Νέα

Γερμανικά γαμήσια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μπαχαλεψε το θέμα, πάει. Φαντάσου να θέλετε να ηγηθεί της Ευρώπης η Ελλάδα  :uglystupid: Ηγείται τόσο σωστά εμάς που θέλουμε να διδάξουμε και τους έξω  :heavymetalbig:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα βλέπετε πολιτισμικα ενω δεν είναι έτσι.Είναι θέμα ισχύος.Ο ισχυροτερος υπαγορευει τους όρους του.Αμα είσαι αδύναμος στήνεις κωλο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα βλέπετε πολιτισμικα ενω δεν είναι έτσι.Είναι θέμα ισχύος.Ο ισχυροτερος υπαγορευει τους όρους του.Αμα είσαι αδύναμος στήνεις κωλο.

Να μιλάς για τον εαυτό σου φίλε !!!

karadeniz111

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
1
Μπαχαλεψε το θέμα, πάει. Φαντάσου να θέλετε να ηγηθεί της Ευρώπης η Ελλάδα  :uglystupid: Ηγείται τόσο σωστά εμάς που θέλουμε να διδάξουμε και τους έξω  :heavymetalbig:

δεν ειπα να ηγηθει της ευρωπης, αυτη η σημερινη ελλαδα ουτε να διδαξετε εσεις, τα τουβλα της δυσης
εγραψα κατι τελειως διαφορετικο
οποιος καταλε καταλαβε....

karadeniz111

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
1

φυσικα και ειναι θεμα ισχυος στην ισχυ ανφερομαι συνεχεια
λεω ομως και για την πολιτισμικη ισχυ οχι μονο την τεχνολογικη και οικονομικη των γουρουνιων...
και το ξυλο το ριχνει ο σωμτικα ισχυροτερος στον τεχνολογικα και οικονομικα ισχυροτερο, αν ειναι σωματκα αδυναμος....

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
ich bin zufrieden

hier lässt sich´s prächtig ficken

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οι πιο πολλοι Ελληνες της Γερμανιας ειναι σχεδον καθυστερημενοι(μιλαω για την παλια γενια).
Δυστυχως ειχα και δυο τετοιους στον Εβρο οταν εκανα την θητεια μου.
Οι κλασσικοι βλακες που βριζουν την χωρα που τους φιλοξενησει,τους Γερμανους, γενικα τους φταινε τα παντα.

Τον εναν τον εχω στο fb με ειχε ζαλισει να γινουμε φιλοι οταν εμαθε τις επιτυχιες μου με ξενες.
Βλεπωντας φωτο του στο φβ ειναι παντα παρεα μα μαυριδερους,αραβες κτλπ αθλιοι ντυμενοι σαν ψευτο-ραπερ και με τσιγαρα και πουρα σε καθε φωτο.
Αυτος κλαιγεται για τις Γερμανιδες ενω ολη μερα βγαινει παρεα ψωλαρια με μουσλιμια,φωναζει οταν μιλαει και εχει το ηλιθιο βλεμμα αγελαδας.

Αυτα βεβαια ισχυουν για την παλια γενια ξαναλεω
Οσοι φιλοι μου ειναι εξω εχουν γ..σει οτι κινειται
Απο Αυστρια,Καναδα εως Ιαπωνια εχω φιλους που ξεκωλιαζουν σαν τρελοι

Ο ενας πχ που ειναι Αυστρια εχει πλεον το προσωνυμιο Spartan εχει κανει ονομα...Βεβαια και Ελλαδα γαμουσε και εδερνε και ηταν χωμενος μεσα σε μαγαζια μεχρι πολιτικα.

Η συνταγη της επιτυχιας εξω ειναι....Κανε παρεες με ντοπιους οσο μπορεις και οσο λιγοτερο με μεταναστες..Αμα κανεις παρεα με Σλαβους θα γαμας εως και 50% λιγοτερο ντοπιες ειδικα Γερμανια,Αγγλια,Ολλανδια και κεντρικη Ευρωπη.Αν κανεις παρεα με ΑραβοΤουρκους θα γαμας εως και 90% λιγοτερο.Αν οι Ελληνες που κανεις παρεες εξω εχουν νοοτροπια ΑραβοΤουρκου τοτε την εβαψες.

Εγω Αγγλια εκατσα μισο χρονο και με ΕΛληνα δεν εκανα παρεα ποτε εκτος οικιας.Την πρωτη μερα θυμαμαι βγηκα με εναν που αρχισε τα σφυριγματα και τις κραυγες οταν περνουσαν Αγγλιδες η με σκουντουσε φωναζοντας βυζαρεεεες.
Ε ποτε δεν ξαναβγηκα μαζι του.

ΟΙ παρεες ειναι οτι πιο σημαντικο.Εγω πλεον προτιμω να βγαινω σολο αμα εχω τυπους παρασιτα διπλα μου που περιμενουν εμενα για να κινηθουν.Αυτοι ειναι οι χειροτεροι για παικτες.ΚΑι δεν κανουν τιποτα και κοιτανε σαν λιγουρια και οταν φερεις μουνια ειναι επικυνδινοι να ξεστομισουν @@διες.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Στο θεμα μας τωρα εγω εχω γνωρισει σε Ευρωπη και Ελλαδα 5 φορες Γερμανιδες.Τις 4 τις γαμησα το ιδιο βραδυ και την μια Αθηνα που την πηγα Σουνιο και ηταν υπερμουνο δεν μπορεσα να την γαμησω γιατι ειχα κανει εγχειριση κοκκιγα την προηγουμενη μερα.Σκεφτειται οτι με αναγκασε να τις δειξω τις γαζες νομιζε οτι την δουλευω.Μετα μου πιανε το χερι και καλα να μην γλιστρησει στις πετρες κτλπ.
Κλασσικη κινηση γκομενας που γουσταρει.

Πως εσεις λετε οτι Γερμανιδες δεν γαμιουνται απορω...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Οσοι φιλοι μου ειναι εξω εχουν γ..σει οτι κινειται
Απο Αυστρια,Καναδα εως Ιαπωνια εχω φιλους που ξεκωλιαζουν σαν τρελοι
Ο ενας πχ που ειναι Αυστρια εχει πλεον το προσωνυμιο Spartan εχει κανει ονομα...Βεβαια και Ελλαδα γαμουσε και εδερνε και ηταν χωμενος μεσα σε μαγαζια μεχρι πολιτικα.

Η συνταγη της επιτυχιας εξω ειναι....Κανε παρεες με ντοπιους οσο μπορεις και οσο λιγοτερο με μεταναστες..Αμα κανεις παρεα με Σλαβους θα γαμας εως και 50% λιγοτερο ντοπιες ειδικα Γερμανια,Αγγλια,Ολλανδια και κεντρικη Ευρωπη.Αν κανεις παρεα με ΑραβοΤουρκους θα γαμας εως και 90% λιγοτερο.
Αν οι Ελληνες που κανεις παρεες εξω εχουν νοοτροπια ΑραβοΤουρκου τοτε την εβαψες.

Εγω Αγγλια εκατσα μισο χρονο και με ΕΛληνα δεν εκανα παρεα ποτε εκτος οικιας.

ΟΙ παρεες ειναι οτι πιο σημαντικο.Εγω πλεον προτιμω να βγαινω σολο αμα εχω τυπους παρασιτα διπλα μου που περιμενουν εμενα για να κινηθουν.Αυτοι ειναι οι χειροτεροι για παικτες.ΚΑι δεν κανουν τιποτα και κοιτανε σαν λιγουρια και οταν φερεις μουνια ειναι επικυνδινοι να ξεστομισουν @@διες.
Στο θεμα μας τωρα εγω εχω γνωρισει σε Ευρωπη και Ελλαδα 5 φορες Γερμανιδες.Τις 4 τις γαμησα το ιδιο βραδυ και την μια Αθηνα που την πηγα Σουνιο και ηταν υπερμουνο δεν μπορεσα να την γαμησω γιατι ειχα κανει εγχειριση κοκκιγα την προηγουμενη μερα.Σκεφτειται οτι με αναγκασε να τις δειξω τις γαζες νομιζε οτι την δουλευω.Μετα μου πιανε το χερι και καλα να μην γλιστρησει στις πετρες κτλπ.
Κλασσικη κινηση γκομενας που γουσταρει.

Πως εσεις λετε οτι Γερμανιδες δεν γαμιουνται απορω...
Πολυ σωστη η αναλυση σου τυπε. Κατεχεις το σπορ, ευγε!  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom