Νέα

γεωργιανεs στο σεχ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
η αλήθεια είναι πως οι Γεωργιανοί είναι πολύ  σκληρή σαν άνθρωποι και έχουν και από της πιο επικίνδυνες μαφίες
αλλα οι γυναίκες τους είναι από της πιο άσχημες
σε σημείο που ελάχιστες είναι αξιογάμιτες

ναι  αρκετα   σκληροι.    στην μαφια  τωρα   πια,  αλλοι  εχουν τις  πρωτιες.     ναι οι πιο πολλες   κατω του μετριου .     αλλα το θεμα  και η ουσια  ειναι στο κρεβατι.   εκει  ειναι   πολυ καλες.    βγαζουν προστυχια.   δεν λενε οχι  σε κατι.  .  και το εχουν   και μεσα  τους ,   και   τις εχουν μαθει και  ετσι.   ολα  για  τον αντρα .        

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τι επαθες ?  απο ποιο  μετωπο  ? 

από το μέτωπο που είχες γνωρίσει κατά το παρελθόν....μου ήρθε ένα περίεργο μνμ :think:

Υ.Γ από προσωπική μου εμπειρία,είχα γνωρίσει ωραίο μουνάκι από Γεωργία πιπινάκι αρκετά αξιόλογο :grin:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ναι  αρκετα   σκληροι.    στην μαφια  τωρα   πια,  αλλοι  εχουν τις  πρωτιες.     ναι οι πιο πολλες   κατω του μετριου .     αλλα το θεμα  και η ουσια  ειναι στο κρεβατι.   εκει  ειναι   πολυ καλες.    βγαζουν προστυχια.   δεν λενε οχι  σε κατι.  .  και το εχουν   και μεσα  τους ,   και   τις εχουν μαθει και  ετσι.   ολα  για  τον αντρα .        

την πρωτιά στην mafia την έχουν χάση στην ελλάδα σε άλλες χώρες όπως Γαλλία και Pωσία όχι απλά την ελέγχουν αλλα υπάρχει και σοβαρό θέμα γιατί έχουν ξεφύγει

για το sex δεν ξέρω μια πουτάνα  έχω δοκιμάσει με ανάμικτα συναισθήματα

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
την πρωτιά στην mafia την έχουν χάση στην ελλάδα σε άλλες χώρες όπως Γαλλία και Pωσία όχι απλά την ελέγχουν αλλα υπάρχει και σοβαρό θέμα γιατί έχουν ξεφύγει

για το sex δεν ξέρω μια πουτάνα  έχω δοκιμάσει με ανάμικτα συναισθήματα

και εγω για ελλαδα αναφερομουνα.  για αλλου  δεν ξερω.  παντως τωρα τελευταια  πολλοι γεωργιανες και γεωργιανοι την κανουν για γαλλια.

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
από το μέτωπο που είχες γνωρίσει κατά το παρελθόν....μου ήρθε ένα περίεργο μνμ :think:

Υ.Γ από προσωπική μου εμπειρία,είχα γνωρίσει ωραίο μουνάκι από Γεωργία πιπινάκι αρκετά αξιόλογο :grin:

για στειλε ενα πμ  . 

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
και εγω για ελλαδα αναφερομουνα.   για αλλου  δεν ξερω.   παντως τωρα τελευταια   πολλοι γεωργιανες και γεωργιανοι την κανουν για γαλλια.

ειδικά στην Γαλλία υπάρχει το πιο μεγάλο πρόβλημα μου έχου πει ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει μετρα εναντίον τους και όταν πάει κάποιος χωρίς χαρτιά τον στέλνουν κατευθείαν

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ειδικά στην Γαλλία υπάρχει το πιο μεγάλο πρόβλημα μου έχου πει ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει μετρα εναντίον τους και όταν πάει κάποιος χωρίς χαρτιά τον στέλνουν κατευθείαν

οι γαλλοι  απο εμας  το πηραν.  εμας  εχουν  παραδειγμα προς  μιμηση.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Χάρι στο mamba τους τελευταίους 6 μήνες έχω βρεθεί με 4 γυναίκες από Γεωργία. Λοιπόν οι εμπειρίες μου όσον αφορά το κρεβάτι μαζί τους είναι ανάμικτες. Γενικά είμαι τις απόψεως ότι είναι παραδοσιακές γυναίκες οι οποιες σέβονται το σύντροφο και προσπαθούν να τον ευχαριστιούνται όσο μπορούν.Είναι συντηρητικές γυναίκες που προτιμούν μια σταθερή και όχι ανοιχτή σχεση.Όλες τους εργάζονται μέσα σε σπίτια είτε κρατώντας παιδιά είτε ηλικιωμένους. Οι 3 είναι χωρισμένες,η μια θεωρητικά παντρεμένη αλλα έχει να πατήσει στην πατρίδα τις 4 χρονια και με ότι μου λέει ξέρει ότι ο άντρας τις έχει γκόμενα. Δεν τις ρίχνεις εύκολα γιατί  θέλει προσπάθεια να τους δημιουργήσεις στην αρχή μια ασφάλεια ότι θα είσαι μαζί τους και μονο και δεν θα κοιτάξεις άλλες περιπτώσεις όσο διάστημα είσαι μαζί.Λόγο εργασίας και απουσίας ελευθερου χρόνου η επιθυμία τους είναι μεγάλη αλλα αυτό δεν είναι απαραίτητο για καλο κρεβάτι.Δεν έχουν εμπειρίες πέρα από τους άντρες η πρωί άντρες τους........οι 2 μαθαίνουν εύκολα οι άλλες 2 δεν το έχουν .Οποτε καταλαβαίνετε ότι με τις τελευταίες έκοψα και εύκολα.

Απο μια μικρή εμπειρία που έχω με οικιακές βοηθούς σωστά τα λέει ο τύπος βέβαια μια μικρή που είχα πετύχει ήταν ψιλομπάζο και καριολίτσα . . βέβαια δεν την πολυέζησα.  . .

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
 σωστα τα λες.           πιστευουν   παρα  πολυ  στον  θεο.    στον  αγοραιο  ερωτα   υπαρχουν   λιγες.      πολυ   δυσκολη   γλωσσα   και  τρομερα  δυσκολο  το  αλφαβητο.   ναι  ,  οι ξανθουλες  ειναι   πιο  νοστιμες  απο τις μελαχροινες.    ειναι ομως καβλιαρες  οι  ατιμες  και  στον   αντρα  του  κανουν  ολα  τα  κεφια.      

Απο όσο μου είχε πει μια Γεωργιανή (αν θυμάμαι καλά :think: :think: :think:) η γλώσσα τους αποτελείται απο 4 αλφάβητα  :think: :think: :think: :think:

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Μπαχ. Ψάχνουν μονάχα να παντρευτούν. Και τί ερωτόλογα να σου λένε. Τη μαμαλίγκα που τρώγανε; Ή την αμπχαζία που τους την πήρανε οι ρώσοι γιατί ήταν πλούσια και καλή; Ή τα νταγλάρια τους δήθεν φίλους/συγγενείς, κάτι αγριοκωλόφατσες σαν το Μάμουκα ένα πράγμα;

Επισκέπτης
....τιγκα κακιασμενες...ετσι και πεσεις στον καταπητη τους σε πηρανε φαλαγγι μεχρι τα Σουρμενα....αφανταστες ζηλοφθονες καργιολιες ...τσοκαρα γκομενες που ξεσκιζονται με τον πιο τυχαρπαστο λιγουρακο ομως ζητανε και τα ρεστα με τοκο κιολας και σοβαρες δεσμευσεις...ενω αν τους δωσεις ενα ταλαρο να σου παρουν ενα κρουασαν απ'το περιπτερο της γωνιας θα πατησουν το στοπ στο ασανσερι για να αρχισουν την τσιμπούκα στον καραφλο διαχειριστη με τον σκεμπε και τη μπουκλα τριχα στα παπαρια...ετσι γιατι τους την καρφωσε....πολυ καυγατζουδες και οταν πουν -σε χωριζω...δε μπα να σε ''μεταμοσχευσουνε'' στο σωμα του Αλμπερτο Εσκεναζι ....παλι τα αρκέντια σου θα φας με σος μαδερα...οποιος μπλεξει την μ-πουτσισε...  

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
....τιγκα κακιασμενες...ετσι και πεσεις στον καταπητη τους σε πηρανε φαλαγγι μεχρι τα Σουρμενα....αφανταστες ζηλοφθονες καργιολιες ...τσοκαρα γκομενες που ξεσκιζονται με τον πιο τυχαρπαστο λιγουρακο ομως ζητανε και τα ρεστα με τοκο κιολας και σοβαρες δεσμευσεις...ενω αν τους δωσεις ενα ταλαρο να σου παρουν ενα κρουασαν απ'το περιπτερο της γωνιας θα πατησουν το στοπ στο ασανσερι για να αρχισουν την τσιμπούκα στον καραφλο διαχειριστη με τον σκεμπε και τη μπουκλα τριχα στα παπαρια...ετσι γιατι τους την καρφωσε....πολυ καυγατζουδες και οταν πουν -σε χωριζω...δε μπα να σε ''μεταμοσχευσουνε'' στο σωμα του Αλμπερτο Εσκεναζι ....παλι τα αρκέντια σου θα φας με σος μαδερα...οποιος μπλεξει την μ-πουτσισε...  
για αλλες δε ξερω και δε μπορω να μιλησω
αλλα μια που τα ειχα για λιγο ηταν αρκετα
καλη στο κρεβατι αν και ψιλοκρυα οπως ολες
οι ρωσσιδες.(γουστα ειναι αυτα).
το πρωτο που εψαχνε ειναι για σχεση με
σκοπο τον γαμο κι ολα τ αλλα επονται.
οταν καταλαβε οτι δεν παει προς τα εκει
μ εχει γραψει κανονικα και εκδικητικα
κοιταει την παρτη της και μονο

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Εμπειρία φίλου μου που δούλευε στην πρεσβεία στην Τιφλίδα. Έτος 2001. Τα είχε με μια Γεωργιανή η οποία του έλεγε ότι ήταν ελεύθερη. Κάποιο βράδυ έφαγε το ξύλο της αρκούδας από 2-3 τετράγωνους. Μετά έμαθε όλη την αλήθεια και ότι ο άντρας της με φίλους του τον ξεπάτωσαν. Έμεινε 10 μέρες σε νοσοκομείο. Από ότι μου είπε όλες ψάχνουν το γάμο να φύγουν. Στο sex υπάκουες και τα πάντα όλα.   

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εμπειρία φίλου μου που δούλευε στην πρεσβεία στην Τιφλίδα. Έτος 2001. Τα είχε με μια Γεωργιανή η οποία του έλεγε ότι ήταν ελεύθερη. Κάποιο βράδυ έφαγε το ξύλο της αρκούδας από 2-3 τετράγωνους. Μετά έμαθε όλη την αλήθεια και ότι ο άντρας της με φίλους του τον ξεπάτωσαν. Έμεινε 10 μέρες σε νοσοκομείο. Από ότι μου είπε όλες ψάχνουν το γάμο να φύγουν. Στο sex υπάκουες και τα πάντα όλα.   

Kαι εμενα μου την εχει πεσει μια Γεωργιανη αλλα δεν εκανα τιποτα μαζι της γιατι πηρα πρεφα απο νωρις τι μουτρο ηταν και την γειωσα.

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
τυχαιρος ή ανοικτοματης :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυχαιρος ή ανοικτοματης :rockon:

το δευτερο. Καποια πραγματα δεν μου άρεσαν οποτε Χ. Και οπως εγραψαν και καποιοι συναγωνιστες πιο πάνω ειναι καλυτερα να εισαι εσυ ο αμειλικτος πριν γινουν αυτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom