Νέα

Γερμανικά γαμήσια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Είμαι με τον κολλητό στη Γερμανία και κάθε βράδυ παίζουμε το μαλακό κλαρίνο. Εχω διαβάσει τόσα από άλλους γαμιαδες εδώ, πως δλδ ξεπαρταλιαζουν τίς γερμανίδες... Δώστε καμμιά ιδέα ρε παιδιά, πως χωνομαστε στις γερμανίδες; Την γλώσσα την γνωρίζω για να σας προλάβω, γερμανίδα δεν έχω πλησιάσει, πόσο δε να γαμήσω. Τι λεν τα καμάκια -χωστες της Γερμανίας; Σήμερα εν τω μεταξύ θα πάμε σ ένα Brauhaus,που έχει την φήμη ότι όλες μετά τις 3 τα ξημερώματα φορτώνονται για να γαμηθούν.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
ανοιξε τιντερ ρε τυπε, βερολινο τουλαχιστον δεν τις προλαβαινεις

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Είμαι με τον κολλητό στη Γερμανία και κάθε βράδυ παίζουμε το μαλακό κλαρίνο. Εχω διαβάσει τόσα από άλλους γαμιαδες εδώ, πως δλδ ξεπαρταλιαζουν τίς γερμανίδες... Δώστε καμμιά ιδέα ρε παιδιά, πως χωνομαστε στις γερμανίδες; Την γλώσσα την γνωρίζω για να σας προλάβω, γερμανίδα δεν έχω πλησιάσει, πόσο δε να γαμήσω. Τι λεν τα καμάκια -χωστες της Γερμανίας; Σήμερα εν τω μεταξύ θα πάμε σ ένα Brauhaus,που έχει την φήμη ότι όλες μετά τις 3 τα ξημερώματα φορτώνονται για να γαμηθούν.

τιντερ , μπαντου , skout και inmessage(τσατ του ινσταγκραμ) και στελνεις σε οτι καλο υπαρχει. ολο και κατι θα κατσει

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι Γερμανίδες όταν ακούν Έλληνα στρίβουν.Καλύτερα ψάξτε για Σλάβες (από Πολωνία,Βαλτική κλπ),τουλάχιστον αυτό λένε οι γνώστες της Γερμανίας.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
ανοιξε τιντερ ρε τυπε, βερολινο τουλαχιστον δεν τις προλαβαινεις

τυπε μαζευονται και τραβελια στο τιντερ    :S :S :S
λες του τυπου να του κατσει κανενα γερμανικο τραβελι;    :S :S :S

URL]]

Επισκέπτης

Για πες που ψαχνεστε και πως τις πλησιαζετε. Η γλωσσα ειναι ενα + αλλα δεν ειναι μονο αυτο.....
Εγω παντως σχεδον 4 χρονια Βερολινο, Ελληνιδες και Πορτογαλεζα γαμησα. Γερμανιδα δεν...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Για πες που ψαχνεστε και πως τις πλησιαζετε. Η γλωσσα ειναι ενα + αλλα δεν ειναι μονο αυτο.....
Εγω παντως σχεδον 4 χρονια Βερολινο, Ελληνιδες και Πορτογαλεζα γαμησα. Γερμανιδα δεν...
Με τιντερ? Ή κανοντας καμακι εξω μορτη?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Καντε σολαριουμ να μαυρισετε μπας και, γιατι απο οτι ξερω οι Γερμανιδες πανε πολυ πιο ευκολα με μαυρους, παρα με Βαλκανιους. :grin:

Επισκέπτης
Με τιντερ? Ή κανοντας καμακι εξω μορτη?

Την Πορτογαλιδα εξω σε μπαρακι. Τις Ελληνιδες στη δουλεια ή απο κοινους γνωστους/φιλους.
Γενικα πιστευω οτι οτι οι "ξενες" ειναι πιο ανοιχτες στην επικοινωνια απο τις Γερμανιδες. Αυτη την εντυπωση εχω και φυσικα μπορει να κανω και λαθος.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Οι περισσοτερες γνωριζουν αγγλικα.Η προσεγγιση γινεται παντοτε στο χαλαρο.Με μηδεν αφορμη.Και στην συνεχεια βλεπεις αν μπορεις να προχωρησεις..Ειδικα στα νησια οι συγκεκριμενες ειναι αρκετα ευκολες.Στην χωρα τους δειχνουν να κολακευονται με το φλερτ.

karadeniz111

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
1

τιποτα το ιδιαιτερο δεν χρειαζεται να κανεις φιλε
ειναι τοσο ψοφιες οι γερμανιδες που πανε με τον οποιονδηποτε
ορεξη ναχεις να γαμας....
θα εισαι ο εαυτος σου και παντα θα πηγαινεις ως ανωτερος ελληνας θεος και οχι ως κομπλεξαρας γραικυλος, οπως ειναι οι περισσοτεροι εδω μεσα....
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
τιποτα το ιδιαιτερο δεν χρειαζεται να κανεις φιλε
ειναι τοσο ψοφιες οι γερμανιδες που πανε με τον οποιονδηποτε
ορεξη ναχεις να γαμας....
θα εισαι ο εαυτος σου και παντα θα πηγαινεις ως ανωτερος ελληνας θεος και οχι ως κομπλεξαρας γραικυλος, οπως ειναι οι περισσοτεροι εδω μεσα....
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

τυπε οταν μπαινουν οι ελληνες χυστες στο κλαμπ τα μουνετα θα σηκωνονται σουζα    :sunglasses: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

giphy.gif

giphy.gif

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Την Πορτογαλιδα εξω σε μπαρακι. Τις Ελληνιδες στη δουλεια ή απο κοινους γνωστους/φιλους.
Γενικα πιστευω οτι οτι οι "ξενες" ειναι πιο ανοιχτες στην επικοινωνια απο τις Γερμανιδες. Αυτη την εντυπωση εχω και φυσικα μπορει να κανω και λαθος.
Βαλε τιντερ μορτη! Μια χαρα γαμιουνται οι Γερμανιδες! Ειδικα στο βερολινο θα βρεις αρκετες! Βεβαια μην περιμενεις τα τρελα γαμησια ετσι?

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Γερμανίδες δεν ξέρω αλλά πολωνέζες που κάνουν βίζιτα στη Γερμανία άνετα...
Όπως είναι εδώ οι Ουκρανέζες είναι στη Γερμανία οι Πολωνέζες . Γεμάτα τα μπουρδελα, τα studio και οι villas.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Γερμανίδες δεν ξέρω αλλά πολωνέζες που κάνουν βίζιτα στη Γερμανία άνετα...
Όπως είναι εδώ οι Ουκρανέζες είναι στη Γερμανία οι Πολωνέζες . Γεμάτα τα μπουρδελα, τα studio και οι villas.

Εγω δε μιλαω για μπουρδελα ομως καυλεα μου! Αν ειναι να πληρωσεις "αμεσα" τοτε βρισκεις οτι θες.

Επισκέπτης
τυπε οταν μπαινουν οι ελληνες χυστες στο κλαμπ τα μουνετα θα σηκωνονται σουζα    :sunglasses: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

giphy.gif

giphy.gif

Ιδιαιτερα οταν θα μπαινει ο τυπος καραντενιζ111 στο κλαμπ, οι καθαριστριες θα τρεχουν με τις σφουγκαριστρες να μαζευουν τα υγρα απο τα μουνετα.

Επισκέπτης
Εγω δε μιλαω για μπουρδελα ομως καυλεα μου! Αν ειναι να πληρωσεις "αμεσα" τοτε βρισκεις οτι θες.

Ετσι! Αμα βαλω και τις πουτανες που εχω γαμησει εδω τοτε μεγαλωνει ο κυκλος. Ομως τωρα που το σκεφτομαι........ Γερμανιδα δεν εχω γαμησει ουτε πουτανα :headbang: :headbang:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μεγάλο θέμα ανοίξατε,έχουμε αρκετά μέλη που μένουν Γερμανία,ας γράψουν κι αυτοί,
εγώ τα έχω ξαναγράψει.

Σήμερα επιτέλους άνοιξε ο καιρός,κοντά σορτσάκια και μπουτάκια στα γρασίδια  :bigdick:

cAVxaPp.jpg

Yoz2TUu.jpg

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κατ αρχάς δεν μιλάμε για εκδιδόμενες, έτσι ξέρω και γω. Μιλάω όμως για μια τακτική, δλδ χορεύουν οι μήτρες στο κέντρο, ας το πούμε πίστα και οι πουτσαρδελοι πάνε από πίσω τους, τις πιάνουν απ τα χέρια λές και θα πετάξουν παραπέντε και τρίβουν το καυλί στο πάτο τους, χορεύοντας όλα αυτά. Οταν γυρίσουν οι κοπέλες στο αντικρυστο, γλωσσοφιλιαζονται. Τα φιλαράκια μου λεν έτσι να κάνω και γω, έγω όμως πιστεύω ότι γνωρίζονται, αυτοί επιμένουν ότι είναι άγνωστοι. Τώρα είμαι Αννόβερο,οπότε μιλάω για δω. Βερολίνο δεν το χα ξαναδεί.

Onetime

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2017
Like
17
Πόντοι
0
Μπράβο στα παλικάρια της Γερμανίας

Stories

Νέο!

Stories