Νέα

Γερμανικά γαμήσια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Μένω Γερμανία 5 χρόνια.Ο,τι βλέπω λέω.
Έλληνες με καλές γκόμενες έχω δει ελάχιστους.
Ο μέσος Έλληνας δε στέκεται Γερμανία με τον ανταγωνισμό.Οι Γερμανοί έχουν λεφτά,είναι ψηλοί γυμνασμένοι με προοπτικές,σιγα μη γυρίσει η Γερμανίδα της προκοπής να δει ξένο.
Εντάξει ο Έλληνας που εχει ένα εκατομμύριο περιουσία,μιλάει απταιστα τη γλώσσα,οδηγεί ακριβό αμάξι και βγάζει άνω των 5000 ευρώ μηνιαιως περνάει σε άλλο επίπεδο αλλα πόσοι είναι έτσι?
Οι πιο πολλοί μετανάστες απο χωριά είναι και δουλεύουν σε χαμαλοδουλειες,μιλανε χάλια γερμανικά κτλ.
Οι Γερμανίδες ψάχνουν για σύντροφο,τα μετράνε όλα.Δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικες.

Χρόνια Πολλά τύπε!!!

Αν ο μέσος Έλληνας που κυκλοφορεί στην Γερμανία αυτή τη στιγμή είναι ο κλασσικός σουρουκλεμές Ελλέεινας που κυκλοφορεί στην Ελλάδα τότε ναι συμφωνώ!!!

Ευτυχώς όμως τύπε δεν είναι όλοι οι Ελληναράδες ίδιοι, υπάρχουν και γυμνασμένοι και καλλιεργημενοι και με τρόπους κι αγωγή!!!
Όπως αντιστοίχως κι οι Γερμανίδες!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χρόνια πολλά.
Ο μέσος Έλληνας Γερμανία είναι ακόμα χειρότερος γιατί τον έχουν πατήσει κάτω.
Τον λιώνει και ο καιρός,η δουλειά,γενικά είναι υποβαθμισμενος απο κάθε άποψη.Οι νεομεταναστες που έχουν προσόντα,κάτι κάνουν.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Ο μέσος Έλληνας δε στέκεται Γερμανία με τον ανταγωνισμό.Οι Γερμανοί έχουν λεφτά,είναι ψηλοί γυμνασμένοι με προοπτικές,σιγα μη γυρίσει η Γερμανίδα της προκοπής να δει ξένο.
Εντάξει ο Έλληνας που εχει ένα εκατομμύριο περιουσία,μιλάει απταιστα τη γλώσσα,οδηγεί ακριβό αμάξι και βγάζει άνω των 5000 ευρώ μηνιαιως περνάει σε άλλο επίπεδο αλλα πόσοι είναι έτσι?
Οι πιο πολλοί μετανάστες απο χωριά είναι και δουλεύουν σε χαμαλοδουλειες,μιλανε χάλια γερμανικά κτλ.
Οι Γερμανίδες ψάχνουν για σύντροφο,τα μετράνε όλα.Δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικες.
δεν έχεις άδιικο και είναι και λογικό αυτό.
Απλά φαντάζομαι οι μορφωμένοι Έλληνες στην Γερμανία, που θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι και λίγοι,
δεδομένου ότι τον τελευταίο καιρό έχουν πάει πολλοί γιατροί, αλλα΄και φοιτητές εκεί,
εχσουν άλλη πιο σοβαρή αντιμετώπιση από τους αυτόχθονες Γερμανούς.

Αλλά και η αγράμματη νέα γενιά δεν είναι θεωρώ σε καμμία περίπτωση με μουστάκι, κομπολόϊ, βρώμικη και φραπέ στο χέρι, μια καλλιεργεια την έχουμε ....

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Δύο γερμανίδες πήρα στό κρεβάτι καί έγινε ό κακός ΧΑΜΟΣ...

Τήν Dorle τό 1993 στό Μόναχο. Πανύψυλη, βυζαρού, νταρτνανογυναίκα μέ ΜΕΓΑΛΑ καί ΑΓΡΙΑ βίτσια. Ήθελε χαστούκια, φτυσίματα, κάτουρα, ξεφτίλες, πράματα στά όποία είδικεύομαι. Περάσαμε τέλεια. Ήταν στέλεχος έταιρείας, καλοντυμένη, εύγενική καί πολιτισμένη καί κανείς δέν φανταζότανε τί άνωμαλιάρα ήταν...

Τήν Sabine τό 1995, μιά άμαζόνα, νταρτνανογυναίκα μέ ΒΥΖΑΡΕΣ πού όπως μού είπε μεγάλωναν άκόμα σέ μέγεθος στά 30 της. Βιτσιόζα καί μαστόρισα τού BDSM σέ δουλικό ρόλο. Έργαζόταν στήν ρεσεψιόν τού ξενοδοχείου πού έμενα, μπήκα μέ στολή άπό ύπερατλαντικό δρομολόγιο, άεράτος, μέ τό ύπόλοιπο πλήρωμα. Κατέβηκα άπό τό δωμάτιο μετά άπό λίγο, τήν ρώτησα άμα θέλει νά βγούμε γιά μπύρες όταν τελειώσει καί τά ύπόλοιπα είναι ίστορία. Σπάσαμε τό κρεβάτι της, τό τραπεζάκι τής κουζίνας της καί μιά καρέκλα έκείνο τό βράδι...

Τό ώραίο καί μέ τίς δύο ήταν ότι μού κόστισαν 5 μπύρες καί 2 λουκάνικα, όχι σάν τίς έλλεϊνίδες πού δέν ξέρουν ότι κι'αυτές τί θέλουν...

Τήν μεγαλύτερη φόλα τής ζωής μου τήν έφαγα άπό γερμανίδα τό 1998, όταν στό μπαλαμούτιασμα στό πάρκο στό βερολίνο, καί έκεί πού τήν είχα σχεδόν μισόγυμνη μού είπε νά τής πώ κάτι στά ίσπανικά. Τής λέω δέν μιλάω, μού λέει δέν είσαι Ίσπανός; Άπό πού είσαι; Όταν τής είπα Έλλάδα, μέ έβρισε, μάζεψε τό σουτιέν της άπό τό γρασίδι καί έφυγε...

Ώραίες έποχές...

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Δύο γερμανίδες πήρα στό κρεβάτι καί έγινε ό κακός ΧΑΜΟΣ...

Τήν Dorle τό 1993 στό Μόναχο. Πανύψυλη, βυζαρού, νταρτνανογυναίκα μέ ΜΕΓΑΛΑ καί ΑΓΡΙΑ βίτσια. Ήθελε χαστούκια, φτυσίματα, κάτουρα, ξεφτίλες, πράματα στά όποία είδικεύομαι. Περάσαμε τέλεια. Ήταν στέλεχος έταιρείας, καλοντυμένη, εύγενική καί πολιτισμένη καί κανείς δέν φανταζότανε τί άνωμαλιάρα ήταν...

Τήν Sabine τό 1995, μιά άμαζόνα, νταρτνανογυναίκα μέ ΒΥΖΑΡΕΣ πού όπως μού είπε μεγάλωναν άκόμα σέ μέγεθος στά 30 της. Βιτσιόζα καί μαστόρισα τού BDSM σέ δουλικό ρόλο. Έργαζόταν στήν ρεσεψιόν τού ξενοδοχείου πού έμενα, μπήκα μέ στολή άπό ύπερατλαντικό δρομολόγιο, άεράτος, μέ τό ύπόλοιπο πλήρωμα. Κατέβηκα άπό τό δωμάτιο μετά άπό λίγο, τήν ρώτησα άμα θέλει νά βγούμε γιά μπύρες όταν τελειώσει καί τά ύπόλοιπα είναι ίστορία. Σπάσαμε τό κρεβάτι της, τό τραπεζάκι τής κουζίνας της καί μιά καρέκλα έκείνο τό βράδι...

Τό ώραίο καί μέ τίς δύο ήταν ότι μού κόστισαν 5 μπύρες καί 2 λουκάνικα, όχι σάν τίς έλλεϊνίδες πού δέν ξέρουν ότι κι'αυτές τί θέλουν...

Τήν μεγαλύτερη φόλα τής ζωής μου τήν έφαγα άπό γερμανίδα τό 1998, όταν στό μπαλαμούτιασμα στό πάρκο στό βερολίνο, καί έκεί πού τήν είχα σχεδόν μισόγυμνη μού είπε νά τής πώ κάτι στά ίσπανικά. Τής λέω δέν μιλάω, μού λέει δέν είσαι Ίσπανός; Άπό πού είσαι; Όταν τής είπα Έλλάδα, μέ έβρισε, μάζεψε τό σουτιέν της άπό τό γρασίδι καί έφυγε...

Ώραίες έποχές...
όταν λέω εγώ ο σοφός, ότι οι Γερμανίδες είναι μονο για BDSM, Femdom κλπ, κάτι ξέρω...
Δεν είναι για οικογένεια με εμάς, δεν ταιριάζουμε σαν λαοί τι να κάνουμε..

Ακου ρε η μαλάκω, να σε βρίσει που δεν εισαι Ισπανός και είσαι Έλληνας !!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Είμαι με τον κολλητό στη Γερμανία και κάθε βράδυ παίζουμε το μαλακό κλαρίνο. Εχω διαβάσει τόσα από άλλους γαμιαδες εδώ, πως δλδ ξεπαρταλιαζουν τίς γερμανίδες... Δώστε καμμιά ιδέα ρε παιδιά, πως χωνομαστε στις γερμανίδες; Την γλώσσα την γνωρίζω για να σας προλάβω, γερμανίδα δεν έχω πλησιάσει, πόσο δε να γαμήσω. Τι λεν τα καμάκια -χωστες της Γερμανίας; Σήμερα εν τω μεταξύ θα πάμε σ ένα Brauhaus,που έχει την φήμη ότι όλες μετά τις 3 τα ξημερώματα φορτώνονται για να γαμηθούν.
Θα πας στη κεντρική καφετέρια του πανεπιστημίου στη πόλη που βρίσκεσαι και θα πάρεις μάτι που έχει γκομενάκια (φοιτήτριες) που κάθονται μόνες τους. Εκεί θα πας ευγενικά και θα ρωτήσει να κάτσεις μαζί της (στη ψύχρα, δεν κωλάμε ). Εσύ θα είσαι κουλαριστός και άνετος. Πιάσε συζήτηση μαζί της περί ανέμων και υδάτων είναι πολύ πιθανόν να ανταποκριθεί και να συζητήσει. Δεν πιάνει πάντα το κόλπο, όμως από τη πείρα μου εκεί, πολλά κορίτσια πάντα φοιτήτριες, ψάχνονται, οι γερμανοί άντρες γενικά είναι απονήρευτοι, και δεν  καμακώνουν. Εφάρμοσε το και  ας φας μερικά άκυρα, κάποια όμως θα ανταποκριθεί μέχρι και να γαμίσεις στο τέλος. Σε μπαρ χέσε μέσα, δύσκολα τα πράγματα γενικά, πάνε παρέες εκεί οπότε δεν παίζει. Εφάρμοσε αυτό που σου είπα και θα με θυμηθείς, το μεσημέρι καμακώνεις και σύντομα άμα σε πάει βέβαια το γκομενάκι, πηδάς το βράδυ 

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Οι Γερμανίδες όταν ακούν Έλληνα στρίβουν.Καλύτερα ψάξτε για Σλάβες (από Πολωνία,Βαλτική κλπ),τουλάχιστον αυτό λένε οι γνώστες της Γερμανίας.
Αυτό δε ισχύει, εκτός άμα σε πάρουν πρέφα ότι είσαι λίγουρας οπότε τη κάνουν αμέσως

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σχετικά με το πως βλέπουν οι γερμανίδες γκόμενες και γενικότερα οι γκόμενες του εξωτερικου τους Ελληνες !!!

Απλά Ξεκολήστε !!

Η εθνικότητά σας παίζει τόσο ρόλο όσο και το ζώδιο σας !! :grin: :grin:

Προκατάληψη προφανώς και υπάρχει !! Είναι άλλωστε μέρος της ανθρώπινης φυσης !!

Ομως η τέχνη στην επικοινωνία εγκειται στο πως θα μετατρέψεις τη προκατάληψη σε έκπληξη !!

Σε βαρεμένους όπως η αφεντιά μου που τους αρέσουν τα εγκεφαλικά παιχνίδια η ανατροπή της προκατάληψης ενέχει απόλαυση.

Σε όλα τα επίπεδα. Πρωτίστως όμως στον επαγγελματικό και τον γκομενικό ''στίβο''.

Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση απο το να ''στείνουν αυτάκι'' και να κρατάνε σημειώσεις γατάκια που αρχικά σε υποτιμουν επαγγελματικά όταν το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και σε επιβάλει ντε φάκτο.
Οταν το ''Σιγα μην μας πει ο ''fucking greek'' τι θα κάνουμε'' μετατρέπεται στο ''Καλύτερα ρώτησε τον Mindreader πριν το κάνεις''.

Οπως επίσης και στο γκομενικό  στίβο οταν γυρίζεις το παιχνίδι με μια ομορφώτερη φίλη αυτής που αρχικά σε σνόμπαρε και μετά ... ''Συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο''.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή απο αυτην που η ανατροπή μπορεί να σου δώσει !!

Και αυτό δεν έχει να κάνει με την εθνικότητά σου αλλά με το ποιος πραγματικά πιστεύεις για τον εαυτό σου ότι είσαι.
Και πρεπει να θυμομαστε !! Τον εαυτό μας δεν μπορούμε να τον κοροιδέψουμε.

Αν αξιολογεις τον εαυτό σου ως καμομοίρη αυτό το εκπέμπεις και οι γκόμενες το μυρίζουν όπως ο διάολος το λιβάνι !!

Αν πραγματικά πιστεύεις ότι αξιζεις πάλι το εκπέμπεις και οι γυναίκες έχουν το τρόπο να το πιάνουν.

Συμπερσματικώς !! Κόφτε τις γενικόλογες μαλακίες περί εθνικοτήτων και κάντε τον εαυτό σας να αισθάνεται υπερήφανος για αυτό που είναι !!

Τα άλλα έρχονται μόνα τους !!!

Αυτα απο κάποιον που επι 25 χρόνια έφαγε τη ζωή του ταξιδεύοντας και δουλεύοντας σε 74 μέχρι τώρα χώρες !!

Η ανάσταση ας δώσει σε κάποιους έμπνευση να βελτιωθούν ως άνθρωποι.
Οταν το καταφέρουν θα βελτιωθούν και ως γκομενοι !! :grin: :grin: :grin:

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Για τις γκόμενες τώρα. Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε εκπαιδευθεί στον σκληρότερο γκομενικό στίβο του κόσμου. Εχουμε χτυπήσει ελλεηνίδες στο Πιρφοριστάν ( Ελλάδα  :grin: :grin: ). Οποιος έχει στοιχειώδεις επιδόσεις στην Ελλάδα ουσιαστικά μπορεί να παίξει παντού. Το λέω αυτό εκ πείρας 11 :grin: :grin:
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

karadeniz111

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
1

σε ποια πολη εισαι?
τι ενοεις μεσος ελληνας τι ειναι αυτο?
σου ειπα υπαρχουν και αυτοι οι χαμενοι γραικυλοι που λες υπαρχουμε ομως και εμεις.
και δεν ειμαστε εμεις με αμαξαρες και εκατομμυρια....
οι ελληνες γιατροι εδω αντιμετωπιζονται ως θεοι
αν τους κανεις κλικ και φερθεις καταλληλα παλι τους φερνεις κατι απο ωναση και εφοπλιστες. ετσι τοχουν συνδεσει στο κλουβιο τους μυαλο
απο εκει και περα στην παν/κη κοινοτητα που ειμαι εγω παλι σε θεωρουν ανωτερο τους λογω αρχαιας ελλαδας, κλασσικων σπουδων κ.λ.π
αρα για αλλα πραγματα μιλας εσυ για αλλα εγω
εγω γνωριζω αυτα που αναφερεσαι εσυ, εσυ ομως δεν γνωριζεις αυτα στα οποια αναφερομαι εγω για ναχεις αποψη
υπαρχει και η νεα γενια που γαμαει και δερνει και δεν εχει το κομπλεξ κατωτερωτητας που εχουν διαφοροι γραικυλοι εδω μεσα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτό δε ισχύει, εκτός άμα σε πάρουν πρέφα ότι είσαι λίγουρας οπότε τη κάνουν αμέσως

Ο Έλληνας μόνο στα Βαλκάνια μπορεί να πουλήσει γκομενιλίκι.Σερβία,Σκόπια,Βουλγαρία και τέτοια.Στην Ευρώπη νομίζουν ότι δεν έχουμε να φάμε και ότι πληρώνουν φόρους για εμάς.Πού να πας να βγάλεις γκόμενα έτσι;

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Σχετικά με το πως βλέπουν οι γερμανίδες γκόμενες και γενικότερα οι γκόμενες του εξωτερικου τους Ελληνες !!!

Απλά Ξεκολήστε !!

Η εθνικότητά σας παίζει τόσο ρόλο όσο και το ζώδιο σας !! :grin: :grin:

Προκατάληψη προφανώς και υπάρχει !! Είναι άλλωστε μέρος της ανθρώπινης φυσης !!

Ομως η τέχνη στην επικοινωνία εγκειται στο πως θα μετατρέψεις τη προκατάληψη σε έκπληξη !!

Σε βαρεμένους όπως η αφεντιά μου που τους αρέσουν τα εγκεφαλικά παιχνίδια η ανατροπή της προκατάληψης ενέχει απόλαυση.

Σε όλα τα επίπεδα. Πρωτίστως όμως στον επαγγελματικό και τον γκομενικό ''στίβο''.

Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση απο το να ''στείνουν αυτάκι'' και να κρατάνε σημειώσεις γατάκια που αρχικά σε υποτιμουν επαγγελματικά όταν το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και σε επιβάλει ντε φάκτο.
Οταν το ''Σιγα μην μας πει ο ''fucking greek'' τι θα κάνουμε'' μετατρέπεται στο ''Καλύτερα ρώτησε τον Mindreader πριν το κάνεις''.

Οπως επίσης και στο γκομενικό  στίβο οταν γυρίζεις το παιχνίδι με μια ομορφώτερη φίλη αυτής που αρχικά σε σνόμπαρε και μετά ... ''Συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο''.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή απο αυτην που η ανατροπή μπορεί να σου δώσει !!

Και αυτό δεν έχει να κάνει με την εθνικότητά σου αλλά με το ποιος πραγματικά πιστεύεις για τον εαυτό σου ότι είσαι.
Και πρεπει να θυμομαστε !! Τον εαυτό μας δεν μπορούμε να τον κοροιδέψουμε.

Αν αξιολογεις τον εαυτό σου ως καμομοίρη αυτό το εκπέμπεις και οι γκόμενες το μυρίζουν όπως ο διάολος το λιβάνι !!

Αν πραγματικά πιστεύεις ότι αξιζεις πάλι το εκπέμπεις και οι γυναίκες έχουν το τρόπο να το πιάνουν.

Συμπερσματικώς !! Κόφτε τις γενικόλογες μαλακίες περί εθνικοτήτων και κάντε τον εαυτό σας να αισθάνεται υπερήφανος για αυτό που είναι !!

Τα άλλα έρχονται μόνα τους !!!

Αυτα απο κάποιον που επι 25 χρόνια έφαγε τη ζωή του ταξιδεύοντας και δουλεύοντας σε 74 μέχρι τώρα χώρες !!

Η ανάσταση ας δώσει σε κάποιους έμπνευση να βελτιωθούν ως άνθρωποι.
Οταν το καταφέρουν θα βελτιωθούν και ως γκομενοι !! :grin: :grin: :grin:
Πολύ έμπειρος και σοφός ακούγεστε κύριε reader. Τι δουλειά κάνετε και ταξιδεύετε σε τόσες χώρες?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πολύ έμπειρος και σοφός ακούγεστε κύριε reader. Τι δουλειά κάνετε και ταξιδεύετε σε τόσες χώρες?
Εχει σημασία ??
Αλλα εντάξει αφού ρωτάς θα σου πω !!

Δούλευα σε πολλές θυγατρικές μιας πολυεθνικής που έστηνε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην αρχή σαν system architect !!

Αργότερα ως διευθυντής marketing, και στο τέλος σαν διευθυντής πωλήσεων !!

Τώρα κάνω την ίδια δουλειά αλλά σε ελληνική εταιρεία με βάση στην αθήνα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Έτσι όπως είναι ο μέσος Έλληνας δεν έχει τύχη με το καμάκι Γερμανία.Ειδικα ο κλασσικός Ελληναράς με το κομπολόι,τη φραπεδιά,τα μούσια,ο γραφικός τύπος.
Ο εκγερμανισμενος Έλληνας με καθαρό λουκ που έχει σπουδάσει,βγάζει καλά λεφτά και μιλάει φαρσί γερμανικά έχει τύχη.
Βασικά οι Γερμανίδες γνωρίζονται μέσω κύκλου και οι Γερμανοί δε βάζουν ξένους ούτε Ελληναράδες στους κύκλους τους.
Μένουν ο χώρος της δουλειάς και το ιντερνετ όπου εκεί προτιμούν τύπους όπως τους περιέγραψα εμφανίσιμους ή φραγκάτους.
Για τη Γερμανίδα θεωρείται κοινωνική πτώση να πάει με Südländer.Τη βλέπουν σαν Ελληνίδα που τραβιέται με πάκη.

αμολάς κοτσάνες, πανομοιότυπες με αυτές που αμολούσες στα ανατολικά νήματα...οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

όταν λέω εγώ ο σοφός, ότι οι Γερμανίδες είναι μονο για BDSM, Femdom κλπ, κάτι ξέρω...
Δεν είναι για οικογένεια με εμάς, δεν ταιριάζουμε σαν λαοί τι να κάνουμε..

Ακου ρε η μαλάκω, να σε βρίσει που δεν εισαι Ισπανός και είσαι Έλληνας !!
Απο που το βγάζεις το συμπέρασμα αυτό; Η Γερμανίδα μπορεί να κανει οτι κάνει, αλλά μετά που θα βαλει το στεφάνι είναι υπόδειγμα συζύγου και υπόδειγμα μανας. Δεν το λεω εγω αυτό, αλλα λέω ότι εχουν δει τα ματια μου. Ξέρω πάνω απο 30 ζευγάρια που άνδρες έχουν παντρευτεί Γερμανίδες και ετσι ειναι. Οσοι απο αυτούς που ξερω εχουν χωρίσει η ευθύνη ήταν αποκλειστικά των ανδρών (Ελληνων).

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
αμολάς κοτσάνες, πανομοιότυπες με αυτές που αμολούσες στα ανατολικά νήματα...οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Απο που το βγάζεις το συμπέρασμα αυτό; Η Γερμανίδα μπορεί να κανει οτι κάνει, αλλά μετά που θα βαλει το στεφάνι είναι υπόδειγμα συζύγου και υπόδειγμα μανας. Δεν το λεω εγω αυτό, αλλα λέω ότι εχουν δει τα ματια μου. Ξέρω πάνω απο 30 ζευγάρια που άνδρες έχουν παντρευτεί Γερμανίδες και ετσι ειναι. Οσοι απο αυτούς που ξερω εχουν χωρίσει η ευθύνη ήταν αποκλειστικά των ανδρών (Ελληνων).

κοίτα, το βγάζω από προσωπική εμπειρία, από όσα έχω διαβάσει από Έλληνες τη Γερμανίας, και από τον τρόπο που βλέπω ότι λειτουργούν οι Γερμανοί.

Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να έχεις υπόψη σου 30 ζευγάρια Ελλήνων.
ΟΜΩΣ, οι Έλληνες αυτοί πάω στοίχημα είναι τουλάχιστον μία κλάση ανώτεροι από τις αντίστοιχες Γερμανίδες κατά γενικό κανόνα.

ΠΧ. Προσωπικό παράδειγμα, θείος του πατέρα μου, μέτρια κοινωνικά όταν έκανε τα πρώτα του βήματα ως φοιτητής έξω, φεύγει από το χωριό-κωμόπολη, γιατί είναι 'μυαλό' , σπουδάζει Γερμανία, διδακτορικά Γερμανία, μεταπτυχιακά Γερμανία κλπ, και προφανώς, μέσα σε 2-3 χρόνια που έχει επιστρέψει Αθήνα, είναι καθηγητής Πανεπιστημίου Φιλοσοφικής.
Παντρεύτηκε Γερμανίδα, που δεν βλεπόταν όμως. Αν λοιπόν αυτός βάσει μυαλού του- κοινωνικής και επαγγελματικής του καταξίωσης, είναι ΑΑ , η συζυγός του αντίστοιχα είναι με το ζόρι ΒΒ- .
Με τα προσόντα που είχε, εάν επέστρεφε στην επαρχία από την οποία κατήγετο, θα μπορούσε άνετα να παντρευτεί την ομορφότερη Ελληνίδα, και με προίκα.
Δεκαετία 90' αφορά η ιστορία, όχι τώρα που έχουν και οι Ελληνίδες εχουν ξεφύγει με τα σόσιαλ μίντια και τις λοιπές μαλακίες και κάνουν ό,τι τούς έρχεται....

Θέλω να σου πώ λοιπόν, ότι μία μέση Γερμανίδα ας πούμε βαθμολογίας 7, δεν θα τα φτιάξει σοβαρά με Έλληνα οικονομικό μετανάστη  βαθμολογίας 7, θα τα φτιάξει με Έλληνα 8 ή 9 ή ακόμα και 10.
Το Γερμανιλίκι ειναι brand name. Και κοστίζει 'ταξικά' αν θές.

Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά αυτός είναι ο γενικός κανόνας.

To ότι έχουμε καταφέρει λόγω οικονομικής κρίσης και νοοτροπίας και μάς βλέπουν οι Γερμανοί ένα κλίκ καλύτερους από τους Τούρκους, τους Ρουμάνους ή τους Σέρβους, θα πρέπει να μάς προβληματίσει.
Γιατί σαν τους Ιταλούς και τους Ισπανούς σίγουρα δεν μάς βλέπουν . Εδώ δεν φαντάζομαι να διαφωνείς.

Έχω άδικο, έχεις άλλες παραστάσεις εσύ, άλλες εμπειρίες ;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το πάτε αλλού το θέμα και δεν αναφέρω πουθενά για οικογένεια, ανωτερότητα λαών κλπ εν τούτοις από προσωπικά βιώματα, ο έλληνας του εξωτερικού είναι ασύγκριτα κατώτερος και πιστεύω χάρη θα κάναν στη κοινωνία όποιοι τον εξαφανιζαν. Αιώνιος γκρινιάρης-υπεροπτης, νοιώθει ότι όλοι του χρωστάνε, ακόμη και στα 70 του και μετά από 50 χρόνια στη Γερμανία βγάζει χολή για τους γερμανούς και ονειρεύεται την Ελλάδα φορώντας αρχαιοελληνική χλαμύδα και παίζοντας άρπα κάτω απ την ακρόπολη.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ο έλληνας του εξωτερικού είναι ασύγκριτα κατώτερος και πιστεύω χάρη θα κάναν στη κοινωνία όποιοι τον εξαφανιζαν. Αιώνιος γκρινιάρης-υπεροπτης, νοιώθει ότι όλοι του χρωστάνε, ακόμη και στα 70 του και μετά από 50 χρόνια στη Γερμανία βγάζει χολή για τους γερμανούς και ονειρεύεται την Ελλάδα φορώντας αρχαιοελληνική χλαμύδα και παίζοντας άρπα κάτω απ την ακρόπολη.

[size=15pt]Volltreffer![/size]

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αδελφικος φίλος κάτω στην Ελλάδα, ενώ πίναμε τα ποτάκια σε μπαράκι και αφού έπαιζε με μια μιλφ αστέρι, φεύγουν οι δυό τους συνεχίζοντας ποταρες και καταλήγουν στο αμάξι του, αυτή να του παίζει το καυλί μη αφήνοντας τον κάτι άλλο εκτός απ το να την φιλάει. Του είπε ότι δεν είναι καμιά πουτάνα να γαμιέται στο πρώτο ραντεβού και λόγω μεγάλης εβδομάδας και νηστείας, είχε κανονίσει με τον πνευματικό. Ολα αυτά με το καυλί του στο χέρι της. Ποια γερμανίδα θα το κανε αυτό  :orchestra:

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Αδελφικος φίλος κάτω στην Ελλάδα, ενώ πίναμε τα ποτάκια σε μπαράκι και αφού έπαιζε με μια μιλφ αστέρι, φεύγουν οι δυό τους συνεχίζοντας ποταρες και καταλήγουν στο αμάξι του, αυτή να του παίζει το καυλί μη αφήνοντας τον κάτι άλλο εκτός απ το να την φιλάει. Του είπε ότι δεν είναι καμιά πουτάνα να γαμιέται στο πρώτο ραντεβού και λόγω μεγάλης εβδομάδας και νηστείας, είχε κανονίσει με τον πνευματικό. Ολα αυτά με το καυλί του στο χέρι της. Ποια γερμανίδα θα το κανε αυτό  :orchestra:
όντως. Οι Γερμανίδες έχουν τόση σχέση με την εκκλησία όση έχουν τα ψάρια με το ποδήλατο.

Αληθινό γεγονός στην Αγγλία: γδύνομαι σε φάση φασώματος με Γερμανίδα 45 ετών αυτή, και ξεπροβάλει ο σταυρός μου που φορούσα, η Γερμανίδα, είχε γουρλώσει τα μάτια και με ρωτούσε τί είναι αυτο ; Τής φαινόταν εξωφρενικό να φοράει κάποιος σταυρό. .

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΠΧ. Προσωπικό παράδειγμα, θείος του πατέρα μου, μέτρια κοινωνικά όταν έκανε τα πρώτα του βήματα ως φοιτητής έξω, φεύγει από το χωριό-κωμόπολη, γιατί είναι 'μυαλό' , σπουδάζει Γερμανία, διδακτορικά Γερμανία, μεταπτυχιακά Γερμανία κλπ, και προφανώς, μέσα σε 2-3 χρόνια που έχει επιστρέψει Αθήνα, είναι καθηγητής Πανεπιστημίου Φιλοσοφικής.
Παντρεύτηκε Γερμανίδα, που δεν βλεπόταν όμως.

Όπως συνήθως τα μπερδέψαμε στο νήμα (δεν φταις εσύ) αλλά και οι μεμονωμένες περιπτώσεις δεν λένε κάτι.

Αυτή βρήκε ο θείος σου, αυτή του κάθησε, αυτήν παντρεύτηκε.

Σε γενικές γραμμές πάντως εγώ θα έλεγα:

1. Γερμανοί, σαφώς πιο ώριμος και πνευματικά ανεπτυγμένος λαός από μας, ξέρουν να κουμαντάρουν χρήματα (θέλετε να το πείτε αυτό τσιγκουνιά, πείτε το) και αυτό τους κάνει να είναι πιο υπεύθυνοι από πολύ πιο νωρίς στην ζωή τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επιλογές, σχέσεις κλπ. Το ίδιο κατά συνεπεια ισχύει και για Γερμανίδες.
2. Η νεοελληνική μαγκιάκλανιάκιεξάτμιση Γερμανία γενικώς δεν πιάνει, πλην σε λούμπεν καταστάσεις. Άλλο να είσαι ο ωραίος ευχάριστος Έλληνας και άλλο το μεσογειακό σούργελο.
3. Σαφώς και υπάρχει ένα κομμάτι της γερμανικής κοινωνίας, ελίτ, με ωραίες επαγγελματίες (δικηγόρους, ηθοποιούς, μάνατζερ), εκεί δεν μπορείς να είσαι ο Ουγκ και να χωθεις να γαμήσεις, πόσο μάλλον να παντρευτείς. Που για πολλούς ρέστους συμμπατριωτες μας θα ήταν η λύση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom