Επισκέπτης
Χλωμο.Αν έβγαινε σήμερα ένας και έλεγε θα σας ξαναφέρω εκεί ακριβώς που ήμασταν το 2008 πριν την κρίση πόσοι δε θα τον ψήφιζαν?Αυτό δείχνει πόσο μαλάκες και χρεοκωπημένοι είναι.
Θυμησου το"λεφτα υπαρχουν".
Χλωμο.Αν έβγαινε σήμερα ένας και έλεγε θα σας ξαναφέρω εκεί ακριβώς που ήμασταν το 2008 πριν την κρίση πόσοι δε θα τον ψήφιζαν?Αυτό δείχνει πόσο μαλάκες και χρεοκωπημένοι είναι.
μπακάλα μου, σας τσάκωσα!!!!
ότι να'ναι.
η κονόμα της επιχειρηματικής ελίτ είναι αντιστρόφως ανάλογη της κατάντιας του υπόλοιπου τουρκικου λαού.
η τουρκία είναι μία από τις χώρες με τις πιο κραυγαλέες κοινωνικές ανισότητες.
δουλεύω σε ψησταριά:
Ηταν και αυτη η ρημαδα η στολη ιδια και δεν προσεξε αυτος που πεταξε το μπουκαλι οτι ο τυπος με το ασπρο κρανος ηταν αθωος ο ερμος...Εσύ τι δουλειά κάνεις;;Αν ένας στη δουλειά σου είναι κλέφτης, σημαίνει ότι είναι όλοι.
Και να στο πω με ένα παράδειγμα πιο απλό: επειδή εσύ δεν έχεις καταφέρει να απαλλαγείς από τα ένστικτά σου, το γεγονός ότι έχουμε μια (ελπίζω όχι πολλές) ομοιότητα (είσαι και εσύ δίποδο πλάσμα να υποθέσω), με κάνει και μένα να σκέφτομαι αποκλειστικά με ένστικτα;;
Ρε, ποιο πιθανό είναι να κερδίσω το τζοκερ, παρά να γίνεις άνθρωπος......
ελααα ενα δωρακι στους αναρχικουληδες του σαϊτ....ιδου ο ηρωας σας απο το νεκροταφειο της μοσχας...
ΠαΠακι, εσυ οταν πηγες εβγαλες φωτογραφια?
guest star ειμαι.... μεχρι να πεσει το ρουφιανεμα ;)καλώς τονε κι ας άργησε!
ξαναγύρισες γαμεμάκι;
Κάθε κοινωνία πρέπει να αμβλύνει τις κοινωνικές ανισότητες, όμως να γίνουμε όλοι ίσοι αυτό δεν γίνεται, γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, σε μορφωτικό, οικονομικό, πολιτιστικό επίπεδο, έχουν διαφορετικούς στόχους, σκοπούς, ανάγκες, επιδιώξεις, ικανότητες, δημιουργικότητα, δυνατότητες, κάτι που δεν μπορεί να αντιληφθεί η αριστερά και γι’ αυτό κατέρρευσε παγκοσμίως.
guest star ειμαι.... μεχρι να πεσει το ρουφιανεμα ;)
Δεν θα χρειαστεί να μοιράσουμε τίποτα αγαπητέ, πολύ απλά στην ίδια μοίρα είσαι και εσύ με τους υπόλοιπους.
δουλεύεις δεν δουλεύεις άλλοι τα τρώνε.
Υ.Γ. Μην ξεσκίζεσαι κιόλα.
βασικα οι κομπλεξαρες με κυνηγανεκατατρεγμένος κι εσύ;
σε κυνηγάνε τα συμφέροντα;
μεγάλωσε το μαγαζάκι;
μόλις έδωσες άλλο ένα συνώνυμο του στόκος.(=στέκας)
η ελληνική γλώσσα σ'ευχαριστεί για τον εμπλουτισμό.
Ολοι κερδιζουν στην Τουρκια.Φίλε, ξεκολλά από την λογική προλετάριο vs πλουτοκρατία.
Αν το μεγάλο κεφάλαιο προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο εργασία, ανάπτυξη, προοπτικές, τότε όλοι είμαστε κερδισμένοι.
Η εχουν προοπτικες,γουατεβα.
Κάθε κοινωνία πρέπει να αμβλύνει τις κοινωνικές ανισότητες, όμως να γίνουμε όλοι ίσοι αυτό δεν γίνεται, γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, σε μορφωτικό, οικονομικό, πολιτιστικό επίπεδο, έχουν διαφορετικούς στόχους, σκοπούς, ανάγκες, επιδιώξεις, ικανότητες, δημιουργικότητα, δυνατότητες, κάτι που δεν μπορεί να αντιληφθεί η αριστερά και γι’ αυτό κατέρρευσε παγκοσμίως.
ψάχνω να βρω κι εγώ κάτι αστείο πάνω σου αλλά είσαι για κλάματα.Το αστείο είναι ότι νομίζεις πως απάντησες.....
Αν το μεγάλο κεφάλαιο προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο εργασία, ανάπτυξη, προοπτικές, τότε όλοι είμαστε κερδισμένοι.
Φίλε, ξεκολλά από την λογική προλετάριο vs πλουτοκρατία.
ψάχνω να βρω κι εγώ κάτι αστείο πάνω σου αλλά είσαι για κλάματα.