Νέα

Γερμανικά γαμήσια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Du bist eine geile Fotze.

Σε σουρωμενες γερμανιδες που χορευουν κιολας έχεις 90% πιθανότητα να φορτωσεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σοβαρές και εμφανίσιμες Γερμανίδες δεν τραβιουνται με Έλληνες.Δεν καταλαβαίνουν την ανωτερότητά μας.Αν βέβαια βγάζεις πάνω απο 4000 ευρώ μηνιαίως ή είσαι πολύ εμφανίσιμος πολυ πάνω από μέσο όρο μπαίνεις στο ραντάρ.
Αντίθετα Γερμανία εχει άπειρες Σλαβες,Ρωσίδες,Ουκρανες,Πολωνεζες που υποτασσονται στη Βαλκάνια υπεροχή.
Συνεπώς για να γαμησεις γρήγορα και ευκολα Γερμανία απλα κεντράρεις στις Σλαβες ή ταξιδεύεις σε γειτονικες σλαβικές χώρες ή εισάγεις γκόμενες απο τα ανατολικά.
Βασικά σε κάμακες προτείνω μεγάλα Hauptbahnhof π.χ. Ντίσελντορφ,Κολωνία,Βερολίνο που γίνεται του μουνιου το πανηγύρι και συναντάς άπειρα ανατολικά μουνια.
Επίσης μερικά κλαμπ σε Κολωνία,Βερολίνο μαζεύουν μουνι αλλα πάντα υπάρχει το πρόβλημα της πόρτας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.380
Πόντοι
3.656
Κατ αρχάς δεν μιλάμε για εκδιδόμενες, έτσι ξέρω και γω. Μιλάω όμως για μια τακτική, δλδ χορεύουν οι μήτρες στο κέντρο, ας το πούμε πίστα και οι πουτσαρδελοι πάνε από πίσω τους, τις πιάνουν απ τα χέρια λές και θα πετάξουν παραπέντε και τρίβουν το καυλί στο πάτο τους, χορεύοντας όλα αυτά. Οταν γυρίσουν οι κοπέλες στο αντικρυστο, γλωσσοφιλιαζονται. Τα φιλαράκια μου λεν έτσι να κάνω και γω, έγω όμως πιστεύω ότι γνωρίζονται, αυτοί επιμένουν ότι είναι άγνωστοι. Τώρα είμαι Αννόβερο,οπότε μιλάω για δω. Βερολίνο δεν το χα ξαναδεί.
αλαξτε πλευρο παιδια... Καιβσυνεχιατε τα όνειρα...  :grin:
Schöne Träume....  :walkingpenis:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.380
Πόντοι
3.656
τιποτα το ιδιαιτερο δεν χρειαζεται να κανεις φιλε
ειναι τοσο ψοφιες οι γερμανιδες που πανε με τον οποιονδηποτε
ορεξη ναχεις να γαμας....
θα εισαι ο εαυτος σου και παντα θα πηγαινεις ως ανωτερος ελληνας θεος και οχι ως κομπλεξαρας γραικυλος, οπως ειναι οι περισσοτεροι εδω μεσα....
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
σιγουρα ισχυει!!!  :happy:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Για να σοβαρευτουμε λιγο. Πρωτη αρχη, που ισχυει παγκοσμιως. Δεν παμε ποτε με φιλο μας για καμακι. Παντοτε μονοι μας. :idiot:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Και συμπληρωνω. Εκτος του μπερδεματος οταν πας με φιλο για καμακι, αν εισαι ικανος, να πας μονος σου για καμακι, τοτε δεν θα εχεις προβλημα, ουτε με Γερμανιδες, ουτε με καμμια αλλη φυλη του κοσμου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Χρόνια πολλά σε όλους τους ''διεθνείς'' !! :hi: :hi: :hi:

Δεν καταλαβαίνω κάποιους που ψάχνουν ''μαγικές συναταγές'' για κάθε χώρα. :think: :think:

Για τις πουτάνες υπάρχει μια αποκλειστική συνταγή !!! Μόνο το νούμερο αλλάζει !! Νομίζω σε αυτό συμφωνούμε όλοι.

Για τις γκόμενες τώρα. Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε εκπαιδευθεί στον σκληρότερο γκομενικό στίβο του κόσμου. Εχουμε χτυπήσει ελλεηνίδες στο Πιρφοριστάν ( Ελλάδα  :grin: :grin: ). Οποιος έχει στοιχειώδεις επιδόσεις στην Ελλάδα ουσιαστικά μπορεί να παίξει παντού. Το λέω αυτό εκ πείρας 11 :grin: :grin:

Με το δεδομένο βέβαια ότι μπορεί να επικοινωνήσει στοιχειωδώς στη γλώσσα της γκόμενας.

Τι ψάχνετε για παραμύθια με δράκους και φίδια δεν καταλαβαίνω ??!! :think: :think:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ζω τα τελευταια 2 χρονια Γερμανια. Εχω Ξαναγραψει οτι οι Γερμανιδες με ξενους λιγο δυσκολο εως ακατορθωτο μονο και μονο εαν βγαζει καλα λεφτα.

ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ. ολοι οι γερμανοι γενικως απλα οι γερμανιδες αυτο που κανουν παρα πολλη ειναι πηδιουνται με πολλους και ξενους και κανουν ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΝΟ με ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ  ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

εμενα μονο Γερμανιδες μου τυχαινουν αλλα καμμια για οικογενια(αυτο που ψαχνω εγω) μονο γαμιση θελουνε.
οτι δεν κανουν σε αλλους το κανουν στους ξενους.
Με τους γερμανους παντρευονται κανουν παιδια και μετα χωριζουν γιατι ειναι εντελως μαλακες βαρετοι στοκοι οτι χειροτερο υπαρχει.
Αυτο που λεει οτι για να σε κοιταξουν οι ναζιστριες πρεπει να εισαι παραπανω απο το μετριο ισχυει τρελα.

Γαματε αλυπητα και μην εχετε τυψεις. Λιγο παραμυθι εδω λιγο εκει πεφτουν. Ειναι πολλη συμφεροντολογες οποτε τις πατε δουλεμα εχω λεφτα κτλ κτλ .

και μετα τον πουλο.

karadeniz111

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
1
Ζω τα τελευταια 2 χρονια Γερμανια. Εχω Ξαναγραψει οτι οι Γερμανιδες με ξενους λιγο δυσκολο εως ακατορθωτο μονο και μονο εαν βγαζει καλα λεφτα.

ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ. ολοι οι γερμανοι γενικως απλα οι γερμανιδες αυτο που κανουν παρα πολλη ειναι πηδιουνται με πολλους και ξενους και κανουν ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΝΟ με ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ  ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

εμενα μονο Γερμανιδες μου τυχαινουν αλλα καμμια για οικογενια(αυτο που ψαχνω εγω) μονο γαμιση θελουνε.
οτι δεν κανουν σε αλλους το κανουν στους ξενους.
Με τους γερμανους παντρευονται κανουν παιδια και μετα χωριζουν γιατι ειναι εντελως μαλακες βαρετοι στοκοι οτι χειροτερο υπαρχει.
Αυτο που λεει οτι για να σε κοιταξουν οι ναζιστριες πρεπει να εισαι παραπανω απο το μετριο ισχυει τρελα.

Γαματε αλυπητα και μην εχετε τυψεις. Λιγο παραμυθι εδω λιγο εκει πεφτουν. Ειναι πολλη συμφεροντολογες οποτε τις πατε δουλεμα εχω λεφτα κτλ κτλ .

και μετα τον πουλο.

μισες αληθειες μισα ψεματα
ποτε κανεις γερμανος δεν μου φερθηκε ρατσιστικα
εγω τους φερομαι παντοτε
σαν κατωτερα οντα σαν σκουπιδια οπως και ολους τους ξενους οπως και ολους τους μισελληνες αριστεριστες-αναρχοκομουνιστες εδω μεσα
respect μονο στους συνηδειτοποιημενους ελληνες τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!και στους σλαβους(ρωσους σερβους κ.λ.π.
οι περισσοτεροι ναι ειναι ναζιστες, το υπολοιπο 40% δεν ειναι
το τι ξυλο τους εχω ριξει απο μικριο παιδι δεν λεγεται....αυτους και τους τουρκους...τοτε δεν υπηρχαν τουρκαλμπαν...μετα το 2000 ηρθαν...
οι γερμανιδες ειναι για φτυσιμο αναξιες λογου αφου πανε και με αραψ τουρκους ισλαμιστες και με ολα τα βρωμερα σκατα του πλανητη κατα εκατομμυρια.
μονο για σλαβες αξιζει να μιλαμε και για ιταλιδες σπανιολες.
τις μονες που δεν γνωριζω δεν εχω παει ουτε με μια ειναι  οι γαλιδες.
δεν ξερω καν τι καπνο φουμαρουν και πως ειναι το μουνι τους. για ολες σχεδον τις αλλες του κοσμου εχω παει και ξερω...
χαλαρα λοιπον με τους γερμανους και τις γερρμανιδες τους εχετε ολοι ανετα...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ανώτεροι, κατώτεροι, ότι να ναι  :S Εδώ μιλάμε περπατάνε και τρίζουν τα πατώματα και διαβάζω άλλα νταλλα. Απλά η κάθε φυλή έχει τα δικά τής, ρωτάω μήπως και γαμήσει κανείς του μέσου όρου κάνα ξανθομουνο παραπάνω. Στην φωτογραφία δείχνω μια εικόνα. Οι άσχετοι με άσχετες είναι το μεγαλύτερο ποσοστό. Εν τω μεταξύ αρκετές 55αρες θέλω να τις ξεκολιασω, σε αντίθεση με τίς 55αρες ελληνίδες που σκέφτομαι να τις πω ν ανοίξουν κάνα φύλο για πίτα

Συνημμένα

• IMG_20180408_014208.jpg
    IMG_20180408_014208.jpg
    6,1 MB · Εμφανίσεις: 71

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έτσι όπως είναι ο μέσος Έλληνας δεν έχει τύχη με το καμάκι Γερμανία.Ειδικα ο κλασσικός Ελληναράς με το κομπολόι,τη φραπεδιά,τα μούσια,ο γραφικός τύπος.
Ο εκγερμανισμενος Έλληνας με καθαρό λουκ που έχει σπουδάσει,βγάζει καλά λεφτά και μιλάει φαρσί γερμανικά έχει τύχη.
Βασικά οι Γερμανίδες γνωρίζονται μέσω κύκλου και οι Γερμανοί δε βάζουν ξένους ούτε Ελληναράδες στους κύκλους τους.
Μένουν ο χώρος της δουλειάς και το ιντερνετ όπου εκεί προτιμούν τύπους όπως τους περιέγραψα εμφανίσιμους ή φραγκάτους.
Για τη Γερμανίδα θεωρείται κοινωνική πτώση να πάει με Südländer.Τη βλέπουν σαν Ελληνίδα που τραβιέται με πάκη.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Mικρή εμπειρία έχω με Γερμανίδες, έχω βέβαια συναντήσει αρκετούς Γερμανούς σε επαγγελματικό - κοικωνικό επίπεδο.

Αυτό περί ανωτεροτητας, η περίφημη Γερμανική αλαζονεία, ισχύει και είναι γνωστό πανευρωπαϊκά.
Είναι το DNA τους αυτό, όχι προσποιητό, θεωρούν ασυνείδητα όμως, για αυτο λέμε για DNA, τούς άλλους κατώτερους, απολίτιστους, κλπ ΄. Μόνο τους Σκανδιναυούς και τους Ιάπωνες αναγνωρίζουν .

Εμάς, ως Έλληνες δεν μάς μισούν, αν είναι κάποιος που πραγματικά μισούν είναι οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι.
Μάς θεωρούν και ανάξιους μίσους ( εδώ πονάμε αλλά τί να κάνουμε , κάντε σύγκριση των οικονομιών μας και θα καταλάβετε)...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί να θέλετε να κάνετε οικογένεια με Γερμανίδες ;;;;

Δηλαδή, εάν αυτοι οι Βάρβαροι που πρίν μόλις 70 χρόνια είχαν καταστρώσει και θέσει σε εφαρμογή σχέδιο εξόντωσης ενός πανάρχαιου λαού που δεν τούς είχε ενοχλήσει σε τίποτε,
εσείς γιατί να ζητάτε την νομιμοποίησή τους μέσω της σύναψης οικογένειας με δαύτους;;
Είμαστε διαφορετικοί λαοί  και νοοτροπίες, πρέπει να το καταλάβουμε αυτό.

Και δεν έχω και σε τεράστια υπόληψη τις Γερμανίδες, για κίνκι καταστάσεις και σαδομαζοχιστικού περιεχομένου τίς θεωρώ καλές λόγω κουλτούρας, και DNA.
Κατά τα άλλα μια χαρά Ελληνίδες μπορείτε να βρείτε στην Γερμανία, μια χαρά Αλβανίδες, και Ιταλίδες.
Είμαστε πιο κοντά με Ιταλούς, Αλβανούς ακόμα και Ρουμάνους ως λαός ( όχι για ξέκολες γυναίκες αλλά για σοβαρές πάντα) παρά με τις Γερμανούς/Γερμανίδες.

ΤΟ ΙΔΙΟ ισχύει και για Ρώσους και Ρωσίδες φίλοι μου. ( ό,τι ισχύει για Γεμρανούς/γερμανίδες).

** Ακούω τελευταία ότι συναγωνιστές έχουν ανοίξει σπίτι με Βαλτικές, θεωρούνται πολύ καλή περίπτωση, όχι μόνο εμφανησιακά, αλλά και σας χαρακτήρες...

karadeniz111

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
1
Έτσι όπως είναι ο μέσος Έλληνας δεν έχει τύχη με το καμάκι Γερμανία.Ειδικα ο κλασσικός Ελληναράς με το κομπολόι,τη φραπεδιά,τα μούσια,ο γραφικός τύπος.
Ο εκγερμανισμενος Έλληνας με καθαρό λουκ που έχει σπουδάσει,βγάζει καλά λεφτά και μιλάει φαρσί γερμανικά έχει τύχη.
Βασικά οι Γερμανίδες γνωρίζονται μέσω κύκλου και οι Γερμανοί δε βάζουν ξένους ούτε Ελληναράδες στους κύκλους τους.
Μένουν ο χώρος της δουλειάς και το ιντερνετ όπου εκεί προτιμούν τύπους όπως τους περιέγραψα εμφανίσιμους ή φραγκάτους.
Για τη Γερμανίδα θεωρείται κοινωνική πτώση να πάει με Südländer.Τη βλέπουν σαν Ελληνίδα που τραβιέται με πάκη.

εχεις παει καθολου γερμανια να ζησεις( οχι σαν τουριστας μονο),
κρινεις εξ ιδιων ταλλοτρια?
ολα αυτα τα εβγαλες απο το μυαλο σου ?
τα διαβασες σε κανα εσπρεσο, bild, sun, chiao ant1????

karadeniz111

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
1
Mικρή εμπειρία έχω με Γερμανίδες, έχω βέβαια συναντήσει αρκετούς Γερμανούς σε επαγγελματικό - κοικωνικό επίπεδο.

Αυτό περί ανωτεροτητας, η περίφημη Γερμανική αλαζονεία, ισχύει και είναι γνωστό πανευρωπαϊκά.
Είναι το DNA τους αυτό, όχι προσποιητό, θεωρούν ασυνείδητα όμως, για αυτο λέμε για DNA, τούς άλλους κατώτερους, απολίτιστους, κλπ ΄. Μόνο τους Σκανδιναυούς και τους Ιάπωνες αναγνωρίζουν .

Εμάς, ως Έλληνες δεν μάς μισούν, αν είναι κάποιος που πραγματικά μισούν είναι οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι.
Μάς θεωρούν και ανάξιους μίσους ( εδώ πονάμε αλλά τί να κάνουμε , κάντε σύγκριση των οικονομιών μας και θα καταλάβετε)...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί να θέλετε να κάνετε οικογένεια με Γερμανίδες ;;;;

Δηλαδή, εάν αυτοι οι Βάρβαροι που πρίν μόλις 70 χρόνια είχαν καταστρώσει και θέσει σε εφαρμογή σχέδιο εξόντωσης ενός πανάρχαιου λαού που δεν τούς είχε ενοχλήσει σε τίποτε,
εσείς γιατί να ζητάτε την νομιμοποίησή τους μέσω της σύναψης οικογένειας με δαύτους;;
Είμαστε διαφορετικοί λαοί  και νοοτροπίες, πρέπει να το καταλάβουμε αυτό.

Και δεν έχω και σε τεράστια υπόληψη τις Γερμανίδες, για κίνκι καταστάσεις και σαδομαζοχιστικού περιεχομένου τίς θεωρώ καλές λόγω κουλτούρας, και DNA.
Κατά τα άλλα μια χαρά Ελληνίδες μπορείτε να βρείτε στην Γερμανία, μια χαρά Αλβανίδες, και Ιταλίδες.
Είμαστε πιο κοντά με Ιταλούς, Αλβανούς ακόμα και Ρουμάνους ως λαός ( όχι για ξέκολες γυναίκες αλλά για σοβαρές πάντα) παρά με τις Γερμανούς/Γερμανίδες.

ΤΟ ΙΔΙΟ ισχύει και για Ρώσους και Ρωσίδες φίλοι μου. ( ό,τι ισχύει για Γεμρανούς/γερμανίδες).

** Ακούω τελευταία ότι συναγωνιστές έχουν ανοίξει σπίτι με Βαλτικές, θεωρούνται πολύ καλή περίπτωση, όχι μόνο εμφανησιακά, αλλά και σας χαρακτήρες...

αν εσυ μισεις τον εαυτο σου τοτε σε μισουν και οι αλλοι
αν εσυ αισθανεσαι κατωτερος τοτε σου φερονται και οι αλλοι αναλογως
αν αισθανεσαι οτι εισαι ενα τιποτα τοτε εισαι ενα τιποτα
αν βαζεις τον εαυτο σου μαζι με πακις τοτε θα σε βαλουν και οι αλλοι
οποτε μην μιλατε γενικως για τους ελληνες δεν τους εκπροσωπειτε αλλα για τον εαυτο σας
εμενα και πολους αλλους ελληνες γιατι μας θεωρουσαν παντα θεους και ανωτερους και ποτε δεν εβγαλλαν κιχ μπροστα μας, ενω για αλλους "ελληνες" ουσιαστικα γραικυλους τους κλαναν κανονικα ακομα και τα γερμανοτουβλα?
αρα ειναι αναλογα την προσωπικοτητα ολα και πως αισθανεται ο καθε γραικυλος...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Πιστευω οτι οι γερμανιδες ειναι μακραν οι πιο ευκολες γκομενες και ανετες στην προσεγγιση, προσωπικη εμπειρια σε νησια αλλα και στην χωρα τους.
Υγ.Επικοινωνια μονο με καλα αγγλικα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εχεις παει καθολου γερμανια να ζησεις( οχι σαν τουριστας μονο),
κρινεις εξ ιδιων ταλλοτρια?
ολα αυτα τα εβγαλες απο το μυαλο σου ?
τα διαβασες σε κανα εσπρεσο, bild, sun, chiao ant1????

Μένω Γερμανία 5 χρόνια.Ο,τι βλέπω λέω.
Έλληνες με καλές γκόμενες έχω δει ελάχιστους.
Ο μέσος Έλληνας δε στέκεται Γερμανία με τον ανταγωνισμό.Οι Γερμανοί έχουν λεφτά,είναι ψηλοί γυμνασμένοι με προοπτικές,σιγα μη γυρίσει η Γερμανίδα της προκοπής να δει ξένο.
Εντάξει ο Έλληνας που εχει ένα εκατομμύριο περιουσία,μιλάει απταιστα τη γλώσσα,οδηγεί ακριβό αμάξι και βγάζει άνω των 5000 ευρώ μηνιαιως περνάει σε άλλο επίπεδο αλλα πόσοι είναι έτσι?
Οι πιο πολλοί μετανάστες απο χωριά είναι και δουλεύουν σε χαμαλοδουλειες,μιλανε χάλια γερμανικά κτλ.
Οι Γερμανίδες ψάχνουν για σύντροφο,τα μετράνε όλα.Δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
αν εσυ μισεις τον εαυτο σου τοτε σε μισουν και οι αλλοι
αν εσυ αισθανεσαι κατωτερος τοτε σου φερονται και οι αλλοι αναλογως
αν αισθανεσαι οτι εισαι ενα τιποτα τοτε εισαι ενα τιποτα
αν βαζεις τον εαυτο σου μαζι με πακις τοτε θα σε βαλουν και οι αλλοι
οποτε μην μιλατε γενικως για τους ελληνες δεν τους εκπροσωπειτε αλλα για τον εαυτο σας
εμενα και πολους αλλους ελληνες γιατι μας θεωρουσαν παντα θεους και ανωτερους και ποτε δεν εβγαλλαν κιχ μπροστα μας, ενω για αλλους "ελληνες" ουσιαστικα γραικυλους τους κλαναν κανονικα ακομα και τα γερμανοτουβλα?
αρα ειναι αναλογα την προσωπικοτητα ολα και πως αισθανεται ο καθε γραικυλος...
Ετσι τυπε.Πριν δυο χρονια στο λας βεγκας ελεγα οτι ειμαι ελληνας, και το θεωρουσαν εκει αξιο θαυμασμου.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Τοτε φαινεται οτι θα ειχα το κοκκαλακι της νυχτεριδας αφου ετυχε να κυκλοφορισω με γερμανιδες οι οποιες εκτος απο καλες σαν εμφανιση  ηταν και ψηλοτερες απο εμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom