Νέα

Geoarbitrage

• Μέλος που άνοιξε το νήμα porite
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

porite

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω το φορουμ,εμπαινα καιρο ως επισκεπτης ηρθε ωρα να μπω και εγω στο κλαμπ.
Λοιπον αφου σιχαθηκα την φαση με τις Ελλεηνιδες (ειχα κανα 2 καλα κοριτισια αλλα εννοειται πως τα γαμησα ολα για τις πουτανες :cheesy: )
Ειμαι στα 35 με ενα καλο εισοδημα χωρις την κλασσικη δουλεια ,ας πουμε οτι εργαζομαι απο το σπιτι και σκεφτομαι την ιδεα περι Geoarbitrage.
(για οσους δεν γνωριζουν τον ορο με λιγο λογια ειναι η φαση που πχ αν εχεις εισοδημα 1Κ τον μηνα Ελλαδα ζεις οκ,στην Ρουαντα ομως πχ εισαι Βασιλιας)
Ισως σε καποια χωρα Ανατολικου μπλοκ , θα ηθελα να μου πουν οι πιο εμπειροι την γνωμη τους.
Θεωρητικα θα ζω καλυτερα και πιο ανετα απο οικονομικης αποψεως (για γουστα) σε μια τετοια χωρα..
με τα νετα ομως τι γινεται? + οτι δεν γνωριζω την γλωσσα σε αυτες τις χωρες..με τους ξενους πως ειναι?
Φυσικα πρεπει να σκεφτω οτι αν προχωρησω σε μια τετοια φαση παω ξεμπαρκος χωρις φιλους κλπ..
Για ριχτε λιγο καμια βοηθεια να τα βαλουμε λιγο σε μια σειρα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Τυπε ριξε μια ματια και εδω, ειναι παρομοιο θεμα προσφατο. Θα προτεινα μαλιστα να συγχωνευτουν, για να ειναι ολες οι πληροφοριες συγκεντρωμενες σε ενα νημα

www.bourdela.com/forum/genika/9804704-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B6%CF%89%CE%AE%CF%82/]https://www.bourdela.com/forum/genika/9804704[/url]

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.079
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη ελα στο τιμημένο νήμα του σπονσορινγκ να δεις το φωτο το αληθινό :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
[quote author=porite link= ]Χαιρετω το φορουμ,εμπαινα καιρο ως επισκεπτης ηρθε ωρα να μπω και εγω στο κλαμπ.
Λοιπον αφου σιχαθηκα την φαση με τις Ελλεηνιδες (ειχα κανα 2 καλα κοριτισια αλλα εννοειται πως τα γαμησα ολα για τις πουτανες :cheesy: )
Ειμαι στα 35 με ενα καλο εισοδημα χωρις την κλασσικη δουλεια ,ας πουμε οτι εργαζομαι απο το σπιτι και σκεφτομαι την ιδεα περι Geoarbitrage.
(για οσους δεν γνωριζουν τον ορο με λιγο λογια ειναι η φαση που πχ αν εχεις εισοδημα 1Κ τον μηνα Ελλαδα ζεις οκ,στην Ρουαντα ομως πχ εισαι Βασιλιας)
Ισως σε καποια χωρα Ανατολικου μπλοκ , θα ηθελα να μου πουν οι πιο εμπειροι την γνωμη τους.
Θεωρητικα θα ζω καλυτερα και πιο ανετα απο οικονομικης αποψεως (για γουστα) σε μια τετοια χωρα..
με τα νετα ομως τι γινεται? + οτι δεν γνωριζω την γλωσσα σε αυτες τις χωρες..με τους ξενους πως ειναι?
Φυσικα πρεπει να σκεφτω οτι αν προχωρησω σε μια τετοια φαση παω ξεμπαρκος χωρις φιλους κλπ..
Για ριχτε λιγο καμια βοηθεια να τα βαλουμε λιγο σε μια σειρα... [/quote]

Καταρχήν το 1Κ/μήνα είναι παράδειγμα ή είναι το μηνιαίο σου εισόδημα; Αν είναι η δεύτερη περίπτωση, δεν το θεωρώ και τόσο βάσιμο εισόδημα, γιατί αν κάτι στραβώσει μένεις ξεκρέμαστος σε ξένη χώρα. Θα πρέπει από αυτά που βγάζεις, να μπορείς να βάζεις λεφτά στην άκρη για αρκετούς μήνες ανεργίας ή χαμηλών εισοδημάτων.
Πολωνία έχει καλό σύστημα με τα νοίκια, δεν σε βγάζουν εύκολα αν ξεμείνεις και δεν έχεις να πληρώσεις. Γαλλία έχει καλά επιδόματα αν μείνεις άνεργος. Ισπανία αισθάνεσαι σαν σε μόνιμες διακοπές, αλλά το ταμείο ανεργίας είναι μέχρι 6 μήνες. Δηλαδή πρέπει να βρεις μία χώρα όπου να εξασφαλίσεις πρώτα από όλα εργασιακή ασφάλεια. Επίσης είναι σημαντικό να αντέχεις το κλίμα. Γυναίκες βρίσκεις παντού. Εκτός αν θέλεις να το παίζεις Σπαλιάρας.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.576
Πόντοι
2.306
Τυπε , ξενος σε ξενη χωρα , χωρις δουλεια, χωρις κοινωνικο κυκλο και χωρις γλωσσα τι θα κανεις ; Με το αρμπιτραζ θα ζεις απλα λιγο πιο ανετα απ ο,τι στην Ελλαδα αλλα θα σαι μονος και αποκομμενος , δε θα την παλεψεις. Επισης δεν ειναι τοσο απλο να παρεις αδεια μονιμης παραμονης στο εξωτερικο εαν δεν δουλευεις/σπουδαζεις εκει. Μεχρι 3 μηνες επιτρεπεται η παραμονη. Ακομα και για χωρες τις ΕΕ πρεπει να αποδειξεις οτι τα εισοδηματα σου αρκουν για τη διαμονη σου + ασφαλιστικη καλυψη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Επισης δεν ειναι τοσο απλο να παρεις αδεια μονιμης παραμονης στο εξωτερικο εαν δεν δουλευεις/σπουδαζεις εκει. Μεχρι 3 μηνες επιτρεπεται η παραμονη. Ακομα και για χωρες τις ΕΕ πρεπει να αποδειξεις οτι τα εισοδηματα σου αρκουν για τη διαμονη σου + ασφαλιστικη καλυψη.
Είσαι σίγουρος για αυτό; Τι ΕΕ είμαστε τότε αν δεν μπορείς να εγκατασταθείς ελεύθερα όπου θες, όπως στην πατρίδα σου; Με επιφύλαξη το λέω πάντως, γιατί δεν είμαι σίγουρος.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.576
Πόντοι
2.306
Επισης δεν ειναι τοσο απλο να παρεις αδεια μονιμης παραμονης στο εξωτερικο εαν δεν δουλευεις/σπουδαζεις εκει. Μεχρι 3 μηνες επιτρεπεται η παραμονη. Ακομα και για χωρες τις ΕΕ πρεπει να αποδειξεις οτι τα εισοδηματα σου αρκουν για τη διαμονη σου + ασφαλιστικη καλυψη.
Είσαι σίγουρος για αυτό; Τι ΕΕ είμαστε τότε αν δεν μπορείς να εγκατασταθείς ελεύθερα όπου θες, όπως στην πατρίδα σου; Με επιφύλαξη το λέω πάντως, γιατί δεν είμαι σίγουρος.

Nαι. Η ελευθερη μετακινηση αφορά στην δυνατοτητα ευρεσης εργασιας και σπουδων. Για τουρισμο-αραγμα ειναι μεχρι 3 μηνες μετά θες άδεια παραμονής παντου. Υπαρχουν βεβαια τροποι να το παρακαμψεις με αεροπορικα πηγαινελα , μαύρα λεφτα στα νοικια κλπ αλλα ειναι γραφειοκρατικο μπλεξιμο γενικά. Η ΕΕ υπαρχει για την οικονομια οχι για τα δκαιωματα των πολιτών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom