ΖΩΝΤΑΝΗ ανταπόκριση από Μόναχο όπου γίνεται από 20 Σεπτεμβρίου μέχρι 5 Οκτωβρίου η ετήσια γιορτή της μπύρας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γερμανία - Octoberfest
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
[size=10pt]2008 Oktoberfest[/size]
Συνημμένα
Το Octoberfest ξεκίνησε πριν 176 χρόνια σαν γιορτή για το γάμο του μετέπειτα βασιλιά Λουδοβίκου 1 (Ludwig I von Bayern) με την πριγκήπισσα Therese von Sachsen-Hildburghausen. Από τ' όνομα της πριγκήπισσας Therese πήρε και το όνομα η περιοχή Theresienwiese που φιλοξενεί το φεστιβάλ στην καρδιά του Μονάχου.
Η πρόσβαση γίνεται με το μετρό (Ubahn) με τις γραμμές U4 και U5 στάση Theresienwiese (ακριβώς) ή Schwanthalerhöhe, U3 και U6 στάσεις Götheplatz ή Poccistraße ενώ βολεύουν και όλες οι γραμμές του S-bahn (ας τον ονομάσουμε προαστιακό) στάση Hackerbrücke.
14 Μπυραρίες, με χωρητικότητα περίπου 100000 ατόμων μας περιμένουν...
PROST!
Η πρόσβαση γίνεται με το μετρό (Ubahn) με τις γραμμές U4 και U5 στάση Theresienwiese (ακριβώς) ή Schwanthalerhöhe, U3 και U6 στάσεις Götheplatz ή Poccistraße ενώ βολεύουν και όλες οι γραμμές του S-bahn (ας τον ονομάσουμε προαστιακό) στάση Hackerbrücke.
14 Μπυραρίες, με χωρητικότητα περίπου 100000 ατόμων μας περιμένουν...
PROST!
Συνημμένα
Οσοι δεν έχετε πάει ποτέ, δείτε τις φώτος για να πάρετε μια ιδέα ΤΙ γίνεται... ΚΟΛΑΣΗ !!!
Έχω ένα θείο στο Ντύσελντορφ και με έχει τρελάνει να πάω αλλά.......παντόφλα!!!!!
Έχω ένα θείο στο Ντύσελντορφ και με έχει τρελάνει να πάω αλλά.......παντόφλα!!!!!![]()
Δεν μπορείς να βρεις καμιά δικαιολογία με την δουλειά, αγαπητέ Συνάδελφε? Σκεφτόμουν για το πσκ 2-4 Οκτ... ;)
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
παιδια πέφτει πολύ γαμήσι εκει?
παιδια πέφτει πολύ γαμήσι εκει?
Δες το βιντεάκι λίγο ποιό πάνω... ;)
Δες το βιντεάκι λίγο ποιό πάνω... ;)![]()
Είναι αρχείο .FLV! Με ποιό πρόγραμμα το βλέπουμε?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.498
- Πόντοι
- 22.785
δεν μπορω να το ανοιξω......
Εχουμε ολόκληρο thread, τα χρήσιμα προγράμματα!
Εχουμε ολόκληρο thread, τα χρήσιμα προγράμματα!
]
![]()
![]()
Κανονίζουμε καμιά ωραία εκδρομή φέτος (μεταξύ 19 Σεπ - 4 Οκτ) για πολλές μπύρες + πολύ γαμήσι ???
Mέσα φιλαράκι, και αναλαμβάνω και ξεναγός διερμηνέυς μιάς και είμαι γέννημα θρέμα Μοναχιότης.
Έχω καιρό να πάω και σίγουρα καλά θα περάσω. Πετάγομαι μετά και λιγο μέχρι την Φρανκφούρτη για να τσεκάρω και την FKK OASE,κοντά είναι.
Καταγράφω τους ενδιφερόμενους και τις συμμετοχές , όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά μου στέλνουν PM.
Aν μαζευτούμαι αρκετοί κλείνουμαι και charter.
Άντε συνάδελφοι να οργανωθούμε απο νωρίς φέτος. Όχι όλα τελευταία στιγμή.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
η γιορτή της πατάτα πότε τελείωσε;
2 βδομάδες δεν κρατάει;
2 βδομάδες δεν κρατάει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)