Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Προβοκάτσιες  του  Βολταίρου .
Παίρνει  από τον Παπακωνσταντίνου  150 €  για  κάθε  ποστ  για  να  δημιουργεί κλίμα .

Η δύσκολη  κατάσταση
Τί να  κάνουμε .
Εγώ  θέλω , αλλά  δεν υπάρχει σάλιο .
κ.λπ.

Αύριο πάω Καραγιώργη Σερβίας να εισπράξω.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ξεμπερδεψε την πουτσα(ωχαδερφισμος-σταρχιδισμος) απο την βουρτσα(αναρχια) & μετα ξανασυζηταμε..
γνωστη η τακτικη της αλλοιωσης των εννοιων & κοσμοθεωριων..
τα λοιπα επι προσωπικου δεν τα συνεχιζω γιατι δεν εχω ορεξη μεσημεριατικα..
μην κανεις προσπαθειες να πεσεις στο επιπεδο του ασπρουλη & των υπολοιπων αμοιβαδων..

Απλές ερωτήσεις.

Πες μου ποιος καριόλης Έλληνας τήρησε τον νόμο για το τσιγάρο.

Πες μου πόσοι καριόληδες Έλληνες σέβονται τους σημοτοδότες της τροχαίας.

Πες μου πόσο συχνά βλέπεις καριόληδες Έλληνες να κλέβουν σειρά στην τράπεζα, στο φανάρι που στρίβει, στο bar ... παντού.

Πες μου πόσοι περνάνε ΚΤΕΟ όταν πρέπει.

Πες μου πόσοι τηρούν τα στοιχειώδη όρια ταχύτητας, στην πόλη ρε φίλε, όχι στην Εθνική.

Πες μου πόσοι υποβάλουν όταν πρέπει φορολογικές δηλώσεις, γενικά πόσοι είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους όταν υπάρχουν διορίες.

Είναι εκατομύρια τα παραδείγματα.

Σταρχιδιστές είναι αυτοί? Εάν λες πως ναι, πάω πάσο.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μήπως είναι τα επικουρικής αυτά;
Όχι. Full.

Η μαγεία των αριθμών.
100.000 ο στενός δημόσιος τομέας. Δηλαδή τα υπουργεία κλπ. (130 χιλιάδες για την ακρίβεια)
Αν βάλεις και αυτούς στο επίπεδο των περιφερειών και αυτών στους δήμους (οι οποίοι είναι περίπου 2.400 - είδες ο Καποδίστριας) τότε φθάνουμε αισίως στις 350.000.
(και υπάρχει και ένα πινακάκι που όλο τον δημόσιο τομέα τον ανεβάζει στις 497.000 - κοντά στο μισό μύριο ).

Έστω...είναι τουλάχιστον διπλάσιοι από τους δικούς μας.

Επισκέπτης
απλες απαντησεις..
στις εχω ηδη δωσει..
αν θελεις ξαναδιαβασετες..
μην το ξεχειλωνεις..
ειμαι λιτος & περιεκτικος..
αν δεν καταλαβαινεις,κανενα προβλημα..
αν τα μεταφραζεις οπως θες,παλι κανενα προβλημα..

Επισκέπτης
Σπαρτιατακας εισαι κατα βαθος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
negative.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
(3) Η κακοδιαχείριση και η "άφρων" (για να μην χρησιμοποιήσω άλλον όρο) οικονομική και επενδυτική πολιτική στο χρηματιστήριο.

Τώρα για αυτό θα πρέπει να ξέρει κανένας τις λεπτομέρειες.

Γιατί βλέπω ότι πολλά - πολλά ταμεία παγκοσμίως μπήκαν μέσα με την τελευταία κρίση.

Για παράδειγμα βλέπω τους Ολλανδούς δασκάλους που αγόρασαν Forthnet όταν ήταν στα ύψη:
www.sofokleousin.gr/archives/50762]Με 12,1% στη Forthnet οι Ολλανδοί δάσκαλοι[/url]

Αυτοί νομίζεις ότι δεν έχουν μπει μέσα;;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τώρα για αυτό θα πρέπει να ξέρει κανένας τις λεπτομέρειες.

Γιατί βλέπω ότι πολλά - πολλά ταμεία παγκοσμίως μπήκαν μέσα με την τελευταία κρίση.

Για παράδειγμα βλέπω τους Ολλανδούς δασκάλους που αγόρασαν Forthnet όταν ήταν στα ύψη:
www.sofokleousin.gr/archives/50762]Με 12,1% στη Forthnet οι Ολλανδοί δάσκαλοι[/url]

Αυτοί νομίζεις ότι δεν έχουν μπει μέσα;;;;

ολίγον τι ναι.. το θέμα είναι όμως τι απόδοση έχουν σε σύνολο χαρτοφυλακίου και όχι από μεμονωμένη επένδυση....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
εχετε γεμίσει 21 σελίδες σε αυτό το θρεντ απο εχθες και κανένας, μα κανένας δεν έχει πεί την ουσία!

οτι δηλ.

[move][size=20pt]ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ[/size][/move]

http://[URL unfurl="true"]www.gastonebet.gr/wp-content/uploads/2008/06/page98_1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/_bZKCbptoflo/SbVXP5hf5hI/AAAAAAAAAww/qov60HwugW8/s320/matsas.jpg

όλα τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ολίγον τι ναι.. το θέμα είναι όμως τι απόδοση έχουν σε σύνολο χαρτοφυλακίου και όχι από μεμονωμένη επένδυση....

Ναι, ενώ ας πούμε ότι το δεύτερο μεγαλύτερο ταμείο του κόσμου με ενεργητικό όσο περίπου του Ελληνικό ΑΕΠ, δηλαδή το ταμείο των δημόσιων υπαλλήλων της Καλιφόρνιας δεν έχει χασούρες και δεν μαστίζεται από σκάνδαλα:

Are CalPERS' hands clean?
The pension fund sustained huge losses as the market sank. Was it all just bad investment choices?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom