να τα κατακτήσει μόνος του όλο τον κόσμο.
κατι τετοια μου λες και με κανεις να καταριεμαι την ωρα που δεν επικρατησαν οι κουμουνιστες ναπουμε στον εμφυλιο.....

σκεψου οτι σημερα θα χαμε ολοι ενα πιατο φαϊ και θα γαμαγαμε Ρωσσιδες!!

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ χινο που λεει και ο πιτσι

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Γ

Με τοσο μεγαλο θαυμασμο προς τους Γερμανους, θα αρχισουμε να σκεφτομαστε υποπτα πραγματα...

Δες εδω. Εχασες μερικα ποστ.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
δικε μου, μπορει να εχουν χαθει οι ηθικες αξιες και αρχες αλλα ας σεβονται τξην Ιστορια ενος λαου..και μαλιστα του λαου που τους εδωσε τα φωτα!...και εν κατακλειδι, να σεβομαστε οι ΙΔΙΟΙ την πατριδα...εγω τλχστν, εχω αυξημενο το αισθημα του πατριωτισμου κι ας βλεπω την χωρα μου, να μου καταχαρρακωνει το μελλον..
Δεν θυμάμαι ποτέ να δώσαμε τα φώτα μας σε Γερμανούς, το αντίθετο μάλιστα ... αλλά μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα απο εμένα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν θυμάμαι ποτέ να δώσαμε τα φώτα μας σε Γερμανούς, το αντίθετο μάλιστα ... αλλά μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα απο εμένα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
μας χρωστανε και τα διδακτρα ειπαμε! βαλτα κατω να δεις ποσα ειναι

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
στο χολιγουντ και ο αχιλλεας ηξερε κουνγκ φου και οι ρωμαιοι στρατιωτες της ανατολικης αυτοκρατοριας μοιαζουν με μουτζαχεντιν της αλκαιντα .....ειναι επιχειρημα αυτο τωρα; :think: :2funny: :2funny: :2funny:
ΟΚ... αλλά όταν ο Ιταλός παρουσιάζεται κυριλάτος και ο Έλληνας άπλυτος, σε πειράζει κάπως τι λες?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΟΚ... αλλά όταν ο Ιταλός παρουσιάζεται κυριλάτος και ο Έλληνας άπλυτος, σε πειράζει κάπως τι λες?
Σωστά .Στους "300" όμως δεν υπάρχει ανθελληνικη προπαγάνδα .Λεπτομέρεια :Ο πρωταγωνιστης ειναι σκωτσέζος .
Οι Γερμανοι πάντως γενικά ,πριν την χρεωκοπια μας αυτη ,δεν μας κακολογουσαν ιδιαίτερα.

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα σκοτωναν και τη μανα τους για την εξουσια!

Ο λαουτζίκος δεν είναι τόσο αθώος, αφελής, και βλάκας....ο λαουτζίκος ψηφίζει για να φάει κι αυτός ένα κομμάτι από την πίτα της λαμογιάς της εξουσίας, μέσω διορισμού, ρουσφετιού, κλπ... Άλλωστε δεν είναι τυχαία η ρήση ότι ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν

Με άλλα λόγια, το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας εμείς οι ίδιοι, θα μας σεβαστούν οι Γερμανοί (που τους ζητάμε και δανεικά) ?

Είτε έτσι είτε αλλιώς έχουμε πιάσει τόσο πάτο, που ευτυχώς υπάρχουν οι Γερμανοί και λοιποί Ευρωπαίοι να μας ξελασπώσουν για μια ακόμη φορά.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα επιχειρήματα κατά των Γερμανών προσομοιάζουν με την κριτική που ασκεί ένας αλκοολικός σε κάποιον που του υποδεικνύει να κόψει το ποτό: Όσο δίκιο και να έχει ο αλκοολικός, δεν παύει να έχει αυτός το πρόβλημα και δεν θα βρει ποτέ το δίκιο του αν δεν καθαρίσει.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δικε μου, μπορει να εχουν χαθει οι ηθικες αξιες και αρχες αλλα ας σεβονται τξην Ιστορια ενος λαου..και μαλιστα του λαου που τους εδωσε τα φωτα!...και εν κατακλειδι, να σεβομαστε οι ΙΔΙΟΙ την πατριδα...εγω τλχστν, εχω αυξημενο το αισθημα του πατριωτισμου κι ας βλεπω την χωρα μου, να μου καταχαρρακωνει το μελλον..
Πατριωτακη μου εσυ...  :-* :-*

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?? Μετα το 2ο Παγκοσμιο απ οτι ξερω μεινανε μονο γυναικες στη Γερμανια οι αντρες ολοι Καπουτ.. Με τι ρατσα ζευγαρωσανε ολες αυτες και γινανε αυτοι που ειναι σημερα???  Μηπως με τους Ρωσους??  Στο ποτο παντως αντεχουνε στο φουλ ολοι...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?? Μετα το 2ο Παγκοσμιο απ οτι ξερω μεινανε μονο γυναικες στη Γερμανια οι αντρες ολοι Καπουτ.. Με τι ρατσα ζευγαρωσανε ολες αυτες και γινανε αυτοι που ειναι σημερα???  Μηπως με τους Ρωσους??
Πολυ σωστη ερωτηση.Απλη και ταυτοχρονα σοφη.
Οι γερμανοι στα βιβλια ιστοριας τους δεν απαντουν σε αυτο το προφανες ερωτημα.Εχεις δικιο όμως ,υπηρξαν πολλοι μεικτοι γάμοι.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ρε παιδια ναι σκεφτειτε λιγο μονο γυναικες και καποια μωρα μεινανε απο 14 και πανω ηταν στο πολεμο... οι αντρες ολοι ξεκληρηστικανε.. αρα πηγανε απο αλλα κρατη και τις πηδαγανε δεν υπηρχε αλλος τροπος ... και φανταζομε οτι πεσανε και βιασμοι απο Ρωσους αβερτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom