Ισιδώρα
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Οι γείτονες μας Τούρκοι είτε σου αρέσει είτε όχι κάνουν κινήσεις προς τα μπρος
έτσι λες;
Οι γείτονες μας Τούρκοι είτε σου αρέσει είτε όχι κάνουν κινήσεις προς τα μπρος
Αγαπητέ φίλε εσυ ως δεξιός μπορεί να αγαπάς την Αμερική αλλά σήμερα η Αμερική δε σ αγαπάει τόσο γιατί αγαπά κυρίως αυτούς που προωθουν το αμερικάνικομπουρδέλομεγαλείο του μέλτινγκ πόοοοουυυυττττ και αυτοί δεν είναι άλλοι απο τους Συριζαίους.Και αν θα έμπαινες ως πολίτεία στο USA οι πολιτικές των Αλαβάνων δε θα ταν περιθώριο αλλά τρόπος ζωής
Εγώ δεν θα γίνω πιόνι στα χέρια διεφθαρμένων συνδικαλιστών που προωθούν το συμφέρον τους ή νομίζουν ότι η απεργία είναι λύση των προβλημάτων μας.
Η αλήθεια είναι πως ως λαός δεν έχουμε μάθει να δουλεύουμε και να παράγουμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Οι γείτονες μας Τούρκοι είτε σου αρέσει είτε όχι κάνουν κινήσεις προς τα μπρος, εδώ μόνο μιζέρια και κλάψα βλέπω.
Πάντως εγώ σήμερα δούλεψα και έκανα καλή μπάζα....
Αχαχαχαχαχαχα,μιλαμε για προοδο τωρα.έτσι λες;
λεγοντας γενιας σου;;Ακουγα κάτι λόγους που βγάζανε στην πορεία και οι τύποι είναι για τον πούτσο.Μάλλον δεν ξέρουν με τι έχουνε να κάνουνε.Οπως έχω γράψει η εκδίκηση της γενιάς μου θα είναι τρομερή.Το πάρτυ δεν έχει αρχίσει ακόμα.
Αριστερίστικες πολιτικές τύπου ΣΥΡΙΖΑ, Αλαβάνου δεν παίζουν στις ΗΠΑ και αν ήμασταν η 51η πολιτεία δεν θα έπαιζαν και εδώ....
Οχι εχθροτητα.κοινός τόπος των ακρομεσοδεξιών η εχθρότητα προς το ΣΥΡΙΖΑ...
έτσι λες;
Οχι εχθροτητα.
Ψυχωση.
τη σημερινή μπάζα του στεκούλη;
.Και κατι αλλο με την Κερατεα εχουν βαλει τα Μ Α Τ και σκοτωνονται καθε μερα με τους κατοικους.
Μάλλον δε μπορείς να καταλάβεις οτι αυτό που λές εσύ ως Ελληνας "αριστερίστικο"-ειδικά σε ορισμένα θέματα- στην Αμερική θεωρείται φυσιολογικό.Εσύ θέλεις Αμερική a la carte..Είτε σου αρέσει είτε όχι οι ΗΠΑ είναι η πρώτη οικονομική δύναμη, χώρα με τεράστιες ευκαιρίες και δυνατότητες.
Αριστερίστικες πολιτικές τύπου ΣΥΡΙΖΑ, Αλαβάνου δεν παίζουν στις ΗΠΑ και αν ήμασταν η 51η πολιτεία δεν θα έπαιζαν και εδώ....
Ακουγα κάτι λόγους που βγάζανε στην πορεία και οι τύποι είναι για τον πούτσο.Μάλλον δεν ξέρουν με τι έχουνε να κάνουνε.Οπως έχω γράψει η εκδίκηση της γενιάς μου θα είναι τρομερή.Το πάρτυ δεν έχει αρχίσει ακόμα.
Και θα ληθει το προβλημα με τα δακρυγονα και τις μολωτοφ ???Για την Κερατέα οι κάτοικοι έχουν άδικο 100%.Σε άλλη σοβαρή χώρα θα είχαν πάει όλοι στη φυλακή.Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός οι δρόμοι να εμποδίζουν την ελεύθερη διέλευση.
Και εγώ το ίδιο, αλλά το "μπάζα" μου μοιάζει ολίγον τυχοδιωκτικό
δεν δουλεύεις κύριε "έξυπνε" για να κάνεις καλή μπάζα άλλα μάλλον
η συμπεριφορά σου είναι Αμερικάνικη όποτε δικαιολογείσαι (γιατί και αυτοί δουλεύουν για Μπάζες με τις άλλες χώρες)
Σου ξαναλέω, άσε την έκθεση ιδεών και καθωσπρεπισμού, γιατί το πρόβλημα σου δεν είναι η δουλειά
άλλα το χαντάκωμα που σου κάνουν οι εκλεκτοί σου (Γιωργάκης - Αντωνάκης)
Όταν το καταλάβεις ίσως κόψεις και τις Μπάζες
Μάλλον δε μπορείς να καταλάβεις οτι αυτό που λές εσύ ως Ελληνας "αριστερίστικο"-ειδικά σε ορισμένα θέματα- στην Αμερική θεωρείται φυσιολογικό.Εσύ θέλεις Αμερική a la carte..
τότε θα χρειαστούν 2 δρομολόγια
Το ότι έχω εισοδήματα χάρη στην εργασία μου πάνω του μέσου όρου, αυτό δεν με στεναχωρεί ξέρεις.
Δεν είναι καθόλου τυχοδιωκτικό πράγμα η εργασία νομίζω, παράγω για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου και το κέρδος από την εργασία μου δεν θα το μοιραστώ με τεμπέληδες, που ονειρεύονται εισβολές στα θερινά ανάκτορα και σοσιαλιστ(ρ)ικές μπούρδες.
Το ότι έχω εισοδήματα χάρη στην εργασία μου πάνω του μέσου όρου, αυτό δεν με στεναχωρεί ξέρεις.