Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Μπαχαλεψε το θέμα, πάει. Φαντάσου να θέλετε να ηγηθεί της Ευρώπης η Ελλάδα Ηγείται τόσο σωστά εμάς που θέλουμε να διδάξουμε και τους έξω
Τα βλέπετε πολιτισμικα ενω δεν είναι έτσι.Είναι θέμα ισχύος.Ο ισχυροτερος υπαγορευει τους όρους του.Αμα είσαι αδύναμος στήνεις κωλο.
Μπαχαλεψε το θέμα, πάει. Φαντάσου να θέλετε να ηγηθεί της Ευρώπης η Ελλάδα Ηγείται τόσο σωστά εμάς που θέλουμε να διδάξουμε και τους έξω
Τα βλέπετε πολιτισμικα ενω δεν είναι έτσι.Είναι θέμα ισχύος.Ο ισχυροτερος υπαγορευει τους όρους του.Αμα είσαι αδύναμος στήνεις κωλο.
Οσοι φιλοι μου ειναι εξω εχουν γ..σει οτι κινειται
Απο Αυστρια,Καναδα εως Ιαπωνια εχω φιλους που ξεκωλιαζουν σαν τρελοι
Ο ενας πχ που ειναι Αυστρια εχει πλεον το προσωνυμιο Spartan εχει κανει ονομα...Βεβαια και Ελλαδα γαμουσε και εδερνε και ηταν χωμενος μεσα σε μαγαζια μεχρι πολιτικα.
Η συνταγη της επιτυχιας εξω ειναι....Κανε παρεες με ντοπιους οσο μπορεις και οσο λιγοτερο με μεταναστες..Αμα κανεις παρεα με Σλαβους θα γαμας εως και 50% λιγοτερο ντοπιες ειδικα Γερμανια,Αγγλια,Ολλανδια και κεντρικη Ευρωπη.Αν κανεις παρεα με ΑραβοΤουρκους θα γαμας εως και 90% λιγοτερο.
Αν οι Ελληνες που κανεις παρεες εξω εχουν νοοτροπια ΑραβοΤουρκου τοτε την εβαψες.
Εγω Αγγλια εκατσα μισο χρονο και με ΕΛληνα δεν εκανα παρεα ποτε εκτος οικιας.
ΟΙ παρεες ειναι οτι πιο σημαντικο.Εγω πλεον προτιμω να βγαινω σολο αμα εχω τυπους παρασιτα διπλα μου που περιμενουν εμενα για να κινηθουν.Αυτοι ειναι οι χειροτεροι για παικτες.ΚΑι δεν κανουν τιποτα και κοιτανε σαν λιγουρια και οταν φερεις μουνια ειναι επικυνδινοι να ξεστομισουν @@διες.
Πολυ σωστη η αναλυση σου τυπε. Κατεχεις το σπορ, ευγε!Στο θεμα μας τωρα εγω εχω γνωρισει σε Ευρωπη και Ελλαδα 5 φορες Γερμανιδες.Τις 4 τις γαμησα το ιδιο βραδυ και την μια Αθηνα που την πηγα Σουνιο και ηταν υπερμουνο δεν μπορεσα να την γαμησω γιατι ειχα κανει εγχειριση κοκκιγα την προηγουμενη μερα.Σκεφτειται οτι με αναγκασε να τις δειξω τις γαζες νομιζε οτι την δουλευω.Μετα μου πιανε το χερι και καλα να μην γλιστρησει στις πετρες κτλπ.
Κλασσικη κινηση γκομενας που γουσταρει.
Πως εσεις λετε οτι Γερμανιδες δεν γαμιουνται απορω...